Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
δημιτρακιε αυτο στα νιατα του ηταν μεγαλη γκομενοπαγιδα φανταζομαι
τωρα ειναι αλλα ολοι το κοιτανε.αλλα με κατω απο 80.000 ρουβλια δεν βρισκεις με ντοκουμεντα και σε καλη κατασταση.με αυτα τα λεφτα (σχεδον 2000 Ευρω)παιρνεις κανονικο αμαξι!δημιτρακιε αυτο στα νιατα του ηταν μεγαλη γκομενοπαγιδα φανταζομαι
Δεν θα χρειαστεί! Τα καινούργια σήματα τελών κυκλοφορίας θα έχουν 3 διαφορετικά χρώματα: Κόκκινο, Γκρι ή Λευκό (για τα ελευθέρας)...
Ασπρα, κοκκινα, κίτρινα, μπλέ,...αυτοκόλλητα.........
Κι αφήστε τα ταξι, τα φορτηγά, τα λεωφορεία, να καίνε [size=14pt]ντίζελ χειρίστης ποιότητας[/size] (γιατί αυτά δε ρυπαίνουν), αφήστε τα να σπέρνουν βρώμα, καπνούς και ρύπους, αφήστε τα να ολοκληρώνουν τη τριτοκοσμική εικόνα που εισπράτει ο καθε ξένος επισκέπτης της Αθήνας, ή της όποιας άλλης μεγάλης πόλης της Μπανανίας.
...........πασχίζουν να στον ανοίξουν κι αλλο ...τονδακτύλιο
Δεν ψηφίστηκε φίλε και λογικά αν βγει το ΠΑΣΟΚ δε νομίζω να είναι φίλος της ιδέας να κονομήσουν οι μεγαλο-εισαγωγείς.παιδια ...
ξερετε απο ποτε θα ισχυει το μετρο της αποσυρσης.
Νομιζω ψηφιστηκε ηδη.
Ξερει κανεις απο ποτε θα ισχυει?
Oχι βεβαια...Το πασοκ μονο ο λαος θα θελει να κονομησει.....Δεν ψηφίστηκε φίλε και λογικά αν βγει το ΠΑΣΟΚ δε νομίζω να είναι φίλος της ιδέας να κονομήσουν οι μεγαλο-εισαγωγείς.
Εσύ πιστεύεις ότι το 1ο νομοσχέδιο που θα περάσει το ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό της απόσυρσης?Oχι βεβαια...Το πασοκ μονο ο λαος θα θελει να κονομησει.....
Εγω σου λεω οτι αν δεν ειναι το πρωτο,θα ειναι σιγουρα στη πρωτη πενταδα....Ο λογος ειναι απλος...Τα αυτοκινητα εχουν ηδη παραγγελθει,και δεν υπαρχει περιπτωση οι εισαγωγεις να μεινουν με το πουλι στο χερι.....Οσο για το αργοτερα που λες,δεν ειναι και πολυ μετα,αν σκεφτεις οτι το μαρτη ισως ξαναεχουμε εκλογες...Γκεγκε???Εσύ πιστεύεις ότι το 1ο νομοσχέδιο που θα περάσει το ΠΑΣΟΚ, είναι αυτό της απόσυρσης?
Φυσικά και είναι υπέρ των εισαγωγέων επίσης, απλά δεν το φωνάζει κιόλας - θα το κάνει αργότερα με πιο διακριτικό τρόπο. Γκέκε?
Οι εκλογές είναι σίγουρες τον Μάρτη... Ο κωστάκης θα κάνει στον Γιωργάκη αυτό που ήθελε να κάνει ο Γιωργάκης στον Κωστάκη.. γενικά αλλαξοκωλιές που λέμε...