Επισκέπτης
η ελλάδα ειναι πλέον μέρος του 3ου κόσμου...
τέλειωσε το ευρωπαικό όνειρο ...
Το γάμησες.....σιγά μην είμαστε και Σαχάρα.......
Εγώ πως είχα την εντύπωση ότι το χρέος μας ειναι κοντά στα 350δις (το είχα διαβάσει αν δε κανω λάθος στη καθημερινή)Οταν βλεπω οτι οι μονοι που με υποστηριζουν είναι τα ΜΑΤ και 155 τσιρακια επειδη φοβουνται την καρεκλα τους, θα εκανα εκλογες ή έστω δημοψήφισμα για το μεσοπρόθεσμο.
Όταν σαν παπανδρέου κατάλαβα το Δεκέμβρη του 2009 (λέμε τώρα) ότι τα οικονομικά είναι χειρότερα από οτι νόμιζα θα ελεγα την αλήθεια και θα πήγαινα σε εκλογές ή θα έκανα δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός το δάνειο απο το ΔΝΤ ή όχι.
Και σε καμμία περίπτωση όταν χρωσταω 250 δις δε παίρνω επιπλέον 110 δις εν καιρώ ύφεσης και με τα ελλείματα να καλπάζουν
Αλλά αν ήμουν παπανδρέου και έκανα αυτά πως θα ήμουν ΠΡΟΔΟΤΗΣ
Πλάκα μου κάνεις;;;; Τα χριστούγεννα που ήμουν Αθήνα ήταν ήδη Γκοστ Τάουν!!!!Πάντως στο Σύνταγμα μαθαίνω ότι γίνεται της πουτάνας το κάγκελο........
Αυτό που με φοβήζει περισσότερο,είναι ότι η Αθήνα σε λίγα χρόνια θα γίνει Ghost Town όπως είπα.....ήδη αρχίζει να "γαμιέται" το πράγμα.... :-
Να επισημάνω κάτι !
Το καβλί των μνημονίων και των μεσο-μακροπροθέσμων, θα το φάμε μέχρι το λαιμό , για να μη χρεοκοπήσει η χώρα τώρα !
Η χρεοκοπία είναι προγραμματισμένη για το 2013 , κι αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρει η μαζα !
Συμπέρασμα :
1.Τζάμπα γαμήσι !
2.Επεισόδια και γιαούρτια, για να έχει να ασχολείται το πόπολο και να μην προλαβαίνει να μάθει την αλήθεια !
Πλάκα μου κάνεις;;;; Τα χριστούγεννα που ήμουν Αθήνα ήταν ήδη Γκοστ Τάουν!!!!
Σήμερα το μεσημέρι οι Ευρωπαίοι, επίτροποι , Μερκελέδες, τροϊκανοί και λοιποί , δήλωναν οτι θα δοθεί η 5η δόση ακόμη κι αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, αλλά θα δοθεί τμηματικά !
Να θυμίσω οτι μέχρι χτες πίεζαν, λέγοντας οτι δεν θα δοθεί η δόση ,αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο !
Ντροπή και αίσχος στους βολευτές που υπέκυψαν, στα Ευρωπαϊκά λαμόγια !
Tωρα θα μοιαζει με πολη φαντασμα απο Οκτωβρη και μεταΧαχαχαχ τι μου θύμισες τώρα..........
Πάντως απ'όσο θυ,άμαι είχε μπόλικο κόσμο τα Χριστου΄γεννα.....λιγότερο μεν σε σχέση με άλλες χρονιές....αλλά όχι και λίγο
Πάντως κάποιες χώρες της Αφρικής την έχουνε σε μεγαλύτερη εκτίμηση (από άπψη οικονομίας) από την Ελλάδα....Εμάς ακόμα μας σώζουν οι αρχαίοι (που έτσι και μας πετύχουν στον άλλον κόσμο θα μας γαμάνε μέχρι τη δευτέρα παρουσία που τολμάμε και τους αναφέρουμε, άσε που θα προσπαθούν να πείσουν τους άλλους πως δεν είμαστε, δε γίνεται να είμαστε, απόγονοι τους), λέμε τώραΤο γάμησες.....σιγά μην είμαστε και Σαχάρα.......
Το γάμησες.....σιγά μην είμαστε και Σαχάρα.......
Εγώ αυτό που είδα ήταν πολύ λιγότερος κόσμος από τα Χριστούγεννα του 08 (09 έκανα εκτός ελλάδας χριστούγεννα και δε ξέρω) και όσοι ήταν έξω απλά περπατούσαν σα να ήταν φαντάσματα που δε ξέρουν για πιο λόγο βγήκαν και που πάνε...Καλά στα μαγαζία δε το συζητώ...Μύγες...Και όταν μπήκα σε ένα για να αγοράσω κάτι δώρα μόνο τσιμπούκι δε μου έκανε η ταμίας...Άσε που από 230 ευρώ που ήταν να δώσω επειδή του είπα πως θα πληρώσω κας μου έκοψε τα 30 (και από ότι μου είπε ένας φίλος μου αν του έλεγα 180 θα τα δεχόταν)Χαχαχαχ τι μου θύμισες τώρα..........
Πάντως απ'όσο θυ,άμαι είχε μπόλικο κόσμο τα Χριστου΄γεννα.....λιγότερο μεν σε σχέση με άλλες χρονιές....αλλά όχι και λίγο
ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ! ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟς ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ!
Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !
Μέχρι τότε, πρέπει να κόψουνε μισθούς, συντάξεις, και να αφανίσουν τους μικρομεσαίους !
Επειτα, μόλις γίνουν αυτά , η χρεοκοπια θα είναι εύκολη και η έξοδος απο το Ευρώ πιό εύκολη !
Δείτε πίσω απ τη κουρτίνα και κάντε κάτι (οτι μπορείτε), γι΄ αυτό !
Εγώ αυτό που είδα ήταν πολύ λιγότερος κόσμος από τα Χριστούγεννα του 08 (09 έκανα εκτός ελλάδας χριστούγεννα και δε ξέρω) και όσοι ήταν έξω απλά περπατούσαν σα να ήταν φαντάσματα που δε ξέρουν για πιο λόγο βγήκαν και που πάνε...Καλά στα μαγαζία δε το συζητώ...Μύγες...Και όταν μπήκα σε ένα για να αγοράσω κάτι δώρα μόνο τσιμπούκι δε μου έκανε η ταμίας...Άσε που από 230 ευρώ που ήταν να δώσω επειδή του είπα πως θα πληρώσω κας μου έκοψε τα 30 (και από ότι μου είπε ένας φίλος μου αν του έλεγα 180 θα τα δεχόταν)
Εγώ πως είχα την εντύπωση ότι το χρέος μας ειναι κοντά στα 350δις (το είχα διαβάσει αν δε κανω λάθος στη καθημερινή)
Και καλά τα 110δις που πήραμε, να δούμε πόσα ακόμα θα χρειαστεί να ΞΑΝΑπάρουμε γιατί το 2012 δε θα βγούμε στις αγορές ούτε με σφαίρες, εκτός και αν θέλουμε να δανειστούμε από τους τοκογλύφους....
Και φυσικά να πούμε ότι θα έπρεπε να κυνηγίσει με λύσσα και μανία τα χρωστούμενα της Γερμανίας προς τη χώρα μας...Αλλά που πουλάνε αρχίδια για να αγοράσουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας αυτής (ακόμα και οι γυναίκες)