Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναι πως περιμενε οι γυφτοι να πληρωσουν η να δωσουν πινακιδες αν ειναι και δικες τους αυτες που εχουν η δεν ειναι δευτερες
Ακριβως για αυτο το ανεφερα. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενα ακομα εισπρακτικο μέσο καλυμενο με τον μανδυα της ασφαλειας. Και θα την πληρωσουν παλι με χρηματα ΄και με ταλαιπωρεια (παρε-δωσε πινακιδες ) οι νομοταγεις πολιτες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Για να μην τρελαθούμε, το οτι υπάρχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ στη Μπανανία δε σημαίνει οτι νομιμοποιούμε την παρανομία.

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Μετά το χάος που προκλήθηκε με την αποστολή ειδοποιητηρίων σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων που το σύστημα τα δείχνει ως ανασφάλιστα το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να προχωρήσει στο πάγωμα των προστίμων για ένα εύλογο διάστημα και μέχρι να διευθετηθεί το πρόβλημα.

Πηγή: «Παγώνουν» τα πρόστιμα για τα ανασφάλιστα- Μετά το αλαλούμ με τα ειδοποιητήρια | iefimerida.gr

Επισκέπτης
[size=20pt]ΠΑΛΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...[/size]

:alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick::alivedick: :alivedick: :alivedick: :alivedick:

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

Παράταση - τελευταία ευκαιρία για ανασφάλιστα ΙΧ έως τις 14 Ιουλίου

Ακυρώνονται προσωρινά τα πρόστιμα - παράβολα των 250 ευρώ για το 1,1 εκατ. φορολογούμενους οι οποίοι έλαβαν ηλεκτρονικό ειδοποιητήριο ότι βρίσκεται στην κατοχή τους ανασφάλιστο Ι.Χ.
Το υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε νωρίτερα αποφάσισε ότι δεν θα επιβληθεί κανένα πρόστιμο σε 1,1 εκατ. φορολογούμενους που έλαβαν ηλεκτρονικό ειδοποιητήριο μέσω του taxisnet ότι βρίσκεται στην κατοχή τους ανασφάλιστο όχημα, καθώς θα τους δοθεί μια τελευταία ευκαιρία για να προχωρήσουν στην ασφάλιση του οχήματος.

Παράλληλα, επειδή μέσα σε αυτούς περιλαμβάνονται και τουλάχιστον 400.000 φορολογούμενοι που είτε έχουν ασφαλισμένο το όχημά τους είτε έπεσαν θύματα των λαθών που υπάρχουν στα διάφορα αρχεία των οχημάτων των κρατικών υπηρεσιών μέχρι τις 14 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί νέα διασταύρωση θα επιχειρηθεί να διορθωθούν τα λάθη που υπάρχουν στα σχετικά αρχεία.
Οσον αφορά τους περίπου 11.000 φορολογούμενους που ήδη προχώρησαν στην ασφάλιση του οχήματός τους και στην πληρωμή του παραβόλου - προστίμου των 250 ευρώ, αυτό θα τους επιστραφεί άμεσα από το υπουργείο Οικονομικών με πιστωτικό. Ωστόσο, για την επιστροφή θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που θα περάσει από τη Βουλή.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να μειωθεί το πρόστιμο - παράβολο για τα ανασφάλιστα δίκυκλα από τα 250 ευρώ στα 100 ευρώ. Πηγές του υπουργείου Οικονομικών σημειώνουν ότι παρά το γεγονός ότι θα διενεργηθεί νέα διασταύρωση μετά τις 14 Ιουλίου, καλό θα ήταν όσοι φορολογούμενοι εμφανίζονται να είναι ανασφάλιστοι βάσει λάθους που έχει γίνει από την ασφαλιστική τους εταιρεία, να επικοινωνήσουν μαζί της για τη διόρθωση. Αντίθετα, όσοι έχουν στην κατοχή τους οχήματα για τα οποία έχει δηλωθεί κλοπή, έχουν κατατεθεί πινακίδες ή έχουν αποσυρθεί καλό θα ήταν να περιμένουν τη νέα διασταύρωση προκειμένου στη συνέχεια να διαπιστώσουν αν εμφανιστούν και πάλι ως κάτοχοι ανασφάλιστου ΙΧ.
Πάντως, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, όποιος πολίτης θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζητήματα του ΙΧ του που ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες έχει το δικαίωμα να επισκεφτεί τις αρμόδιες υπηρεσίες με τα σχετικά δικαιολογητικά και να αποκαταστήσει την εικόνα του οχήματός του στα κρατικά αρχεία.

capital.gr
:thebigfinger: :thebigfinger:

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Όταν σου παίρνουν την άδεια για τροχαία παράβαση δε σημαίνει οτι τίθεται σε ακινησία το όχημα ρε τύπε.
τυπε ετσι μου ειπαν στην εφορια!Και μοιαζει λογικο!Ουσιαστικα απο την στιγμη που δεν εχεις αδεια - πινακιδα το οχημα ειναι σε ακινησια μεχρι να περασει ο καιρος για να παρεις στην αδεια - πινακιδα!Αλλιως πως θα βγαλεις ασφαλεια?η πως θα κυκλοφορεις χωρις αδεια πινακιδα?
Ενημερωτικα η δουλεια βρωμαει πως ολο αυτο εγινε για να γεμισουν τα ταμεια απο τις ασφαλ εταιριες!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε ετσι μου ειπαν στην εφορια!Και μοιαζει λογικο!Ουσιαστικα απο την στιγμη που δεν εχεις αδεια - πινακιδα το οχημα ειναι σε ακινησια μεχρι να περασει ο καιρος για να παρεις στην αδεια - πινακιδα!Αλλιως πως θα βγαλεις ασφαλεια?η πως θα κυκλοφορεις χωρις αδεια πινακιδα?
Ενημερωτικα η δουλεια βρωμαει πως ολο αυτο εγινε για να γεμισουν τα ταμεια απο τις ασφαλ εταιριες!
φυσικά και είναι λογικό.Και γιατί να πληρώνεις ασφάλεια αφού δεν μπορείς να το μετακινήσεις;
Μαλλον για να ασφαλιστούν μαζικά όλοι όσοι δεν το έκαναν μέχρι τώρα το κάνουν.Βεβαια μην αποκλείουμε και την περίπτωση να είναι τόσο ούγκανοι που ούτε αυτό να μην μπόρεσαν να κάνουν σωστά.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
φυσικά και είναι λογικό.Και γιατί να πληρώνεις ασφάλεια αφού δεν μπορείς να το μετακινήσεις;
Μαλλον για να ασφαλιστούν μαζικά όλοι όσοι δεν το έκαναν μέχρι τώρα το κάνουν.Βεβαια μην αποκλείουμε και την περίπτωση να είναι τόσο ούγκανοι που ούτε αυτό να μην μπόρεσαν να κάνουν σωστά.
:hi:

momsupporter

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αρχικά νά δηλώσω ότι ασφαλίζω τό αυτοκίνητό μου, γιατί δέν θέλω νά μού προκύψει καμμία στραβή καί νά τρέχω...
Όμως ας μήν ασχολούμαστε ούτε νά παίρνουμε στά σοβαρά ό,τι φορομπηχτικό σκαρφίζονται κάθε φορά οι πολιτικοί μας τσοπάνηδες, μετά από οδηγίες τών "ιδιοκτητών τής φάρμας" πού λέγεται Ελλάδα...
Νά θυμίσω ότι δέν πάει πολύς καιρός πού ολόκληρος Υπουργός, ο Μιχάλης Λιάπης, συνελήφθη (προφανώς από καρφωτή) νά οδηγεί μέ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ! Καί μιλάμε γιά ανασφάλιστα οχήματα;!  Σέ μία χώρα που βρίσκεται υπό ΚΑΤΟΧΗ, η συνεργασία μέ τίς Αρχές είναι συνεργασία μέ τόν κατακτητή.
Τό πρόβλημα μέ τά ανασφάλιστα είναι ότι ο ιδικτήτης βαρύνεται μέ τήν αποζημίωση τού παθόντος σέ περίπτωση ατυχήματος, όπου τό ποσό μπορεί νά είναι υπέρογκο.
ο ιδιοκτητης δεν επιβαρυνεται με τιποτα.Υπαρχει το επικουρικο ταμειο για αποζημιωση του παθοντος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τα μειωσει τα ασφαλιστρα η κλεφτροκυβερνηση της πρωτης φορας αριστερας αν νοιαζεται για την ασφαλεια

λεμε τωρα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ο ιδιοκτητης δεν επιβαρυνεται με τιποτα.Υπαρχει το επικουρικο ταμειο για αποζημιωση του παθοντος.
και το επικουρικό στρέφεται μετά στον ανασφάλιστο φίλε μου.Και τον κυνηγά,μεχρι τρίτη γενιά .

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τα μειωσει τα ασφαλιστρα η κλεφτροκυβερνηση της πρωτης φορας αριστερας αν νοιαζεται για την ασφαλεια

λεμε τωρα
αν ηταν τα τελη κυκλοφοριας,ασφαλεια κτλ ισοτιμα με 500 ευρω μισθο θα πληρωναμε ολοι η σχεδον ολοι(υπαρχουν και αυτοι που ειναι μαλακες βλεπεις) αλλα οταν εχεις 500 μισθο οσοι εχουν(ειμαι ανεργος)
τα σηματα ειναι 250(το μεσο αυτοκινητο του Ελληνα ειναι απο 1400-1800),η ασφαλεια 180-200 το χρονο και η βενζινα 1,40 συν σερβις διοδια και δεν ξερω κ εγω τι..δεν βγαινει παιδια!Αν ηταν πχ τα τελη κυκλοφοριας 50-100 ευρω δεν θα υπηρχε τουλαχιστον το προβλημα που υπαρχει τωρα...
προσωπικα εβγαλα και εγω σαν μαλακας? ασφαλεια για το παπι που ειπα πριν...αλλα μιας και δεν εχω περασει κτεο αν δεν βγω οικονομικα απο το νεο ετος θα κατεβασω πινακιδες και να παει να γαμηθει..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν ηταν τα τελη κυκλοφοριας,ασφαλεια κτλ ισοτιμα με 500 ευρω μισθο θα πληρωναμε ολοι η σχεδον ολοι(υπαρχουν και αυτοι που ειναι μαλακες βλεπεις) αλλα οταν εχεις 500 μισθο οσοι εχουν(ειμαι ανεργος)
τα σηματα ειναι 250(το μεσο αυτοκινητο του Ελληνα ειναι απο 1400-1800),η ασφαλεια 180-200 το χρονο και η βενζινα 1,40 συν σερβις διοδια και δεν ξερω κ εγω τι..δεν βγαινει παιδια!Αν ηταν πχ τα τελη κυκλοφοριας 50-100 ευρω δεν θα υπηρχε τουλαχιστον το προβλημα που υπαρχει τωρα...
προσωπικα εβγαλα και εγω σαν μαλακας? ασφαλεια για το παπι που ειπα πριν...αλλα μιας και δεν εχω περασει κτεο αν δεν βγω οικονομικα απο το νεο ετος θα κατεβασω πινακιδες και να παει να γαμηθει..

Παίκτη μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιο κώλο. Αν δεν βγαίνεις δεν έχεις του - του και πάει τελειωσε

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν το χέζω το βρακί μου παίκτη μου όπως εσύ.  Οι υποχρεώσεις πλερωνονται στην ώρα τους
Το βρακί μου είναι καθαρό ,ακόμα δεν φοράω πάνες ουτε και κάνω τον έξυπνο απο το εξωτερικό.

momsupporter

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
και το επικουρικό στρέφεται μετά στον ανασφάλιστο φίλε μου.Και τον κυνηγά,μεχρι τρίτη γενιά .
Αν δεν εχει κατι στο ονομα του τι να του παρουν?Τα μεταβιβαζει ολα και στα 20 χρονια παραγραφονται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν δεν εχει κατι στο ονομα του τι να του παρουν?Τα μεταβιβαζει ολα και στα 20 χρονια παραγραφονται.

Αν δεν είχε τίποτε στο όνομα του πριν να γίνει το ατύχημα μπορεί ... αλλιώς όλες οι μεταβιβάσεις ακυρώνονται...

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Παίκτη μου τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιο κώλο. Αν δεν βγαίνεις δεν έχεις του - του και πάει τελειωσε
tramou εισαι λαθος!δεν βγαζουμε ολοι τα ιδια λεφτα!Την γνωμη μ ειπα!αν ηταν οπως εγραψα ισως να μην ειχαμε το προβλημα που εχουμε τωρα!Δεν ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα οσοι εχουν δουλεια δουλευουν για 500 ευρω...Μην κοιτας την δικη σου πλευρα που μενεις εξω με καλο μισθο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom