Νέα

Πέρασε το μεσοπρόθεσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως βλέπετε την κατάσταση στο άμεσο μελλον

• Χειρότερα οδευουμε προς πτώχευση

Ψήφοι: 48 48,0%
  • Για φαι και πουτάνες να χουμε και ειμαστε καλα

Ψήφοι: 16 16,0%
  • Δεν με ενδιαφέρει θα φυγω απ την Ελλαδα

Ψήφοι: 7 7,0%
  • Μαζί τα φάγαμε μαζι θα πληρώσουμε

Ψήφοι: 5 5,0%
  • Παμε κατα διαόλου

Ψήφοι: 24 24,0%
  • Δεν υπάρχει μελλον ποια στην Ελλαδα

Ψήφοι: 42 42,0%
  • Θα γίνει εξέγερση

Ψήφοι: 38 38,0%
  • Θα βγουν τανκς

Ψήφοι: 11 11,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οταν βλεπω οτι οι μονοι που με υποστηριζουν είναι τα ΜΑΤ και 155 τσιρακια επειδη φοβουνται την καρεκλα τους,  θα εκανα εκλογες ή έστω δημοψήφισμα για το μεσοπρόθεσμο.
Όταν σαν παπανδρέου κατάλαβα το Δεκέμβρη του 2009 (λέμε τώρα) ότι τα οικονομικά είναι χειρότερα από οτι νόμιζα θα ελεγα την αλήθεια και θα πήγαινα σε εκλογές ή θα έκανα δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός το δάνειο απο το ΔΝΤ ή όχι.
Και σε καμμία περίπτωση όταν χρωσταω 250 δις δε παίρνω επιπλέον 110 δις εν καιρώ ύφεσης και με τα ελλείματα να καλπάζουν
Αλλά αν ήμουν παπανδρέου και έκανα αυτά πως θα ήμουν ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Εγώ πως είχα την εντύπωση ότι το χρέος μας ειναι κοντά στα 350δις (το είχα διαβάσει αν δε κανω λάθος στη καθημερινή)

Και καλά τα 110δις που πήραμε, να δούμε πόσα ακόμα θα χρειαστεί να ΞΑΝΑπάρουμε γιατί το 2012 δε θα βγούμε στις αγορές ούτε με σφαίρες, εκτός και αν θέλουμε να δανειστούμε από τους τοκογλύφους....

Και φυσικά να πούμε ότι θα έπρεπε να κυνηγίσει με λύσσα και μανία τα χρωστούμενα της Γερμανίας προς τη χώρα μας...Αλλά που πουλάνε αρχίδια για να αγοράσουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας αυτής (ακόμα και οι γυναίκες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πάντως στο Σύνταγμα μαθαίνω ότι γίνεται της πουτάνας το κάγκελο........

Αυτό που με φοβήζει περισσότερο,είναι ότι  η Αθήνα σε λίγα χρόνια θα γίνει Ghost Town όπως είπα.....ήδη αρχίζει να "γαμιέται" το πράγμα.... :-
Πλάκα μου κάνεις;;;; Τα χριστούγεννα που ήμουν Αθήνα ήταν ήδη Γκοστ Τάουν!!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σήμερα το μεσημέρι οι Ευρωπαίοι, επίτροποι , Μερκελέδες, τροϊκανοί και λοιποί , δήλωναν οτι θα δοθεί η 5η δόση ακόμη κι αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, αλλά θα δοθεί τμηματικά !

Να θυμίσω οτι μέχρι χτες πίεζαν, λέγοντας οτι δεν θα δοθεί η δόση ,αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο !

Ντροπή και αίσχος στους βολευτές που υπέκυψαν, στα Ευρωπαϊκά λαμόγια !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η επιβίωση αυτών των κοπριτών εξαρτάται πλέον από την ικανότητά τους να κοινωνικοποιούν τις ζημιές.Οι ίδιοι είναι ανίκανοι αλλά αν καταφέρνουν και καθιστούν τους άλλους συνυπεύθυνους μειώνουν τη συμμετοχή τους στα αποτελέσματα των πράξεών τους.Ετσι κι αλλιώς όμως είναι χωρίς ελπίδα φού οι άλλοι δε συνεργάζονται.Ας το πάρουν οι μαλακοπίτουρες απόφαση οτι από τη στιγμή που δεν εμπνέουν κανένα κανένας δεν πρόκειται να εργαστεί για αυτούς οπότε η γύμνια τους φαίνεται και χρεοκωπούν.Τους μένουν τα ΜΑΤ αλλά ως πότε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να επισημάνω κάτι !

Το καβλί των μνημονίων και των μεσο-μακροπροθέσμων,  θα το φάμε μέχρι το λαιμό , για να μη χρεοκοπήσει η χώρα τώρα !

Η χρεοκοπία είναι προγραμματισμένη για το 2013 , κι αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρει η μαζα !

Συμπέρασμα :
1.Τζάμπα γαμήσι !
2.Επεισόδια και γιαούρτια, για να έχει να ασχολείται το πόπολο και να μην προλαβαίνει να μάθει την αλήθεια !

Ερώτηση αδαούς; Γιατί είναι προγραμματισμένη το  2013 και όχι το 2012 ή το 2014;;;

Αν η καταστροφή του κόσμου πάντως γίνει το 2012 θα τη γλιτώσουμε  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Πλάκα μου κάνεις;;;; Τα χριστούγεννα που ήμουν Αθήνα ήταν ήδη Γκοστ Τάουν!!!!

Χαχαχαχ τι μου θύμισες τώρα.......... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Πάντως απ'όσο θυ,άμαι είχε μπόλικο κόσμο τα Χριστου΄γεννα.....λιγότερο μεν σε σχέση με άλλες χρονιές....αλλά όχι και λίγο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα το μεσημέρι οι Ευρωπαίοι, επίτροποι , Μερκελέδες, τροϊκανοί και λοιποί , δήλωναν οτι θα δοθεί η 5η δόση ακόμη κι αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, αλλά θα δοθεί τμηματικά !

Να θυμίσω οτι μέχρι χτες πίεζαν, λέγοντας οτι δεν θα δοθεί η δόση ,αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο !

Ντροπή και αίσχος στους βολευτές που υπέκυψαν, στα Ευρωπαϊκά λαμόγια !

Εννοείται οτι οι Γερμανοί μπλοφάρουν.Αλλά για να καταλάβεις πότε μπλοφάρουν και πότε όχι πρέπει να έχεις ικανότητες.Π.χ. στον ΒΠΠ βάζανε τα στούκα να κάνουνε κάθετες εφορμήσεις ενώ τους είχαν τελειώσει οι βόμβες.Βγαίνεις όμως να πυροβολήσεις το στούκα ποντάροντας οτι ο άλλος μπλοφάρει;Και τι γίνεται αν έχει πυρομαχικά;
Εννοείται οτι τα παχύδερμα,ηλίθιοι μέτριοι πουτανάκια με ψευτοπτυχία που δεν ανταγωνίστηκαν ποτέ δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν πότε ο γερμανός τραπεζίτης μπλοφάρει και πότε όχι.Τέτοιοι στόκοι είναι και οι έξω τους έχουν πάρει χαμπάρι.
Απλώς αυτοί οι στόκοι θεωρούν την παρουσία τους δεδομένη.Λένε μπορεί να είμαι στόκος(αν και μερικοί δεν το καταλαβαίνουν) αλλά έχω δικαιωματικά τη θέση ως γόνος-βύσμα.Αυτή η χυδαιότητα και η σιχαμάρα που προκαλούν οι πουστανέλλες αυτές εμποδίζει τον οποιοδήποτε να έχει τη στοιχειώδη έστω διάθεση να τους βοηθήσει.Τι να βοηθήσεις;Τον πούστη;Καλύτερα να καταρρεύσει.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Πάντως απ'όσο θυ,άμαι είχε μπόλικο κόσμο τα Χριστου΄γεννα.....λιγότερο μεν σε σχέση με άλλες χρονιές....αλλά όχι και λίγο
Tωρα θα μοιαζει με πολη φαντασμα απο Οκτωβρη και μετα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το γάμησες.....σιγά μην είμαστε και Σαχάρα....... :headbang:
Πάντως κάποιες χώρες της Αφρικής την έχουνε σε μεγαλύτερη εκτίμηση (από άπψη οικονομίας) από την Ελλάδα....Εμάς ακόμα μας σώζουν οι αρχαίοι (που έτσι και μας πετύχουν στον άλλον κόσμο θα μας γαμάνε μέχρι τη δευτέρα παρουσία που τολμάμε και τους αναφέρουμε, άσε που θα προσπαθούν να πείσουν τους άλλους πως δεν είμαστε, δε γίνεται να είμαστε, απόγονοι τους), λέμε τώρα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
η ελλάδα ειναι πλέον μέρος του 3ου κόσμου...

τέλειωσε το ευρωπαικό όνειρο ...

ετσι ειναι φιλε. Και το χειροτερο ειναι οτι απο τις αποψεις των φιλων του site ελαχιστοι το εχουν καταλάβει. Το συνεχες μπαχαλο στην χωρα αποθαρυνει και τον τελευταιο σοφρωνα ανθρωπο που θα ηθελε να επισκεφθει ή να επενδυσει στη χωρα.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ! ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟς ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

Μέχρι τότε, πρέπει να κόψουνε μισθούς, συντάξεις, και να αφανίσουν τους μικρομεσαίους !

Επειτα, μόλις γίνουν αυτά , η χρεοκοπια θα είναι εύκολη και η έξοδος απο το Ευρώ πιό εύκολη !

Δείτε πίσω απ τη κουρτίνα και κάντε κάτι (οτι μπορείτε), γι΄ αυτό !

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το γάμησες.....σιγά μην είμαστε και Σαχάρα....... :headbang:

ΜΗΝ ΑΜΝΦΙΒΑΛΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ....

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΑΖΙΛΑΝΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .....

ΑΦΡΙΚΑ ... ΚΑΙ ΒΑΛΕ .....  ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Εγώ αυτό που είδα ήταν πολύ λιγότερος κόσμος από τα Χριστούγεννα του 08 (09 έκανα εκτός ελλάδας χριστούγεννα και δε ξέρω) και όσοι ήταν έξω απλά περπατούσαν σα να ήταν φαντάσματα που δε ξέρουν για πιο λόγο βγήκαν και που πάνε...Καλά στα μαγαζία δε το συζητώ...Μύγες...Και όταν μπήκα σε ένα για να αγοράσω κάτι δώρα μόνο τσιμπούκι δε μου έκανε η ταμίας...Άσε που από 230 ευρώ που ήταν να δώσω επειδή του είπα πως θα πληρώσω κας μου έκοψε τα 30 (και από ότι μου είπε ένας φίλος μου αν του έλεγα 180 θα τα δεχόταν)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μέχρι το 2013, θα έχουν προλάβει οι τραπεζίτες να καθαρίσουν τα μαγαζιά τους, απο τα τοξικά Ελληνικά ομόλογα !

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ! ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟς ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ!

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

Μέχρι τότε, πρέπει να κόψουνε μισθούς, συντάξεις, και να αφανίσουν τους μικρομεσαίους !

Επειτα, μόλις γίνουν αυτά , η χρεοκοπια θα είναι εύκολη και η έξοδος απο το Ευρώ πιό εύκολη !

Δείτε πίσω απ τη κουρτίνα και κάντε κάτι (οτι μπορείτε), γι΄ αυτό !

Βλακείες ,,,, μόνοι τους οι έλληνες έφτασαν οπου βρίσκονται σήμερα ... απλά είναι στον ψυχισμό και στη λογική του νεοέλληνα να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να τα ρίχνει όλα στους άλλους ... στους ξένους στους κακούς που βουλεύονται το χάλι της χώρας ....

Επισκέπτης
Εγώ αυτό που είδα ήταν πολύ λιγότερος κόσμος από τα Χριστούγεννα του 08 (09 έκανα εκτός ελλάδας χριστούγεννα και δε ξέρω) και όσοι ήταν έξω απλά περπατούσαν σα να ήταν φαντάσματα που δε ξέρουν για πιο λόγο βγήκαν και που πάνε...Καλά στα μαγαζία δε το συζητώ...Μύγες...Και όταν μπήκα σε ένα για να αγοράσω κάτι δώρα μόνο τσιμπούκι δε μου έκανε η ταμίας...Άσε που από 230 ευρώ που ήταν να δώσω επειδή του είπα πως θα πληρώσω κας μου έκοψε τα 30 (και από ότι μου είπε ένας φίλος μου αν του έλεγα 180 θα τα δεχόταν)

Αυτό είναι από τα Άγραφα :2funny:

Υπάλληλος να κατεβάζει τις τιμές ο ίδιος,χωρίς να κάνει παζάρια ο πελάτης :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο Ελληνας αποδεικνυει καθε μερα το ποσο μαλακας ειναι
στα ιδια επεισοδια αλλαζει σταση για τους μπαχαλακηδες αναλογος την κυβερνηση που εχουμε
ουρτ ρε ζωα

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ο λαός είναι αδαής και ημιμαθής (με κρατική επιδίωξη και μέριμνα) !

Εκμαυλιστές του λαού, υπήρξαν όλοι αυτοί και αυτοί είναι αποκλειστικά υπέυθυνοι !

Αλλιώς :

Δε φταίνε τα πρόβατα, αν ο τσοπάνης τα πάει στο γκρεμό !

kronpot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πως είχα την εντύπωση ότι το χρέος μας ειναι κοντά στα 350δις (το είχα διαβάσει αν δε κανω λάθος στη καθημερινή)

Και καλά τα 110δις που πήραμε, να δούμε πόσα ακόμα θα χρειαστεί να ΞΑΝΑπάρουμε γιατί το 2012 δε θα βγούμε στις αγορές ούτε με σφαίρες, εκτός και αν θέλουμε να δανειστούμε από τους τοκογλύφους....

Και φυσικά να πούμε ότι θα έπρεπε να κυνηγίσει με λύσσα και μανία τα χρωστούμενα της Γερμανίας προς τη χώρα μας...Αλλά που πουλάνε αρχίδια για να αγοράσουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας αυτής (ακόμα και οι γυναίκες)

Τον απρίλη του 2009 και μέχρι πριν το μνημόνιο ειχαμε 240 δις χρεος (σχεδόν 100% του ΑΕΠ) και με τα 110 εγιναν 350 που διαβασες
Σαν ποσοστό του ΑΕΠ (έτσι καταλαβαίνεις πόσο πρόβλημα έχεις) τείνει να πάει στο 150 % στο τέλος της τετραετίας  δλαδή  χρέος / ΑΕΠ = 150 % . Αν είχες ανάπτυξη το ΑΕΠ θα μεγάλωνε και το κλάσμα θα μίκραινε.
Το 2012 η 2013 που θα γινουν εκλογές φαντάζομαι θα είναι κον΄τα στο 150 % με μηδενική ανάπτυξη και πουλημένο όλο το Δημόσιο για ένα κομμάτι ψωμί. Θέλει πχ να πουλήσει τη ΔΕΗ για 400 εκατομμυρια. Τρίχες δηλαδή. Και ένα βιώσιμο χρέος θεωρείοται αυτό που είναι στο 90% του ΑΕΠ. Άρα κάποια στιγμή πιθανότατα το 2013 που θα αλλάξει κυβέρνηση (έστω συνεργασίας) θα αναγκαστεί με τόσο χρέος να κάνει αναδιάρθρωση και να το πάει στο 90 με 100 % του ΑΕΠ. Εκεί ακριβώς δηλαδή που ήταν τον Απρίλη του 2010 που αναγκαστήκαμε να δανειστούμε. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή. Μόνο που θα έχεις πουλήσει όλη τη χώρα και οι ξένοι θα έχουν προστατεύσει τις τράπεζές τους είτε πουλώντας τα ελληνικά ομόλογα είτε αγοράζοντας CDS που να περιορίζουν τη χασούρα τους.
Η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ που έχεις ισχυρά διαπραγματευτικά χαρρτιά καθώς η χρεωκοπία μας τώρα τρίζει ολη την ΕΕ και λίγη δημόσια περιουσία παρά σε λίγα χρόνια που δε θα έχεις με τίποτα να πιέσουμε αφού θα μας έχουν όλοι γραμμένους και τα φιλέτα θα είναι πουλημένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom