Νέα

Nέα μέτρα για τα Ι.Χ. - Απόσυρση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το μέτρο της απόσυρσης...

• Σωστά αποσύρθηκε!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Επρεπε να διατηρηθεί, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΝΔ

• Επρεπε να ισχύει η απόσυρση, αλλά ν' αλλάξουν τα ποσά επιδότησης...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
To μέτρο της απόσυρσης μπορεί όντως να ήταν κακοσχεδιασμένο (γεράσαμε μέχρι να βγάλει ο κουφός τις σχετικές αποφάσεις, εν μέσω προεκλογικής περιόδου), αλλά τελικά φαίνεται ότι είχε μεγαλύτερη απήχηση απ' ότι αναμενόταν. Το να το κόψει τόσο απότομα η κυβέρνηση gap, αν και άλλα έλεγε προεκλογικά, δεν είναι μόνο δείγμα ανακολουθίας μεταξύ προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικών πράξεων (δεν είναι η μόνη, ούτε φυσικά η πρώτη ή η τελευταία), αλλά αφήνει ξεκρέμαστους και πάρα πολλούς (επαγγελματίες, πολίτες) που οδηγήθηκαν σε προσδοκίες ή πράξεις βασιζόμενοι ακριβώς στο ότι θα συνεχιστεί το μέτρο. Δεν γνωρίζω αν στην τελική, και παρά τις αρχικές πληρωμές, θα είχε θετικό πρόσημο για τον προϋπολογισμό (λόγω της βελτίωσης της κατάστασης της αγοράς και των φόρων που θα εισέπραττε το κράτος, όπως αναφέρεται σε διάφορες αναλύσεις), πάντως αυτά περί ελλείψεως χρημάτων ακούγονται αστεία όταν παράλληλα ακούγεται ότι το κράτος σκοπεύει να αποσύρει από τον στόλο του τις λίμουζίνες για να πάρει υβριδικά.

Βέβαια, το όλο σκηνικό μπορεί να εντάσσεται στην τρικυμία εν κρανίω που έχει πιάσει την νέα κυβέρνηση (βλέπε επίσης ΟΛΠ, προϋπολογισμός, stages, νέοι γγ και γκάφα Καστανίδη έως τα καραγκιοζιλίκια μιχαλάκη), μπορεί πάλι να οφείλεται στην διαπίστωση του gap ότι ο μέσος ψηφοφόρος του έχει χαμηλότερο iq από τον ίδιο και μπορεί να τα χάψει όλα (ο λαουτζίκος που είπε η σύζυγος του νέου αφεντικού της ΕΡΤ), μπορεί και να πήρε διαστάσεις λόγω της εχθρότητας που υπάρχει προς το παρόν για την Μπιρμπίλη. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει εξηγήσεις από τους πρασινοφρουρούς που περιφέρονται εδώ μέσα. Εγώ μια φορά έγραψα τον gap στ' @@ μου και απέσυρα το δεύτερο αμέσως μόλις ξεκίνησε το μέτρο, συνεπώς δεν έχω πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συζήτηση.
ειδες καποιο καναλι να κανει κριτικη για το αλαλουμ;;; ολοι μουγκα!! μηπως ειδες ποιος ειναι χορηγος των μεταδοσεων του eyropa legue toy antena ο οπαπ, δηλαδη το κρατος..

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χα0χα0 έχεις καταντήσει τελείως γραφικός δηλαδή... περισσότερο και από τον πάπια ή όχι;

ρε παίδες μην ασχολείστε με τον εν λόγω κύριο... σε όποιο σάιτ και να πάτε αρκετοί του έχουν αφιερώσει ποστ και θρεντ για την προσωπικότητά του, τον λιτό και απέρρητο λόγο του, την λακωνικότητά του και τον κέραιο χαρακτ

αααα και για το πόσο μαλάκας και σπασαρχίδας είναι είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:
να αγιασει το στομα σου αγορι μου!!!!!!
:2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τα ιδια σκατα ειναι ολοι. Αλλα δεν μπορω να βλεπω να μας γαμανε στην ψυχρα και εμεις να καθομαστε απαθεις.....
το ΠΑσοκ το κομμα του  λαου και παπαριες....
οσοι εχουν παλια αυτοκινητα σημαινει ως επι το πλειστον οτι δεν εχουν τα λεφτα να παρουν καινουργια....
Και αυτους γαμαει το πασοκ(το κομμα του λαου ) ανεβαζοντας τα τελη σε 350 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μισο μηνιατικο δηλαδη...
εμενα ειλικρινα δεν θα με πειραζε εαν καταργουσαν ολον τον νομο. Δηλαδη και την αποσυρση σε συνδυασμο με την μη αυξηση των τελων...
Αλλα δεν δεχομαι εκτος απο την αντζελα να γαμαει και ολη την Ελλαδα ο Γιωργακης.....
Ξεκινησαν με ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!
τι περίμενες; ότι θα τα έπαιρνε από αυτόν με το καγιέν; ή από αυτόν με τη φεράρι;.

20 χρόνια(πάνω κάτω) κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ακόμα να μάθει ο έλληνας τι εστί πασόκ.

ελπίζω όμως να κρατήσει στα υπόψιν του τι εστί ΝΔ.
(από την άλλη θα μου πεις τι να ψηφίσει; την παπαρήφα ή τον τσίπρα.... από το κακό στο χειρότερο!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)

offtopic: για να δούμε και τι θα πει και σήμερα ο φυγόστρατος τριανταφυλόπουλος

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν έχω γράψει πουθενά ότι έχω αποσύρει κανένα σαράβαλο

Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο. Η φαντάζεσαι πράγματα.

Aλλη φορα να είσαι πιο προσεκτικός
Μάλλον εσύ είσαι απρόσεκτος. Δες το "πχ" και ασε τα σπάμ και πές τη γνώμη σου ναι η ού?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
χα0χα0 έχεις καταντήσει τελείως γραφικός δηλαδή... περισσότερο και από τον πάπια ή όχι;

ρε παίδες μην ασχολείστε με τον εν λόγω κύριο... σε όποιο σάιτ και να πάτε αρκετοί του έχουν αφιερώσει ποστ και θρεντ για την προσωπικότητά του, τον λιτό και απέρρητο λόγο του, την λακωνικότητά του και τον κέραιο χαρακτήρα

αααα και για το πόσο μαλάκας και σπασαρχίδας είναι είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πες μας για τις συνομωσίες ρε κακομοίρη, για τους εξωγήινους, για τις λέσχες

Αποτυχημένο γυφτάκι δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου παρα μονο για να γελάσω

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι περίμενες; ότι θα τα έπαιρνε από αυτόν με το καγιέν; ή από αυτόν με τη φεράρι;.

20 χρόνια(πάνω κάτω) κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ακόμα να μάθει ο έλληνας τι εστί πασόκ.

ελπίζω όμως να κρατήσει στα υπόψιν του τι εστί ΝΔ.
(από την άλλη θα μου πεις τι να ψηφίσει; την παπαρήφα ή τον τσίπρα.... από το κακό στο χειρότερο!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:)

offtopic: για να δούμε και τι θα πει και σήμερα ο φυγόστρατος τριανταφυλόπουλος
αυτοι που δουλευαν στα stage  πραγματικα πιστευαν οτι το πα.σο.κ θα τους κανει μονιμουw;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πες μας για τις συνομωσίες ρε κακομοίρη, για τους εξωγήινους, για τις λέσχες

Αποτυχημένο γυφτάκι δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί σου παρα μονο για να γελάσω
γέλα με εμένα... όσο οι άλλοι σε ξεφτυλίζουν ΚΑΙ εδώ ΚΑΙ εκεί αλλά ΚΑΙ παραπέρα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αυτοι που δουλευαν στα stage  πραγματικα πιστευαν οτι το πα.σο.κ θα τους κανει μονιμουw;;
αυτοί θα πιάνανε και τα παπαρια του παπά μπας και τους κάνανε μόνιμους.
τα σταζ, τα "απελευθερωμένα" δάνεια,οι "επιδοτήσεις",οι νέες άθλιες σχολές ΑΕΙ,η αναγνώρηση των κολλεγίων και πολλά άλλα είχαν άλλους σκοπούς από αυτούς νομίζει ο μέσος έλληνας(μέσος=φτωχός/μελλοντικός φτωχός)

το ποσοστό της ανεργείας ήταν ένας από τους στόχους για νέα φράγκα από την ευρώπη. τα υπόλοιπα.... ποια είναι οέο  ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
γέλα με εμένα... όσο οι άλλοι σε ξεφτυλίζουν ΚΑΙ εδώ ΚΑΙ εκεί αλλά ΚΑΙ παραπέρα.

Aσε με εμενα να ξεφτιλίζομαι και κοίτα τι κανεις εσύ

Συνέχισε να δείχνεις ποσο μαλάκας είσαι με όσα γραφεις.

Πες μας ότι πίσω από την ακύρωση τις απόσυρσης είναι η λέσχη bildeberg και οι εξωγήινοι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Aσε με εμενα να ξεφτιλίζομαι και κοίτα τι κανεις εσύ

Συνέχισε να δείχνεις ποσο μαλάκας είσαι με όσα γραφεις.

Πες μας ότι πίσω από την ακύρωση τις απόσυρσης είναι η λέσχη bildeberg και οι εξωγήινοι
όποιος μιλάει μαζί σου εξεφτελίζεται.... είναι σαν να πηδάς σε ώρα αιχμής γάϊδαρο στο σύνταγμα. ας εξεφτελιστώ εγώ παρά όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα.

οι εικασίες μου βασίζονται σε πιο απτά γεγονότα και τεκμήρια και όχι σε γεγονότα που συνηθίζεις να βλέπεις στις διαπροσωπικές σου συζητήσεις.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παράθεσε τα απτά γεγονότα λοιπόν

Περιμένουμε
επί του θέματος έχω τοποθετηθεί σε προηγούμενα ποστ....
εσύ συνηθίζεις να διαβάζεις (όπως αποδείχθηκε) την 1η φράση ή την πρώτη λέξη κάθε ποστ.

ιδού η αλήθει για τα σταζ ή στέιτζ
(και μια gay πηγή)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
επί του θέματος έχω τοποθετηθεί σε προηγούμενα ποστ....
εσύ συνηθίζεις να διαβάζεις (όπως αποδείχθηκε) την 1η φράση ή την πρώτη λέξη κάθε ποστ.

Θεωρείς ότι έχεις τοποθετηθεί. Εγώ πάλι δεν έχω δει στοιχεια από πλευράς σου.

Όταν λέμε στοιχεια εννοούμε στοιχεια, όχι γνώμες καραγκιόζηδων ούτε web sites του κώλου

Για τα σταζ, έχεις δίκιο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ααα τώρα κατάλαβα ότι μιλάς για αυτά που έλεγα για εσένα και όχι για το θέμα του θρεντ.

δεν είμαι εδώ για να σου δείξω ποιος σε βρίζει δημόσια. απλά σου το λέω ότι συμβαίνει για να σταματήσεις να είσαι ερρηστικός.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ααα τώρα κατάλαβα ότι μιλάς για αυτά που έλεγα για εσένα και όχι για το θέμα του θρεντ.

απλά απαντούσα σε σένα που με έβριζες

δεν είμαι εδώ για να σου δείξω ποιος σε βρίζει δημόσια.

Μάλλον μπερδεύεσαι. Δε σου ζήτησα ποτε κάτι τέτοιο γιατί απλά δε με ενδιαφέρει

sovietlover

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Like
2
Πόντοι
1
Δυστυχώς η πρώτη κίνηση αυτής της κυβέρνησης, ήταν και η πρώτη μαλακία. Βγήκαν οι μαθητευόμενοι "μάγοι" της οικονομίας τύπου Παπακωνσταντίνου και είπαν ότι "το μέτρο της απόσυρσης θα κόστιζε στο Κράτος 400 εκατομμύρια ευρώ". Βέβαια το "γατόνι" Παπακωνσταντίνου δεν υπολόγισε ότι από τις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, που τώρα δεν θα γίνουν, τα έσοδα του Κράτους από ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης θα ήταν πολλαπλάσια από τα 400 εκατομμύρια ευρώ, συν του ότι οι πωλήσεις θα ανέστειλαν λουκέτα και φυσικά απολύσεις στον κλάδο εμπορίας αυτοκινήτων. Από την άλλη το σούργελο Μπιρμπίλη που μοστράρεται ως περιβαλλοντολόγος, ας βάλει τώρα στον κώλο της της δωρεάν κάρτες του ΟΑΣΑ μαζί με τις μερικές χιλιάδες σαράβαλα, που θα παραμένουν ακινητοποιημένα στα πεζοδρόμια καταλαμβάνοντας θέσεις στάθευσης και δυσχαιρένοντας ακόμη περισσότερο το κυκλοφοριακό πρόβλημα. Αλλά τελικά άμα είσαι Γιωργάκης, ποτέ δεν γίνεσαι Γιώργος...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα αναγκαστούν από τον μπαμπούλα που μας βάζει σε τάξη σε κάθε ευρωπαικό μέτρο και λέγετε Ε.Ε. να το κάνουν.
μέχρι τότε ίσως φάνε και κανένα προστιματάκι παραπάνω για τα αντι-οικολογικά μέτρα, καμιά γερή καμπάνα για τα καυσαέρια.
και φυσικά απώλειες από την κατάθεση των πινακίδων σε πολλά από αυτά που δεν αποσύρθηκαν για να γλιτώσει ο κόσμος τις ασφάλειες τα τέλη τον τέλη και τον εργοτέλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom