Νέα

Πέρασε το μεσοπρόθεσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως βλέπετε την κατάσταση στο άμεσο μελλον

• Χειρότερα οδευουμε προς πτώχευση

Ψήφοι: 48 47,5%
  • Για φαι και πουτάνες να χουμε και ειμαστε καλα

Ψήφοι: 16 15,8%
  • Δεν με ενδιαφέρει θα φυγω απ την Ελλαδα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Μαζί τα φάγαμε μαζι θα πληρώσουμε

Ψήφοι: 5 5,0%
  • Παμε κατα διαόλου

Ψήφοι: 24 23,8%
  • Δεν υπάρχει μελλον ποια στην Ελλαδα

Ψήφοι: 43 42,6%
  • Θα γίνει εξέγερση

Ψήφοι: 38 37,6%
  • Θα βγουν τανκς

Ψήφοι: 11 10,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    101
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Έχει πειθώ ο γιωργάκης!

%25CE%2591%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25AF%25CE%25B3%25CF%2581%25CE%25B1%25CF%2586%25CE%25BF+%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C+%25CF%2587%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.jpg

Επισκέπτης
Κανονικά πρέπει να αφισσοκολλήσουν τις μάπες όλων των προδοτών και να καταζητούνται, όπου βρεθούν να τρώνε ξύλο και ροχάλες
Στην Κρήτη τα σπάσανε τα γραφεία του μπατσοκ

Τότε βγάλε το justice από το νικ σου,m;ono dικαιοσύνη δεν είναι αυτό...... :headbang:

Κάποιοι άλλοι γαμημένοι μαλάκες κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο,να σπάει γραφεία,κτλ......αλλά ας μη μιλήσουμε γι'υτούς

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καρκινο σε αυτους που το ψηφισαν και θανατο στους υπολοιπους της βουλης που συμμετεχουν στην ομερτα.Θανατο σε καθε μπατσο που θελει να σκοτωσει για τα αφεντικα.Κι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα ζωαδια που ψηφισανε πασοκ.

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τότε βγάλε το justice από το νικ σου,m;ono dικαιοσύνη δεν είναι αυτό...... :headbang:

Κάποιοι άλλοι γαμημένοι μαλάκες κάνουν πλύση εγκεφάλου στον κόσμο,να σπάει γραφεία,κτλ......αλλά ας μη μιλήσουμε γι'υτούς
Α μπα? Και τι είναι δικαιοσύνη κατά τη δική σου γνώμη;

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Παιδιά τέλος.
Όσοι έχουν άκρες στο εξωτερικό ας ετοιμάζουν τα διαβατήρια τους .Δεν έχει μέλλον εδώ. Ακόμη και στη Ταϋλλάνδη θα είναι καλύτερα Προτείνω στους συναγωνιστές που πάνε εκεί για  σεξοτουρισμό , να πάνε με εισητήριο άνευ επιστροφής ! Θα έθω και εγώ. Οπουδήποτε αλλού θα είναι καλά εκτός από εδώ.
Το τρομερό είναι ότι παρόλη τη φτώχεια και τη μιζέρια εξακολουθούν να φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες .Η Κυψέλη και τα Πατήσια καταλαμβάνονται από Αφρικανούς , το νέο αίμα! Δεν μας θέλουν ούτε για εργάτες , ούτε για γκαρσόνια αλλά  ούτε και για πουτάνες στην ίδια μας την χώρα .:s&m_3:

Επισκέπτης
Καρκινο σε αυτους που το ψηφισαν και θανατο στους υπολοιπους της βουλης που συμμετεχουν στην ομερτα.Θανατο σε καθε μπατσο που θελει να σκοτωσει για τα αφεντικα.Κι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα ζωαδια που ψηφισανε πασοκ.

Μη κλέβεις ατάκες.

Και κατά δεύτερον.....μερικά από αυτά τα "ζωάδια" που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,γκρινιάζουν τώρα........ότι ψήφισες,ψήφισες και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα μέχρι της επόμενες εκλογές.....

Α μπα? Και τι είναι δικαιοσύνη κατά τη δική σου γνώμη;

Ηρεμία απλά......εμείς οι μη-ρέμπελοι δε φταίμε να τρώμε δακρυγόνα στη μάπα.....ναι;

Επισκέπτης
Παιδιά τέλος.
Όσοι έχουν άκρες στο εξωτερικό ας ετοιμάζουν τα διαβατήρια τους .Δεν έχει μέλλον εδώ. Ακόμη και στη Ταϋλλάνδη θα είναι καλύτερα Προτείνω στους συναγωνιστές που πάνε εκεί για  σεξοτουρισμό , να πάνε με εισητήριο άνευ επιστροφής ! Θα έθω και εγώ. Οπουδήποτε αλλού θα είναι καλά εκτός από εδώ.
Το τρομερό είναι ότι παρόλη τη φτώχεια και τη μιζέρια εξακολουθούν να φέρνουν χιλιάδες λαθρομετανάστες .Η Κυψέλη και τα Πατήσια καταλαμβάνονται από Αφρικανούς , το νέο αίμα! Δεν μας θέλουν ούτε για εργάτες , ούτε για γκαρσόνια αλλά  ούτε και για πουτάνες στην ίδια μας την χώρα .:s&m_3:

Σίγα μη φύγω από την Ελλάδα για να πάω στην Ταϋλάνδη.......μη χειρότερα...καλύτερα να μείνω εδώ

Και έπειτα έτσι όπως το πάτε με το εξτερικό,βλέπω σε λίγα χρόνια να γίνεται η Αθήνα Ghost Town.......υποστηρίξτε ρε το σπίτι σας :tickedoff:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Kalo kourayo!  :birdman:

Που ελεγε και ενας αλλος!  :thefinge:

Επισκέπτης
Εγώ πάντως θα μείνω Αθήνα.....δε πρόκειται να φύγω....στο κάτω-κάτω με συμφέρει,γιατί θα φύγουν οι πολλοί να πάνε εξωτερικό και θα μείνουμε η λίγοι και καλοί......γιούπι..... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μη κλέβεις ατάκες.

Και κατά δεύτερον.....μερικά από αυτά τα "ζωάδια" που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,γκρινιάζουν τώρα........ότι ψήφισες,ψήφισες και το δέχεσαι αδιαμαρτύρητα μέχρι της επόμενες εκλογές.....

Ηρεμία απλά......εμείς οι μη-ρέμπελοι δε φταίμε να τρώμε δακρυγόνα στη μάπα.....ναι;
Μη κλέβεις ατάκες.

Δεν κλεβω ατακες φιλε.Αν καποιος πει "γαμω την παναγια τους" και τυχει να το πω κι εγω δε σημαινει οτι του κλεψα την ατακα.Επισης εαν τα πιθηκοειδη που ψηφισαν πασοκ και που ενημερωνονται απο το μεγκα,μου κλαιγονται,καλα θα κανουν να φανε την πουτσα και να το βουλωσουν.τωρα αμα το μετανιωσαν και παραδεχονται ησυχα κι ωραια οτι εκαναν μαλακια μπορουν επισης ησυχα κι ωραια να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τειχο για να θυμουνται τουλαχιστον τι να μην ψηφισουν στις επομενες εκλογες.
Φιλικα παντα.
Και αν εχει ξανακουστει θα το ξαναπω:ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

"Πληροφορίες για επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη"

Όχι μόνο είναι το κλασσικό δουλοπρεπές πασοκικό πουτανάκι, ήθελε να κάνει και το πουτανάκι-λαγουδίνα με τις πίπες του στυλ "δεν ψηφίζω".

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το Πασοκ δεν είναι κόμμα αλλά συνοθύλευμα αμοραλιστών, απάτριδων τυχοδιωκτών με μόνη ιδεολογία την κονόμα...

Μόνο το πασοκ θα είχε 154/155 σε μια τέτοια ψηφοφορία

Επισκέπτης
Αυτά μόνο σε ταινίες μπορούν να γίνουν,δηαλδή ο κόσμος να βαράει πολιτικούς....να που ε΄γιναν πραγματικότητα.....χαλαρώστε γαμώ το κερατό μου.....και κοιτάξτε την καμπούρα σας..... ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

"Πληροφορίες για επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκου Αθανασιάδη"

Όχι μόνο είναι το κλασσικό δουλοπρεπές πασοκικό πουτανάκι, ήθελε να κάνει και το πουτανάκι-λαγουδίνα με τις πίπες του στυλ "δεν ψηφίζω".

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι το Πασοκ δεν είναι κόμμα αλλά συνοθύλευμα αμοραλιστών, απάτριδων τυχοδιωκτών με μόνη ιδεολογία την κονόμα...

Μόνο το πασοκ θα είχε 154/155 σε μια τέτοια ψηφοφορία
: :thumbsup:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Δεν κλεβω ατακες φιλε.Αν καποιος πει "γαμω την παναγια τους" και τυχει να το πω κι εγω δε σημαινει οτι του κλεψα την ατακα.Επισης εαν τα πιθηκοειδη που ψηφισαν πασοκ και που ενημερωνονται απο το μεγκα,μου κλαιγονται,καλα θα κανουν να φανε την πουτσα και να το βουλωσουν.τωρα αμα το μετανιωσαν και παραδεχονται ησυχα κι ωραια οτι εκαναν μαλακια μπορουν επισης ησυχα κι ωραια να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τειχο για να θυμουνται τουλαχιστον τι να μην ψηφισουν στις επομενες εκλογες.
Φιλικα παντα.
Και αν εχει ξανακουστει θα το ξαναπω:ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.

remali.....καυλώνω !! χώσε !!!
εγώ πάντος με όσους έχω μιλήσει που ψήφισαν σκατοπασόκ,τώρα μου λένε ααα εγώ δεν πήγα στις τελευταίες.....στις δημοτικές....το άλλο το έκτρωμα το ψηφίσατε όμως χαμούρες ....αλλά να σε σίγουρος,ότι αύριο να γίνουν εκλογές,είναι τόσο γελεία τα άτομα,που θα τους ξαναψήφιζαν. Έχω κι έναν πούστη πασοκσή σε ένα χώρο άθλησης που πάω κατά καιρούς και γυμνάζομαι και ο μπάσταρδος,έσκαγε με λευκή μπλούζα και τον πράσινο ήλιο...βάλε ότι είναι και γλυώδης εμφανησιακά...εδώ και 2,3 μήνες βέβαια δεν την φοράει,αλλά έδώ το χω ρε πούστη..να του πω κουβέντα και να σηκώσει ανάστημα....τους υπόλοιπους γύρω σκέφτομαι και το ότι θα περάσω το βράδυ μου σε κανένα αυτόφορο...γι αυτό και το βουλώνω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτά μόνο σε ταινίες μπορούν να γίνουν,δηαλδή ο κόσμος να βαράει πολιτικούς....να που ε΄γιναν πραγματικότητα.....χαλαρώστε γαμώ το κερατό μου.....και κοιτάξτε την καμπούρα σας..... ;)
τυπε εισαι πασοκος ή μου φαινεται? :sunglasses:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

ναι, έχεις δίκιο,δεν πρέπει να τους βαράει...ή να τους σκοτώνει ή αφού τους βαρέσει,να τους γαμήσει και να τους ξαναβαρέσει...μέχρι θανάτου...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom