Νέα

Πέρασε το μεσοπρόθεσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως βλέπετε την κατάσταση στο άμεσο μελλον

• Χειρότερα οδευουμε προς πτώχευση

Ψήφοι: 48 47,5%
  • Για φαι και πουτάνες να χουμε και ειμαστε καλα

Ψήφοι: 16 15,8%
  • Δεν με ενδιαφέρει θα φυγω απ την Ελλαδα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Μαζί τα φάγαμε μαζι θα πληρώσουμε

Ψήφοι: 5 5,0%
  • Παμε κατα διαόλου

Ψήφοι: 24 23,8%
  • Δεν υπάρχει μελλον ποια στην Ελλαδα

Ψήφοι: 43 42,6%
  • Θα γίνει εξέγερση

Ψήφοι: 38 37,6%
  • Θα βγουν τανκς

Ψήφοι: 11 10,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    101

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε όχι και "Γιώργαρος" ο τύπος που πήγε να φτιάξει την αλυσίδα του ποδηλάτου του εν κινήσει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:..Αλλά είμαστε τόσο άτυχοι σα λαός που από θαύμα γλίτωσε τα πολύ χειρότερο

Ακόμα και ένα πεντάχρονο που κάνει με βοηθητικές ξέρει ότι πρέπει να σταματήσει και να κοιτάξει να την φτιάξει....

Όσο για τους Παπανδρέιδες ο ένας ήταν γέρος της δημοκρατίας στα λόγια μόνο, στον άλλον οφείλεται ουσιαστικά η σημερινή κατάσταση της Ελλάδος και ο τρίτος θα περάσει στην ιστορία (μαζί με τους άλλους) ΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...

αυτος μονο απο κλωτσες καταλαβαινει
οχι απο λογια... μην χαλας τα λογια σου
υπαρχει πολυς κοσμος που θελει να του τις βρεξει
με τις μαλακιες που λεει αλλα δεν βγαινει απο το σπιτι.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τοσο αρνητικη ενεργεια εχω τελικα και σε ολα τα θρεντ που ανοιγω γινεται της πουτάνας το καγκελο ?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στείλε μήνυμα ρε κτήνος να σου χώσω το μπαστούνι στο κώλο.....εσύ έλεγες ότι ο λάιον απλα΄έχει καυστικό χιούμορ,και είναι γαμώ τα παιδιά το ξέχασες;;;;; Πραγματικά πιστεύω ότι όντως έχεις αλτσχάιμερ γιατί μόνο ένα τέτοιο άτομο θα έλεγε ότι του κατέβει...... :jerking:

Άντε γεια τώρα ρε τελειωμένε........αλλά κάποια μέρα θα σε γαμήσω να το ξέρεις,σκατόψυχε διπρόσωπε ;)

Θα μου κλασεις το πουτσο ρε ανωμαλε
ψυχοπαθη. Θα νιωσεις το μπουκετο μου
στο σαγονι σου

Επισκέπτης
Ποια δευτερα ρε παιδακι...
ΠΑΙΔΑΚΙ. Που σου ειπα να ρθεις την αλλη μερα
ΣΥνταγμα και μου λεγες οτι εχεις δουλειες
τι δουλειες εχεις μωρε μαλακα? ΕΤΟΙΜΑ τα βρηκες....
ολη μερα εκει μεσα σαπιζεις... τι δουλειες εχεις δηλαδη?

Αφου δεν θα ρθεις ρε βλακα.... και αμα ερθεις θα μου λες
"ελα να συζητησουμε φιλικα...αλλο ιντερνετ αλλο απεξω" χαχαχα
τι βλακας ειναι αυτος ρε... ρε βλακα βουλωστο μην ξαναμιλησεις
ενας φλωρομαλακας εισαι

Εγώ μπορώ να αποδείξω ότι θα έρθω όμως....... ;) ;) ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ μπορώ να αποδείξω ότι θα έρθω όμως....... ;) ;) ;)

Αμα βρεις τροπο να αποδειξεις
και το οτι θα μου κλασεις τους παπαρους
ελα.

Ε ψιτ. ΧΤικιαρη. Τελος παω να την κανω
απλα οσο σε βλεπω εδω να γραφεις μαλακιες
θα σε κ α τ α τ ρ ε χ ω. Παρτο χαμπαρι
και κατσε σκεψου αν αυτα που λες στεκουν η οχι
αλλιως θα ρεζιλευεσαι. Δεν τα μαθες μικρος
θα τα μαθεις τωρα. Να μην τα μαθεις ξεχασε το παντως
δεν γλιτωνεις  :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εγώ πάντως θα μείνω Αθήνα.....δε πρόκειται να φύγω....στο κάτω-κάτω με συμφέρει,γιατί θα φύγουν οι πολλοί να πάνε εξωτερικό και θα μείνουμε η λίγοι και καλοί......γιούπι..... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Και γιατί ακριβώς χαίρεσαι; Που θα μείνετε λιγότεροι και έτσι θα έχετε περισσότερες πούτσες να σας γαμάνε; Γιατί αν δε το κατάλαβε οι Έλληνες (για την ακρίβεια χαμηλές και μεσαίες τάξεις) δε θα προλαβαίνουν να τρώνε πούτσα...Το αυτοκίνητο γίνεται είδος πολυτελείας...Καλά για να πάρεις σπίτι δε το συζητάμε ΚΑΝ...Το φαγητό έξω; Μια φορά στα χίλια χρόνια σα το τετράφυλο τριφύλι...Η αγορά του αυτοκινήτου ΝΕΚΡΩΝΕΙ, το ίδιο και η οικοδομή...Με την αύξηση του φόρου στα εστιατόρια τον έχεις για μαλάκα τον Γερμανό να σου έρθει εδώ; Καμία Αλβανία στο χαλαρό...Να δεις σε λίγο καιρό που θα πηγαίνουν οι Έλληνες στην Αλβανία να κάνουν το γκαρσόνι και να τρώνε και ξύλο από τους Αλβανούς (γύρισε ο τροχός)...

Εκτός εάν είσαι τύπε στη λεγόμενη "άρχουσα" τάξη οπότε στα αρχίδια σου...Θα πάρεις και επίδομα

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
remali.....καυλώνω !! χώσε !!!
εγώ πάντος με όσους έχω μιλήσει που ψήφισαν σκατοπασόκ,τώρα μου λένε ααα εγώ δεν πήγα στις τελευταίες.....στις δημοτικές....το άλλο το έκτρωμα το ψηφίσατε όμως χαμούρες ....αλλά να σε σίγουρος,ότι αύριο να γίνουν εκλογές,είναι τόσο γελεία τα άτομα,που θα τους ξαναψήφιζαν. Έχω κι έναν πούστη πασοκσή σε ένα χώρο άθλησης που πάω κατά καιρούς και γυμνάζομαι και ο μπάσταρδος,έσκαγε με λευκή μπλούζα και τον πράσινο ήλιο...βάλε ότι είναι και γλυώδης εμφανησιακά...εδώ και 2,3 μήνες βέβαια δεν την φοράει,αλλά έδώ το χω ρε πούστη..να του πω κουβέντα και να σηκώσει ανάστημα....τους υπόλοιπους γύρω σκέφτομαι και το ότι θα περάσω το βράδυ μου σε κανένα αυτόφορο...γι αυτό και το βουλώνω

ΧΑΧΑ!E ναι με τα μουνοπανα!Εχεις μπλεξει κι εσυ με τετοιους ε?Πιστεψε με οτι σε καταλαβαινω απολυτα!

adistaktos mermygas

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αμα βρεις τροπο να αποδειξεις
και το οτι θα μου κλασεις τους παπαρους
ελα.

Ε ψιτ. ΧΤικιαρη. Τελος παω να την κανω
απλα οσο σε βλεπω εδω να γραφεις μαλακιες
θα σε κ α τ α τ ρ ε χ ω. Παρτο χαμπαρι
και κατσε σκεψου αν αυτα που λες στεκουν η οχι
αλλιως θα ρεζιλευεσαι. Δεν τα μαθες μικρος
θα τα μαθεις τωρα. Να μην τα μαθεις ξεχασε το παντως
δεν γλιτωνεις  :2funny: :2funny: :2funny:
κάντο να αγιάσουν τα πλήκτρα σου  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΓΟΜΑΡΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

Είμαστε πλέον δύο κατηγορίες.

1)ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
2)ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ.

Επισκέπτης

Υπάρχει κ υποκατηγορία στην πρώτη: οι μαλάκες που ψηφίζουν κ στηρίζουν ΠΑΣΟΚ χωρίς να ξέρουν γιατί.

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• Double_Moutza.jpg
    Double_Moutza.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 22

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Κάποιος είχε πει "αν μόνο το ακούσεις και δεν το ζήσεις, δε θα πειστείς".

Επίσης, " και το πρόβατο γίνεται (ή τουλάχιστον προσπαθεί να γίνει) λιοντάρι αν το πειράξουνε".

Ακούω κόσμο να βγαίνει στα δελτία ειδήσεων και να λεει, λεει, λεει..Εγώ από τη μεριά μου έχω μνήμη που την ενδυναμώνει η -κατά καιρούς- εκωφαντική σιωπή και η παντελής απραξία.

Λένε: Πετάνε χημικά μέσα στο μετρό.
Θυμάμαι: Πετάξαν χημικά στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμωνα

Λένε: Καταστρέφουν οικονομικά την Ελλάδα
Θυμάμαι: Καταστρέψαν ηθικά, αξιακά και εσχάτως εθνολογικά την Ελλάδα.

Λένε: Κυβερνάνε μόνο με το ξύλο
Θυμάμαι: Κυνερνούσαν μόνο με την υπόσχεση της κονόμας και του βολέματος.

Αντικειμενικά, για την κατάντια της Ελλάδας φταίει ο λαός, όχι οι πολιτικοί. Ο λαός είναι ο φταίχτης με τις πράξεις του ή την απραξία του. Έγκλημα και τιμωρία που είπε και ο Ντοστογιέφσκι. Με τη διαφορά ότι ο Ρώσος (ο μεγαλύτερος ηθογράφος και μεγαλύτερος καλλιτέχνης ever-by the way το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μακράν το χειρότερό του..) έδωσε στο χαρακτήρα του την αξιοπρέπεια να ζητήσει ο ίδιος την τιμωρία του και όχι να έρθει από τρίτους.

Με λίγα λόγια, ο λαός (ως σύνολο) αξίζει 101% να ζήσει την κατάντια που γεννάει η επί δεκαετίες συμπεριφορά του.

Το κακό (πέρα από την αδικία της κατάντιας για τους "σωστούς" -τη μειοψηφία που ανέρχεεται σε ένα σημαντικό ποσοστό αλλά παραμένει μειοψηφία) είναι ότι δεν υπάρχει "plan b"...Και δεν εννοώ οικονομικά, εννοώ κοινωνικά. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να σε κάνει να ελπίζεις ότι ο ελληνοαλβανοπακιστανικός λαός (που οργανωμένα και βίαια κατέλαβε τη θέση του ελληνικού έθνους) έχει έστω και ΜΙΑ εναπομείνουσα αξία που θα τον οδηγήσει (έστω αργά αλλά βαθμιαία) στην κοινωνική ανόρθωση.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Καλά και για τους πρώτους έρχεται η ΠΡΩΤΗ και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πούτσα..Ειδικά με τη σύστηση της επιτροπής από το ΔΝΤ για την κρατική περιουσία (την οποία και φυσικά θα μοιράσουν κατά το δοκούν και για όσα αργύρια θέλουν σε αυτούς που θέλουν) έχουν να καταργηθούν ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ και ΟΤΑ, ουουουουουου, θα χάσεις το μέτρημα...Και φυσικά οι υπάλληλοι σε αυτούς τους οργανισμούς τον πούλο...Θα φτάσει η ανεργία στο επίσημο 25% (καμιά 30αριά στο ανεπίσημο)...Θα πάει η εγκληματικότητα στα ύψη! Βέβαια οι μεταναστες (νόμιμοι και μη) κατά πάσα πιθανότητα θα την κάνουν (θα είναι μαλακες αν μείνουν) οπότε θα σφαζόμαστε μεταξύ μας όπως τον παλιό καλό καιρό

Επισκέπτης
Και γιατί ακριβώς χαίρεσαι; Που θα μείνετε λιγότεροι και έτσι θα έχετε περισσότερες πούτσες να σας γαμάνε; Γιατί αν δε το κατάλαβε οι Έλληνες (για την ακρίβεια χαμηλές και μεσαίες τάξεις) δε θα προλαβαίνουν να τρώνε πούτσα...Το αυτοκίνητο γίνεται είδος πολυτελείας...Καλά για να πάρεις σπίτι δε το συζητάμε ΚΑΝ...Το φαγητό έξω; Μια φορά στα χίλια χρόνια σα το τετράφυλο τριφύλι...Η αγορά του αυτοκινήτου ΝΕΚΡΩΝΕΙ, το ίδιο και η οικοδομή...Με την αύξηση του φόρου στα εστιατόρια τον έχεις για μαλάκα τον Γερμανό να σου έρθει εδώ; Καμία Αλβανία στο χαλαρό...Να δεις σε λίγο καιρό που θα πηγαίνουν οι Έλληνες στην Αλβανία να κάνουν το γκαρσόνι και να τρώνε και ξύλο από τους Αλβανούς (γύρισε ο τροχός)...

Εκτός εάν είσαι τύπε στη λεγόμενη "άρχουσα" τάξη οπότε στα αρχίδια σου...Θα πάρεις και επίδομα

Και τι να κάνω στο εξωτερικό ρε Γρηγόρη;;; Τον λατζιέρη;;;;

Έχω πάντως τα κονέ μου ο άτιμος,και δεν έχω πρόβλημα....... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι, έχεις δίκιο,δεν πρέπει να τους βαράει...ή να τους σκοτώνει ή αφού τους βαρέσει,να τους γαμήσει και να τους ξαναβαρέσει...μέχρι θανάτου...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ετσι με τα μουνια!Αντε με καριολια,εχουμε γεμισει πασοκια που το μονο που ξερουν ειναι :kissass:

Επισκέπτης

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και τι να κάνω στο εξωτερικό ρε Γρηγόρη;;; Τον λατζιέρη;;;;

Έχω πάντως τα κονέ μου ο άτιμος,και δεν έχω πρόβλημα....... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Και που να ξέρω εγώ ρε τύπε τι εργασία μπορείς να κάνεις;

Ενώ στην Ελλάδα θα κάνεις τον πυρινικό φυσικό ε; Που και να το κάνεις παίζει σα λαντζίερης στο Αμέρικα να βγάζεις και πιο πολλά  :grin: :grin: :grin:

Αν έχεις κάνει τα κονέ σου και ξέρεις ότι το μεσοπρόθεσμο δε σε ακουμπάει στα αρχίδια σου ρε τύπε...Και εγώ στη τρελλή θα το έριχνα και μπορεί να ψήφιζα ΠΑΣΟΚ να γουσταρίζω κιόλας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom