Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Τι κακο προκαλει ρε μαστορα,ενα κινεζικο σκουτερακι που εχω παροπλισμενο στο χωριο,αλλα δεν εχω παραδοσει πινακιδες γιατι η εφορια ειναι 70 χλμ μακρια????και να το πουλησω δεν πιανει τα 250 ευρω του προστιμου

Πριν το παροπλίσεις δεν πέρασες καθόλου από την πόλη;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.079
Πόντοι
6.256
τυπε θα τα λυσει τα θεματα η επιτροπή που διορισε ο συριζα  :S
Ο σαμαράς φορολόγησε τα κοτέτσια, ο αλέξης τα σκουτεράκια,
Καλά πάμε, περιμένουμε την απογείωση της οικονομίας.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
:offtopic:

ξερεις καποιος χριστιανος πως ξεφρακάρω το μανταλο της πορτας, εχει κολλησει προς τα κάτω και οσο να το πιεζω με κατσαβιδι δε γυρναει!!!   

:truce:

Συνημμένα

• porta.jpg
    porta.jpg
    77 KB · Εμφανίσεις: 26

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δηλαδή η προ τεσσάρων ετών τροποποίηση θεωρείται πρόσφατη;;;; Δεν νομίζω! Δηλαδή πρέπει να ενημερώνουν καμμιά δεκαετία νωρίτερα οτι σε καμμια δεκαριά χρόνια θα αλλάξει κάποια νομοθεσία;;;
Ρε τι ακούει κανείς εδώ μέσα!
Exουμε 2017 1976 και 2013 κανε τις πραξεις και θα το βρεις αν ειναι προσφατο η οχι

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ο σαμαράς φορολόγησε τα κοτέτσια, ο αλέξης τα σκουτεράκια,
Καλά πάμε, περιμένουμε την απογείωση της οικονομίας.

και οι αστοι και οι κεφαλαιοκράτες στο αφορολόγητο απολαμβάνουν τα πλούτη τους που έγιναν στις πλάτες άλλων
έχουμε ανάπτυξη όμως

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και οι αστοι και οι κεφαλαιοκράτες στο αφορολόγητο απολαμβάνουν τα πλούτη τους που έγιναν στις πλάτες άλλων
έχουμε ανάπτυξη όμως

Σιγά ρε παράσιτο μην έγιναν και με τον ιδρώτα σου. Τεμπελόσκυλο.

Χρόνια ολόκληρα ρε σκουπιδι έφαγα στα θρανία και ατελείωτες ώρες διαβάζω ακόμη για να μπορώ να είμαι πάντα ενημερωμένος. Αει στο διάολο ψόφα ελεεινή φάρα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
έχουμε ανάπτυξη όμως
μην λες μονο κλισε  μαλ..ιες νικο !!!
αλλσξε κασετα....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Πόσες φορές πρέπει να σου πεί κάποιος για να καταλάβεις ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΑΚΙΝΗΤΟ θεωρείται το όχημα που έχει ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ άδεια και πινακίδες... μόνο τότε μπορεί να είναι ανασφάλιστο και φυσικά να φυλάσεται ιδιωτικό χώρο, Τι δεν καταλαβαίνεις;;;...  
Εσύ είσαι υποχρεωμένος να αποδείξεις ότι δεν κινείται. Το δημόσιο ενδιαφέρεται να κάνει τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει την κατάθεση πινακίδων και να ωφελείται από τις εισπράξεις τελών κυκλοφορίας... ΤΕΛΟΣ!
Γιατί λοιπόν δεν πάς στον έφορο να πείς τα παράπονά σου και ότι δεν σκοπεύεις να πληρώσεις αλλά πρέπει να πρήζεις εμάς;;;
Ακινητο θεωρητε ενα οχημα το οποιο δεν κινειται εξου και η λεξη ακινητο οπως εγω ειμαι υποχρεωμενος να αποδειξω οτι δε κινειται το ιδιο πρεπει να κανει και το κρατος να αποδειξει οτι κινειται αλλα επειδη εμεις τρωμε ολα οσα μας σερβιρουν αμασητα εξου και και η καταντια μας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αν και ειμαι αντιθετος στην γενικοτητα του μετρου , θα χαρω να βγει και κατι θετικο. Για αρχη ας πουμε μιας και ειναι και επικαιρο  , την αστυνομια να πηγαινει να παιρνει τις πινακιδες, αδεια και διπλωμα απο τους γυφτους  ( χαχαχαχα , εδω γελανε και οι πετρες )
Ναι πως περιμενε οι γυφτοι να πληρωσουν η να δωσουν πινακιδες αν ειναι και δικες τους αυτες που εχουν η δεν ειναι δευτερες

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
......τελικά σας τσίμπησαν ....Αν-ασφάλεια τέλος !!!
Παρακολουθώ το θρεντ και με ενοχλεί το ότι για άλλη μια φορά το "επίπεδο"  ειναι ασανσέρ !! Σας φτάσει η δεξιά η αριστερά ο γείτονας γύφτος. Επίπεδο δαπέδου ...που ειναι το κύρος σας ,που ειναι η λογική ? Κάποτε λέγαμε Ουγκάντα .....ισχύ σήμερα η ειμαι off topic ??:P :P.
Μερικοί θέλουν και ειδοποίηση .....ΚΑΤ οίκον !!! ( λογικό το βρίσκω ....ειναι κόστος μιας καλής βιζητας το πρόστιμο ).
Ανασφάλιστο όχημα ΕΝ κίνηση ειναι κινητή βόμβα !!
Π.χ. .... 2006 ένας γαμιολης ντελιβερας ...αχαρνων αφήνει παράλυτο  ενα κοριτσάκι 12 χρ που πήγε να περάσει την διάβαση . Ανασφάλιστος και χωρίς δίπλωμα .
Ποιος αποζημιώνει ηθικά και ψυχικά αυτό το κορίτσι που σήμερα θα ήταν γυναικάρα με τα όλα της ?!! :rockon: :rockon:

Petros123z

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2017
Like
136
Πόντοι
1
για μηχανη εχει ερθει σε κανεναν? μονο για αυτοκινητα ακουω

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ο άλλος λεεί ειχε το αμάξι στο συνεργείο για ένα μήνα και δε πλήρωσε ασφάλεια και για αυτό το διάστημα τσίμπησε πρόστιμο.. αντε βγάλε άκρη τώρα

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
Για να δείτε εάν το όχημα σας βρίσκεται στη σχετική λίστα ή όχι:

www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx]https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx[/url]

(Είναι το site του «Επικουρικού Κεφαλαίου».)

δεν έχει σχέση με καμία λίστα... το σαιτ αυτό απλά σου λέει αν το αμάξι σου είναι ασφαλισμένο η όχι πράγμα άχρηστο αφού το ξέρεις εσύ ο ίδιος

κ για όσους δν έχει έρθει μήνυμα στο taxis αν είχαν το αμάξι- μηχανάκι κλπ κλπ ανασφάλιστο στης 6/6 κ το ασφάλισαν ξέρω γω 8/6 15/6 πχ πάλι θα φάνε 250αρα γιατί 6/6 που έγινε ο έλεγχος ήταν ανασφάλιστο... γιατί όλα τα μηνύματα που έρχονται λέει οτι το τάδε αμάξι σε έλεγχο που έγινε 6/6

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο άλλος λεεί ειχε το αμάξι στο συνεργείο για ένα μήνα και δε πλήρωσε ασφάλεια και για αυτό το διάστημα τσίμπησε πρόστιμο.. αντε βγάλε άκρη τώρα
Γιατι να μην πληρωσει?

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Γιατι να μην πληρωσει?

Ας πουμε οτι η ασφάλεια ενος αυτοκινήτου έληξε 10/5 και το εν λογο αυτοκίνητο ειναι στο συνεργείο για ολική βαφή απο 1/5.. ο φανοποιος λέει στο πελάτη του να οτι το αμάξι θα ναι έτοιμο 1/6..

Γιατι για το διάστημα αυτο να πληρώνει ασφάλεια κάποιος απ τη στιγμή που δεν υπάρχει περιπτωση να εμπλακεί σε τροχαίο το ΙΧ του..? Εστω αυτα τα 20 ευρώ πχ γιατι να τα πληρώσει?

nikoskick

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2017
Like
31
Πόντοι
0
Ας πουμε οτι η ασφάλεια ενος αυτοκινήτου έληξε 10/5 και το εν λογο αυτοκίνητο ειναι στο συνεργείο για ολική βαφή απο 1/5.. ο φανοποιος λέει στο πελάτη του να οτι το αμάξι θα ναι έτοιμο 1/6..

Γιατι για το διάστημα αυτο να πληρώνει ασφάλεια κάποιος απ τη στιγμή που δεν υπάρχει περιπτωση να εμπλακεί σε τροχαίο το ΙΧ του..? Εστω αυτα τα 20 ευρώ πχ γιατι να τα πληρώσει?

γιατί ρε φίλε δεν μπορεί να ασχολείται το κράτος με τον καθένα προσωπικά και ποιος μου λέει έμενα ότι αν έχω ένα γνωστό μηχανικό δηλαδή να του πω να μου υπογράψει ένα χαρτί οτι το αμάξι μου ήταν εκεί απο τάδε μέχρι τάδε ημερομηνία.. άντε ψάξε βρες αν εσυ η ο καθένας δηλαδή το ασφάλιζε κ πες οτι έχανε κ ένα μήνα από την ασφάλεια επειδή το είχε μέσα στο συνεργείο ε και τι έγινε ? προτιμάς τώρα να δώσεις τα 250 ? κ μας ενημέρωσαν κιόλας κύριοι 6/6 θα γίνει ελέγχος κ πάλι δεν τα ασφάλισαν ε μην τα θέλουμε όλα δικά μας         

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Μπορουμε να μην γινομαστε γραφικοι? Ειπαμε, ο νομος θελει το αυτοκινητο ασφαλισμενο ΜΟΝΙΜΩΣ, εκτος αν κάνεις νόμιμη ακινησια. Τωρα δεν μπορει να ασχολειται ο νομοθετης με την υποπεριπτωση του καθενος. Τι παει να πει το εχω παροπλισμενο στο χωριο, το εχω στο συνεργειο, το ασφαλισα μια μερα μετα, το πηρε η γυναικα μου και χωρισαμε, κλπ κλπ. Εφοσον εισαι κυριος του οχηματος και εχεις πινακιδες και δεν εχεις κανει δηλωση κλοπης, θα πληρωνεις ασφαλεια. Τελος. Ληξη. Τελεία, παραγραφος.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Ρε τυποι παμε καλα? Το φαγα το προστιμο. Δλδ καποιος που μενει εξωτερικο και θελει να ερχεται και να καυλαντιζει 2 με 3 φορες
το χρονο και το ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ προσοχη στο ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ πρεπει οταν ειναι δεν ξερω και εγω που ειναι να καταθετει πινακιδες και να μενει στις ουρες.

Ρε με τι μαλακες μπλεξαμε.
:jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom