Νέα

Ερχονται πρόστιμα μέσω TAXIS για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ Αυτοκίνητα&Μηχανές..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 463
  • Εμφανίσεις 14K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
279
Πόντοι
36
Ας πουμε οτι η ασφάλεια ενος αυτοκινήτου έληξε 10/5 και το εν λογο αυτοκίνητο ειναι στο συνεργείο για ολική βαφή απο 1/5.. ο φανοποιος λέει στο πελάτη του να οτι το αμάξι θα ναι έτοιμο 1/6..

Γιατι για το διάστημα αυτο να πληρώνει ασφάλεια κάποιος απ τη στιγμή που δεν υπάρχει περιπτωση να εμπλακεί σε τροχαίο το ΙΧ του..? Εστω αυτα τα 20 ευρώ πχ γιατι να τα πληρώσει?

σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοψεις τις μλκιες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Ρε τυποι παμε καλα? Το φαγα το προστιμο. Δλδ καποιος που μενει εξωτερικο και θελει να ερχεται και να καυλαντιζει 2 με 3 φορες
το χρονο και το ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ προσοχη στο ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ πρεπει οταν ειναι δεν ξερω και εγω που ειναι να καταθετει πινακιδες και να μενει στις ουρες.

Ρε με τι μαλακες μπλεξαμε.
:jerking: :jerking: :jerking:
Τι λες ρε τύπε?

Επισκέπτης
Ρε τυποι παμε καλα? Το φαγα το προστιμο. Δλδ καποιος που μενει εξωτερικο και θελει να ερχεται και να καυλαντιζει 2 με 3 φορες
το χρονο και το ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ προσοχη στο ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ πρεπει οταν ειναι δεν ξερω και εγω που ειναι να καταθετει πινακιδες και να μενει στις ουρες.

Αδερφέ, υπάρχουν γραφεία υπάρχουν που και με 20 ευρουλάκια θα το αναλάβουν χωρίς να κουνηθείς από τον καναπέ σου... Η καυλιάντα κοστίζει είτε σε προσωπικό χρόνο είτε σε χρήμα!!!
Μπορείς επίσης να το πουλήσεις και να νοικιάζεις ένα για 2-3 φορές το μήνα! Ούτε τέλη, ούτε ασφάλειες,ούτε sevrvice, πάντα καινούριο αυτοκίνητο, ούτε σε νοιάζει αν σε τρακάρουν πιό φθηνά σου κοστίζει!!!

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6

εγω εξωτερικο μενω ...ασφαλεια και τελη κλπ δεν εχει χρειαστει να ερθω ποτε ελλαδα για να πληρωσω, e-banking. Στη μηχανη που κατεθεσα πινακιδες εδωσα πληρεξουσιο στην αδερφη μου να τις καταθεσει, αλλα και να μην εχεις willing συγγενη να ασχοληθει νομιζω με ελαχιστη χρεωση στο κανουν διαφοροι που ασκουν αυτο το επαγγελμα ... professional κατσεστηνουραστοδημοσιο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Τα ποσταρίσματα αυτού του θρεντ πρέπει να διαβαστούν απο πολίτες ξένων χωρών για να καταλάβουν όλοι τι φιλοσοφία ζωής έχουν οι έλληνες.
Η μόνη λύση είναι ο βούρδουλας.
You know? Vourdoulas.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
:offtopic:

ξερεις καποιος χριστιανος πως ξεφρακάρω το μανταλο της πορτας, εχει κολλησει προς τα κάτω και οσο να το πιεζω με κατσαβιδι δε γυρναει!!!   

:truce:
Δεν είπες ότι ανοίγει απο μέσα;Τότε τραβας το εσωτερικό μάνταλο και πετάγεται η γλώσσα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
δεν έχει σχέση με καμία λίστα... το σαιτ αυτό απλά σου λέει αν το αμάξι σου είναι ασφαλισμένο η όχι πράγμα άχρηστο αφού το ξέρεις εσύ ο ίδιος

Κάποιες φορές τύπε δεν το ξέρεις. Υπάρχουν πλαστά συμβόλαια. Εσύ νομίζεις ότι το αυτοκίνητο σου είναι ασφαλισμένοι αλλά υπάρχουν και μαϊμού συμβόλαια. Τα εκδίδουν ασφαλιστές απατεώνες. Μερικές φορές τα εκτυπώνεις και μόνος σου.
:zombie: :zombie:

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
1.520
Μπορουμε να μην γινομαστε γραφικοι? Ειπαμε, ο νομος θελει το αυτοκινητο ασφαλισμενο ΜΟΝΙΜΩΣ, εκτος αν κάνεις νόμιμη ακινησια. Τωρα δεν μπορει να ασχολειται ο νομοθετης με την υποπεριπτωση του καθενος. Τι παει να πει το εχω παροπλισμενο στο χωριο, το εχω στο συνεργειο, το ασφαλισα μια μερα μετα, το πηρε η γυναικα μου και χωρισαμε, κλπ κλπ. Εφοσον εισαι κυριος του οχηματος και εχεις πινακιδες και δεν εχεις κανει δηλωση κλοπης, θα πληρωνεις ασφαλεια. Τελος. Ληξη. Τελεία, παραγραφος.
Συγνωμη γιατι θα τρελαθω. Γιατι θα σταλει προστιμο για την μη ασφαλιστικη καλυψη? Εγω μπορει να μην κινω το αυτοκινητο και να πληρωνω κανονικα τα τέλη. Η ασφαλεια εχει να κανει με την κινηση του οχηματος, οχι με την ιδιοκτησια του, οπως τα τελη. Πώς θα μου επιβαλουν προστιμο για ανασφαλιστο, σε ενα αμαξι που δεν με συλλαμβανουν να το κινώ???

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
1.520
Ποιος ειναι γραφικός τώρα????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
.......

......... Είναι σπουδαίο να τσεκάρετε και τήν έπιλογή στό συμβόλαιο ..
<< Ζημιά από άνασφαλιστο όχημα >>

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
μισό γατί μας μπέρδεψες την άδεια πότε στην πήραν ? γιατί στην πήραν? αν είχες παραδώσει πινακίδες στο παπί έχει γίνει λάθος και πρέπει να το διαγράψεις
την πινακίδα-αδεια μου την πηραν μεσα μαη για κρανος συνοδηγου η αδεια -πινακιδα απο τοτε ειναι στην τροχαια γτ την κρατησαν για χ μερες(οπως μ ειπαν εχθες πριν της 6 επρεπε να της παρω) το μηχανακι ηταν ανασφαλιστο την μερα που εγινε  η διασταυρωση στοιχειων και εγω δεν μπορουσα να βγαλω ασφαλεια λογο οτι δεν ειχα την αδεια φωταγραφια και το διπλωμα ηταν για ανανεωση!Την αδεια δεν την πηρα γτ ειναι επαρχια,δεν την ειχα αναγκη(μιας κ το παπι ειναι στην επαρχια) μιας κ λειπω!Θεωρησα πως το μηχανακι εχει δηλωθει σε ακινησια απο την τροχαια αφου εχουν της πινακιδες-αδεια...κ τωρα μου κανουν τον κινεζο οτι αμελησα να παω της παρω ενω ηξεραν οτι λειπω λες και εγω δεν ηθελα να της παρω...ελα μου που ειμαι 200 χλμ μακρια!Με λιγα λογια η εφορια μου ειπε φερε χαρτι απο τροχαια για ακινησια..και η τροχαια δεν μου δινει χαρτι ακινησιας λογο οτι επρεπε να παρω την αδεια πριν της 6  του μηνα....μελιγα λογια πληρωνω τα 250 συν ασφαλεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
την πινακίδα-αδεια μου την πηραν μεσα μαη για κρανος συνοδηγου η αδεια -πινακιδα απο τοτε ειναι στην τροχαια γτ την κρατησαν για χ μερες(οπως μ ειπαν εχθες πριν της 6 επρεπε να της παρω) το μηχανακι ηταν ανασφαλιστο την μερα που εγινε  η διασταυρωση στοιχειων και εγω δεν μπορουσα να βγαλω ασφαλεια λογο οτι δεν ειχα την αδεια φωταγραφια και το διπλωμα ηταν για ανανεωση!Την αδεια δεν την πηρα γτ ειναι επαρχια,δεν την ειχα αναγκη(μιας κ το παπι ειναι στην επαρχια) μιας κ λειπω!Θεωρησα πως το μηχανακι εχει δηλωθει σε ακινησια απο την τροχαια αφου εχουν της πινακιδες-αδεια...κ τωρα μου κανουν τον κινεζο οτι αμελησα να παω της παρω ενω ηξεραν οτι λειπω λες και εγω δεν ηθελα να της παρω...ελα μου που ειμαι 200 χλμ μακρια!Με λιγα λογια η εφορια μου ειπε φερε χαρτι απο τροχαια για ακινησια..και η τροχαια δεν μου δινει χαρτι ακινησιας λογο οτι επρεπε να παρω την αδεια πριν της 6  του μηνα....μελιγα λογια πληρωνω τα 250 συν ασφαλεια.

Όταν σου παίρνουν την άδεια για τροχαία παράβαση δε σημαίνει οτι τίθεται σε ακινησία το όχημα ρε τύπε.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Κράτος-μπουρδέλο παντού και σε όλα.

Προς ακύρωση τα πρόστιμα για τα μη ασφαλισμένα οχήματα, λόγω πολλών λαθών.

Δεύτερη ευκαιρία θα δώσει σύμφωνα με την Καθημερινή το υπουργείο Οικονομικών στους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων λόγω των πολλών λαθών στην ως τώρα διαδικασία.  όπως αναφέρει η εφημερίδα, η επιβολή προστίμων θα παγώσει και εξετάζεται νομοθετική ρύθμιση που θα δίνεται μια ευκαιρία με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα προχωρήσουν οι κάτοχοι στην ασφάλιση του οχήματος, σε εύλογο χρονικό διάστημα-πιθανώς έξι μηνών.

Από το 1 εκ. ειδοποιητήρια που έχουν σταλεί ήδη, ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στα 400.000, καθώς σε περιπτώσες καταστροφής του οχήματος ενημερώνεται η αστυνομία αλλά όχι και το ΥΠΟΙΚ.
Επίσης μία ακόμη αιτία είναι η μη έγκαιρη καταχώρηση των περιπτώσεων κατάθεσης πινακίδων.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
:huh:
Κράτος-μπουρδέλο παντού και σε όλα.

Προς ακύρωση τα πρόστιμα για τα μη ασφαλισμένα οχήματα, λόγω πολλών λαθών.

Δεύτερη ευκαιρία θα δώσει σύμφωνα με την Καθημερινή το υπουργείο Οικονομικών στους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων λόγω των πολλών λαθών στην ως τώρα διαδικασία.  όπως αναφέρει η εφημερίδα, η επιβολή προστίμων θα παγώσει και εξετάζεται νομοθετική ρύθμιση που θα δίνεται μια ευκαιρία με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα προχωρήσουν οι κάτοχοι στην ασφάλιση του οχήματος, σε εύλογο χρονικό διάστημα-πιθανώς έξι μηνών.

Από το 1 εκ. ειδοποιητήρια που έχουν σταλεί ήδη, ενδέχεται να υπάρχουν λάθη στα 400.000, καθώς σε περιπτώσες καταστροφής του οχήματος ενημερώνεται η αστυνομία αλλά όχι και το ΥΠΟΙΚ.
Επίσης μία ακόμη αιτία είναι η μη έγκαιρη καταχώρηση των περιπτώσεων κατάθεσης πινακίδων.

εγκυρο η αρβυλα;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom