You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φιλόλογος εργαζόταν σε οίκο ανοχής για να σπουδάσει τον γιο της
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τα ξέρει αυτά η Κολομπιανα;Θυμαμαι καποτε σε ενα ραντεβου ειχα ρωτησει την κοπελα πώς δικαιολογει την απουσια της απο το σπιτι στα παιδια της, και μου απαντησε οτι τους ελεγε οτι δουλευει στο 11880
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.485
- Πόντοι
- 3.786
Σου πήρε 15 χρόνια για να κάνεις το πρώτο σου ποστ.Γράφε πιο συχνά βρε φίλε.Πολύ εύστοχο σχόλιο.Κάποιες τσατσάδες δεν είναι πρώην ιερόδουλες;Λες να...Κανένας δεν αναρωτήθηκε πως στον πούτσο βρήκε δουλειά στην συγκεκριμένη "εταιρία"? Δηλαδή τι? Σηκώθηκε ένα πρωϊ και είπε: "Χμμμ θέλω μια δουλειά. Ας πάω να ρωτήσω στα μπουρδέλα". Λογικά θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο κονέ εκ των προτέρων.
@iliasl την ίδια σκέψη κάναμε ταυτόχρονα,ε;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
σιγα τα ωα.
εδω υπαρχουν και χειροτερα
ο τελετάρχης αναφερόμενος προς το χαλί, είπε
«Υποθέτουμε, Ματ, από τη σιωπή σου ότι δέχεσαι τη Μπέκι για γυναίκα σου».
i do, oh yes i do !!!
26χρονη Κουκλάρα απογοητέυτηκε απο τους άντρες και παντρεύτηκε με ένα χαλί - Fanpage
Η νεαρή μητέρα που παντρεύτηκε με… ένα χαλί. Η γυναίκα έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ, έτσι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων της χωρίς να…
www.fanpage.gr
i do, oh yes i do !!!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Οχι φιλε και δεν πρεπει να τα μαθει κιολας, μονο για την συζυγο ξερει και για μια-δυο γκομενες. Και μου δηλωσε οτι οταν παω εκει δεν θα επιτρεπει ούτε στο ενα μετρο να με πλησιαζει αλλη γυναικαΤα ξέρει αυτά η Κολομπιανα;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πραγματικα μού εξαπτει την περιεργεια, πώς μετα απο 15 χρονια εγγραφης αποφασισες να κανεις το πρωτο σου σχολιοΚανένας δεν αναρωτήθηκε πως στον πούτσο βρήκε δουλειά στην συγκεκριμένη "εταιρία"? Δηλαδή τι? Σηκώθηκε ένα πρωϊ και είπε: "Χμμμ θέλω μια δουλειά. Ας πάω να ρωτήσω στα μπουρδέλα". Λογικά θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο κονέ εκ των προτέρων.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
ωραιες ερωτησεις κανεις στα ραδεβουςΘυμαμαι καποτε σε ενα ραντεβου ειχα ρωτησει την κοπελα πώς δικαιολογει την απουσια της απο το σπιτι στα παιδια της, και μου απαντησε οτι τους ελεγε οτι δουλευει στο 11880
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Μου εδειξε την κορη της σε φωτογραφια στο κινητό της. Καπου στα 16-17 την εκοψα. Και την ρωτησα απλως "πού της ειπες οτι πας τωρα που λειπεις". Δεν ηταν δα και τοσο παραδοξη ερωτησηωραιες ερωτησεις κανεις στα ραδεβους
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
πιστευω καλυτερα να μη ρωτας τα προσωπικα της καθε μιας σε ενα ραδεβου, δε χρειαζεται κιολας.Μου εδειξε την κορη της σε φωτογραφια στο κινητό της. Καπου στα 16-17 την εκοψα. Και την ρωτησα απλως "πού της ειπες οτι πας τωρα που λειπεις". Δεν ηταν δα και τοσο παραδοξη ερωτηση
τοσους και τοσους βλεπει καθε μερα, υποθετικα παντα.
ειναι λιγο... οκγουορντ, οπως και να το δεις.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
Και στις καφετέριες πρέπει να είσαι γνωστός γνωστού η γκόμενα η να είσαι ηθοποιός ....Εύκολο είναι να βρει κάποιος δουλειά;Ή μηπως να δουλεύει 12 ώρες την ημέρα;Τότε μεταπτυχιακό δεν παίρνεις.Ιδίως σε ειδικότητες όπως Ιατρική,Οδοντιατρική.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.488
- Πόντοι
- 2.836
Το ότι θα μας επερναν τις γυναίκες τα χάλια πραγματικά με ξεπερνάει..... όταν γεννήσει θέλω να μου κρατήσει δύο πατάκια....σιγα τα ωα.
ο τελετάρχης αναφερόμενος προς το χαλί, είπε26χρονη Κουκλάρα απογοητέυτηκε απο τους άντρες και παντρεύτηκε με ένα χαλί - Fanpage
Η νεαρή μητέρα που παντρεύτηκε με… ένα χαλί. Η γυναίκα έγινε μητέρα σε νεαρή ηλικία όμως δεν παντρεύτηκε ποτέ, έτσι αποφάσισε να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων της χωρίς να…www.fanpage.gr
i do, oh yes i do !!!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.894
- Πόντοι
- 3.656
Κανένας δεν αναρωτήθηκε πως στον πούτσο βρήκε δουλειά στην συγκεκριμένη "εταιρία"? Δηλαδή τι? Σηκώθηκε ένα πρωϊ και είπε: "Χμμμ θέλω μια δουλειά. Ας πάω να ρωτήσω στα μπουρδέλα". Λογικά θα έπρεπε να υπήρχε κάποιο κονέ εκ των προτέρων.
Τιμή μου τύπε που το πρώτο σου ποστ μετά απο 15 χρόνια,έγινε σε θέμα που ξεκίνησα εγώ
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
στην αγορα του αλ ΧΑΛΙλι, μας την πεσανε 2 σκυλοι.Το ότι θα μας επερναν τις γυναίκες τα χάλια πραγματικά με ξεπερνάει..... όταν γεννήσει θέλω να μου κρατήσει δύο πατάκια....
νομιζαν οτι ενω τρωγαμε θα τους πεταξουμε κανα κοκαλακι,
αλλα ξενερωσαν και ξεκινησαν να γαυγιζουν... ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
εχει τρελαθει ο κοσμος με ολα αυτα που του πασαρουν δυστυχως.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.031
- Πόντοι
- 9.297
...με κανελι βούλες;Το ότι θα μας επερναν τις γυναίκες τα χάλια πραγματικά με ξεπερνάει..... όταν γεννήσει θέλω να μου κρατήσει δύο πατάκια....
Έχει 15 χρόνια που έχω ανοίξει λογαριασμό στο bourdela?... Όχι ρε γαμώτο. Τέλος πάντων. Το είχα ξεχάσει μέχρι που έσκασε η φάση με Παναγιωτόπουλο από ραδιο αρβύλα και μπήκα μήπως βρώ κανένα βρώμικο ( γιατί τον άκουγα στο ραδιόφωνο τον βλάκα ). Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο αλλά θυμήθηκα γιατί είχα κάνει λογαριασμό εδώ. Γιατί δεν μασάτε από politicaly correct. Γιατί όταν ένα μουνί είναι μουνί το λέτεΤιμή μου τύπε που το πρώτο σου ποστ μετά απο 15 χρόνια,έγινε σε θέμα που ξεκίνησα εγώ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.334
- Πόντοι
- 22.266
Μπορδοροδοκοκκινη σουχαρα καλύτερα ώστε να γαμαμε αριστοκρατικό μουνιΤο ότι θα μας επερναν τις γυναίκες τα χάλια πραγματικά με ξεπερνάει..... όταν γεννήσει θέλω να μου κρατήσει δύο πατάκια....
Λέω ότι είναι τέλεια συνταγή για σενάριο taboo τσόντας και μάλλον "we have a winner" όπως λένε στο χωριό μου. Τελος πάντων. Σχόλια μπορώ να γράψω πολλά αλλα το ζητούμενο είναι αυτό που λένε ( επίσης στο χωριό μου ) original content. Και εδωμέσα, υπάρχουν γνώστες που σε κάνουν να υποκλίνεσαι με τις εμπειρίες τους.Σου πήρε 15 χρόνια για να κάνεις το πρώτο σου ποστ.Γράφε πιο συχνά βρε φίλε.Πολύ εύστοχο σχόλιο.Κάποιες τσατσάδες δεν είναι πρώην ιερόδουλες;Λες να...
@iliasl την ίδια σκέψη κάναμε ταυτόχρονα,ε;
Edit: Ποιο είναι ο χωριό μου θα ρωτήσεις. Το Bourdela-χωρι προφανώς.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Είχα γνωρίσει κάποιον στο στρατό που η μάνα του ήταν υπηρεσία στα μπουρδέλα, ενώ παλαιότερα ήταν παιδίατρος... Είχε ξεπέσει οικονομικά και είχε πάθει πατατράκ όταν πέθανε η κόρη της από ναρκωτικά (ετεροθαλής αδερφή του τύπου που γνώρισα)...
Αλλά ήταν και χαρακτήρας της τέτοιος που ψαχνόταν (μαγκάκι, τσαμπουκάς).
Αλλά ήταν και χαρακτήρας της τέτοιος που ψαχνόταν (μαγκάκι, τσαμπουκάς).
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 19