Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπήκα στο μπουρδελο ερευνητικά. Η τσατσα καθόταν στην πόρτα της κουζίνας και μου ανήγγειλε το πρόγραμμα του "τεμαχίου":
Σήμερα έχω τον Κώτσο! Παιδαράς, ψωλαράς, ελεύθερα πιασιματα, γλυφομουνάκι τελειωτικό, όλες οι στάσεις, στριφτό, βιδωτό, κόντρα παξιμάδι, ξυστό στο δόντι, γαμάει και κωλαράκι, κάνα δυο σκαμπίλια στα κωλομέρια να ανάψουν τα αίματα, κάνει κι αυταρχικό....!!"
- Κώτσοοοο!! Έλα έξω να σε δει η κιουρία!
Αυτός είναι ο παιδαράς μας! Ποια κιουρία θα περάσει περικαλώ; Καλά καλά.... όσο και να γυρνάτε στη Φυλής τέτοιον παίδαρο δεν θα ξαναβρείτε!!!!
Ξυστο στο δοντι????
" Αιγυπτιακός παράδεισος, κυπριακό σαλόνι, πιατάτο στην ανηφόρα, κοφινάτο στριφογυριστό..."
Το ξυστό στο δόντι είναι passe πια...
Αμα εχει τετοια γκαμα ο Κωτσος τοτε θα τον τιμησουμε πολλες φορες....
Λυσσάρες! Μην ακούσετε για Κώτσο.... Τρέχετε αμέσως....!!
Και τα άλλα τα καλά παιδιά που κάνουν τσάμπα γλυφομούνια ... τι θα απογίνουν;
Δεν ντρέπεστε λίγο... Να τρώτε τα λεφτά σας στους πούτανους.... με τέτοια κρίση!!
Οι πουτανοι ουτε σε πρηζουν ουτε σου στελνουν μηνυματα μετα...Πηδιεσαι και φευγεις....Απλα....
(Φανταζεσαι ναι ειναι οι μελλοντικοι διαλογοι του μπου αυτοι???? )
ναι καλα,πιο πιθανο ειναι να λενε οι ελεεινιδες 20 ευρω εδωσα και ουτε ποσο θεα εισαι μου ειπε. 50 εδωσα και ουτε μια προταση γαμου μου εκανε.
θες να ρθεις σε μενα 5 ευρω παιρνω ειμαι φτηνοςΑπαπα ξινιλα και γκρινια....Ελλεηνιδα εισαι????
" Κορίτσια help... χθές το βράδυ ένας πουτάνος μου έκανε γλυφομούνι χωρίς προφυλάξεις....Πήρα αμέσωσ στο ΚΕΕΛΠΝο...λέτε να κόλλησα AIDS??? "
θες να ρθεις σε μενα 5 ευρω παιρνω ειμαι φτηνος
Ρε πατε καλα εχουνε αναγκη οι γυναικες απο μπουρδελα.
Ανα πασα ωρα και στιγμη μπορουνε ευκολα να κανουνε οτι θελουνε σιγα μην πληρωσουνε κιολας.
Εκτος και να μιλαμε για τιποτα χουφταλα.
Με φωνάξατε; Διαταγάς!Λυσσάρες! Μην ακούσετε για Κώτσο.... Τρέχετε αμέσως....!!
Και τα άλλα τα καλά παιδιά που κάνουν τσάμπα γλυφομούνια ... τι θα απογίνουν;
Δεν ντρέπεστε λίγο... Να τρώτε τα λεφτά σας στους πούτανους.... με τέτοια κρίση!!
Κάλυψη του παιδοίου της μάχης με σελοφάν;Και τι προφυλαξη θα μπορουσε να παρει??Προφυλακτικο στη γλωσσα????
χαχαχαχαχαα σκεψου γυναικεια κριτικη στο μπου:
"μεγαλος κομοδινος ο ερωτοκριτος"
"ο μικροτσουτσουνος ειχε ενα υφακι λες και ηταν ο τζο χολμς"
" η μαλακισμενη η τσατσα χτυπησε την πορτα ενω ακομα δεν μου ειχε πιασει ουτε τα βυζια"
" μολις τον ειδα νυσταγμενο στο σαλονι εφυγα και τοτε ο Σιλας με την τσα2 αρχισαν να με βριζουνε επειδη δεν μπηκα...
Αμα γραψουνε κακες κριτικες μπορουνε να πουνε:
"Ενω πληρωσα για σταση 69 δεν με αφησε να του κανω τσιμπουκι παρα μονο για μερικα δευτερολεπτα και δεν με αφησε να του γλυψω τα αρχιδια! Αισχος! Αυτος δε, μου το εγλυψε λιγο περιφερειακα και αυτο ηταν ολο. Δεν εβγαλε τις καλτσες που φορουσε και στο πηδημα το εκανε ιεραποστολικα χωρις φιλακια στο λαιμο μου και τελειωσε στα 5 λεπτα. Σκουπιστηκε, με χαιρετησε και εφυγε! Ουτε σεξ σοου ουτε τιποτα! Ξεπετα του κερατα! Μαυρο!"
Μπήκα στο μπουρδελο ερευνητικά. Η τσατσα καθόταν στην πόρτα της κουζίνας και μου ανήγγειλε το πρόγραμμα του "τεμαχίου":
Σήμερα έχω τον Κώτσο! Παιδαράς, ψωλαράς, ελεύθερα πιασιματα, γλυφομουνάκι τελειωτικό, όλες οι στάσεις, στριφτό, βιδωτό, κόντρα παξιμάδι, ξυστό στο δόντι, γαμάει και κωλαράκι, κάνα δυο σκαμπίλια στα κωλομέρια να ανάψουν τα αίματα, κάνει κι αυταρχικό....!!"
- Κώτσοοοο!! Έλα έξω να σε δει η κιουρία!
Αυτός είναι ο παιδαράς μας! Ποια κιουρία θα περάσει περικαλώ; Καλά καλά.... όσο και να γυρνάτε στη Φυλής τέτοιον παίδαρο δεν θα ξαναβρείτε!!!!
Πραγματι ρε παιδια!!! Πολύ γέλιο!!!έχουν ειπωθεί θεικές ατάκες σε αυτό το thread!!!
Και φαντάζεσαι το θέμα εντελώς τυχαία να αναρτάται Κυριακή!