Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Η τυπισσα ήταν στην ΚΝΕ κάποτε... αυτό από μόνο του αρκεί!!!
Σιγα μην γραψει σε δεκα εφημεριδες για να την θεωρησετε καποιοι αντικειμενική. Ρε δεν παμε καλα.Ειναι υποπτο που το αρθρο αυτο γραφτηκε στην Εφημεριδα των Συντακτων.Περιμενουμε να γραψει κατι και στην Δημοκρατια η την Εστια.Αλλιως ας μην βγαινει ως συνδετικος κρικος ολων των Ελληνων διοτι δεν πειθει...
Με την ευκαιρια θυμαστε τι διαβαζε η Αννα-Ψαρουδα Μπενακη στον Καρολο Παπουλια μολις ανελαβε Προεδρος της Δημοκρατιας;Εκανε καποιος μια ερευνα πως τα εγραψε ολα αυτα;
Μαλλον η σακελλαροτετοια ειναι πολυ καλυτερη απο τον λαο που επιλεχθηκε να ηγηθει ως Προεδρος.Την έκανε ο Τζήμερος άλογο
To the point και πάλι ο Τζήμερος.
Η Σακελαροτέτοια είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ άνθρωπος που έχει υπηρετήσει το αξίωμα. Σεβασμός στο θεσμό μηδέν και με κάθε ευκαιρία προώθηση νεοταξικής ατζέντας. Δεν θυμάμαι άλλον ΠτΔ σε τόσο μικρό διάστημα να τον φτύνουν κυριολεκτικά τόσο πολύ και πολλοί.
Υγ:Πάκη λέω και κλαίω. Πραγματικά.
[quote author=kappa_fi link= ]Στο πρώτο φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το 2021 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε για δημοκρατία, κράτος δικαίου και δικαιώματα
Άρθρο της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου
Στο ΚΚΕ εσωτερικου ητανΗ τυπισσα ήταν στην ΚΝΕ κάποτε... αυτό από μόνο του αρκεί!!!
Στη λαϊκιστική στρέβλωση της δημοκρατίας η λαϊκή βούληση συγχέεται με τη βούληση της πλειοψηφίας.
Μαλλον η σακελλαροτετοια ειναι πολυ καλυτερη απο τον λαο που επιλεχθηκε να ηγηθει ως Προεδρος.Την έκανε ο Τζήμερος άλογο
Η Σακελαροτέτοια είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ άνθρωπος που έχει υπηρετήσει το αξίωμα. Σεβασμός στο θεσμό μηδέν και με κάθε ευκαιρία προώθηση νεοταξικής ατζέντας. Δεν θυμάμαι άλλον ΠτΔ σε τόσο μικρό διάστημα να τον φτύνουν κυριολεκτικά τόσο πολύ και πολλοί.
Κατι τετοια ποσταρισματα αποδεικνυουν οτι δεν σας αξιζουν ανθρωποι σαν την Σακελλαροπουλου.
Αυτοι που διχαζουν, ειναι καποιοι σαν του λογου σουΜαλλον η σακελλαροτετοια ειναι πολυ καλυτερη απο τον λαο που επιλεχθηκε να ηγηθει ως Προεδρος.Την έκανε ο Τζήμερος άλογο
Κατι τετοια ποσταρισματα αποδεικνυουν οτι δεν σας αξιζουν ανθρωποι σαν την Σακελλαροπουλου.
Ο χειρότερος ΠτΔ. Να φύγει να πάει αλλού που θα θεωρήσεις ότι δεν μας αξίζει κιόλας το ξόανο η εθνοπροδότρα!!!! Άντε να έρθει το Ισλάμ και κάτι τέτοιες θα πάρουν πρώτες σειρά για τις πετριές. Βρωμίζει το αξίωμα. Διχάζει τους Έλληνες. Γουστάρει λάθρο και τελευταία μιλάει και για Δημοκρατία μειοψηφίας.
Η αντίληψή σου Alex για τον κόσμο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή που θέλουν να υπάρχει. Τελείως απλοϊκή. Τελείως εκτός πραγματικότητας.
Είναι κρίμα που οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την κορεκτίλα και των καθωσπρεπισμό και να δίνουν δίκιο στα σκουπίδια όπως ο Τζήμερος.Την έκανε ο Τζήμερος άλογο
...ειπε ο Τζωνης του μπου κομ, για την Προεδρο του ΣτΕ και Προεδρο της Δημοκρατιας.[quote author=kappa_fi link= ]Στο πρώτο φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το 2021 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε για δημοκρατία, κράτος δικαίου και δικαιώματα
Αρες μαρες κουκουναρες
Φίλε Άλεξ για ακόμη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι τύποι που σχολιάζουν παραπάνω δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Κράτος δικαίου, ύπαρξη δικαιωμάτων στους πολίτες κτλ. Αυτοί θεωρούν ότι τέτοιες απόψεις πρέπει να έχουν μόνο οι αριστεροί. Στο λέω εγώ που πιο δεξιός από εμένα δεν υπάρχει....ειπε ο Τζωνης του μπου κομ, για την Προεδρο του ΣτΕ και Προεδρο της Δημοκρατιας.[quote author=kappa_fi link= ]Στο πρώτο φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το 2021 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε για δημοκρατία, κράτος δικαίου και δικαιώματα
Αρες μαρες κουκουναρες
Τι ωραιο πραγμα η δημοκρατια.
Μπορει ο καθε τζωνης να πιανει στο στομα του την Σακελλαροπουλου.
Τωρα, το ποιος εκτιθεται απο αυτο, αλλο θεμα.
Φίλε Άλεξ για ακόμη μια φορά θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι τύποι που σχολιάζουν παραπάνω δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει Κράτος δικαίου, ύπαρξη δικαιωμάτων στους πολίτες κτλ. Αυτοί θεωρούν ότι τέτοιες απόψεις πρέπει να έχουν μόνο οι αριστεροί. Στο λέω εγώ που πιο δεξιός από εμένα δεν υπάρχει....ειπε ο Τζωνης του μπου κομ, για την Προεδρο του ΣτΕ και Προεδρο της Δημοκρατιας.[quote author=kappa_fi link= ]Στο πρώτο φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» για το 2021 η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μίλησε για δημοκρατία, κράτος δικαίου και δικαιώματα
Αρες μαρες κουκουναρες
Τι ωραιο πραγμα η δημοκρατια.
Μπορει ο καθε τζωνης να πιανει στο στομα του την Σακελλαροπουλου.
Τωρα, το ποιος εκτιθεται απο αυτο, αλλο θεμα.
Το πρόβλημα λοιπόν έγκειται στο πόσο μορφωμενος είναι κάποιος ή όχι. Αυτό τους πειράζει, όπως επίσης και το ότι εκλέχθηκε για πρώτη φορά γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της χώρας.
Οι τύποι που την καθυβριζουν παραπάνω είναι ζήτημα αν είναι απόφοιτοι λυκείου, ενώ η ΠτΔ είναι νομικός, μπήκε στην σχολή Δικαστών, έγινε πρόεδρος του ΣτΕ.
Για τους φίλους μας παραπάνω , οποιος δεν ρίχνει εθνικιστικες κορώνες είναι κομμουνιστής.
Και στην τελική η ΠτΔ θα δώσει συνέντευξη σε όποια εφημερίδα γουστάρει και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν.
Δεν νομίζω ότι αμφέβαλλε κανείς για το μορφωτικό της επίπεδο ή για την σταδιοδρομία της.Το πρόβλημα λοιπόν έγκειται στο πόσο μορφωμενος είναι κάποιος ή όχι. Αυτό τους πειράζει, όπως επίσης και το ότι εκλέχθηκε για πρώτη φορά γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της χώρας.
Οι τύποι που την καθυβριζουν παραπάνω είναι ζήτημα αν είναι απόφοιτοι λυκείου, ενώ η ΠτΔ είναι νομικός, μπήκε στην σχολή Δικαστών, έγινε πρόεδρος του ΣτΕ.
Για τους φίλους μας παραπάνω , οποιος δεν ρίχνει εθνικιστικες κορώνες είναι κομμουνιστής.
Και στην τελική η ΠτΔ θα δώσει συνέντευξη σε όποια εφημερίδα γουστάρει και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν.
Φίλε μου όλοι μπορούν να κρίνουν ένα δημόσιο πρόσωπο. Το θέμα είναι το περιεχόμενο της κριτικής. Αν ανατρέξεις στα σχόλια παραπάνω δεν βλέπεις κάποια σοβαρή άποψη. Μόνο είναι κομμουνιστρια, στηρίζει την ΝΤΠ και λοιπές ανοησίες.Δεν νομίζω ότι αμφέβαλλε κανείς για το μορφωτικό της επίπεδο ή για την σταδιοδρομία της.Το πρόβλημα λοιπόν έγκειται στο πόσο μορφωμενος είναι κάποιος ή όχι. Αυτό τους πειράζει, όπως επίσης και το ότι εκλέχθηκε για πρώτη φορά γυναίκα στο ύπατο αξίωμα της χώρας.
Ούτε είπε κανένας ότι το άρθρο είναι λανθασμένο ως προς το περιεχόμενό του.
Και ο ναζιστο-Τζήμερος αν διαβάσεις δεν το αμφισβητεί.
Για άλλα πράγματα είναι οι ενστάσεις.
Προσωπικά έχω τελειώσει το Καποδιστριακό και είμαι κομμουνιστικών αντιλήψεων.
Ούτε του Λυκείου είμαι , ούτε εθνικιστής.
Δικαιούμαι να την κράζω;