Νέα

ΣΟΚ. Η μέση ελλεηνίδα πολύ ομορφότερη από τις τάνες της Φυλής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δυστυχως υπαρχει μια δοση αληθειας και αυτο το ξερουμε οσοι βγαινουμε

λιγο να βγεις πχ γκαζι,γλυφαδα,παραλια θα δεις μουνακια που αμα ηταν φυλλης θα μαζευαν ολο το χαρτι

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν εβγαινε η Αντριανα απο κολωνου 30
θα επεφταν πολλά σαγονια στην παραλιακη
Και την γαμας μονο με 10 ευρώ

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
απορω που βλέπουνε καποιοι ότι η μεση ελληνιδα είναι καλυτερη από τη μεση πουτανα.και η πιο ασχημη να είναι θα βαλει ένα κιλο μεικ απ στα μουτρα θα φτιαξει τα μαλλια σε κομμωτηριο θα φορεσει ένα ακριβο συνολακι προκλητικο γοβες 20ποντες νυχια κλπ.και θα βγει στη πασαρελα με καμια φιλη παρεα και μετα λενε ότι η μεση ελληνιδα είναι μουναρα,σαφως υπαρχουν πολύ ωραιες ελληνιδες αλλα αποτελουν μικρο ποσοστο επι του συνολου ενω οι περισσοτερες είναι μετριες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
απορω που βλέπουνε καποιοι ότι η μεση ελληνιδα είναι καλυτερη από τη μεση πουτανα.και η πιο ασχημη να είναι θα βαλει ένα κιλο μεικ απ στα μουτρα θα φτιαξει τα μαλλια σε κομμωτηριο θα φορεσει ένα ακριβο συνολακι προκλητικο γοβες 20ποντες νυχια κλπ.και θα βγει στη πασαρελα με καμια φιλη παρεα και μετα λενε ότι η μεση ελληνιδα είναι μουναρα,σαφως υπαρχουν πολύ ωραιες ελληνιδες αλλα αποτελουν μικρο ποσοστο επι του συνολου ενω οι περισσοτερες είναι μετριες.

και αφου βαλουνε και pretty kolan, pretty bra, pretty corse  :2funny: :2funny:

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Εχω πολλες τανες της Φυλής φιλες στο fb, κατα καιρούς εχω κανει τη μαλακια κ εχω ποστάρει φώτο τους μέχρι που προχθες έφαγα κράξιμο απο mod, ορθά μου την είπε κιόλας ζήτησα και σορρυ, δε ξανανεβάζω. Τέσπα αυτό που θέλω να πώ ειναι οτι πολλές απο αυτες που βλέπω στο fb που ντύνονται και βγαίνουν και τις βλέπω έξω στα μαγαζιά όταν ποστάρουν φωτογραφίες ειναι όλες μέτριες γκόμενες, ενώ αν δείς έχουν στρατό απο πελατεία και πολλοί αναφέρονται σε αυτές λες και είναι τα θεόμουνα. Δεν ειναι τύποι, έξω στα μαγαζιά η μέση ελληνίδα ειναι καλύτερη, μπείτε σε ενα insta και κοζάρετε πόσα ωραία μουνάκια υπάρχουν. Προσωπικά ξεκίνησα να γαμάω τάνες πριν πολλά χρόνια γιατι ήταν όντως θεόμουνα και οι ελληνίδες πατσαβούρες σε ποσοστο 95%. Πλέον το 50% των ελλεηνίδων απο 20 μέχρι 30 ετών (έστω στη Αθήνα) ειναι γαμεύσιμες και πολλές απο αυτές πολύ καλά μουνάκια.  

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
δυστυχως υπαρχει μια δοση αληθειας και αυτο το ξερουμε οσοι βγαινουμε

λιγο να βγεις πχ γκαζι,γλυφαδα,παραλια θα δεις μουνακια που αμα ηταν φυλλης θα μαζευαν ολο το χαρτι

για να μαζεψει καποια ολο το χαρτι από ένα τετοιο επαγγελμα πρεπει να ξερει και να πηδιέται ακατάπαυστα και με τον κάθε ένα
πραγμα τα οποιο δεν ξερουμε εάν το κανουν όλα αυτά τα γκομενακια που αναφέρεις πιο πανω  :think: :think:

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Εχω πολλες τανες της Φυλής φιλες στο fb, κατα καιρούς εχω κανει τη μαλακια κ εχω ποστάρει φώτο τους μέχρι που προχθες έφαγα κράξιμο απο mod, ορθά μου την είπε κιόλας ζήτησα και σορρυ, δε ξανανεβάζω. Τέσπα αυτό που θέλω να πώ ειναι οτι πολλές απο αυτες που βλέπω στο fb που ντύνονται και βγαίνουν και τις βλέπω έξω στα μαγαζιά όταν ποστάρουν φωτογραφίες ειναι όλες μέτριες γκόμενες, ενώ αν δείς έχουν στρατό απο πελατεία και πολλοί αναφέρονται σε αυτές λες και είναι τα θεόμουνα. Δεν ειναι τύποι, έξω στα μαγαζιά η μέση ελληνίδα ειναι καλύτερη, μπείτε σε ενα insta και κοζάρετε πόσα ωραία μουνάκια υπάρχουν. Προσωπικά ξεκίνησα να γαμάω τάνες πριν πολλά χρόνια γιατι ήταν όντως θεόμουνα και οι ελληνίδες πατσαβούρες σε ποσοστο 95%. Πλέον το 50% των ελλεηνίδων απο 20 μέχρι 30 ετών (έστω στη Αθήνα) ειναι γαμεύσιμες και πολλές απο αυτές πολύ καλά μουνάκια.  

πριν από ποσα χρονια ξεκινησες το αθλημα παιχτη???

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για να μαζεψει καποια ολο το χαρτι από ένα τετοιο επαγγελμα πρεπει να ξερει και να πηδιέται ακατάπαυστα και με τον κάθε ένα
πραγμα τα οποιο δεν ξερουμε εάν το κανουν όλα αυτά τα γκομενακια που αναφέρεις πιο πανω  :think: :think:

ενω στην πιατσα ξερουν ολες να γαμιουνταιι καμια δεν κλεβει η βαριεται

αυτο λεμε οτι σπανιζουν τα καλα γαμησια με εμαφανιση

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

το καλο γαμιση θα το πληρωσεις στο μπουρδελο απλα ξεχαρμανιαζεις και ζητας απλα να υπαρχει μια υποτυπωδης συμετοχη από την κοπελα

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16

εγω παντος αυτό που βλεπω στα μαγαζια είναι ότι τα περισσοτερα είναι αδεια και οι κοπελες κανουν ωρες για να παρουν πελατη

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Γι αυτο υπάρχει το bourdela ρε παιδια . για να αποφευγουμε κακοτοπιες με αδικα πεταμενα 10αρικα και 20αρικα

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εγω πριν 17 χρονια (1999)

δεν θυμαμαι να ειχε και τοσες μουναρες η φυλης παλαιοτερα σε σχεση με σημερα   :think: :think:

υπηρχαν 1-2 γερμανιδες που ζηταγαν 10.000 δρχ όταν οι άλλες θελαν 5.000 ή και 4.000 δρχ

θυμαμε ειχα προλαβει και με 3.000 δρχ στις αρχες του 1999

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.280
Πόντοι
216
Η μέση τάνα στη Φυλής είναι καλύτερη από τη μέση γυναίκα, εκτός φυλής.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Αν εβγαινε η Αντριανα απο κολωνου 30
θα επεφταν πολλά σαγονια στην παραλιακη
Και την γαμας μονο με 10 ευρώ
Σιγά τη γκόμενα ρε φίλε που θα επεφταν και τα σαγονια.....Ενταξει, μια συμπαθητικη κοπελα είναι. Τιποτα το ιδιαιτερο. Υπερβαλλεις μου φαινεται.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Παω Φυλής και σκέφτομαι μονο με CG θα γαμίσω αξιοπρεπές νιμού.. ενώ παλιά δε μπορούσα να αποφασίσω ποια να γαμίσω γτ ηταν μουνάρες οι περισσοτερες..
Ετσι ακριβώς φίλε...πονοκέφαλος σ' έπιανε από τα μουνιά που έβλεπες τότε...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.656
μπουρδες στο τετραγωνο.... :jerking: :jerking: :jerking:
τους εφαγε στις πληρωμες ο γερος ,κ κοιτανε με εκβιασμο να του τα παρουν... ;)
τιποτα αλλο
αν στην ρουμανια μια δηλωσει αυτος με εκπορνευσε παρα ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ,ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ,κανεις ρουμανος δεν το κανει,πει για τραφικ κι αρχιζει με δεκα χρονια μεσα,χωρις ανασα
ναχαμε να λεγαμε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom