Νέα

Στους δρόμους ξανά το ελληνικό αυτοκίνητο PONY μετα απο 20 χρονια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
αν εχεις  φάει κόλλημα εσύ με το συγκεκριμέν ο μοτόρι ,  μην βγάζεις τους άλλους άσχετους , όσοι είχαν ντουκάτι απο τους φίλους μου
κάποια στιγμή ξεκόλλησαν και κατάλαβαν  οτι περάσανε την ταλαιπωρία της ζωής με την συγκεκριμένη μάρκα.  ;) :rockon:

Η συγκεκριμένη εταιρία απευθύνεται σε συγκεκριμένους αναβάτες που έχουν συγκεκριμένη νοοτροπία. Σίγουρα δεν είναι για όλους. 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η συγκεκριμένη εταιρία απευθύνεται σε συγκεκριμένους αναβάτες που έχουν συγκεκριμένη νοοτροπία. Σίγουρα δεν είναι για όλους. 

ιταλικη φιλοσοφια σε οτι τσουλαει σε ροδες τυπε, διτροχο ή τετρατροχο. know your shit or...go gapanese  :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αν εχεις  φάει κόλλημα εσύ με το συγκεκριμέν ο μοτόρι ,  μην βγάζεις τους άλλους άσχετους , όσοι είχαν ντουκάτι απο τους φίλους μου
κάποια στιγμή ξεκόλλησαν και κατάλαβαν  οτι περάσανε την ταλαιπωρία της ζωής με την συγκεκριμένη μάρκα.  ;) :rockon:

Ρε ηλιθιε,δεν καταλαβαινεις γρι,ετσι?????
  Δεν καταλαβες για ποιον λογο επελεξε τον συγκεκριμενο τυπο κινητηρα ο Λεφας,ετσι???
  Εκει εσυ,με την τυποποιημενη μαλακια σου περι αναξιοπιστιας του Ιταλικου δικυλινδρου..

Δεν φταις εσυ,εγω ο μαλακας φταιω που επρεπε να σε αφησω στο σκοταδι της απεραντης μαλακιας
  σου,στα νεφη του καμμενου πουτανοκαψουρη μυαλου σου...

Κια εγω περιμενα να εκανες κανα σχολιο φιλομαθο,καμμια ερωτηση του πως ενισχυσε
  τα καρτερτου κινητηρα ο Λεφας για να αντεξει τα φορτια ως δομικο στοιχειο του πλαισιου,...

Φευ....

Σε 30 πουτανες αναμεσα με tatoo στα σωματα,μια μικρη πεταλουδιτσα καινουργια,θα σου εκανε
  εντυπωση και θα το παρατηρουσες

Οχι ομως τετοιες λεπτομερειες που (ωστε να γινει συζητηση γνωσης) ζηταγα εγω...

Συνεχισε να ξεφτυλιζεσαι

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
www.neolaialaos.gr/2011/11/25/news/21502/]http://www.neolaialaos.gr/2011/11/25/news/21502/[/url]

Ξαναρχίζει την παραγωγή η ΡΟΝΥ ενώ πήρε έγκριση τύπου και η «REPLICAR HELLAS» που φτιάχνει PORSCHE στην Κατερίνη

Η είδηση σχετικά με την επανέναρξη της παραγωγής του Ελληνικού οχήματος ΡΟΝΥ αποτελεί πλήρη δικαίωση των προσπαθειών του ΛΑΟΣ αφού το ζήτημα ήρθε για 1η φορά στη Βουλή το 2008 κατόπιν συγκεκριμένων οδηγιών του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη προς τον Βουλευτή Β΄ Αθηνών Κ. Αϊβαλιώτη. Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης είχε προσπαθήσει ως Ευρωβουλευτής την περίοδο 2004-2007 να κινητοποιήσει τα Όργανα της ΕΕ ώστε να στηριχτεί η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία μέσω συγκεκριμένων Κοινοτικών πρωτοβουλιών.

Οι εντολές του Γ. Καρατζαφέρη προς τον κ. Αϊβαλιώτη ήταν να βγει το ζήτημα της Ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας από την πλήρη αφάνεια και η προσπάθεια έγινε επί 3 χρόνια με 2 διαφορετικές κυβερνήσεις (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) και 4 διαφορετικούς Υπουργούς, ώστε να δοθεί ώθηση στο ζήτημα της παραγωγής Ελληνικών αυτοκινήτων. Συνεχείς ήταν οι Ερωτήσεις στη Βουλή (36 συνολικά), πάνω από 30 ομιλίες και αναφορές έγιναν για το θέμα ενώ παράλληλα το ζήτημα ετέθη σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και υπουργεία, υπεβλήθησαν κατ’ επανάληψη Επίκαιρες Ερωτήσεις ώστε να έρθουν οι αρμόδιοι υπουργοί (κ. κ. Μαγκριώτης, Ξυνίδης, Ρήγας κ.α.) μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής και να δώσουν απαντήσεις για την ΡΟΝΥ ενώ έγιναν και συνεχείς παραστάσεις με αποστολή ενημερωτικού υλικού (π.χ. τον Ιανουάριο του 2010 στην τότε Υπουργό Οικονομίας κ. Κατσέλη κ.α.) για μια 100% Ελληνική βιομηχανία που κατασκεύασε στο παρελθόν 97.000 Ελληνικά αυτοκίνητα. Τελικά ήρθε η δικαίωση και έτσι ξαναρχίζει τον Απρίλιο του 2012 η παραγωγή των Ελληνικών αυτοκινήτων ΡΟΝΥ στη Μακεδονία με τιμή περίπου 7.000 ευρώ και πρόβλεψη παραγωγής για το 2012 περίπου 500 αυτοκινήτων του νέου, ανανεωμένου και 100% Ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής μοντέλου ΡΟΝΥ.

Σχεδόν 10.000 Έλληνες θα βρουν δουλειά αμέσως και εμμέσως αφού θα δουλέψουν – εκτός της κύριας εγκατάστασης στη Ν. Ραιδεστό Θεσσαλονίκης – και περιφερειακές επιχειρήσεις που φτιάχνουν π.χ. τζάμια στο Κιλκίς, ψυγεία αυτοκινήτων στις Σέρρες, τσιμούχες και πατάκια στη Βέροια κλπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι – επίσης κατόπιν εντολών του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη προς τον Κ. Αϊβαλιώτη – το 2010 ετέθη προς τους κ. κ. Ρέππα και Τσιόκα (τότε Υπουργό και Γ.Γ. Μεταφορών, αντίστοιχα) το ζήτημα της έγκρισης τύπου και για άλλη μια 100% Ελληνική επιχείρηση κατασκευής αυτοκινήτων που εδρεύει στη Μακεδονία, την «REPLICAR HELLAS», η οποία φτιάχνει – κατόπιν αδείας της PORSCHE – ρέπλικες αυτών των φημισμένων Γερμανικών αυτοκινήτων στην Πιερία και κάνει εξαγωγές στην Ελβετία αλλά και στην ίδια την Γερμανία (!). Και γι’ αυτό το ζήτημα υπήρξε αίσια έκβαση και πλέον όποιος Έλληνας θέλει να δημιουργήσει μια Ελληνική επιχείρηση παραγωγής ή συναρμολογήσεως οχημάτων μπορεί να ενημερωθεί για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει με βάση το ΦΕΚ που έχει εκδοθεί.

Οι υπεύθυνοι της «REPLICAR HELLAS» ευχαρίστησαν θερμά για την προσπάθεια να στηριχθεί η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία ενώ το ίδιο έκαναν με επιστολές τους προς τον Κ. Αϊβαλιώτη και ο Σύλλογος Εργαζομένων της «Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων» (ΕΛΒΟ) αλλά και ο «Σύνδεσμος Κατασκευαστών Πλαισίων και Αμαξωμάτων Αυτοκινήτων» οι οποίοι επαίνεσαν τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια εντός και εκτός Βουλής σχετικά με την αναβίωση της Ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτων, πάσης φύσεως οχημάτων και αμαξωμάτων.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ έχω μια απορία...Γιατι PONY ρε γαμώ το? Χάθηκε κανα STALLION  ή κάτι τέτοιο? Κι εδώ κομπλεξ κατωτερότητας?  :headbang: :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγώ έχω μια απορία...Γιατι PONY ρε γαμώ το? Χάθηκε κανα STALLION  ή κάτι τέτοιο? Κι εδώ κομπλεξ κατωτερότητας?  :headbang: :headbang:
Το λενε αντικειμενικοτητα.
Η ονομασια stallion σε εναν κουβα θα προκαλουσε γελιο.  :idiot:

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η ανάκαμψη της ελληνικής βιομηχανίας

Μέσα στο σκοτάδι της ελληνικής κοινωνίας, ξεπροβάλλει μια ελπίδα που μπορεί,υπό προϋποθέσεις, να γίνει ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα. Αναφερόμαστε στην περίπτωση της κατασκευής αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Τα Pony ξαναέρχονται για να κατακτήσουν την αγορά και να κερδίσουν τις καρδιές των αγροτών.Για γούστα πιο πολυτελείας υπάρχει εργοστάσιο στην Κατερίνη που θα φτιάχνει αυτοκίνητα μάρκας citroen. Ελπίζουμε ότι οι τιμές θα είναι προσιτές για να κατακτήσουν το ελληνικό και όχι μόνο κοινό και το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων να είναι λογικό ώστε να κρατηθούν εν ζωη τα εργοστάσια και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Ν. Κ.
Ιστορικός-Εκδότης

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Καθυστερεί η παραγωγή του ελληνικού «Pony»

Το ελληνικό αυτοκίνητο με τις δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου, το θρυλικό Pony, ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι και μάλιστα πολύ σύντομα. Όπως είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό η έναρξη της παραγωγής της νέας γενιάς θα ξεκινούσε τον ερχόμενο Απρίλιο αλλά όπως φαίνεται θα υπάρξει μία καθυστέρηση 2-3 μηνών.

Σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείας, το Pony θα κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του καλοκαιριού. Αυτό θα γίνει εξαιτίας των τελευταίων εξελίξεων με την ψήφιση των νέων μέτρων αλλά και την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα που «φρέναρε» τους χρηματοδότες της Namco, της εταιρείας που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και από το εργοστάσιο της οποίας θα παράγεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακαρι να ξαναρχισει η παραγωγη του.Το PONY ηταν θυμα του Οργανισμου ανασυγκροτισης επιχηρισεων [youtube=425,350]WVxBileM3Lk[/youtube]

Το Super Pony (1986) αν δεν κανω λαθος με μοτερ Ford 1300 δεν μπηκε ποτέ σε παραγωγη.Αν προσεξεται το καινουργιο Πόνυ εχει μεγαλη ομοιοτητα με το Super pony του 1986.Ελπιζω το καινουργιο Πόνυ να εχει επυτηχια

Συνημμένα

• super pony.jpg
    super pony.jpg
    139 KB · Εμφανίσεις: 17

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
ονειρα θερινης νυκτος για να χαιρεστε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η ελλαδα πλεον δεν μπορει να κατασκευασει ουτε τραπεζομαντιλα για ταβερνες.

ποιος θα ερθει να επενδυση τα λεφτα του στην ελλαδα για να παραγει αυτοκινητα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος να ερθει και να μπλεξει με ενα μπουρδελο κρατος,με φορολογικη ασταθεια,και νομους μηδεν?

ποιος να ερθει και να μπλεξει με το παμε-κουμουνια-συνδικατα-εργατικα κεντρα-και ολες αυτες τις μαλακιες?

ποιος θα ερθει σε μια χωρα που επειδη δεν γαμησε καλα ο εργαζομενος την γυναικα του στο σπιτι κανει 3 μερες απεργια?

πλακα εχετε ωρες ωρες εδω μεσα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστηχως ετσι ειναι! :headbang:αλλα υπαρχουν και οι ρομαντικοι που προσπαθουν να παραγουν κατι.Αυτο που πρεπει να κανει η ΝΑΜΚΟ ειναι οπως εχω ξαναπει να φτιαξει μια εκδοση του Πόνυ με ενα κινιτηρα (Κινεζικο ή Ινδικο π.χ. απο το Suzuki Alto 800) που να μην εχει κανενα Extra και να προσπαθισει να εχει τελικη τιμη αυτη η οικονομικη εκδοση 4990 Ευρω (μακαρι και λιγοτερο).Τοτε μπορει να γινει εχει μεγαλη επυτηχια στην Ελλαδα αλλα και στα Βαλκανια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν έρχεται κανείς, ο ίδιος που το έφτιαχνε τότε, ο ίδιος θα το παράγει και σήμερα.
και απ΄ ότι άκουσα θα αρχίσει να λειτουργεί και η επιχείρηση που παρήγαγε ρέπλικες πόρσε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν έρχεται κανείς, ο ίδιος που το έφτιαχνε τότε, ο ίδιος θα το παράγει και σήμερα.
και απ΄ ότι άκουσα θα αρχίσει να λειτουργεί και η επιχείρηση που παρήγαγε ρέπλικες πόρσε.
Νομιζω οτι η εταιρια που παραγει Ρεπλικες Πόρσε 356 δουλευει και δεν εχει σταματισει να παραγει και παει πολυ καλα κιολας :)

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
εχεις δικιο σε αυτο που λες.αλλα αλλο οι ρεπλικες και αλλο να μπεις σε παραγωγη κανονικα να βγαζεις αυτοκινητα.
ενω υπαρχει στην ελλαδα εργατικο δυναμικο ολων των ειδικοτητων για μια αυτοκινητοβιομηχανια,δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.
ο ανθρωπος που βγαζει στην κατερινη τις ρεπλικες,(εχω παει και τον εχω δει),κανει πολυ καλη δουλεια βεβαια,αλλα εχει μικρες δυνατοτητες,οπως μου ειπε ο ιδιος σε συζητησει που ειχαμε,εχει φτυσει αιμα για να φτασει μεχρι αυτο το εστω και μικρο σημειο.και οπως μου ανεφερε,ζητησε δανειο απο καποιες τραπεζες 100000ευρω περιπου,(για καποια πρεσσα που θελει)και ολες του εκλεισαν την πορτα,χωρις καν να τον ακουσουν.παντως εκτος απο τις ρεπλικες που εχει δυνατοτητα παραγωγης,καποιον ορισμενων κομματιων το χρονο,παραγει και τρειλερ για αυτοκινητα και καποια σασι,κατοπιν παραγγελιων,και καπως ετσι σωζετε η κατασταση.

πιστευω αν ηταν συμφερουσα επενδυση,τουλαχιστον θα ερχοταν μια μεγαλη αυτοκινητοβιομηχανια να παραγει εστω καποια κομματια τις στην ελλαδα,και μετα ισως και εβλεπε για παραγωγη.
αλλα με το μπουρδελο που λεγετε ελλαδα δεν θελει κανενας να μπλεξει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δυστηχως ετσι ειναι! :headbang:αλλα υπαρχουν και οι ρομαντικοι που προσπαθουν να παραγουν κατι.Αυτο που πρεπει να κανει η ΝΑΜΚΟ ειναι οπως εχω ξαναπει να φτιαξει μια εκδοση του Πόνυ με ενα κινιτηρα (Κινεζικο ή Ινδικο π.χ. απο το Suzuki Alto 800) που να μην εχει κανενα Extra και να προσπαθισει να εχει τελικη τιμη αυτη η οικονομικη εκδοση 4990 Ευρω (μακαρι και λιγοτερο).Τοτε μπορει να γινει εχει μεγαλη επυτηχια στην Ελλαδα αλλα και στα Βαλκανια.
όπως ακριβώς το DACIA Logan
δεν μπορεί να στηριχτεί αλλού
η αλήθεια είναι πως μετά το Logan, αν βγει καινούργιο αυτοκίνητο σε χαμηλή τιμή όπως αυτό, θα πρεπει να έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό (και παραπάνω από αυτό)
από πλευράς μάρκετινγκ μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα.
Αλλά εγώ δεν είδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ αγγελία για εργάτη σε εργοστάσιο αυτοκινητοβιομηχανίας ΟΥΤΕ ΜΙΑ ζήτηση για μηχανήματα (και πίστεψέ με θα είχα ακούσει).
Το θέμα θα το ψάξω μια και είναι άμεσου ενδιαφέροντός μου.
αν και η αλήθεια είναι πως με μισή πίστη θα το ψάξω. Παραείναι καλό για να είναι αληθινό.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι και γίνει...ξανά μανά ΠΑΣΟΚ θα έχουμε... γαμώ τους πούστηδες τους γαταόλες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχεις δικιο σε αυτο που λες.αλλα αλλο οι ρεπλικες και αλλο να μπεις σε παραγωγη κανονικα να βγαζεις αυτοκινητα.
ενω υπαρχει στην ελλαδα εργατικο δυναμικο ολων των ειδικοτητων για μια αυτοκινητοβιομηχανια,δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.
ο ανθρωπος που βγαζει στην κατερινη τις ρεπλικες,(εχω παει και τον εχω δει),κανει πολυ καλη δουλεια βεβαια,αλλα εχει μικρες δυνατοτητες,οπως μου ειπε ο ιδιος σε συζητησει που ειχαμε,εχει φτυσει αιμα για να φτασει μεχρι αυτο το εστω και μικρο σημειο.και οπως μου ανεφερε,ζητησε δανειο απο καποιες τραπεζες 100000ευρω περιπου,(για καποια πρεσσα που θελει)και ολες του εκλεισαν την πορτα,χωρις καν να τον ακουσουν.παντως εκτος απο τις ρεπλικες που εχει δυνατοτητα παραγωγης,καποιον ορισμενων κομματιων το χρονο,παραγει και τρειλερ για αυτοκινητα και καποια σασι,κατοπιν παραγγελιων,και καπως ετσι σωζετε η κατασταση.

πιστευω αν ηταν συμφερουσα επενδυση,τουλαχιστον θα ερχοταν μια μεγαλη αυτοκινητοβιομηχανια να παραγει εστω καποια κομματια τις στην ελλαδα,και μετα ισως και εβλεπε για παραγωγη.
αλλα με το μπουρδελο που λεγετε ελλαδα δεν θελει κανενας να μπλεξει.
σε γενικές γραμμές σωστό
αν και διαφωνώ ως προς το εργατικό δυναμικό όλων των ειδικοτήτων. Δεν έχει η Ελλάδα γνώση αυτοκινητοβιομηχανίας σύγχρονης. Ούτε εγκαταστάσεις έτοιμες να αγοράσει μια βιομηχανία (παλιές και να τις κάνει refurbish). Πρέπει να στηθεί όλο από την αρχή.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Νομιζω οτι η εταιρια που παραγει Ρεπλικες Πόρσε 356 δουλευει και δεν εχει σταματισει να παραγει και παει πολυ καλα κιολας :)
όπως θα σου έλεγε κάποιος (και θα σου έπρηζε και εσένα τα ρχίδια)...λινκ?
χαχααχα

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
σε γενικές γραμμές σωστό
αν και διαφωνώ ως προς το εργατικό δυναμικό όλων των ειδικοτήτων. Δεν έχει η Ελλάδα γνώση αυτοκινητοβιομηχανίας σύγχρονης. Ούτε εγκαταστάσεις έτοιμες να αγοράσει μια βιομηχανία (παλιές και να τις κάνει refurbish). Πρέπει να στηθεί όλο από την αρχή.
κοιταξε αν γινει κατι τετοιο υπαρχει πιστευω εργατικο δυναμικο.μην ξεχνας οτι πολλοι ελληνες υπαρχουν στην γερμανια που εχουν δουλεψει σε αυτοκινητοβιομηχανιες,τωρα αν μιλαμε για επιστημονικο προσωπικο,ειναι λογικο να ειναι ξενοι,διοτι εχουν τεχνογνωσια-εμπειρια οι ανθρωποι.
αλλα δυστηχως αυτα φιλε δεν γινοντε,ουτε για πλακα στην ελλαδα.
εδω ολοκληρα ναυπηγεια που ειναι ετοιμα και με προσωπικο,βαρανε μυγες,και στην τουρκια δεν προλαβαινουν να περνουν δουλειες.
αλλα δεν πειραζει,ας καθοντε  χωρις δουλεια στο περαμα,και να πηγαινει να τους κανει παρεα ο τσιπρας και η παπαρηγα.
ο εφοπλιστης παντως δεν ειναι μαλακας να το παει το καραβι του για επισκευες εκει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom