Κυναίγειρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εσυ τι ψηφιζεις? Τσιπρα? Κουλη? Λεβεντη? Πασοκ?
ολοι οσοι ανεφερες ανηκουν στην ιδια συνομοταξία με τον καρατζαψευτη οποτε θα παρουν τα αρχιδια μου
Εσυ τι ψηφιζεις? Τσιπρα? Κουλη? Λεβεντη? Πασοκ?
Δεν μας ειπες ομως ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!! Μην ντρεπεσαι!!! ΚΚΕ? Ανταρσυα? Ποταμι? Κυνηγους?ολοι οσοι ανεφερες ανηκουν στην ιδια συνομοταξία με τον καρατζαψευτη οποτε θα παρουν τα αρχιδια μου
Δεν μας ειπες ομως ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!! Μην ντρεπεσαι!!! ΚΚΕ? Ανταρσυα? Ποταμι? Κυνηγους?
Κ σε τι πιστευεις? Μηπως εισαι χουντικος? φασιστας? Ετσι ειναι η Δημοκρατια.Προεδρευομενη και Προεδρικη.δεν πιστευω στη κΥνοβουλευτικη δημοκρατια , . . .
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ !!!!
ακολουθα εσυ ολα τα αστικα κομματα να βρεις την υγεια σου ..
Κ σε τι πιστευεις? Μηπως εισαι χουντικος? φασιστας? Ετσι ειναι η Δημοκρατια.Προεδρευομενη και Προεδρικη.
Τομμυ,πως βλέπεις το νέο κομμα του Βελοπουλου;Πιστευεις ότι εχει δυναμικη;Σε συνδιασμο με την Εθνικη Ενοτητα που δε δειχνει να τραβάει.Γιώργος Καρατζαφέρης 18-10-16
Γιώργος Καρατζαφέρης 18-10-16
Δεν τον εχω σε υποληψη τον Βελοπουλο.Ειναι μεγαλος κωλοτουμπας!!! Ενταξει , στη Θεσσαλονικη ειναι γνωστος απο τη δεκαετια του 90 οποτε στη συμπρωτευουσα μπορει να παρει ενα σεβαστο ποσοστο.Στην υπολοιπη Ελλαδα δεν νομιζω να παρει κατι.Τομμυ,πως βλέπεις το νέο κομμα του Βελοπουλου;Πιστευεις ότι εχει δυναμικη;Σε συνδιασμο με την Εθνικη Ενοτητα που δε δειχνει να τραβάει.
δεν πιστευω στη κΥνοβουλευτικη δημοκρατια , . . .
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ !!!!
Δεν ψηφίζεις άμεσα.
Εμμέσως ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ , που είναι πρώτο κόμμα.
ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΨΗΦΟΥ
ΕΝΟΣ ΞΠΓ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ.
Και είναι διορισμένος στο Δημόσιο να τα ξύνει και να τα παίρνει χοντρά.
ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.
ενω αν ψηφισω ας πουμε κατι αλλο περαν του συριζα... θα πιασει τοπο η ψηφος μου και θα σωθει η πατριδα μου ..