Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
χμμμ ναι ...και η γειτόνισσα μου γαρ έγγυος.
μυρισες τσακωμο και ηρθες ?
βρωμοσκυλο?
χμμμ ναι ...και η γειτόνισσα μου γαρ έγγυος.
Αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση...Για τον ιδιο λογο που τραβας την κουβεντα
εξαρχης , ενω δεν έδωσα τετοιο πάτημα
σε σενα τουλαχιστον.
ε τοτε εσυ ησουν....μιλαμε για τρελλο μωροσε συναυλια ημουν αλλα ειμαι μωρο ναι....μηπως μπερδευτηκες και δεν ησουν σε μπαρ?![]()
Μύρισα μαλακίες , κωλοτριψίματα και γεροντοκαμάκια.μυρισες τσακωμο και ηρθες ?
βρωμοσκυλο?
καλ ετοιμασου να κανεις το σκατο σου παξιμαδι..αν δεν το εχεις κανει ηδη....χμμμ ναι ...και η γειτόνισσα μου γαρ έγγυος.
εγω παντα συνιστω και βαλεριανα....
και ζηλεψες μωρη?Μύρισα μαλακίες , κωλοτριψίματα και γεροντοκαμάκια.
και ζηλεψες μωρη?
ε τοτε εσυ ησουν....μιλαμε για τρελλο μωρο![]()
Αν σε φέρνω σε δύσκολη θέση...
Απλά δεν κατάλαβα κάποια πράματα που κολλάς.
αφου μια μαλακια απο μονη σου εισαι..τι ζηλεψες..Τις μαλακίες μόνο , ρε.
Μύρισα μαλακίες , κωλοτριψίματα και γεροντοκαμάκια.
ισως δεν την αξιζες τρελλο μωρο....γιαυτο και την εχασες....η μαλλον που να μπλεξουν δυο τρελλα μωρα....γμτ εχασα την ευκαιρια![]()
![]()
ισως δεν την αξιζες τρελλο μωρο....γιαυτο και την εχασες....η μαλλον που να μπλεξουν δυο τρελλα μωρα....
Τυπε εσυ κολλησες στο 1ο σκέλος του ποστ της μουνιτσας
οτι το διεγραψα. Και σου ειπα πως το διεγραψα επειδη δεν με αφορα
καν. Τα πουστριλικια δεν εχουν καμια σχεση με την δικη μου παρτη ή τελοςπαντων οπως ονομαζετε αυτες τις προτιμησεις.. οπως ονομαζουν μαλλον για να μην βαλω και σενα μεσα. Και μετα αρχισες τα δικα σου και πως ειμαι τοσο σιγουρος κτλπ και σε ρωταω τι μαλακιες ειναι αυτες με το μπαρδον που καθεσαι και μου αραδιαζεις
Μηπως να αρχισουμε να αναρωτιομαστε και μηπως ειμαστε σιγουροι αν θα σκοτωναμε ποτε την μάνα μας ή αν θα πηδουσαμε ποτε την αδερφη μας? Οχι? Γιατι ρε σεις... μπορει και να σας αρεσει
![]()
![]()
καταλαβες τωρα? ;)
καυλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με εφτιαξες τωρα....θες rimming Και τα σχετικα? να ξερω να ειμαι προετοιμασμενη και ακονισμενη....χαχαχα
καυλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα με εφτιαξες τωρα....![]()
Καληνυχτακιας τυπε?ρε συ μηπως ησουν το μωρο στο μπαρ που τα λεγαμε και σε αφησα σπιτη σου?και εγω πηγα στο δικο μου?![]()
![]()
ελα στο νησι να αναπνευσεις ιωδιο...το ξερω ;) ;) ;) χεχεχεχεχεχε