Επισκέπτης
τωρα το καταλαβες???τελικα οποια και να ειναι κυβερνηση στην Ελαδα την ιδια πουτσα θα μας ριχνουν
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τωρα το καταλαβες???τελικα οποια και να ειναι κυβερνηση στην Ελαδα την ιδια πουτσα θα μας ριχνουν
οποιος εχει χαρτι & θελει ν' αγορασει ακριβο σουπερουαου αμαξι,ευκαιρεια να τους σφαξει..Πολλές εισαγωγικές εταιρείες ετοιμάζουν μάλιστα ειδικές προσφορές, ώστε να μειώσουν το στοκ των αδιάθετων αυτοκινήτων και να ανταποκριθούν στις δανειακές... υποχρεώσεις τους απέναντι στις τράπεζες.
οτιδηποτε χρωστας στη δ.ο.υ στο κρατανε, βγαζουν φορολογικη ενημεροτητα και αν και οτι χρωστας....Αν ειναι δεδικασμενα και εχουν παει στην ΔΟΥ σου, και σε τσεκαρουν οταν πας να εισπραξεις τα χρηματα
προφανως θα στα κρατησουν..
Αλλα ας καταθεσουν και αλλοι τις αποψεις τους.
δεν ξερω κατα ποσο ευσταθη αλλα διαβασα σε εφημεριδα τωρα το πρωι οτι την πατησαν που σταματησαν την αποσυρση, θα ειχαν οφελος σαν κρατος 1,6δις ευρς απο εκτελωνισμους και πινακιδες και καποιους αλλους φορους και εξοδα 400εκ ευρω, τα ριχνουν στην μπιρμπιλη οτι και καλα παρεσυρε τον παπακωσταντινου και πηρε λαθος αποφαση....
Ξέρει κανείς τι παίζει με μοτοσυκλέτες μηχανάκια?
Θα φάμε και σ' αυτά το καβλί της παλαιότητας????
αυτό που έχω να σου πώ είναι οτι έχουν γαμηθεί ( με τό παρντόν) να τα μαζεύουν απο το κέντρο με γερανούς.
Ο έλληνας δεν έχει να βγάλει το μάτι του, αυτοκίνητο ονειρεύεται
Στ αρχίδια μας με την απόσυρση
λες να θελουν να χασουν οι αντιπροωπειες????? δεν το νομιζω. μαλλον αυξησεις θα δουμε παρα μειωσειςκαλο θα ηταν αμα πεσει τιποτα στο ματι μας απο προσφορες να το ποσταρουμε εδω... ακομα ειναι νωρις πιστευω... σε καμια βδομαδα μπορει να αρχισουν
η ιστορια θα δειξει φιλαρακι......δε νομιζω φιλε να δουμε αυξησεις. ειδικα αν εχουν ηδη παραγγελει τοσα αμαξια οσα λενε
αμα ειναι στα αρχιδια σου να μην συμετεχεις στο παρον θεμα... αντε εξυπνακια... σε καθε θεμα πετας την εξυπναδα σου...
ΑΜΑ δε σε ενδιαφερει το θεμα να μην μπαινεις να διαβαζεις και να σχολιαζεις
αλλα μαλλον εισαι αργοσχολος
ρε @@ θα κοψεις συνεχεια να την λες στους αλλους?????Δεν είπα ότι δε με ενδιαφέρει το θέμα
Είπα ότι δικαίως σταμάτησε το metro
Τέλος, οδηγίες να δίνεις εκεί που περνάει η μπογιά σου γιατί εγώ σε έχω μια τρίχα από t αρχίδια μου
αυτό που έχω να σου πώ είναι οτι έχουν γαμηθεί ( με τό παρντόν) να τα μαζεύουν απο το κέντρο με γερανούς.
ρε @@ θα κοψεις συνεχεια να την λες στους αλλους?????