Νέα

Πέρασε το μεσοπρόθεσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως βλέπετε την κατάσταση στο άμεσο μελλον

• Χειρότερα οδευουμε προς πτώχευση

Ψήφοι: 48 47,5%
  • Για φαι και πουτάνες να χουμε και ειμαστε καλα

Ψήφοι: 16 15,8%
  • Δεν με ενδιαφέρει θα φυγω απ την Ελλαδα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Μαζί τα φάγαμε μαζι θα πληρώσουμε

Ψήφοι: 5 5,0%
  • Παμε κατα διαόλου

Ψήφοι: 24 23,8%
  • Δεν υπάρχει μελλον ποια στην Ελλαδα

Ψήφοι: 43 42,6%
  • Θα γίνει εξέγερση

Ψήφοι: 38 37,6%
  • Θα βγουν τανκς

Ψήφοι: 11 10,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    101

Επισκέπτης
Και σου ξαναλέω ο λαντζιέρης και ο οδοκαθαριστής στο Αμέρικα παίζει να παίρνει πολλά περισσότερα από τον μέσο ιδιωτικό υπάλληλο στην Ελλάδα....

Ρε τι λέμε τώρα;;;
Στις ΗΠΑ 20.000$ ετησίως είναι το όριο της φτώχιας !!!!!!!
Και σε μικρές πόλεις χαλαρά αγοράζεις σπίτι ,
μονοκατοικία , με 30.000$ ...

Επισκέπτης
Tο "σκατά στους τάφους" εν τω μετξύ,αντικατοπρίζει το επίπεδο του Ελληνάρα......ζηλιάρης και εμπαθής,που θ ήθελε να είναι έστω και για μια μέρα στην μεγάλη καρέκλα....αλλά δεν :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Θα ήθελα να μάθω όμως ρε πούστη μου,όλοι εσείς που σέρνετε τα εξ αμάξης στον Παπανδρέου καθημερινώς....τι θα κάνατε αν είσαστε εσείς Παπανδρέου για μια μέρα;;;;; Για ελάτε λίγο στη θεση του..... :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε τι λέμε τώρα;;;
Στις ΗΠΑ 20.000$ ετησίως είναι το όριο της φτώχιας !!!!!!!
Και σε μικρές πόλεις χαλαρά αγοράζεις σπίτι ,
μονοκατοικία , με 30.000$ ...
Δε ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες για το Αμέρικα...Αν και από ότι μου έχει πει παλιός συμφοιτητής μου αν πέρνεις κάτω από 2χιλιάρικα το μήνα θεωρήσε πτωχός....Για τα σπίτια και τα σχετικά πάλι δε ξέρω, αλλά δε μπορώ να μη πω ότι μου κάνει εντύπωση το νούμερο που γράφεις

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Θα ήθελα να μάθω όμως ρε πούστη μου,όλοι εσείς που σέρνετε τα εξ αμάξης στον Παπανδρέου καθημερινώς....τι θα κάνατε αν είσαστε εσείς Παπανδρέου για μια μέρα;;;;; Για ελάτε λίγο στη θεση του..... :think:

Θα αυτοκτονούσα ίσως ;
Να κάνω και κάτι αξιοπρεπές στη ζωή μου !

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μια μέρα πριν πάρω την καρέκλα θα έλεγα "μάγκες λεφτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...Καλή αρχή δε μπορείς να πεις; Ένας γαμημένος ντόμπρος σε αυτό τον γαμότοπο δεν υπάρχει ρε πούστη μου; Να μου πει την αλήθεια στην μάπα όσο σκληρή και αν είναι....Υπαρχει και φιλότιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
Θα αυτοκτονούσα ίσως ;
Να κάνω και κάτι αξιοπρεπές στη ζωή μου !

Εγώ πάντως αν ήμουν Παπανδρέου για 1 μέρα θα έκανα εμφύτευση μαλλιών.....είναι κάτι αρνητικό που βρίσκω πάνω του..... :P :grin:

Δε ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες για το Αμέρικα...Αν και από ότι μου έχει πει παλιός συμφοιτητής μου αν πέρνεις κάτω από 2χιλιάρικα το μήνα θεωρήσε πτωχός....Για τα σπίτια και τα σχετικά πάλι δε ξέρω, αλλά δε μπορώ να μη πω ότι μου κάνει εντύπωση το νούμερο που γράφεις

Αν είχαμε μείνει στη δρχ,θα είμαστε πολύ καλύτερα πάντως.

Και έπειτα μου φαίνεται πιο σωστό η κάθε χώρα να έχει το νόμισμα της

Επισκέπτης
Θα ήθελα να μάθω όμως ρε πούστη μου,όλοι εσείς που σέρνετε τα εξ αμάξης στον Παπανδρέου καθημερινώς....τι θα κάνατε αν είσαστε εσείς Παπανδρέου για μια μέρα;;;;;

1)Μείωση του προσωπικού του Δημοσίου στο 50% του τωρινού
2)Μέγιστος μισθός από το δημόσιο 2000€ το μήνα.
3)Διακοπή κρατικών επιχορηγήσεων σε ΜΚΟ, Ελληνικό κέντρο κινηματογράφου, θέατρα,
φεστιβάλ κτλ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μετά θα έλεγα "Μάγκες υπάρχουν 2 λύσεις...Ή πάμε χρεοκοπία και για Χ χρόνια (όπου χ<του απείρου) θα τρώμε την πούτσα του αράπη και θα πρέπει να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι και να βάλουμε κεφάλι κάτω και να τα καταφέρουμε ΜΟΝΟΙ μας, αλλά θα μπορούμε να διαφεντευουμε εμείς τον τόπο μας. Ή ΔΝΤ (ή όπως αλλιώς το λένε) όπου εκεί για Χ χρόνια (όπου χ<του απείρου αν όλα πάνε καλά αλλιώς χ>του απείρου) οπού εκεί θα τρώμε την πούτσα του λευκού, και ΑΝ κάτσει στραβή και δε τα καταφέρουμε θα μας αναγκάσουν σε χρεοκοπία, να φάμε και την πούτσα του αράπη να κάνουμε και το σκατό μας σταφίδες να βάλουμε και κεφάλι κάτω ΚΑΙ να μη μπορούμε να διαφεντέψουμε τον τόπο ΜΟΝΟΙ μας αλλά να μας κανονίζουν άλλοι το τι, το πως και το γιατί (κοινώς πλήρης απώλεια εθνικής κυριαρχίας) Α! Και φυσικά να χάσουμε και εδάφη λόγο πουλήσεων νησιών σε τούρκου πχ. Διαλέχτεεεεε"

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ πάντως αν ήμουν Παπανδρέου για 1 μέρα θα έκανα εμφύτευση μαλλιών.....είναι κάτι αρνητικό που βρίσκω πάνω του..... :P :grin:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

...και μερική εμφύτευση εγκεφάλου !  :2funny:

Δεν έχει προχωρήσει τοοοοοοοσο πολύ η ιατρική επιστήμη...Άσε που πρέπει να υπάρχει και εγκέφαλος για να μπορέσεις να προσθέσεις κάτι....

Επισκέπτης

Δες τυχαία.
Μονοκατοικία στο Λας Βέγκας με 55860$=38714€

kronpot

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Οταν βλεπω οτι οι μονοι που με υποστηριζουν είναι τα ΜΑΤ και 155 τσιρακια επειδη φοβουνται την καρεκλα τους,  θα εκανα εκλογες ή έστω δημοψήφισμα για το μεσοπρόθεσμο.
Όταν σαν παπανδρέου κατάλαβα το Δεκέμβρη του 2009 (λέμε τώρα) ότι τα οικονομικά είναι χειρότερα από οτι νόμιζα θα ελεγα την αλήθεια και θα πήγαινα σε εκλογές ή θα έκανα δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός το δάνειο απο το ΔΝΤ ή όχι.
Και σε καμμία περίπτωση όταν χρωσταω 250 δις δε παίρνω επιπλέον 110 δις εν καιρώ ύφεσης και με τα ελλείματα να καλπάζουν
Αλλά αν ήμουν παπανδρέου και έκανα αυτά πως θα ήμουν ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Επισκέπτης
Πάντως στο Σύνταγμα μαθαίνω ότι γίνεται της πουτάνας το κάγκελο........

Αυτό που με φοβήζει περισσότερο,είναι ότι  η Αθήνα σε λίγα χρόνια θα γίνει Ghost Town όπως είπα.....ήδη αρχίζει να "γαμιέται" το πράγμα.... :-

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Να επισημάνω κάτι !

Το καβλί των μνημονίων και των μεσο-μακροπροθέσμων,  θα το φάμε μέχρι το λαιμό , για να μη χρεοκοπήσει η χώρα τώρα !

Η χρεοκοπία είναι προγραμματισμένη για το 2013 , κι αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρει η μαζα !

Συμπέρασμα :
1.Τζάμπα γαμήσι !
2.Επεισόδια και γιαούρτια, για να έχει να ασχολείται το πόπολο και να μην προλαβαίνει να μάθει την αλήθεια !

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να επισημάνω κάτι !

Το καβλί των μνημονίων και των μεσο-μακροπροθέσμων,  θα το φάμε μέχρι το λαιμό , για να μη χρεοκοπήσει η χώρα τώρα !

Η χρεοκοπία είναι προγραμματισμένη για το 2013 , κι αυτό δεν χρειάζεται να το ξέρει η μαζα !

Συμπέρασμα :
1.Τζάμπα γαμήσι !
2.Επεισόδια και γιαούρτια, για να έχει να ασχολείται το πόπολο και να μην προλαβαίνει να μάθει την αλήθεια !
Εεεεεεεετσι

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάντως στο Σύνταγμα μαθαίνω ότι γίνεται της πουτάνας το κάγκελο........

Αυτό που με φοβήζει περισσότερο,είναι ότι  η Αθήνα σε λίγα χρόνια θα γίνει Ghost Town όπως είπα.....ήδη αρχίζει να "γαμιέται" το πράγμα.... :-

η ελλάδα ειναι πλέον μέρος του 3ου κόσμου...

τέλειωσε το ευρωπαικό όνειρο ...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Για να σε ακολουθήσει ο λαός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα..
α)μείωση στο 1/2 της βουλευτικής αποζημίωσης
β)στοπ στις βουλευτικές/υπουργικές συντάξεις.σύνταξη από το ταμείο στο οποίο ήταν ασφαλισμένοι
γ)5-10 κρατικά αυτοκίνητα μονο!!
δ)κανένας λογαριασμός δεη/κινητης βουλευτού δε θα πληρώνεται από το δημόσιο
ε)ανώτατη θητεία για βουλευτές- υπουργούς (8 χρόνια)
στ)καθήλωση στο έδαφος/πώληση των πρωθυπουργικών αεροσκαφών.ταξίδια μόνο στην οικονομική θέση
ζ)διαμονή -όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό- σε οικήματα της πρεσβείας ή σε ξενοδοχεία με χρέωση ως 100 ευρώ το βράδυ
η)απαγόρευση δαπανών για να αλλάζει διακόσμηση στο γραφείο του κάθε υπουργακος ..
Μετά προχωράς προς τα κάτω..Διευθυντές οργανισμών,υπάλληλοι κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom