Νέα

Στους δρόμους ξανά το ελληνικό αυτοκίνητο PONY μετα απο 20 χρονια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
 κατι τετοιο τελος παντων,να γινει μια αρχη (σε ολα)
 το σιγουρο ειναι οτι μπορουμε (οχι μονο να φτιαξουμε ενα ελληνικο αυτοκινητο,αλλα μπορουμε
 να ανακαμψουμε)

μενει να το πιστεψουμε

αν δεν μας φαει η ξενομανια και το σνομπαρουμε,και το βοηθησει και λιγο το κρατος,
 θα παει καλα

αλλιως θα ξανα-ματα-εχουμε τις ιδιες παλιες ιστοριες τοσων αλλων προσπαθειων
 σαν του Σκαβα του Γθωργου Μιχαηλ,και προσφατως το Aletis του Βαρτζιωκα του Γιαννιωτη

εγώ πάντως αμα κυκλοφορήσει (σε λογική τιμή) μόλις είναι να πετάξω το marea που έχω θα το πάρω...

στον στρατό που είχαμε δυο-τρία τα είχαμε ξεσκίσει.. μια φορά είχαμε ανέβει 10 επάνω και πήγαμε σε ένα κωλάδικο στην Ιερά Οδο από την Ελευσίνα (με τον επόπτη μέσα).. στην επιστροφή κόπηκε ο λεβιές ταχυτήτων (έσπασε η περόνη στο γόνατο που έκανε ο λεβιες με το κιβώτιο).. ο μογγόλος κατέβηκε πήρε την πένσα και λίγο σύρμα και το έδεσε και μας γύρισε μια χαρά πίσω.. 600 κυβικά όλα και όλα..

και ας μην ξεχνάμε.. το ιστορικό ΜΙΝΙ Ελληνας το σχεδίασε όπως επίσης και το πρώτο πολυμορφικό το Espace...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε τι μπουρδελο ειναι αυτη η χωρα

ημουνα τοτε στην παρουσιαση του Aletis στην ΕΛΒΟ...

ο Βαρτζωκας ο ανθρωπος δεν ηταν τυχαιος,ειχε δουλεψει χροοοοονια στην Μερσεντες,μεχρι
 και η Μερσεντες ενδιαφερθηκε για το προτζεκτ του
 Αν το φερεις στο μυαλο σου,πολλα στοιχεια του Aletis εχουν ενσωματωθει στο τετραθεσιο
 Σμαρτ με το μοτερ της Μιτσουμπισι,πως λεγεται ρε???
 Και αυτο το αυτοκινητο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ η προσπαθεια να μπει σε παραγωγη,εστω και μικρη
 Μαλιστα κυριε

για να μην πιασω και σκαναρω την προσπαθεια του Κορρε και φριξεις

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και να ηταν μονο τα αυτοκινητα εδω τις πουτανες που γαμαμε ρωσιδες ουκρανες ρουμανες,εδω θελουν 100 ευρα και πανω και στην χωρα τους τις γαμας σχεδον δωρεαν και σε παρακαλανε να τις παρεις και μαζι!!!!!!!
Εισαι να παμε εκει μονιμα ?  :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ο Βαρτζωκας ο ανθρωπος δεν ηταν τυχαιος,ειχε δουλεψει χροοοοονια στην Μερσεντες,μεχρι
  Αν το φερεις στο μυαλο σου,πολλα στοιχεια του Aletis εχουν ενσωματωθει στο τετραθεσιο
  Και αυτο το αυτοκινητο ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ η προσπαθεια να μπει σε παραγωγη,εστω και μικρη
  Μαλιστα κυριε

Εκει πρεπει να επεσε βυσμα απο τους μεγαλοεισαγωγεις ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Μαλιστα κυριε

να και μια ιστορική αναδρομή

και αμα θες να ξεχωρίζεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και να ηταν μονο τα αυτοκινητα εδω τις πουτανες που γαμαμε ρωσιδες ουκρανες ρουμανες,εδω θελουν 100 ευρα και πανω και στην χωρα τους τις γαμας σχεδον δωρεαν και σε παρακαλανε να τις παρεις και μαζι!!!!!!!

Κοίτα τι λέει και το χαίρεται κιόλας. Μετά λένε γιατί βρίζω εδώ μέσα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

μην μου τα λες εμενα
  εχω φτιαξει το δικο μου οχημα εγω
  το δικο μου πλαισιο,ως φοιτητης
  Κυρος Γραναζης λεμε

Τα ξερω καλαααα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Για οποιον λεει οτι η Ελλαδα και οι Ελληνες ειναι στειροι

Και ο ελληνικος στρατος αγοραζει Χαμερ,ενω υπαρχει στην ελλαδα τεχνογνωσια τετοια

ρε ποσο γαμιωνται???

στα διαλα,χτικιασα παλι,τι τα θελα και τα θυμηθηκα????

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
και βρίζεις και μένα που είμαι φάν των ελλεηνίδων...

Δεν το είπα γιατί προτιμά αλλοδαπές πουτάνες, αλλά γιατί το χαίρεται που εκεί είναι τζάμπα σχεδόν και σε παρακαλάνε για μια καλύτερη τύχη και το μόγγολο ο ανθρωπιστής συμφωνεί.
Τέσπα, σπαμάρω σε ωραίο θέμα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν το είπα γιατί προτιμά αλλοδαπές πουτάνες, αλλά γιατί το χαίρεται που εκεί είναι τζάμπα σχεδόν και σε παρακαλάνε για μια καλύτερη τύχη και το μόγγολο ο ανθρωπιστής συμφωνεί.
Τέσπα, σπαμάρω σε ωραίο θέμα.

μαρη!!!!!
μετα απο το ποστ σου,επεσε περονοσπορος
τι πραμα εισαι συ βαγγελιστρα μ''''

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
 Για οποιον λεει οτι η Ελλαδα και οι Ελληνες ειναι στειροι

Και ο ελληνικος στρατος αγοραζει Χαμερ,ενω υπαρχει στην ελλαδα τεχνογνωσια τετοια

ρε ποσο γαμιωνται???

στα διαλα,χτικιασα παλι,τι τα θελα και τα θυμηθηκα????
πολυ κακο φαινετε στις φωτο ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
πολυ κακο φαινετε στις φωτο ;)

και να σκεφτεις οτι δεν χρησιμοποιησαν συγχρονες πρακτικες για το φορμαρισμα
ψαλιδι και στραντζα,ισα-ισα να σκεπαστουν οι τροχοι

για φαντασου να υπηρχε η δυνατοτητα μιας καροτσεριας αλα Τζουτζιαρο π.χ.  ?????

αμα το δεις απο κοντα σε κανα αγωνα του πρωταθληματος off road θα καταλαβεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγώ πάντως αμα κυκλοφορήσει (σε λογική τιμή) μόλις είναι να πετάξω το marea που έχω θα το πάρω...

στον στρατό που είχαμε δυο-τρία τα είχαμε ξεσκίσει.. μια φορά είχαμε ανέβει 10 επάνω και πήγαμε σε ένα κωλάδικο στην Ιερά Οδο από την Ελευσίνα (με τον επόπτη μέσα).. στην επιστροφή κόπηκε ο λεβιές ταχυτήτων (έσπασε η περόνη στο γόνατο που έκανε ο λεβιες με το κιβώτιο).. ο μογγόλος κατέβηκε πήρε την πένσα και λίγο σύρμα και το έδεσε και μας γύρισε μια χαρά πίσω.. 600 κυβικά όλα και όλα..

και ας μην ξεχνάμε.. το ιστορικό ΜΙΝΙ Ελληνας το σχεδίασε όπως επίσης και το πρώτο πολυμορφικό το Espace...
Και το Yarris Ελληνας το σχεδιασε :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και να σκεφτεις οτι δεν χρησιμοποιησαν συγχρονες πρακτικες για το φορμαρισμα
ψαλιδι και στραντζα,ισα-ισα να σκεπαστουν οι τροχοι

για φαντασου να υπηρχε η δυνατοτητα μιας καροτσεριας αλα Τζουτζιαρο π.χ.  ?????

αμα το δεις απο κοντα σε κανα αγωνα του πρωταθληματος off road θα καταλαβεις

αν ειχα καραβια λεφτα θα μου αρεσε να ψαχνω ολη μερα τυπακια ελληνες με καινοτομες ιδεες και γνωσεις και να τους τα χωνω χρηματοδοτησεις. και δε μιλαμε για αγαθοεργια, αλλα για επικερδη μπισνα και πουλ μουρ ελληνικο και αναπτυξη και ολα. λιγοι βαρδυνογιαννηδες να ασχολιοταν σε επιπεδο χρηματοδοτησεων με τετοια πραματα θα αλλαζε σε 10 χρονια η εικονα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν ειχα καραβια λεφτα θα μου αρεσε να ψαχνω ολη μερα τυπακια ελληνες με καινοτομες ιδεες και γνωσεις και να τους τα χωνω χρηματοδοτησεις. και δε μιλαμε για αγαθοεργια, αλλα για επικερδη μπισνα και πουλ μουρ ελληνικο και αναπτυξη και ολα. λιγοι βαρδυνογιαννηδες να ασχολιοταν σε επιπεδο χρηματοδοτησεων με τετοια πραματα θα αλλαζε σε 10 χρονια η εικονα.
αν ειχες καραβια και λεφτα (τρελα λεφτα)....δεν πιστευω οτι θα ασχολιουσουν καν με τετοια πραγματα!!!
Δεν πιστευω οτι τετοια κεφαλια που ειναι μερικοι να μην το ειχαν σκεφτει ποτε αυτο...αυτοι σκεφτονται πως να βγαλουν χρηματα και που να επενδυσουν, το παραμικρο!
ισως δεν ειναι τοσο κερδοφορο!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αν ειχες καραβια και λεφτα (τρελα λεφτα)....δεν πιστευω οτι θα ασχολιουσουν καν με τετοια πραγματα!!!
Δεν πιστευω οτι τετοια κεφαλια που ειναι μερικοι να μην το ειχαν σκεφτει ποτε αυτο...αυτοι σκεφτονται πως να βγαλουν χρηματα και που να επενδυσουν, το παραμικρο!
ισως δεν ειναι τοσο κερδοφορο!
εξαρταται το τι θεωρεις κερδοφορο.... εαν θεωρεις τον τζογο και το κερδος 50% καθε μερα τοτε ναι εχεις δικιο...

απλα να σε ενημερωσω πως αυτη τη στιγμη υπαρχουν επενδυτικες εταιρειες που ερχονται (ακομη και στην Ελλαδα) και αγοραζουν τα δανεια επιχειρησεων απο τις τραπεζες, με σκοπο να αποκομισουν καποια μακροπροθεσμα κερδη αναλογα με την δυναμικη της εταιρειας, την θεση της στην αγορα, τις εξαγωγες της κ.λ.π.

Δυστυχως, αυτοι που εχουν υπερβολικα πολλα λεφτα, προτιμουν τους ευκολους χρηματηστηριακους τροπους για να επενδυσουν (παγκοσμια), γιαυτο αλλωστε σε παγκοσμια κλιμακα τα κεφαλαια που επενδυονται στην πραγματικη οικονομια ειναι περιπου 6-7% απο το συνολο των επενδυσεων...

Απο την άλλη βεβαια, ολο και καποιος θα βρεθει καποια στιγμη που θα προτιμησει να αποκομισει σιγουρο και σταθερο κερδος απο μια τετοιου ειδους επενδυση παρα να τζογαρει αγοραζοντας ομολογα πτωχευμενων χωρων και τραπεζων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom