Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Μεχρι ποτε πρεπει να πληρωθει το προστιμο..? γιατι κατι ακουσα για 1 βδομαδα και μετα παει 500€ ..

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
ο ανεργος που δεν μπορει να πληρωσει το προστιμο

Επισκέπτης
Η πουστιά είναι πως δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση. Στείλε, ρε πούστη, μια ειδοποίηση ότι, αν δεν πληρώσεις π.χ. μέσα σε δέκα ημέρες, θα φας την τσαπού. Εδώ ήταν μια κι έξω το θέμα.

Ναι γαμω το μουνι που τους γλυστραγε.. σου λεει βρηκαμε τροπο ναα τους τα μαζεψουμε.. τραβατε ρε ψοφιμια παρτετα απο τους κλεφτες..

Ας προσέχατε!!!!!!!!!!!!!!!
Η νομοθεσία για ανασφάλιστο όχημα σε κυκλοφορία, πλήν του προστίμου προβλέπει αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση οχήματος και ποινή φυλάκισης... Πολύ φθηνά τη βγάζετε!!!!

Εχουν προειδοποιήσει 1 1/2 χρόνο τώρα για το πως θα εντοπισθούν, πως και πότε πληρώνει ο παραβάτης....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
να ξεσηκωθεις γιατι τυπε? αμα ειναι αχρηστο, πας καταθετεις πινακιδες και ληγει το θεμα. 2 χρονια εγω που ουτε καν ζω Ελλαδα ακουω οτι θα χωσουν προστιμα στα ανασφαλιστα. Οποτε δεν ειναι αυτοι ζωα, ο Ελληνας ειναι ζωο, που του λενε κατι, πεταει ενα σιγα μωρε και μετα κλαιει.

ε παρε την ασφαλιστικη σου, θα το διορθωσουν και θα σβυστει το προστιμο
Αν και εγω δεν εχω τετοιο θεμα και το αμαξι και το παπι μια ζωη ασφαλισμενα τα εχω γιατι να παραδωσω πινακιδες εφοσον τις εχω πληρωσει θελουν να τις δωσω οκ να μου επιστρεψουν την αναλογια των τελων κυκλοφοριας πισω απο τη μερα που τις παραδιδω και να μου ζητησουν το υπολοιπο οταν παω να τις παρω πχ τις δινω τελος ιουνιου να μου επιστρεψουν 100 ευρω κ οταν αποφασισω να τις παρω πχ αρχες Νοεμβριου να πληρωσω την αναλογια των 2 μηνων 40 ευρω δηλαδη τωρα απο τη στιγμη που δε ζεις εδω να βιωνεις αυτες τις μαλακιες δε νομιζω να μετραει αυτο που λες ιδιαιτερα οσο για το αν θελαν να βρουν τα κινουμενα ανασφαλιστα τροπο θα εβρισκαν και τελος ζωα δεν ειμαστε τα ζωα ειναι εξυπνα δε θα ανεχοντουσαν τετοιες μαλακιες ποτε ο νεοΕλληνας ειναι ποιο χαζος και απο τις πετρες τρωει αμασητο οτι του σερβιρει ο καθενας χωρις να αντιδραει γι αυτο και κανουν οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι να μας παρουν το παραδακι

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ειμαστε στο 2017. Αν ηθελαν εβαζαν ενα τσιπακι και ειχαν αμεσως ειδοποιησει για το καθε οχημα αν κινηται και που ειναι. Μην τρελαθουμε.  Την ταλαιπωρεια και τα εξοδα του πολιτη να παει να καταθεση πινακιδες και να τις ξαναπαρει  , ποιος απο αυτα τα λαμογια την σκεφτηκε?  Αλλο ενα εισπρακτικο μεσο ειναι για να τσιμπανε ευρω.  Η πάγια τακτικη σε αυτην την μπουρδελοχωρα ειναι οτι επειδη εγω σαν κρατος ειμαι για τον πουτσο και σας εχω γραμμενους , αφου δεν μπορω να κανω σωστα την δουλεια μου και να βρω τον παρανομο , βαζω να πληρωνουν ολοι και να εχω λεφτα να τρωω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Ας προσέχατε!!!!!!!!!!!!!!!
Η νομοθεσία για ανασφάλιστο όχημα σε κυκλοφορία, πλήν του προστίμου προβλέπει αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση οχήματος και ποινή φυλάκισης... Πολύ φθηνά τη βγάζετε!!!!

Εχουν προειδοποιήσει 1 1/2 χρόνο τώρα για το πως θα εντοπισθούν, πως και πότε πληρώνει ο παραβάτης....

Τυπε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου το οποιο εχει το μηχανακι η το αμαξι κατω απο το σπιτι η στην πυλωτη αραγμενο για το χ η ψ λογο χωρις να το κινει θα το ξαναπω αλλη μια φορα απο τη στιγμη που πληρωνω για ολο το χρονο τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλα ακομα και να παραδωσω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ αυτο ειναι απλα εινα μετρο για λεφτα να τα παρουν απο τον καημενο τον κοσμακι στα παπαρια τους τα ανασφαλιστα αν θελαν θα τα ειχαν ηδη βρει χωρις αυτες τις μαλακιες

Επισκέπτης
Αν ηθελαν εβαζαν ενα τσιπακι και ειχαν αμεσως ειδοποιησει για το καθε οχημα

Προσωπικό δεδομένο τύπε... Επιπλέον το τσιπάκι, το απαραίρητο λογισμικό και hardware θα τα κάνεις δωρεά εσύ;;;; Τα hacks που θα φέρουν ακριβώς το τωρινό πρόβλημα τότε το έχεις υπολογίσει;;; Σήμερα τσιπάρουν τα οχήματα κατά της κλοπής , αχρηστεύεται το τσιπ και παίρνεις τα @@ μου (σόρρυ) σε χρόνο dt!!! Πλανάσαι αν πιστεύεις πως δεν θα βρεθεί και τότε λύση...

Τώρα ως αναφορά την παράδοση πινακίδων με ένα 10ευρο πάει το τζιμάνι στο φτιάχνει και σου φέρνει το πιστοποιητικό όπου του πείς, μαζί με ένα φρεντάκι, γιατί να τρέξεις;;;;;;

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Ασχετο, ξερετε τι μπορει να φταιει σε αμαξι να ανοιγει η πορτα απο μεσα αλλα οχι απο εξω?
Κολλησε το χερουλι?

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Ασχετο, ξερετε τι μπορει να φταιει σε αμαξι να ανοιγει η πορτα απο μεσα αλλα οχι απο εξω?
Κολλησε το χερουλι?

και x-ray vision να χαμε δε θα μπορουσαμε να σου πουμε ... τα καλα/καινουργια εχουν ηλεκτρονικο μηχανισμο για το ανοιγμα. Τα πιο παλια/φτηνα εχουν απλο μηχανισμο που απλα μπορει να εσπασε κανα λαμακι η απλα να εφυγε απο τη θεση του

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
και x-ray vision να χαμε δε θα μπορουσαμε να σου πουμε ... τα καλα/καινουργια εχουν ηλεκτρονικο μηχανισμο για το ανοιγμα. Τα πιο παλια/φτηνα εχουν απλο μηχανισμο που απλα μπορει να εσπασε κανα λαμακι η απλα να εφυγε απο τη θεση του

Εγινε ευχαριστω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Κολλησε το χερουλι?
Οντος εντελως ασχετο αλλα μαλλων το χερουλι σου φταιει

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Κολλησε το χερουλι?

Ο μηχανισμός κλειδαριάς είναι πολύπλοκος. Μάλλον κάποιο εξάρτημα δεν λειτουργεί σωστά, έχει μαγκώσει  ή έχει σπάσει.

Επισκέπτης
Τυπε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου το οποιο εχει το μηχανακι η το αμαξι κατω απο το σπιτι η στην πυλωτη αραγμενο για το χ η ψ λογο χωρις να το κινει θα το ξαναπω αλλη μια φορα απο τη στιγμη που πληρωνω για ολο το χρονο τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλα ακομα και να παραδωσω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ αυτο ειναι απλα εινα μετρο για λεφτα να τα παρουν απο τον καημενο τον κοσμακι στα παπαρια τους τα ανασφαλιστα αν θελαν θα τα ειχαν ηδη βρει χωρις αυτες τις μαλακιες

Ποιά η σχέση του κινούμαι ανασφάλιστος με το ότι το "αράζω" γιατί έτσι επιλέγω τώρα;;;;
Οταν αγόρασες το αυτοκίνητό σου γιατί δεν τους είπες,"κοίτα να δείς, είναι πχ. Μάρτιος εγώ θα σου πληρώσω μόνο τους υπολοιπόμενους μήνες μεχρι το τέλος του έτους;;;" όμως το αποδέχθηκες γιατί σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να μην προχωρήσεις στην αγορά του!!! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρανομόντας κάποιος δεν διορθώνει το λάθος. Εδώ σήκωσαν δίς από τα ασφαλιστηκά ταμεία και θα κολλήσουν στα ψιλολοίδια των τελών κυκλοφορίας;;;

Επισκέπτης
Κολλησε το χερουλι?
Αν αφορά τις πίσω πόρτες μπορεί να είναι πλην αλλου και η ασφάλεια παιδιών. Για τις εμπρόσθιες μάλλον τεχνικό θέμα...

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Υφυπ. Μεταφορών: Υπάρχουν λάθη στα ειδοποιητήρια για τα ανασφάλιστα οχήματα

Λάθη στα ειδοποιητήρια για τα πρόστιμα σχετικά με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, παραδέχτηκε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το υπουργείο Mεταφορών δεν επικοινωνεί με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι θα υπάρξει παρέμβαση για όσους έχουν πληρώσει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου τους και τους ήρθε ειδοποιητήριο αλλά και για όσους τα οχήματά τους έχουν κλαπεί ή καταστραφεί.

Όπως είπε ο υφυπουργός θα πρέπει οι ιδιοκτήτες που έχουν λάβει ειδοποιητήριο, αλλά δεν έχουν αυτοκίνητο ή έχουν πληρώσει το ασφαλιστήριο, θα πρέπει να προσκομίσουν εγγράφως τα αποδεικτικά στοιχεία στις υπηρεσίες του υπουργείου για να απαλλαγούν από το πρόστιμο.

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
τι παπί; ελπίζω όχι 50αρι γιατι εχω 2-3 παρατημενα
90άρι έχει αλλά ισχύει και για 50άρια.

Φυσικά και είναι μέγα σφάλμα να έχεις ανασφάλιστο όχημα αλλά, το να μην προειδοποιείς λέγοντας ότι έχεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο μέχρι να κάνεις ασφάλεια, είναι για μένα ΠΟΥΣΤΙΑ. Και μιλάμε για ένα κομμάτι του κόσμου που είναι ηλικιωμένοι, μπορεί να μην μπορούν κάποιες φορές ούτε το ασφάλιστρο να καταβάλουν για το παπί που έχουν (μιας και πολλοί δεν έχουν ούτε καν αυτοκίνητο). Ε αυτούς τους προειδοποιείς ότι έρχεται ο πέλεκυς μπας και προλάβουν. Δεν όλοι όλη μέρα στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom