Νέα

Nέα μέτρα για τα Ι.Χ. - Απόσυρση

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το μέτρο της απόσυρσης...

• Σωστά αποσύρθηκε!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Επρεπε να διατηρηθεί, όπως είχε ανακοινωθεί από την ΝΔ

• Επρεπε να ισχύει η απόσυρση, αλλά ν' αλλάξουν τα ποσά επιδότησης...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι εφόσον σχηματίσει κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 4 Οκτωβρίου, δεν πρόκειται να πάρει πίσω το μέτρο της απόσυρσης. Όπως δήλωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του Κινήματος για θέματα Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Σπύρος Κουβέλης, το ΠΑΣΟΚ θα επανεξετάσει τη ρύθμιση, κυρίως σε ό,τι αφορά τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία κρίνονται άδικα για πολύ κόσμο. Θα επιδιώξουμε ώστε τα τέλη κυκλοφορίας να διαμορφωθούν με βάση τις εκπομπές ρύπων και όχι τον κυβισμό, ενώ θα ληφθεί υπόψη και η καλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Μπορεί ένα παλαιότερο αυτοκίνητο που έχει συντηρηθεί καλά να εκπέμπει λιγότερους ρύπους από ένα πιο καινούργιο όχημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε περίπτωση αναγνωρίζεται πως η ρύθμιση της απόσυρσης θα αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα της νέας Βουλής, καθώς η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου πρέπει να κυρωθεί από το Σώμα εντός 40 ημερών από την υπογραφή της.

Το ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα έχει κάνει γκέλα και έχει παρασύρει πολύ κοσμάκη! Να μην κρίνετε τα πάντα με βάση τις οπαδικές σας προτιμήσεις! :sunglasses:

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είπα ότι δε με ενδιαφέρει το θέμα

Είπα ότι δικαίως σταμάτησε το metro

Τέλος, οδηγίες να δίνεις εκεί που περνάει η μπογιά σου γιατί εγώ σε έχω μια τρίχα από t αρχίδια μου

εγω δεν σε εχω ουτε για μια τριχα απο τα αρχιδια μου.... σε καθε θεμα πεταγεσε σαν πορδη να πεταξεις την εξυπναδα σου.
δεν ειναι τυχαιο οτι σε βριζουν ολοι εδω μεσα παλιο αποτυχημενε. Σε ολα εναντιον εισαι. ΜΟνο στο γεγονος οτι o Enforcer ειναι ενας κομπλεξικος Ξερολας συμφωνεις , που το παιζει αντρας μονο πισω απο το πληκτρολογιο...
Λοιπον αντε κοτουλα τωρα σε κανα βουνο να τα βαλεις με κανα κηνυγο αμα εχεις τα αρχιδακια, γιατι απο οσο θυμαμαι τους εβριζες... πηγαινε... θα χαρουν να σε δουν.......

που να πας μωρη κοτα...μονο μαγκια ,κλανια πισω απο το πληκτρολογιο
ΚΟΤΑ

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Το ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα έχει κάνει γκέλα και έχει παρασύρει πολύ κοσμάκη! Να μην κρίνετε τα πάντα με βάση τις οπαδικές σας προτιμήσεις! :sunglasses:

Πες τα ρε φιλε... Ακριβως ετσι ειναι... αμα ηθελαν να αποσυρουν το μετρο ας απεσυραν και την αυξηση των τελων ταυτοχρονα και ετσι δεν θα ελεγε κανενας τιποτα... ή επρεπε ν' αποσυρουν και τα δυο, ή τιποτα... Αυτο ειναι το σωστο. Δεν μπορει να κρατουν οτι τους συμφερει...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πες τα ρε φιλε... Ακριβως ετσι ειναι... αμα ηθελαν να αποσυρουν το μετρο ας απεσυραν και την αυξηση των τελων ταυτοχρονα και ετσι δεν θα ελεγε κανενας τιποτα... ή επρεπε ν' αποσυρουν και τα δυο, ή τιποτα... Αυτο ειναι το σωστο. Δεν μπορει να κρατουν οτι τους συμφερει...

Το ζήτημα είναι ότι προεκλογικά λέγανε ακριβώς τα αντίθετα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εγω δεν σε εχω ουτε για μια τριχα απο τα αρχιδια μου.... σε καθε θεμα πεταγεσε σαν πορδη να πεταξεις την εξυπναδα σου.
δεν ειναι τυχαιο οτι σε βριζουν ολοι εδω μεσα παλιο αποτυχημενε. Σε ολα εναντιον εισαι. ΜΟνο στο γεγονος οτι o Enforcer ειναι ενας κομπλεξικος Ξερολας συμφωνεις , που το παιζει αντρας μονο πισω απο το πληκτρολογιο...
Λοιπον αντε κοτουλα τωρα σε κανα βουνο να τα βαλεις με κανα κηνυγο αμα εχεις τα αρχιδακια, γιατι απο οσο θυμαμαι τους εβριζες... πηγαινε... θα χαρουν να σε δουν.......

που να πας μωρη κοτα...μονο μαγκια ,κλανια πισω απο το πληκτρολογιο
ΚΟΤΑ

Βλέπω ότι ασχολείσαι με την πάρτη μου

Καλά κανεις, έτσι πρέπει

Το υφάκι σου είναι γνώριμο.

Aντε πίθηκα, τραβα παρακάτω τώρα. Πολύ ασχολήθηκα μαζί σου.Σε έχω συνδέσει με Houston

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ισα ισα κοτουλα δεν ασχολουμαι καθολου. απλα μου την δινει να μπαινεις σε θρεαντ που δεν σε ενδιαφερουν  και να πετας την εξυπναδα. Εδω μιλαμε για την αποσυρση και μπηκες εσυ να γραψεις την παπαρια σου οτι Ο μεσος Ελληνας εχει ονειρο ενα  αμαξι. Ολοι ειχαν γραψει σχετικα με την αποσυρση και μπηκες εσυ να κανεις κριτικη για τον μεσο Ελληνα. Αμα δε σε αρεσει η χωρα μας και ο λαος  μας παρε τον πουλο.Προς τον παρον επειδη δεν γραφεις κατι σχετικο με την αποσυρση παρε τον ποθλο πο το θρεαντ.
Ουτε εγω ασχολουμαι αλλο μαζι σου. Εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω. σε παρακαλω μονο σταματα να σπαμαρεις το θρεαντ. Αλλωστε ολη μερα στο σαιτ εισαι. Τραβα σε κανα αλλο θρτεαντ να το γαμησεις.
αντε μπραβο πιτσιρικο
αντε γεια

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ισα ισα κοτουλα δεν ασχολουμαι καθολου. απλα μου την δινει να μπαινεις σε θρεαντ που δεν σε ενδιαφερουν  και να πετας την εξυπναδα. Εδω μιλαμε για την αποσυρση και μπηκες εσυ να γραψεις την παπαρια σου οτι Ο μεσος Ελληνας εχει ονειρο ενα  αμαξι. Ολοι ειχαν γραψει σχετικα με την αποσυρση και μπηκες εσυ να κανεις κριτικη για τον μεσο Ελληνα. Αμα δε σε αρεσει η χωρα μας και ο λαος  μας παρε τον πουλο.Προς τον παρον επειδη δεν γραφεις κατι σχετικο με την αποσυρση παρε τον ποθλο πο το θρεαντ.
Ουτε εγω ασχολουμαι αλλο μαζι σου. Εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω. σε παρακαλω μονο σταματα να σπαμαρεις το θρεαντ. Αλλωστε ολη μερα στο σαιτ εισαι. Τραβα σε κανα αλλο θρτεαντ να το γαμησεις.
αντε μπραβο πιτσιρικο
αντε γεια

Προφανώς είσαι ηλίθιος

Είπα ότι δικαίως σταμάτησε η απόσυρση

Υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο από αυτό βλάκα?

Είναι μιζέρια να έχεις όνειρο ένα αμάξι.

Σε λυπάμαι όχι γιατί δεν έχεις λεφτά. Σε λυπάμαι γιατί είσαι ηλίθιος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το ΠΑΣΟΚ γαμιέται πατόκορφα κυρίως γιατί δε γουστάρω νε λένε ψέμματα. Πουστιές της ΝΔ θα τους στείλουν όχι 10 αλλά 110 πόντους πίσω.
Ρε μουνιά για τέλη με βάση τους ρύπους δε λέγατε;
Γαμώ το σπίτι σας. Δεν ξεχνάνε όλοι. Εχω μνήμη ελέφαντα κωλοτούμπες παλιόπουστες.
Τα ίδια και με το ΕΤΑΚ.
Συμπτωσις επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωσις.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
το ΠΑΣΟΚ γαμιέται πατόκορφα κυρίως γιατί δε γουστάρω νε λένε ψέμματα. Πουστιές της ΝΔ θα τους στείλουν όχι 10 αλλά 110 πόντους πίσω.
Ρε μουνιά για τέλη με βάση τους ρύπους δε λέγατε;
Γαμώ το σπίτι σας. Δεν ξεχνάνε όλοι. Εχω μνήμη ελέφαντα κωλοτούμπες παλιόπουστες.
Τα ίδια και με το ΕΤΑΚ.
Συμπτωσις επαναλαμβανομένη παύει να είναι σύμπτωσις.
Ποιά σύμπτωση μωρέ παπαρίδη?
Αφού το πάνε για χρεωκοπία, τι σκατά θές να κάνουν?
Να σου πληρώνουν απόσυρση ή να μην πάρουν το ΕΤΑΚ?
Άσε που μπορεί και να ξανακυνηγήσουν για το χιλιαρικάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποιά σύμπτωση μωρέ παπαρίδη?
Αφού το πάνε για χρεωκοπία, τι σκατά θές να κάνουν?
Να σου πληρώνουν απόσυρση ή να μην πάρουν το ΕΤΑΚ?
Άσε που μπορεί και να ξανακυνηγήσουν για το χιλιαρικάκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ούτε απόσυρση θέλω να κάνω ούτε το ΕΤΑΚ είναι το πρόβλημά μου.
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ. :rolleyes:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
To μέτρο της απόσυρσης μπορεί όντως να ήταν κακοσχεδιασμένο (γεράσαμε μέχρι να βγάλει ο κουφός τις σχετικές αποφάσεις, εν μέσω προεκλογικής περιόδου), αλλά τελικά φαίνεται ότι είχε μεγαλύτερη απήχηση απ' ότι αναμενόταν. Το να το κόψει τόσο απότομα η κυβέρνηση gap, αν και άλλα έλεγε προεκλογικά, δεν είναι μόνο δείγμα ανακολουθίας μεταξύ προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικών πράξεων (δεν είναι η μόνη, ούτε φυσικά η πρώτη ή η τελευταία), αλλά αφήνει ξεκρέμαστους και πάρα πολλούς (επαγγελματίες, πολίτες) που οδηγήθηκαν σε προσδοκίες ή πράξεις βασιζόμενοι ακριβώς στο ότι θα συνεχιστεί το μέτρο. Δεν γνωρίζω αν στην τελική, και παρά τις αρχικές πληρωμές, θα είχε θετικό πρόσημο για τον προϋπολογισμό (λόγω της βελτίωσης της κατάστασης της αγοράς και των φόρων που θα εισέπραττε το κράτος, όπως αναφέρεται σε διάφορες αναλύσεις), πάντως αυτά περί ελλείψεως χρημάτων ακούγονται αστεία όταν παράλληλα ακούγεται ότι το κράτος σκοπεύει να αποσύρει από τον στόλο του τις λίμουζίνες για να πάρει υβριδικά.

Βέβαια, το όλο σκηνικό μπορεί να εντάσσεται στην τρικυμία εν κρανίω που έχει πιάσει την νέα κυβέρνηση (βλέπε επίσης ΟΛΠ, προϋπολογισμός, stages, νέοι γγ και γκάφα Καστανίδη έως τα καραγκιοζιλίκια μιχαλάκη), μπορεί πάλι να οφείλεται στην διαπίστωση του gap ότι ο μέσος ψηφοφόρος του έχει χαμηλότερο iq από τον ίδιο και μπορεί να τα χάψει όλα (ο λαουτζίκος που είπε η σύζυγος του νέου αφεντικού της ΕΡΤ), μπορεί και να πήρε διαστάσεις λόγω της εχθρότητας που υπάρχει προς το παρόν για την Μπιρμπίλη. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ζητήσει εξηγήσεις από τους πρασινοφρουρούς που περιφέρονται εδώ μέσα. Εγώ μια φορά έγραψα τον gap στ' @@ μου και απέσυρα το δεύτερο αμέσως μόλις ξεκίνησε το μέτρο, συνεπώς δεν έχω πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την συζήτηση.

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε κρεταν οκ δεν εχουν λεφτα να δωσουν για την αποσυρση...
οκ παω πασο...
αλλα δεν μπορει να μας λενε για πρασινα τελη και παπαριες και μετα να ανεβαζουν τα τελη κυκλοφοριας.Υποτιθεται η προηγουμενη κυβερνηση θα ανεβαζε τα τελη στα παλια αυτοκινητα για να καλυψει ενα μερος απο το κοστος της αποσυρσης.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΗ!
Εγω αυτο λεω...αφου καταργουν τον νομο που υποσχεθηκκαν οτι θα κρατησουν , ας τον καταργησουν ολοκληρο.
Τι μαλακιες ειναι αυτες ακομα δεν ξεκινησαν???????????
Γαμιοληδες

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Ο έλληνας δεν έχει να βγάλει το μάτι του, αυτοκίνητο ονειρεύεται

Στ αρχίδια μας με την απόσυρση
Εσύ πχ ο ενημερωμένος πρόλαβες και απέσυρες το σαραβαλάκι σου. Εγώ πχ και τόσοι άλλοι είμαστε μαλάκες τώρα?
Απάντησε γιατί άλλα είπαν προεκλογικά και άλλα κάνουν τώρα, δεν γνωρίζανε για την οικονομική δυσπραγία? Άς βγούν και να πούν ότι έγινε λάθος.....

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
απαντα κιολας γιατι κατεργησαν τον μισο νομο και οχι ολοκληρο.
Μπραβο ΠΑΣΟΚ :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εσύ πχ ο ενημερωμένος πρόλαβες και απέσυρες το σαραβαλάκι σου.

Δεν έχω γράψει πουθενά ότι έχω αποσύρει κανένα σαράβαλο

Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο. Η φαντάζεσαι πράγματα.

Aλλη φορα να είσαι πιο προσεκτικός

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
To μέτρο της απόσυρσης μπορεί όντως να ήταν κακοσχεδιασμένο (γεράσαμε μέχρι να βγάλει ο κουφός τις σχετικές αποφάσεις, εν μέσω προεκλογικής περιόδου), αλλά τελικά φαίνεται ότι είχε μεγαλύτερη απήχηση απ' ότι αναμενόταν.

Ήταν κακοσχεδιασμένο και λαικιστικο. Μάλιστα. Αλλα είχε απήχηση. Μάλιστα. Επομένως αφού είχε απήχηση, έπρεπε να εφαρμοστεί παρα το ότι ήταν λάθος. Αυτό λες.

Σταματάω εδώ την ανάγνωση του post σου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν έχω γράψει πουθενά ότι έχω αποσύρει κανένα σαράβαλο

Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο. Η φαντάζεσαι πράγματα.

Aλλη φορα να είσαι πιο προσεκτικός
χα0χα0 έχεις καταντήσει τελείως γραφικός δηλαδή... περισσότερο και από τον πάπια ή όχι;

ρε παίδες μην ασχολείστε με τον εν λόγω κύριο... σε όποιο σάιτ και να πάτε αρκετοί του έχουν αφιερώσει ποστ και θρεντ για την προσωπικότητά του, τον λιτό και απέρρητο λόγο του, την λακωνικότητά του και τον κέραιο χαρακτήρα του.

αααα και για το πόσο μαλάκας και σπασαρχίδας είναι είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγο προσοπικα δεν θελο να κσανακουσο για πασοκ κε οχι επιδι εχασα ενα 1000 απο τιν αποσιρσι αλα γιατι μασ κοροιδεπσε κε αποδιχτικε οτι κε ο γιοργακισ λαμογιο σαΝ ΤΟΝ ΜΒΟΥΛΙ ΙΝΕ ΙΧΕ ΠΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΙΣΙ ,ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΤΕΡΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΚΕ ΑΥΤΟΙ

moraki

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τα ιδια σκατα ειναι ολοι. Αλλα δεν μπορω να βλεπω να μας γαμανε στην ψυχρα και εμεις να καθομαστε απαθεις.....
το ΠΑσοκ το κομμα του  λαου και παπαριες....
οσοι εχουν παλια αυτοκινητα σημαινει ως επι το πλειστον οτι δεν εχουν τα λεφτα να παρουν καινουργια....
Και αυτους γαμαει το πασοκ(το κομμα του λαου ) ανεβαζοντας τα τελη σε 350 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μισο μηνιατικο δηλαδη...
εμενα ειλικρινα δεν θα με πειραζε εαν καταργουσαν ολον τον νομο. Δηλαδη και την αποσυρση σε συνδυασμο με την μη αυξηση των τελων...
Αλλα δεν δεχομαι εκτος απο την αντζελα να γαμαει και ολη την Ελλαδα ο Γιωργακης.....
Ξεκινησαν με ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom