arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αλήθεια όσοι έχετε ανασφάλιστα σας ήταν τόσο δύσκολο να πάτε να παραδώσετε πινακίδες από παπιά μηχανές αυτοκίνητα?
Ρε ανθρωπε αφου θελουν να τα κυκλοφορουν, τι να παραδωσουν?αλήθεια όσοι έχετε ανασφάλιστα σας ήταν τόσο δύσκολο να πάτε να παραδώσετε πινακίδες από παπιά μηχανές αυτοκίνητα?
Ρε τύπε, το εγραψαν στο διαδικτυο. Το ειπαν στις ειδησεις. Συζητιεται τοσο καιρο. Τι στο καλο δηλαδη, ο καθενας θελει μια προσωπικη ειδοποιηση τηλεφωνικα για να ενημερωθει? Οταν ειναι για κανενα επιδομα, ολοι μια χαρα τα μαθαινουν ολα.90άρι έχει αλλά ισχύει και για 50άρια.
Φυσικά και είναι μέγα σφάλμα να έχεις ανασφάλιστο όχημα αλλά, το να μην προειδοποιείς λέγοντας ότι έχεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να κάνεις ασφάλεια, είναι για μένα ΠΟΥΣΤΙΑ. Και μιλάμε για ένα κομμάτι του κόσμου που είναι ηλικιωμένοι, μπορεί να μην μπορούν κάποιες φορές ούτε το ασφάλιστρο να καταβάλουν για το παπί που έχουν (μιας και πολλοί δεν έχουν ούτε καν αυτοκίνητο). Ε αυτούς τους προειδοποιείς ότι έρχεται ο πέλεκυς μπας και προλάβουν. Δεν όλοι όλη μέρα στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση.
Να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους τότε!!!!!!Ρε ανθρωπε αφου θελουν να τα κυκλοφορουν, τι να παραδωσουν?
Δεν αντιλέγω. Απλως απαντω στον Νικολάκη που θεωρει οτι καποιοι απλως βαριουνται να πανε ως την εφορια.Να πληρώσουν τα ασφάλιστρά τους τότε!!!!!!
Alex, θα μπορούσαν να στείλουν μια γαμωεπιστολή, όπως έκανε το αρχίδι ο Κατρούγκαλος "εξηγώντας" το τσεκούρι στις συντάξεις. Τι πιο απλό; Άσε που στο παράβολο εξισώνουν 50άρι μηχανάκι με φορτηγό. Τα γαμίδια.Ρε τύπε, το εγραψαν στο διαδικτυο. Το ειπαν στις ειδησεις. Συζητιεται τοσο καιρο. Τι στο καλο δηλαδη, ο καθενας θελει μια προσωπικη ειδοποιηση τηλεφωνικα για να ενημερωθει? Οταν ειναι για κανενα επιδομα, ολοι μια χαρα τα μαθαινουν ολα.
Είπαμε διάβασε και λίγο πιο πίσω τι κσκό είναι αυτό!!!! Ενάμισυ χρόνο προειδοποιούν για τις επικείμενες κυρώσεις!!! Ελέος!!!90άρι έχει αλλά ισχύει και για 50άρια.
Φυσικά και είναι μέγα σφάλμα να έχεις ανασφάλιστο όχημα αλλά, το να μην προειδοποιείς λέγοντας ότι έχεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να κάνεις ασφάλεια, είναι για μένα ΠΟΥΣΤΙΑ. Και μιλάμε για ένα κομμάτι του κόσμου που είναι ηλικιωμένοι, μπορεί να μην μπορούν κάποιες φορές ούτε το ασφάλιστρο να καταβάλουν για το παπί που έχουν (μιας και πολλοί δεν έχουν ούτε καν αυτοκίνητο). Ε αυτούς τους προειδοποιείς ότι έρχεται ο πέλεκυς μπας και προλάβουν. Δεν όλοι όλη μέρα στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση.
Ρε ανθρωπε αφου θελουν να τα κυκλοφορουν, τι να παραδωσουν?
Θα σου απαντησω το αράζω γιατί έτσι επιλέγω τώρα απλα τα πραγματα δικαιωμα μου ειναι συν οτι οταν το αγορασα επρεπε να πληρωνεις ολο το χρονο μετα ποιος ειπε οτι παρανομο οταν το εχω αραγμενο στην πυλωτη μουη κατω απο το σπιτι εκτος αν παιρνει μπροστα μονο του και κανει βολτες ξεκολα λιγο και καταλαβε οτι το να σε αναγκαζουν να παραδιδεις πινακιδες ενω εχεις πληρωμενα τελη ταχα επειδη ειναι ανασφαλιστο ειναι απλα μια μπουρδα να μαζεψουν λεφτα ειπαμε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν σταματησει καποιο οχημα για τον χ η ψ λογο και θα ταλαιπωρηθουν στις εφοριες.Τωρα να σου πω πχ εγω θελω να μεταφερω ημερομηνια απο 18 του μηνα στις 29 η 30 την ασφαλεια μου στο παπι γιατι με βολευει καλητερα και για να το κανω αυτο γιατι εγω ανασφαλιστο δε το βγαζω με τιποτα ποτε δε το χα ουτε την παπια ουτε το αμαξι πρεπει να ταλαιπωρηθω τρεχοντας στην εφορια να παραδωσω πινακιδα και αδεια για 10-11 μερες και να τρεχω ξανα να την παρω ενω απλα θα το ειχα μεσα στην οικοδομη μου αραγμενο ενα 10ημερο θα εκανα μετα ασφαλεια και τελοςΠοιά η σχέση του κινούμαι ανασφάλιστος με το ότι το "αράζω" γιατί έτσι επιλέγω τώρα;;;;
Οταν αγόρασες το αυτοκίνητό σου γιατί δεν τους είπες,"κοίτα να δείς, είναι πχ. Μάρτιος εγώ θα σου πληρώσω μόνο τους υπολοιπόμενους μήνες μεχρι το τέλος του έτους;;;" όμως το αποδέχθηκες γιατί σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να μην προχωρήσεις στην αγορά του!!! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρανομόντας κάποιος δεν διορθώνει το λάθος. Εδώ σήκωσαν δίς από τα ασφαλιστηκά ταμεία και θα κολλήσουν στα ψιλολοίδια των τελών κυκλοφορίας;;;
Επιστολή που να λεει τι? Εισαι υποχρεωμενος να ασφαλισεις το οχημα σου? Γιατι, ποιος δεν το γνωριζει? Μηπως και ο εισαγγελεας πριν ασκησει ποινικη διωξη για ανασφαλιστο οχημα θα πρεπει να δινει προθεσμια στον κατηγορουμενο να πληρωσει? Δεν ειναι ετσι φιλε. Και που εγινε ενημερωση και δοθηκε καποια προθεσμια ατυπα, πολυ ηταν.Alex, θα μπορούσαν να στείλουν μια γαμωεπιστολή, όπως έκανε το αρχίδι ο Κατρούγκαλος "εξηγώντας" το τσεκούρι στις συντάξεις. Τι πιο απλό; Άσε που στο παράβολο εξισώνουν 50άρι μηχανάκι με φορτηγό. Τα γαμίδια.
Αμα προειδοποιουσαν πως θα εκοβαν προστιμα90άρι έχει αλλά ισχύει και για 50άρια.
Πέστα Χρυσόστομε!!!!Μην περιμένετε να διορθωθεί τιποτα αυτόματα,
Τρέξτε εφορίες κλπ
Οσοι κυκλοφορούν ανασφάλιστοι ειναι εγκληματίες και εκτός απο το πρόστιμο πρέπει να φάνε και βρωμόξυλο μήπως και συνέλθουν απ το λήθαργο που ζουν.
Για ποιο λογο να παραδιδαν πινακιδες?αλήθεια όσοι έχετε ανασφάλιστα σας ήταν τόσο δύσκολο να πάτε να παραδώσετε πινακίδες από παπιά μηχανές αυτοκίνητα?
Αυτή είναι όλη η ιστορία.Αμα προειδοποιουσαν πως θα εκοβαν προστιμα
Θα σου απαντησω το αράζω γιατί έτσι επιλέγω τώρα απλα τα πραγματα δικαιωμα μου ειναι συν οτι οταν το αγορασα επρεπε να πληρωνεις ολο το χρονο μετα ποιος ειπε οτι παρανομο οταν το εχω αραγμενο στην πυλωτη μουη κατω απο το σπιτι εκτος αν παιρνει μπροστα μονο του και κανει βολτες ξεκολα λιγο και καταλαβε οτι το να σε αναγκαζουν να παραδιδεις πινακιδες ενω εχεις πληρωμενα τελη ταχα επειδη ειναι ανασφαλιστο ειναι απλα μια μπουρδα να μαζεψουν λεφτα ειπαμε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν σταματησει καποιο οχημα για τον χ η ψ λογο και θα ταλαιπωρηθουν στις εφοριες.Τωρα να σου πω πχ εγω θελω να μεταφερω ημερομηνια απο 18 του μηνα στις 29 η 30 την ασφαλεια μου στο παπι γιατι με βολευει καλητερα και για να το κανω αυτο γιατι εγω ανασφαλιστο δε το βγαζω με τιποτα ποτε δε το χα ουτε την παπια ουτε το αμαξι πρεπει να ταλαιπωρηθω τρεχοντας στην εφορια να παραδωσω πινακιδα και αδεια για 10-11 μερες και να τρεχω ξανα να την παρω ενω απλα θα το ειχα μεσα στην οικοδομη μου αραγμενο ενα 10ημερο θα εκανα μετα ασφαλεια και τελος
Έχεις μπει ποτέ σε διαδικασία να παραδώσεις πινακίδες;ναι θα παραδώσεις πινακίδες και θα τις ξαναπάρεις μετά από 11 μέρες αφού το ασφαλίσεις πρώτα
σιγά την τρελή ταλαιπωρία
Για ποιο λογο να παραδιδαν πινακιδες?
Η παραδοση πινακιδων δεν εχει 150 ευρω παραβολο?ναι θα παραδώσεις πινακίδες και θα τις ξαναπάρεις μετά από 11 μέρες αφού το ασφαλίσεις πρώτα
σιγά την τρελή ταλαιπωρία
που να έκανες και αίτηση στον ασεπ μια ζωή θα γκρίνιαζες