kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.399
- Πόντοι
- 6.256
Κατάλαβες την έννοια της τροποποίησης;;;Η υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων είναι νόμος από το 1976!Εδω παω πασο αφου τροποποιησαν τα κοπροσκυλα το νομο να τα μασανε δε μπορω να πω τιποτα
Ναι, η ασφαλιση ηταν υποχρεωτικη απο τοτε αλλά αφορούσε οχηματα σε κινηση. Απο το 2013 πλεον η ασφαλιση συνοδευει ως υποχρεωση την εκδοση αδειας κυκλοφοριας και πινακιδων.Κατάλαβες την έννοια της τροποποίησης;;;Η υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων είναι νόμος από το 1976!
ειχες κανα πελατη?Οποιος ανασφαλιστος πελατης μου φαει προστιμο, την αλλη μερα εχω κάνει προσφυγη στα διοικητικα δικαστηρια.
μου ηρθε το προστιμο και εμενα μεσω email για το παπι μου που ειναι αραγμενο σε υπογειο στο χωριο μιας και την αδεια μου την εχουν παρει απο αρχες μαη εως και σημερα που δεν τις εχω παρει ακομα λογο οτι δεν ειμαι στην περιοχη οπου μ της πηραν!φυσικα την ημερομηνια που εκαναν τον ελεγχο το παπι μ ηταν ανασφαλιστο μιας και χωρις αδεια ασφαλεια δεν μπορεις να βγαλεις!Το διπλωμα μ επισης ειναι στο υποργειο για ανανεωση πως στο πουτσο θα εβγαζα ασφαλεια μ λεει κανεις?Για τον φιλο που ειπε πανω περι ανεργιας κτλ..δεν μενουμε ολοι Αθηνα για να εχουμε τσαμπα μμμ...στην επαρχια το λεωφορειο εχει 2 να πας και αλλα τοσα πισω..προφανως και ειμαι ανεργος και αν δεν βρω ακρη θα αναγκαστω να ζητησω δανεικα απο την οικογενεια μ μεχρι να βρω δουλεια για να τα δωσω πισω...για τετοια καταντια μιλαμε...
κανεις δεν ειπε να μην υπαρχει προστιμο αλλα οχι τα 250 συν ασφαλεια που ζητανε και χωρις να το κουνας...
Μια χαρα καταλαβα οπως σου ειπε ο alex το 76 η υποχρεωτικη ασφαλιση αφορουσε τα οχηματα σε κινηση οπως ειναι και το σωστο η τροποποιηση του 2013 το αλλαξε αυτο δηλαδη ασφαλεια και πινακινες με αλλα λογια αυτο με την ασφαλεια και τις πινακιδες πακετο ειναι προσφατο δεν υπηρχε πριν και φυσικα αυτο ολο γινετε καθαρα για το χρημα και τιποτα αλλοΚατάλαβες την έννοια της τροποποίησης;;;Η υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων είναι νόμος από το 1976!
"Εξαιρούνται της υποχρεωτικής ασφάλισης τα αυτοκίνητα του ∆ηµοσίου, υπό τον όρο της αµοιβαιότητας τα αυτοκίνητα ιδιοκτησίας ξένων κρατών, όπως και αυτά που ανήκουν σε διακυβερνητικούς οργανισµούς, ενώ δύναται να παρεκκλίνουν των διατάξεων περί υποχρεωτικής ασφάλισης ορισµένοι τύποι οχηµάτων ή ορισµένα οχήµατα µε ειδική πινακίδα κυκλοφορίας, όπως ειδικότερα ορίζεται µε απόφαση της ΕΠ.Ε.Ι.Α"
Τα μμμ παλικαρε μονο στην Αθηνα ειναι τζαμπανταν για τους ανεργους πουθενα αλλου γιατι ως γνωστον Ελλαδα θεωρητε μονο η Αθηναμου ηρθε το προστιμο και εμενα μεσω email για το παπι μου που ειναι αραγμενο σε υπογειο στο χωριο μιας και την αδεια μου την εχουν παρει απο αρχες μαη εως και σημερα που δεν τις εχω παρει ακομα λογο οτι δεν ειμαι στην περιοχη οπου μ της πηραν!φυσικα την ημερομηνια που εκαναν τον ελεγχο το παπι μ ηταν ανασφαλιστο μιας και χωρις αδεια ασφαλεια δεν μπορεις να βγαλεις!Το διπλωμα μ επισης ειναι στο υποργειο για ανανεωση πως στο πουτσο θα εβγαζα ασφαλεια μ λεει κανεις?Για τον φιλο που ειπε πανω περι ανεργιας κτλ..δεν μενουμε ολοι Αθηνα για να εχουμε τσαμπα μμμ...στην επαρχια το λεωφορειο εχει 2 να πας και αλλα τοσα πισω..προφανως και ειμαι ανεργος και αν δεν βρω ακρη θα αναγκαστω να ζητησω δανεικα απο την οικογενεια μ μεχρι να βρω δουλεια για να τα δωσω πισω...για τετοια καταντια μιλαμε...
κανεις δεν ειπε να μην υπαρχει προστιμο αλλα οχι τα 250 συν ασφαλεια που ζητανε και χωρις να το κουνας...
Τα μμμ παλικαρε μονο στην Αθηνα ειναι τζαμπανταν για τους ανεργους πουθενα αλλου γιατι ως γνωστον Ελλαδα θεωρητε μονο η Αθηνα
κάνεις λάθος και στη θεσσαλονίκη οι άνεργοι μετακινούνται δωρεάν με τα ΜΜΜ
Απο ποτε γιατι Θεσσαλονικη μενω και στον οασθ δεν ισχυει αυτο και ολοι πληρωνουν κανονικοτατα για τη μετακινηση τους στον οασα μετακινουντε δωρεαν και στα υπολοιπα μμμ της Αθηνας εδω πληρωνουν ολοι δεν εχει τζαμπαντανκάνεις λάθος και στη θεσσαλονίκη οι άνεργοι μετακινούνται δωρεάν με τα ΜΜΜ
Απο ποτε γιατι Θεσσαλονικη μενω και στον οασθ δεν ισχυει αυτο και ολοι πληρωνουν κανονικοτατα για τη μετακινηση τους στον οασα μετακινουντε δωρεαν και στα υπολοιπα μμμ της Αθηνας εδω πληρωνουν ολοι δεν εχει τζαμπανταν
Ειδες που σου λεω οτι δεν ισχυει εδω ο οασθ δε το κανει αυτο εισητηριο διαφορετικα προστιμο ετυχε πριν ενα μηνα να παρω το αστικο να κατεβω κεντρο και μπηκαν για ελενγχο και πιασαν ενα παλικαρι χωρις εισητηριο και την εφαγε τους ελεγε ανεργος ειμαι και τετοια και παλι τον εγραψαν και επιπλεον ο οασθ δεν ειναι δημοσιος και το κρατος τον πληρωνει οποτε θυμηθει γι αυτο και οι συνεχομενες απεργιες εδω οποτε και αυτοι δεν αφηνουν κανεναν τζαμπα εδω υποψιν και εγω ανεργος ειμαι και ποτε δε παω τζαμπα οσες φορες χρειαστει να παρω αστικοέχει ψηφιστεί νόμος από το 2015 για διαγραφή των προστίμων από τον οασθ
Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. οικ. Α 40580/3128/29-06-2015 (ΦΕΚ 1293 Β' / 30-06-2015) κοινή απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού και των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Δωρεάν μετακίνηση και διαγραφή διοικητικών προστίμων ανέργων με τα μέσα μαζικής μεταφοράς» η οποία κυρώθηκε και απέκτησε ισχύ νόμου με το άρθρο 77 του Ν. 4331/2015 {ΦΕΚ 69 Α' /02-07-2015) ορίστηκε ότι οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ απαλλάσσονται της καταβολής κομίστρου στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς.
Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 30 του Ν. 4313/2014 (ΦΕΚ 261 Α' 17-12-2014) όπου ρυθμίζονται θέματα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.), ορίζεται ότι «για τα άτομα που, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δικαιούνται να διακινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες είτε δωρεάν είτε με μειωμένο κόμιστρο, το αρμόδιο Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)
Ειδες που σου λεω οτι δεν ισχυει εδω ο οασθ δε το κανει αυτο εισητηριο διαφορετικα προστιμο ετυχε πριν ενα μηνα να παρω το αστικο να κατεβω κεντρο και μπηκαν για ελενγχο και πιασαν ενα παλικαρι χωρις εισητηριο και την εφαγε τους ελεγε ανεργος ειμαι και τετοια και παλι τον εγραψαν και επιπλεον ο οασθ δεν ειναι δημοσιος και το κρατος τον πληρωνει οποτε θυμηθει γι αυτο και οι συνεχομενες απεργιες εδω οποτε και αυτοι δεν αφηνουν κανεναν τζαμπα εδω υποψιν και εγω ανεργος ειμαι και ποτε δε παω τζαμπα οσες φορες χρειαστει να παρω αστικο
Μα στην ουσια δε φταιει ο οασθ η κυβερνηση φταιει με ολες τις μαλακιες που ψηφιζει και τηρει και καποια ελαχιστα καλα που επισεις ψηφιζει αλλα ΔΕΝ τηρει οταν λεει:Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 30 του Ν. 4313/2014 (ΦΕΚ 261 Α' 17-12-2014) όπου ρυθμίζονται θέματα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.), ορίζεται ότι «για τα άτομα που, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δικαιούνται να διακινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες είτε δωρεάν είτε με μειωμένο κόμιστρο, το αρμόδιο Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και δεν το τηρει και πληρωνει οποτε γουσταρει τη να σου κανει ο οασθ ιδιωτικη επιχειρηση ειναι δεν ειναι δημοσια οπως ο οασααυτό δεν το γνώριζα είχα ενημέρωση ότι ο οασθ είχε ψηφισθεί νόμος για διαγραφή των προστίμων και για δωρεάν μετακίνηση των ανέργων πριν από την Αθήνα μάλιστα
οπότε εφαρμόζουμε σύστημα
και μετά
Μα στην ουσια δε φταιει ο οασθ η κυβερνηση φταιει με ολες τις μαλακιες που ψηφιζει και τηρει και καποια ελαχιστα καλα που επισεις ψηφιζει αλλα ΔΕΝ τηρει οταν λεει:Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 30 του Ν. 4313/2014 (ΦΕΚ 261 Α' 17-12-2014) όπου ρυθμίζονται θέματα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.), ορίζεται ότι «για τα άτομα που, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία δικαιούνται να διακινούνται με τις αστικές συγκοινωνίες είτε δωρεάν είτε με μειωμένο κόμιστρο, το αρμόδιο Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλει στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και δεν το τηρει και πληρωνει οποτε γουσταρει τη να σου κανει ο οασθ ιδιωτικη επιχειρηση ειναι δεν ειναι δημοσια οπως ο οασα
Ας προσέχατε!!!!!!!!!!!!!!!
Η νομοθεσία για ανασφάλιστο όχημα σε κυκλοφορία, πλήν του προστίμου προβλέπει αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση οχήματος και ποινή φυλάκισης... Πολύ φθηνά τη βγάζετε!!!!
Εχουν προειδοποιήσει 1 1/2 χρόνο τώρα για το πως θα εντοπισθούν, πως και πότε πληρώνει ο παραβάτης....
και τι πάει να πεί ότι είναι ιδιώτης πρέπει να σέβεται τους άνεργους και τους κοινωνικά/οικονομικά αδύναμους
έχει ψηφιστεί ο νόμος επίτηδες δεν τον εφαρμόζουν για να λειτουργούν εκβιαστικά και να εισπράττουν
οι άνεργοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
και στην τελική εισπράττουν (λίγο καθυστερημένα) τι άλλο θέλουν?