Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
αλήθεια όσοι έχετε ανασφάλιστα σας ήταν τόσο δύσκολο να πάτε να παραδώσετε πινακίδες από παπιά μηχανές αυτοκίνητα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
αλήθεια όσοι έχετε ανασφάλιστα σας ήταν τόσο δύσκολο να πάτε να παραδώσετε πινακίδες από παπιά μηχανές αυτοκίνητα?
Ρε ανθρωπε αφου θελουν να τα κυκλοφορουν, τι να παραδωσουν?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
90άρι έχει αλλά ισχύει και για 50άρια.

Φυσικά και είναι μέγα σφάλμα να έχεις ανασφάλιστο όχημα αλλά, το να μην προειδοποιείς λέγοντας ότι έχεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να κάνεις ασφάλεια, είναι για μένα ΠΟΥΣΤΙΑ. Και μιλάμε για ένα κομμάτι του κόσμου που είναι ηλικιωμένοι, μπορεί να μην μπορούν κάποιες φορές ούτε το ασφάλιστρο να καταβάλουν για το παπί που έχουν (μιας και πολλοί δεν έχουν ούτε καν αυτοκίνητο). Ε αυτούς τους προειδοποιείς ότι έρχεται ο πέλεκυς μπας και προλάβουν. Δεν όλοι όλη μέρα στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση.
Ρε τύπε, το εγραψαν στο διαδικτυο. Το ειπαν στις ειδησεις. Συζητιεται τοσο καιρο. Τι στο καλο δηλαδη, ο καθενας θελει μια προσωπικη ειδοποιηση τηλεφωνικα για να ενημερωθει? Οταν ειναι για κανενα επιδομα, ολοι μια χαρα τα μαθαινουν ολα.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
Ρε τύπε, το εγραψαν στο διαδικτυο. Το ειπαν στις ειδησεις. Συζητιεται τοσο καιρο. Τι στο καλο δηλαδη, ο καθενας θελει μια προσωπικη ειδοποιηση τηλεφωνικα για να ενημερωθει? Οταν ειναι για κανενα επιδομα, ολοι μια χαρα τα μαθαινουν ολα.
Alex, θα μπορούσαν να στείλουν μια γαμωεπιστολή, όπως έκανε το αρχίδι ο Κατρούγκαλος "εξηγώντας" το τσεκούρι στις συντάξεις. Τι πιο απλό; Άσε που στο παράβολο εξισώνουν 50άρι μηχανάκι με φορτηγό. Τα γαμίδια.

Επισκέπτης

Φυσικά και είναι μέγα σφάλμα να έχεις ανασφάλιστο όχημα αλλά, το να μην προειδοποιείς λέγοντας ότι έχεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να κάνεις ασφάλεια, είναι για μένα ΠΟΥΣΤΙΑ. Και μιλάμε για ένα κομμάτι του κόσμου που είναι ηλικιωμένοι, μπορεί να μην μπορούν κάποιες φορές ούτε το ασφάλιστρο να καταβάλουν για το παπί που έχουν (μιας και πολλοί δεν έχουν ούτε καν αυτοκίνητο). Ε αυτούς τους προειδοποιείς ότι έρχεται ο πέλεκυς μπας και προλάβουν. Δεν όλοι όλη μέρα στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση.
Είπαμε διάβασε και λίγο πιο πίσω τι κσκό είναι αυτό!!!! Ενάμισυ χρόνο προειδοποιούν για τις επικείμενες κυρώσεις!!! Ελέος!!!

Δυστυχώς η άγνοια νόμου επιφέρει οικονομικές κυρώσεις!!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.399
Πόντοι
6.256
Μην περιμένετε να διορθωθεί τιποτα αυτόματα,
Τρέξτε εφορίες κλπ
Οσοι κυκλοφορούν ανασφάλιστοι ειναι εγκληματίες και εκτός απο το πρόστιμο πρέπει να φάνε και βρωμόξυλο μήπως και συνέλθουν απ το λήθαργο που ζουν.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966
Ποιά η σχέση του κινούμαι ανασφάλιστος με το ότι το "αράζω" γιατί έτσι επιλέγω τώρα;;;;
Οταν αγόρασες το αυτοκίνητό σου γιατί δεν τους είπες,"κοίτα να δείς, είναι πχ. Μάρτιος εγώ θα σου πληρώσω μόνο τους υπολοιπόμενους μήνες μεχρι το τέλος του έτους;;;" όμως το αποδέχθηκες γιατί σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να μην προχωρήσεις στην αγορά του!!! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρανομόντας κάποιος δεν διορθώνει το λάθος. Εδώ σήκωσαν δίς από τα ασφαλιστηκά ταμεία και θα κολλήσουν στα ψιλολοίδια των τελών κυκλοφορίας;;;
Θα σου απαντησω το αράζω γιατί έτσι επιλέγω τώρα απλα τα πραγματα δικαιωμα μου ειναι συν οτι οταν το αγορασα επρεπε να πληρωνεις ολο το χρονο μετα ποιος ειπε οτι παρανομο οταν το εχω αραγμενο στην πυλωτη μουη κατω απο το σπιτι εκτος αν παιρνει μπροστα μονο του και κανει βολτες ξεκολα λιγο και καταλαβε οτι το να σε αναγκαζουν να παραδιδεις πινακιδες ενω εχεις πληρωμενα τελη ταχα επειδη ειναι ανασφαλιστο ειναι απλα μια μπουρδα να μαζεψουν λεφτα ειπαμε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν σταματησει καποιο οχημα για τον χ η ψ λογο και θα ταλαιπωρηθουν στις εφοριες.Τωρα να σου πω πχ εγω θελω να μεταφερω ημερομηνια απο 18 του μηνα στις 29 η 30 την ασφαλεια μου στο παπι γιατι με βολευει καλητερα και για να το κανω αυτο γιατι εγω ανασφαλιστο δε το βγαζω με τιποτα ποτε δε το χα ουτε την παπια ουτε το αμαξι πρεπει να ταλαιπωρηθω τρεχοντας στην εφορια να παραδωσω πινακιδα και αδεια για 10-11 μερες και να τρεχω ξανα να την παρω ενω απλα θα το ειχα μεσα στην οικοδομη μου αραγμενο ενα 10ημερο θα εκανα μετα ασφαλεια και τελος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Alex, θα μπορούσαν να στείλουν μια γαμωεπιστολή, όπως έκανε το αρχίδι ο Κατρούγκαλος "εξηγώντας" το τσεκούρι στις συντάξεις. Τι πιο απλό; Άσε που στο παράβολο εξισώνουν 50άρι μηχανάκι με φορτηγό. Τα γαμίδια.
Επιστολή που να λεει τι? Εισαι υποχρεωμενος να ασφαλισεις το οχημα σου? Γιατι, ποιος δεν το γνωριζει? Μηπως και ο εισαγγελεας πριν ασκησει ποινικη διωξη για ανασφαλιστο οχημα θα πρεπει να δινει προθεσμια στον κατηγορουμενο να πληρωσει? Δεν ειναι ετσι φιλε. Και που εγινε ενημερωση και δοθηκε καποια προθεσμια ατυπα, πολυ ηταν.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966

Αμα προειδοποιουσαν πως θα εκοβαν προστιμα

Επισκέπτης
Μην περιμένετε να διορθωθεί τιποτα αυτόματα,
Τρέξτε εφορίες κλπ
Οσοι κυκλοφορούν ανασφάλιστοι ειναι εγκληματίες και εκτός απο το πρόστιμο πρέπει να φάνε και βρωμόξυλο μήπως και συνέλθουν απ το λήθαργο που ζουν.
Πέστα Χρυσόστομε!!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.256
Πόντοι
2.966

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Θα σου απαντησω το αράζω γιατί έτσι επιλέγω τώρα απλα τα πραγματα δικαιωμα μου ειναι συν οτι οταν το αγορασα επρεπε να πληρωνεις ολο το χρονο μετα ποιος ειπε οτι παρανομο οταν το εχω αραγμενο στην πυλωτη μουη κατω απο το σπιτι εκτος αν παιρνει μπροστα μονο του και κανει βολτες ξεκολα λιγο και καταλαβε οτι το να σε αναγκαζουν να παραδιδεις πινακιδες ενω εχεις πληρωμενα τελη ταχα επειδη ειναι ανασφαλιστο ειναι απλα μια μπουρδα να μαζεψουν λεφτα ειπαμε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν σταματησει καποιο οχημα για τον χ η ψ λογο και θα ταλαιπωρηθουν στις εφοριες.Τωρα να σου πω πχ εγω θελω να μεταφερω ημερομηνια απο 18 του μηνα στις 29 η 30 την ασφαλεια μου στο παπι γιατι με βολευει καλητερα και για να το κανω αυτο γιατι εγω ανασφαλιστο δε το βγαζω με τιποτα ποτε δε το χα ουτε την παπια ουτε το αμαξι πρεπει να ταλαιπωρηθω τρεχοντας στην εφορια να παραδωσω πινακιδα και αδεια για 10-11 μερες και να τρεχω ξανα να την παρω ενω απλα θα το ειχα μεσα στην οικοδομη μου αραγμενο ενα 10ημερο θα εκανα μετα ασφαλεια και τελος

ναι θα παραδώσεις πινακίδες και θα τις ξαναπάρεις μετά από 11 μέρες αφού το ασφαλίσεις πρώτα
σιγά την τρελή ταλαιπωρία
που να έκανες και αίτηση στον ασεπ μια ζωή θα γκρίνιαζες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Να σας δωσω και ενα hint για τον λογο που συμβαινει αυτο.
Το 2013 εγινε ενας νομος που εθετε ορια στις καταβαλλομενες αποζημιωσεις απο το Επικουρικο Κεφαλαιο, δηλαδη για ζημιες που γινονται απο ανασφαλιστα οχηματα. Κι αυτο γιατι το βαρος που σηκωνε το Επικουρικο Κεφαλαιο ηταν τεραστιο (συν του οτι εκ του νομου βαρυνεται με την ασφαλιση των οχηματων που ηταν ασφαλισμενα σε εταιρειες που εκλεισαν λογω αφερεγγυοτητας). Ομως τα δικαστηρια εβγαλαν τον νομο αντισυνταγματικο. Και προ ολιγων μηνων επικυρωθηκε η αντισυνταγματικοτητα και απο την ολομελεια του αρειου παγου. Επομενως ηταν επομενο οτι θα επρεπε να ληφθουν μετρα να μειωθουν τα ανασφαλιστα οσο περισσοτερο γινεται, ειδάλλως να εισπραχθουν χρηματα (με τα προστιμα) υπερ του Επικουρικου Κεφαλαιου. Θεωρω μαλιστα οτι εαν τα οικονομικα του Επικουρικου Κεφαλαιου δεν πανε καλυτερα, εκτος απο προστιμα και διωξη των ανασφαλιστων θα εχουμε και ραγδαια αυξηση των ασφαλιστρων απο του χρονου.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
27
Πόντοι
16
ναι θα παραδώσεις πινακίδες και θα τις ξαναπάρεις μετά από 11 μέρες αφού το ασφαλίσεις πρώτα
Έχεις μπει ποτέ σε διαδικασία να παραδώσεις πινακίδες;

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Για ποιο λογο να παραδιδαν πινακιδες?

γιατί τα ανασφάλιστα θα πληρώνουν πρόστιμα εδώ και τόσο καιρό το λένε
α και όσοι δεν έχουν χρήματα/ είναι άνεργοι και δεν μπορούν να συντηρούν το δικό τους μέσο μπορούν να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ που είναι απολύτως δωρεάν για τους ανέργους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
που να έκανες και αίτηση στον ασεπ μια ζωή θα γκρίνιαζες
Η παραδοση πινακιδων δεν εχει 150 ευρω παραβολο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom