Νέα

Πέρασε το μεσοπρόθεσμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως βλέπετε την κατάσταση στο άμεσο μελλον

• Χειρότερα οδευουμε προς πτώχευση

Ψήφοι: 48 47,5%
  • Για φαι και πουτάνες να χουμε και ειμαστε καλα

Ψήφοι: 16 15,8%
  • Δεν με ενδιαφέρει θα φυγω απ την Ελλαδα

Ψήφοι: 7 6,9%
  • Μαζί τα φάγαμε μαζι θα πληρώσουμε

Ψήφοι: 5 5,0%
  • Παμε κατα διαόλου

Ψήφοι: 24 23,8%
  • Δεν υπάρχει μελλον ποια στην Ελλαδα

Ψήφοι: 43 42,6%
  • Θα γίνει εξέγερση

Ψήφοι: 38 37,6%
  • Θα βγουν τανκς

Ψήφοι: 11 10,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    101

Επισκέπτης
[quote author=motorhead bukowski link=topic=125481.msg2938701#msg2938701
1)Λένε: Κυβερνάνε μόνο με το ξύλο
Θυμάμαι: Κυνερνούσαν μόνο με την υπόσχεση της κονόμας και του βολέματος.

2)Αντικειμενικά, για την κατάντια της Ελλάδας φταίει ο λαός, όχι οι πολιτικοί.

3)Με λίγα λόγια, ο λαός (ως σύνολο) αξίζει 101% να ζήσει την κατάντια που γεννάει η επί δεκαετίες συμπεριφορά του.[/quote]

Στα 1,2 έχεις δίκιο.
Στο 3 μερικό δίκιο.
Δεν φταίει το 100% των ελήνων.
αυτοί που πλήρωναν σαν μαλάκες τόσα χρόνια δεν φταίνε
λέω για μικρομεσαίους , για ένα 20%

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ!

Συνημμένα

• 7948.jpg
    7948.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Δε τα λέμε αυτά.... :)

Και έχουμε γεμίσει ρέμπελους,επειδή είναι της μόδας
Με τις παπαριές που σε βλέπω να γράφεις αναρωτιέμαι αν κ που μπορείς να εργαστείς(ακόμα κ με μέσο)....ίσως τίποτα κλητήρας ή σκουπιδιάρης που δεν χρειάζεται μυαλό.
(χωρίς παρεξήγηση).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει ρέμπελος; Αυτός που ΔΕ θέλει να εργαστεί...Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως οι 800χιλιάδες (επίσημα γιατί ανεπίσημα τα έχουμε πει φτάνει το μυριόνι) είναι ρέμπελοι...Υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα και αυτοί στον καναπέ τους ξύνουν μπόλς με παντόφλα και τσακίρι;

Επισκέπτης
Και που να ξέρω εγώ ρε τύπε τι εργασία μπορείς να κάνεις;

Ενώ στην Ελλάδα θα κάνεις τον πυρινικό φυσικό ε; Που και να το κάνεις παίζει σα λαντζίερης στο Αμέρικα να βγάζεις και πιο πολλά  :grin: :grin: :grin:

Αν έχεις κάνει τα κονέ σου και ξέρεις ότι το μεσοπρόθεσμο δε σε ακουμπάει στα αρχίδια σου ρε τύπε...Και εγώ στη τρελλή θα το έριχνα και μπορεί να ψήφιζα ΠΑΣΟΚ να γουσταρίζω κιόλας

Στο εξωτερικό πάντως,μόνο για λατζιέρη θα σε παίρνουν.....και για οδοκαθαριστή......

Με τις παπαριές που σε βλέπω να γράφεις πάντως αναρωτιέμαι αν κ που μπορείς να εργαστείς(ακόμα κ με μέσο)....ίσως τίποτα κλητήρας ή σκουπιδιάρης που δεν χρειάζεται μυαλό.
(χωρίς παρεξήγηση).

(Με παρεξήγηση)

Δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι βλάκας ή όχι,.......αφού δεν με ξέρις και δε με έχεις δει....μάθε με πρώτα και μετά βγάλε συμπέρασμα

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=motorhead bukowski link=topic=125481.msg2938701#msg2938701
1)Λένε: Κυβερνάνε μόνο με το ξύλο
Θυμάμαι: Κυνερνούσαν μόνο με την υπόσχεση της κονόμας και του βολέματος.

2)Αντικειμενικά, για την κατάντια της Ελλάδας φταίει ο λαός, όχι οι πολιτικοί.

3)Με λίγα λόγια, ο λαός (ως σύνολο) αξίζει 101% να ζήσει την κατάντια που γεννάει η επί δεκαετίες συμπεριφορά του.

Στα 1,2 έχεις δίκιο.
Στο 3 μερικό δίκιο.
Δεν φταίει το 100% των ελήνων.
αυτοί που πλήρωναν σαν μαλάκες τόσα χρόνια δεν φταίνε
λέω για μικρομεσαίους , για ένα 20%

Έχεις δίκιο. Βασικά, το λέω πιο κάτω ("μειοψηφία σεβαστή αλλά που παραμένει μειοψηφία")

Επισκέπτης
(Με παρεξήγηση)

Δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι βλάκας ή όχι,.......αφού δεν με ξέρις και δε με έχεις δει....μάθε με πρώτα και μετά βγάλε συμπέρασμα
Κρίνω με αυτά που βλέπω να γράφεις κ με αυτά φαίνεται να είσαι βλάκας.
Τώρα αν το παίζεις για να σπας πλάκα δεν μπορώ να το ξέρω,αν συμβαίνει αυτό είσαι απλά αργόσχολος.

Επισκέπτης
Αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει ρέμπελος; Αυτός που ΔΕ θέλει να εργαστεί...Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως οι 800χιλιάδες (επίσημα γιατί ανεπίσημα τα έχουμε πει φτάνει το μυριόνι) είναι ρέμπελοι...Υπάρχουν δουλειές στην Ελλάδα και αυτοί στον καναπέ τους ξύνουν μπόλς με παντόφλα και τσακίρι;

Είναι πολύ ιν να το παίζειες επαναστάτης....τα έχουμε πει αυτά,150 φορές......ρέμπελος πάντως είναι ο επαναστάτης από το rebel

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο εξωτερικό πάντως,μόνο για λατζιέρη θα σε παίρνουν.....και για οδοκαθαριστή......

(Με παρεξήγηση)

Και σου ξαναλέω ο λαντζιέρης και ο οδοκαθαριστής στο Αμέρικα παίζει να παίρνει πολλά περισσότερα από τον μέσο ιδιωτικό υπάλληλο στην Ελλάδα....Αλλά και πάλι δε ξερω αν και τι έχεις σπουδάσει, δε μπορώ να ξέρω ΑΝ εργάζεσαι τώρα και ΠΟΥ και πόσα παίρνεις, καθώς επίσης δε μπορώ να ξέρω που έχεις βάλει τον πήχη σου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Είναι πολύ ιν να το παίζειες επαναστάτης....τα έχουμε πει αυτά,150 φορές......ρέμπελος πάντως είναι ο επαναστάτης από το rebel
Καλά αρχίδια επαναστάτες είμαστε σα λαός και άλλα τόσα αρχίδια το παίζουμε κιόλας....

Πάντως το ρέμπελος έχει και την έννοια (μπορεί να νομίζω και λάθος) του ανθρώπου που δε θέλει να κάνει κάτι

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
951
Πόντοι
3.925
          :coffee:  Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α  Μ Α Σ

remali85

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Αντε ρε κανε κανα  :kissass: που θα πεις οτι τα λεω απο μοδα.Ναι ειναι της μοδας μαλακα η φυσικη ανθρωπινη αντιδραση οταν σε γαμανε.Το οτι εχεις μαθει μαλλον να λειτουργεις συμφωνα με μοδες τυπου πασοκοκωστοπουλου και Ανδρεεεεεα (αχ τι γοητευτικος :smitten: :smitten:),του και καλα γαμαει και δερνει,και γουσταρεις να σε :zfuck:,δε σημαινει οτι ολοι εχουνε μαθει να ακολουθουνε μοδες και οτι επειδη πχ.γαμωσταυριζουν ολοι το πασοκ πρεπει να το κανουν κι αυτοι γι αυτο το λογο.
Υπαρχει και κατι που λεγεται ανθρωπινη λογικη και οχι προβατεικη.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ

Λατζέρης στην Αμερική
νάυτης στη Καραϊβική
στην Ολλανδία σουβλατζής
ή στη Τσεχία κομμωτής

Στη Νορβηγία ναυαγοσώστης
ή στην Αγγλία πισοχώστης
καλά θα είναι όπου κι αν πας
θα τρως θα πίνεις θα γαμάς

Εδώ αντίθετα αν μείνεις
ή τα αρχίδια σου θα ξύνεις
θα είσαι άνεργος φτωχομπινές
με βλέψεις Ευρωπαϊκές !

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι και αυτό το μεσοπρόθεσμο θα αποτύχει.Ο λόγος είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.Για την ακρίβεια αυτοί οι αντιπαραγωγικοί ρεμπεσκέδες που έφεραν το μεσοπρόθεσμο.Εχω εξηγήσει γιατί είτε ελαττώσουν τους φόρους είτε τους αυξήσουν είτε κάνουν απολύσεις είτε δεν κάνουν είτε μειώσουν τους μισθούς είτε τους αυξήσουν θα αποτύχουν.Τον έχουν πιει.Είναι τόσο βαθιά ανίκανοι αργόστροφοι χωρίς ευελιξία που θα αποτυγχάνουν συνέχεια.Πήραν τώρα μια πίστωση χρόνου πριν μπουν πιο βαθιά στα σκατά.Αυτό που διεκδικούν είναι να μπούνε πιο βαθιά.(στα σκατά).
Είναι αυτό που ονομάζουμε σκατοκρατία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom