- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχει πειθώ ο γιωργάκης!
Κανονικά πρέπει να αφισσοκολλήσουν τις μάπες όλων των προδοτών και να καταζητούνται, όπου βρεθούν να τρώνε ξύλο και ροχάλες
Στην Κρήτη τα σπάσανε τα γραφεία του μπατσοκ
Α μπα? Και τι είναι δικαιοσύνη κατά τη δική σου γνώμη;Τότε βγάλε το justice από το νικ σου,m;ono dικαιοσύνη δεν είναι αυτό......
Κάποιοι άλλοι γαμημένοι μαλάκες κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο,να σπάει γραφεία,κτλ......αλλά ας μη μιλήσουμε γι'υτούς
Καρκινο σε αυτους που το ψηφισαν και θανατο στους υπολοιπους της βουλης που συμμετεχουν στην ομερτα.Θανατο σε καθε μπατσο που θελει να σκοτωσει για τα αφεντικα.Κι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα ζωαδια που ψηφισανε πασοκ.
Α μπα? Και τι είναι δικαιοσύνη κατά τη δική σου γνώμη;
Παιδιά τέλος.
Όσοι έχουν άκρες στο εξωτερικό ας ετοιμάζουν τα διαβατήρια τους .Δεν έχει μέλλον εδώ. Ακόμη και στη Ταϋλλάνδη θα είναι καλύτερα Προτείνω στους συναγωνιστές που πάνε εκεί για σεξοτουρισμό , να πάνε με εισητήριο άνευ επιστροφής ! Θα έθω και εγώ. Οπουδήποτε αλλού θα είναι καλά εκτός από εδώ.
Το τρομερό είναι ότι παρόλη τη φτώχεια και τη μιζέρια εξακολουθούν να φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες .Η Κυψέλη και τα Πατήσια καταλαμβάνονται από Αφρικανούς , το νέο αίμα! Δεν μας θέλουν ούτε για εργάτες , ούτε για γκαρσόνια αλλά ούτε και για πουτάνες στην ίδια μας την χώρα .
εφαγε η λιανα γιαουρτι?
Μη κλέβεις ατάκες.
Και κατά δεύτερον.....μερικά από αυτά τα "ζωάδια" που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,γκρινιάζουν τώρα........ότι ψήφισες,ψήφισες και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα μέχρι της επόμενες εκλογές.....
Ηρεμία απλά......εμείς οι μη-ρέμπελοι δε φταίμε να τρώμε δακρυγόνα στη μάπα.....ναι;
Μη κλέβεις ατάκες.
Και κατά δεύτερον.....μερικά από αυτά τα "ζωάδια" που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,γκρινιάζουν τώρα........ότι ψήφισες,ψήφισες και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα μέχρι της επόμενες εκλογές.....
Ηρεμία απλά......εμείς οι μη-ρέμπελοι δε φταίμε να τρώμε δακρυγόνα στη μάπα.....ναι;
:
"Πληροφορίες για επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη"
Όχι μόνο είναι το κλασσικό δουλοπρεπές πασοκικό πουτανάκι, ήθελε να κάνει και το πουτανάκι-λαγουδίνα με τις πίπες του στυλ "δεν ψηφίζω".
Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το Πασοκ δεν είναι κόμμα αλλά συνοθύλευμα αμοραλιστών, απάτριδων τυχοδιωκτών με μόνη ιδεολογία την κονόμα...
Μόνο το πασοκ θα είχε 154/155 σε μια τέτοια ψηφοφορία
Δεν κλεβω ατακες φιλε.Αν καποιος πει "γαμω την παναγια τους" και τυχει να το πω κι εγω δε σημαινει οτι του κλεψα την ατακα.Επισης εαν τα πιθηκοειδη που ψηφισαν πασοκ και που ενημερωνονται απο το μεγκα,μου κλαιγονται,καλα θα κανουν να φανε την πουτσα και να το βουλωσουν.τωρα αμα το μετανιωσαν και παραδεχονται ησυχα κι ωραια οτι εκαναν μαλακια μπορουν επισης ησυχα κι ωραια να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τειχο για να θυμουνται τουλαχιστον τι να μην ψηφισουν στις επομενες εκλογες.
Φιλικα παντα.
Και αν εχει ξανακουστει θα το ξαναπω:ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.
τυπε εισαι πασοκος ή μου φαινεται?Αυτά μόνο σε ταινίες μπορούν να γίνουν,δηαλδή ο κόσμος να βαράει πολιτικούς....να που ε΄γιναν πραγματικότητα.....χαλαρώστε γαμώ το κερατό μου.....και κοιτάξτε την καμπούρα σας..... ;)
Αυτά μόνο σε ταινίες μπορούν να γίνουν,δηαλδή ο κόσμος να βαράει πολιτικούς....να που ε΄γιναν πραγματικότητα.....χαλαρώστε γαμώ το κερατό μου.....και κοιτάξτε την καμπούρα σας..... ;)
τυπε εισαι πασοκος ή μου φαινεται?
ευτυχως που το ειπες τυπε γιατι δεν φαινεται καθολου δικε μουΔεν είμαι μέλος στο ΠΑΣΟΚ,αλλά έχω ψηφίσει ΠΑΣΟΚ ;)