Νέα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - Το νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα με την υποστήριξη του Ν.Νικολόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DayStalker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Ποιος αποχωρει δηλαδη ακριβως?
Κατι ακροδεξια ψέκια που πιστευαν οτι ο Κουλης θα ακυρωσει τη συμφωνια των Πρεσπων ή οτι θα απελασει οποιον δεν μιλαει Ελληνικα?
Στο καλο και να μην μας γραφουν, υπαρχουν κομματα αποθηκες ηλιθιων, μπορουν να απευθυνθουν εκει. ΝΔ του 25-30% και "καθαρη" για να χαιρονται οι κατσαπλιαδες δεν θα ξαναεχουμε. Δεν ηξερα οτι η ΝΔ γινεται "σκορποχωρι" οταν ειναι πολυσυλλεκτικη, αλλά μπορει λ.χ. ο Συριζα να εχει εκατο συνιστωσες απο μαοϊκούς εως πασοκογενεις και να ειναι ολα μια χαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κατα τη γνωμη σου επρεπε να λεγεται "συμφωνο συμβιωσης πουστηδων και τζιβιτζιλουδων"?

Να πετάς σκατά στον ανεμιστήρα για να μαζέψεις ψήφους από αυτά τα δεξιά ψέκια προεκλογικά είναι καλά όμως έ...;

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
Δεξιοί είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα
ΝΔ ο πυρήνας χα κασιδιαρης, φαιλος, ι κλπ είναι πλειοψηφια
Αλλα δεν είναι πλειοψηφία ο Χατζιδάκις, κεραμεως και σία, αν εννοείς αυτό
Εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα πλειοψηφία είναι οι αριστερόστροφοι, γύρω στο 60%.
Οι δεξιόστροφοι γύρω στο 40%.
Στους αριστερόστροφους εντάσσονται και οι κεντρώοι στους οποίους καλλιεργήθηκαν αντιδεξιά αντανακλαστικά λόγω περασμένων δεκαετιών και ουσιαστικά αποτελούν ενιαίο χώρο με τους αριστερούς

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
H N.Δ.υιοθετει ένα αριστεριζον φιλοgay προφίλ για να τσιμπήσει αριστερούς ψηφοφόρους....όμως οι Τσυπριζαιοι δεν υιοθετούν δεξιό προφίλ( π.χ.κατα λαθρομεταναστών και καταλήψεων ) για να πάνε πιο δεξιά και να αυξήσουν την δεξαμενή των ψηφοφόρων τους.

Γάτα με πε΄ταλα είσαι τύπε...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα πλειοψηφία είναι οι αριστερόστροφοι, γύρω στο 60%.
Οι δεξιόστροφοι γύρω στο 40%.
Στους αριστερόστροφους εντάσσονται και οι κεντρώοι στους οποίους καλλιεργήθηκαν αντιδεξιά αντανακλαστικά λόγω περασμένων δεκαετιών και ουσιαστικά αποτελούν ενιαίο χώρο με τους αριστερούς
Ακριβώς...δεν είναι τυχαίο που έβγαλαν την πράσινη προβιά για να βάλουν την ροζουλι ώστε να ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ να έχουν την κουτάλα.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Εγώ βλέπω ότι η πραγματικότητα δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, είναι στη μέση.
Το ίδιο και η πολιτική και χρειάζεται ισορροπίες.
Δε γίνεται να είσαι ευρωπαικό κράτος και να βουλιάζεις βάρκες με μετανάστες ή να κυνηγάς gay.
Ούτε να μπουκάρεις στο νομισματοκοπείο και για να κόψεις χρήμα όταν η οικονομία σου δεν πάει καλά γίνεται.
Αυτά γίνονται μόνο στο Αφγανιστάν και τη Βενεζουέλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Εγώ βλέπω ότι η πραγματικότητα δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, είναι στη μέση.
Το ίδιο και η πολιτική και χρειάζεται ισορροπίες.
Δε γίνεται να είσαι ευρωπαικό κράτος και να βουλιάζεις βάρκες με μετανάστες ή να κυνηγάς gay.
Ούτε να μπουκάρεις στο νομισματοκοπείο και για να κόψεις χρήμα όταν η οικονομία σου δεν πάει καλά γίνεται.
Αυτά γίνονται μόνο στο Αφγανιστάν και τη Βενεζουέλα.
Αχ,Ευρώπη....εσύ μας μαρανες...άλλη μια δικαίωση του Τζιμακου και το λέει ΔΕΞΙΟΣ.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Αχ,Ευρώπη....εσύ μας μαρανες...άλλη μια δικαίωση του Τζιμακου και το λέει ΔΕΞΙΟΣ.

Ο Πανούσης ήξερε τι έλεγε και ευτυχώς έχουμε δημοκρατία και μπορούσαμε/μπορούμε να τον ακούμε.
Το ότι εσύ, ένας δεξιός συμφωνείς με έναν αριστερό, δείχνει αυτό που είπα πριν. Ότι δηλαδή τα πράγματα δεν είναι μονοδιάστατα και η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση.
Η Ευρώπη δεν είναι τέλεια και έχει πολλά προβλήματα αλλά μεταξύ αυτής και της Καμπούλ, εμας επέτρεψέ μας να κλίνουμε προς την πρώτη.
Εσύ μπορείς να έχεις σα πρότυπο τη δεύτερη...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου δε θα ευχόμουν να αρρωστήσει, πόσο μάλλον να πεθάνει.
Αλλά αν αυτό συμβεί δε θα κάτσω και να κλάψω για έναν από τους πιο ελεεινούς και άθλιους "δημοσιογράφους" που έβγαλε ποτέ η χώρα.
Tράγκας Κακαουνάκης Τριανταφυλόπουλος και εκείνος ο Κουρής δημοσιογράφοι του ελέους

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Ο Πανούσης ήξερε τι έλεγε και ευτυχώς έχουμε δημοκρατία και μπορούσαμε/μπορούμε να τον ακούμε.
Το ότι εσύ, ένας δεξιός συμφωνείς με έναν αριστερό, δείχνει αυτό που είπα πριν. Ότι δηλαδή τα πράγματα δεν είναι μονοδιάστατα και η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση.
Η Ευρώπη δεν είναι τέλεια και έχει πολλά προβλήματα αλλά μεταξύ αυτής και της Καμπούλ, εμας επέτρεψέ μας να κλίνουμε προς την πρώτη.
Μην μπερδεύεσαι....δεν είπα να τους μαστιγωνουμε.Αλλα φαντάζεσαι να έχουμε και εμείς gay πρωθυπουργό όπως το Λουξεμβούργο;

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Μην μπερδεύεσαι....δεν είπα να τους μαστιγωνουμε.Αλλα φαντάζεσαι να έχουμε και εμείς gay πρωθυπουργό όπως το Λουξεμβούργο;

Μπορείς να μου πεις έναν καλό λόγο γιατί να σε αφορά το τί βάζει ο πρωθυπουργός μας στον κώλο του;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Από την στιγμή που το ξέρω εγώ μπορεί να το ξέρουν και άλλοι και μέσα σε αυτούς που το ξέρουν να είναι κάποιοι που θα κάνουν απρεπη σχόλια σε βάρος της χώρας συνολικά και όχι μόνο σε βάρος του πρωθυπουργού.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Από την στιγμή που το ξέρω εγώ μπορεί να το ξέρουν και άλλοι και μέσα σε αυτούς που το ξέρουν να είναι κάποιοι που θα κάνουν απρεπη σχόλια σε βάρος της χώρας συνολικά και όχι μόνο σε βάρος του πρωθυπουργού.
Πες μας μερικά σχόλια για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και το ίδιο το Λουξεμβούργο. Βαλε μας και τα ονόματα αυτών που τα έκαναν, να δούμε το ειδικό βάρος τους και το ποση αξία έχουν τα λόγια τους.
Βάλε μας ανάλογα σχόλια για τον Κεμάλ, το θεμελιωτή και αναμορφωτή της Τουρκίας. Γνωστός για την αδυναμία του σε αρσενικούς κι αυτός.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Πες μας μερικά σχόλια για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και το ίδιο το Λουξεμβούργο. Βαλε μας και τα ονόματα αυτών που τα έκαναν, να δούμε το ειδικό βάρος τους και το ποση αξία έχουν τα λόγια τους.
Βάλε μας ανάλογα σχόλια για τον Κεμάλ, το θεμελιωτή και αναμορφωτή της Τουρκίας. Γνωστός για την αδυναμία του σε αρσενικούς κι αυτός.
Ο Νικολόπουλος δεν νομίζω να συμπαθεί τους Τούρκους περισσότερο από τους Λουξεμβουργιους....τον θεωρείς φελο μάλλον αλλά δεν νομίζω να είναι και ο μόνος.Απλα αυτός βγήκε και τα είπε...

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96

Ποιοί άλλοι θα κάνουν απρεπή σχόλια σε βάρος της χώρας;
Ο πρωθυπουργός του Αφγανιστάν;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο Νικολόπουλος δεν νομίζω να συμπαθεί τους Τούρκους περισσότερο από τους Λουξεμβουργιους....τον θεωρείς φελο μάλλον αλλά δεν νομίζω να είναι και ο μόνος.Απλα αυτός βγήκε και τα είπε...
Δεν τον θεωρώ, είναι. Ο σύγχρονος κόσμος ενδιαφέρεται για οικονομία, υγεία, παιδεία, ασφάλεια. Οχι για τα ερωτικά γούστα, απλών πολιτών και πολιτικών. Γι'αυτό και είναι χρόνια μπροστά απο μας που ακόμα έχουμε τη λογική της κλειδαρότρυπας. Πάλι καλά που δεν πετάμε κόσμο απο τις ταράτσες, αν και δεν εχω αμφιβολία ότι καποιοι θα το ήθελαν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
την καμπουλ οι αμερικανοι κι οι ευρωπαιοι την εκαναν ετσι

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
την καμπουλ οι αμερικανοι κι οι ευρωπαιοι την εκαναν ετσι

Πώς έτσι; Να πετάνε τον κόσμο από τις ταράτσες που γράφει και ο άλλος;

Και για να το πάω λίγο αλλού, ΄ετσι από περιέργεια... εσύ τί άποψη έχεις γι αυτούς που κατέβαιναν σε πορείες και διαμαρτύρονταν για τον πόλεμο σε Ιρακ και Αφγανιστάν 15-20 χρόνια πριν;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.258
Πόντοι
9.297
Ποιοί άλλοι θα κάνουν απρεπή σχόλια σε βάρος της χώρας;
Ο πρωθυπουργός του Αφγανιστάν;
Σε ένα τέτοιο σκηνικό με gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα ,θα μας κράξουν αρκετοί....όσο ανυποληπτος και αν είναι ο συγκεκριμένος θα μας κράξει και θα γίνει διάσημος για λίγο.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Σε ένα τέτοιο σκηνικό με gay πρωθυπουργό στην Ελλάδα ,θα μας κράξουν αρκετοί....όσο ανυποληπτος και αν είναι ο συγκεκριμένος θα μας κράξει και θα γίνει διάσημος για λίγο.

Ε και; Σε ενδιαφέρει τί πιστεύει ένας ανυπόληπτος τριτοκοσμικός;

Εμένα με ενοχλεί περισσότερο να με "κράξει" ο gay από Λουξεμβούργο γιατί η οικονομία μου βυθίζεται, παρά κάποιος αξιωματούχος της Μποτσουάνα και του Αφγανιστάν, γιατί τους φαίνεται περίεργο ο πρωθυπουργός μου να τη βρίσκει αλλιώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom