τι παπί; ελπίζω όχι 50αρι γιατι εχω 2-3 παρατημενα
Γιατί, τα 50αρια δεν τρακάρουν;
τι παπί; ελπίζω όχι 50αρι γιατι εχω 2-3 παρατημενα
Η πουστιά είναι πως δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση. Στείλε, ρε πούστη, μια ειδοποίηση ότι, αν δεν πληρώσεις π.χ. μέσα σε δέκα ημέρες, θα φας την τσαπού. Εδώ ήταν μια κι έξω το θέμα.
Ναι γαμω το μουνι που τους γλυστραγε.. σου λεει βρηκαμε τροπο ναα τους τα μαζεψουμε.. τραβατε ρε ψοφιμια παρτετα απο τους κλεφτες..
Αν και εγω δεν εχω τετοιο θεμα και το αμαξι και το παπι μια ζωη ασφαλισμενα τα εχω γιατι να παραδωσω πινακιδες εφοσον τις εχω πληρωσει θελουν να τις δωσω οκ να μου επιστρεψουν την αναλογια των τελων κυκλοφοριας πισω απο τη μερα που τις παραδιδω και να μου ζητησουν το υπολοιπο οταν παω να τις παρω πχ τις δινω τελος ιουνιου να μου επιστρεψουν 100 ευρω κ οταν αποφασισω να τις παρω πχ αρχες Νοεμβριου να πληρωσω την αναλογια των 2 μηνων 40 ευρω δηλαδη τωρα απο τη στιγμη που δε ζεις εδω να βιωνεις αυτες τις μαλακιες δε νομιζω να μετραει αυτο που λες ιδιαιτερα οσο για το αν θελαν να βρουν τα κινουμενα ανασφαλιστα τροπο θα εβρισκαν και τελος ζωα δεν ειμαστε τα ζωα ειναι εξυπνα δε θα ανεχοντουσαν τετοιες μαλακιες ποτε ο νεοΕλληνας ειναι ποιο χαζος και απο τις πετρες τρωει αμασητο οτι του σερβιρει ο καθενας χωρις να αντιδραει γι αυτο και κανουν οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι να μας παρουν το παραδακινα ξεσηκωθεις γιατι τυπε? αμα ειναι αχρηστο, πας καταθετεις πινακιδες και ληγει το θεμα. 2 χρονια εγω που ουτε καν ζω Ελλαδα ακουω οτι θα χωσουν προστιμα στα ανασφαλιστα. Οποτε δεν ειναι αυτοι ζωα, ο Ελληνας ειναι ζωο, που του λενε κατι, πεταει ενα σιγα μωρε και μετα κλαιει.
ε παρε την ασφαλιστικη σου, θα το διορθωσουν και θα σβυστει το προστιμο
και τα 50αρια χρειαζοντε ασφαλεια τυπετι παπί; ελπίζω όχι 50αρι γιατι εχω 2-3 παρατημενα
Τυπε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου το οποιο εχει το μηχανακι η το αμαξι κατω απο το σπιτι η στην πυλωτη αραγμενο για το χ η ψ λογο χωρις να το κινει θα το ξαναπω αλλη μια φορα απο τη στιγμη που πληρωνω για ολο το χρονο τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλα ακομα και να παραδωσω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ αυτο ειναι απλα εινα μετρο για λεφτα να τα παρουν απο τον καημενο τον κοσμακι στα παπαρια τους τα ανασφαλιστα αν θελαν θα τα ειχαν ηδη βρει χωρις αυτες τις μαλακιεςΑς προσέχατε!!!!!!!!!!!!!!!
Η νομοθεσία για ανασφάλιστο όχημα σε κυκλοφορία, πλήν του προστίμου προβλέπει αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση οχήματος και ποινή φυλάκισης... Πολύ φθηνά τη βγάζετε!!!!
Εχουν προειδοποιήσει 1 1/2 χρόνο τώρα για το πως θα εντοπισθούν, πως και πότε πληρώνει ο παραβάτης....
Αν ηθελαν εβαζαν ενα τσιπακι και ειχαν αμεσως ειδοποιησει για το καθε οχημα
Ασχετο, ξερετε τι μπορει να φταιει σε αμαξι να ανοιγει η πορτα απο μεσα αλλα οχι απο εξω?
Κολλησε το χερουλι?
και x-ray vision να χαμε δε θα μπορουσαμε να σου πουμε ... τα καλα/καινουργια εχουν ηλεκτρονικο μηχανισμο για το ανοιγμα. Τα πιο παλια/φτηνα εχουν απλο μηχανισμο που απλα μπορει να εσπασε κανα λαμακι η απλα να εφυγε απο τη θεση του
Οντος εντελως ασχετο αλλα μαλλων το χερουλι σου φταιειΑσχετο, ξερετε τι μπορει να φταιει σε αμαξι να ανοιγει η πορτα απο μεσα αλλα οχι απο εξω?
Κολλησε το χερουλι?
Ασχετο, ξερετε τι μπορει να φταιει σε αμαξι να ανοιγει η πορτα απο μεσα αλλα οχι απο εξω?
Κολλησε το χερουλι?
Οντος εντελως ασχετο αλλα μαλλων το χερουλι σου φταιει
Ο μηχανισμός κλειδαριάς είναι πολύπλοκος. Μάλλον κάποιο εξάρτημα δεν λειτουργεί σωστά, έχει μαγκώσει ή έχει σπάσει.
Τυπε υπαρχουν οι μαλακες που καλα να παθουν αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου το οποιο εχει το μηχανακι η το αμαξι κατω απο το σπιτι η στην πυλωτη αραγμενο για το χ η ψ λογο χωρις να το κινει θα το ξαναπω αλλη μια φορα απο τη στιγμη που πληρωνω για ολο το χρονο τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλα ακομα και να παραδωσω ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ αυτο ειναι απλα εινα μετρο για λεφτα να τα παρουν απο τον καημενο τον κοσμακι στα παπαρια τους τα ανασφαλιστα αν θελαν θα τα ειχαν ηδη βρει χωρις αυτες τις μαλακιες
Αν αφορά τις πίσω πόρτες μπορεί να είναι πλην αλλου και η ασφάλεια παιδιών. Για τις εμπρόσθιες μάλλον τεχνικό θέμα...Ασχετο, ξερετε τι μπορει να φταιει σε αμαξι να ανοιγει η πορτα απο μεσα αλλα οχι απο εξω?
Κολλησε το χερουλι?
90άρι έχει αλλά ισχύει και για 50άρια.τι παπί; ελπίζω όχι 50αρι γιατι εχω 2-3 παρατημενα