Νέα

Άρθρο της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kappa_fi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
- Υπάρχει Δημοκρατία που εξ'ορισμού συμμετέχουν οι πολίτες. Τώρα αν ΝΟΜΙΜΑ ελληνοποιήσουμε και 4.000.000 αφροασιάτες δεν έχει σημασία.......αφού ακολουθήσαμε το νόμο.
- Στο ενδιάμεσο οποιαδήποτε φωνή μιλάει για εγκληματίες, ξεσκεπάζει τα ψέμματα των ασυνόδευτων ανηλίκων, βλέπει εθνική αλλοίωση τότε θα σωπαίνει "δημοκρατικά" αφού εκτός από τον αντιρατσιστικό έχουμε και τις "δράσεις" κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.
-Όσοι μιλάμε επίσης για σεξισμό εις βάρος των αντρών πάλι γκιλοτίνα. Δεν έχει σημασία αν έχουμε δίκιο, σημασία έχει που δεν βγάζουμε τους νόμους. Ας προσέχαμε και εκεί.
-Για την ΠτΔ αν κάτσω να γράψω θα φαω όλο το απόγευμα. Αυτό που μου έκανε πολύ εντύπωση όμως ήταν η άρνηση στα θρησκευτικά σύμβολα. Όταν όμως ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο για να αναλάβει ήταν καλά.
- Η ΕΦΣΥΝ δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, έχει πάρει εργολαβία τα ανθελληνικά μαχαιρώματα (τί να κάνουμε όμως έχουμε ελευθερία λόγου εκεί, όχι σαν το φασίστα τον TRUMP).
- Ζείς ήδη σε αυταρχικό καθεστώς το οποίο θα συνεχίσει να εξαπλώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου. Δεν το καταλαβαίνεις όπως ο περίφημος βάτραχος που βράζει. Επιπρόσθετα όποιος στο τονίζει αυτόματα μπαίνει στο στερεότυπο "ψεκασμένος ακροδεξιός αμόρφωτος συνωμοσιολόγος".

Θαύμασε από 1:26:20 την παρωδία. Και πές μου μετά ότι αυτό το έκτρωμα στα καθήκοντα του αξιώματος στέκεται επάξια.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Απαντησα, απλα δεν μου πηρε την απαντηση. Οποτε θα τα ξαναγραψω περιληπτικα.
1) Για να ειναι αξια για σενα τι θα επρεπε να λεει? Να σκοτωσουμε ολους τους ξενους στην Ελλαδα? Επισης πες μου εναν πρωην ΠτΔ που ειχε διαφορετικες αποψεις απο την σημερινη προεδρο.
2) Τι σεξισμος υπαρχει εναντιων των ανδρων? Πες μου 2 παραδειγματα? Μηπως πρεπει κατα την γνωμη σου οι γυναικες να μην δουλευουν ασχετα αν εχουν 10 πτυχια, για να δουλευει μονο ο ''ανδρας'' του σπιτιου?
3) Δεν νομιζω να αρνειται τα θρησκευτικα συμβολα. Αλλο να πιστευεις πραγματικα και αλλο να εχεις στο προφιλ σου στο fb τον Κοσμα τον Αιτωλο, τον Αγιο Παισιο, τον Ταξιαρχη κτλ....
Και στην τελικη να σου πω κατι? Εσας με τις παραπανω αποψεις που παρεθεσες τωρα δεν σας θεωρω καν Χριστιανους Ορθοδοξους. Πιο πολυ για παγανιστες μου κανετε. Ο Χριστος αρχικα και μετεπειτα ο Απ. Παυλος ανεφεραν οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι. Επιπροσθετως οταν ολοι μας συναντησουμε τον δημιουργο μας, για καποιους απο εσας οι πορτες θα ειναι κλειστες. Γιατι θα σου πει ο Χριστος, οτι ηρθα πεινασμενος και δεν με ταισες, ημουν γυμνος και δεν μου εδωσες ρουχα, ηρθα ευαλωτος και με τραμπουκισες. Σε μενα θρησκευτικες κορωνες δεν θα πας φιλαρακι... Γιατι ολους αυτους που μπορει να τους λενε καποιοι βρωμικους, λαθρο κτλ πρεπει να βλεπετε στο προσωπο τους τον ιδιο τον Χριστο.
Τελος οχι, δεν ζουμε σε αυταρχικο καθεστως. Αυτη η Δημοκρατια σου επιτρεπει να μιλας. Θα το ξαναγραψω. Αν ησασταν εσεις στα πραγματα ,πολλα που σημερα ειναι δεδομενα δεν θα ηταν.

Στο λινκ μου παραθετεις την ορκωμοσια της ΠτΔ συμφωνα με το αρθρο 33 παρ 2 Σ. Δεν μου λεει κατι αυτο.
Κατα την γνωμη μου εκτελει αψογα τα καθηκοντα της ως αργηγος του Κρατους και ρυθμιστης του Πολιτευματος.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Επισης ολοι εσεις ξεχνατε οτι ο ΠτΔ ειναι ανευθυνος βασει Συνταγματος μετα την αναθεωρηση του 1986.
-Καμια πραξη του ΠτΔ δεν εκτελειται χωρις την προσυπογραφη του αρμοδιου υπουργου 35 Σ.
- Κατ εξαιρεση δεν απαιτειται μονο στον διορισμο Πρωθυπουργου, στην αναθεση διερευνητικων εντολων, στην διαλυση της Βουλης και στην αναπομπη νομοσχεδιου. 35Σ παλι
-Στην αναπομπη νομοσχεδιου 42 παρ.1 Σ, μπορει να το κανει μονο για λογους τυπικης Συνταγματικοτητας και οχι γιατι ετσι του καπνισε. Επισης αν ξαναψηφιστει με την απολυτη του ολου αριθμου των βουλευτων ( 151) τοτε το νομοσχεδιο περναει.
- Απο το 1986 ο ΠτΔ ΔΕΝ μπορει να διαλυσει μονος του την Βουλη ή την Κυβερνηση. Δεν μπορει να συγκαλεσει συμβουλιο πολιτικων αρχηγων, δεν μπορει να διορισει πρωθυπουργο της επιλογης του. Το Συνταγμα πλεον ειναι ''Πρωθυπουργοκεντρικο''

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
1) Στο πρώτο μέρος της θέσης κάνεις το λεγόμενο "λογικό άλμα".
Σε απάντηση του δεύτερου μέρους αναρτώ τον παρακάτω σύνδεσμο :

2) Σεξισμός παράδειγμα πρώτο : οι αποφάσεις των δικαστηρίων για γονική επιμέλεια στη γυναίκα. Κάποιος θα περίμενε οι αποφάσεις να έχουν εύρος 5% ή άντε 10% υπέρ ή κατά ενός φύλου. Δεν συμβαίνει.
Σεξισμός παράδειγμα 2: Η διαφορετική αντιμετώπιση της γυναίκας ΠΆΛΙ από τη δικαιοσύνη όσον αφορά όμως τώρα εγκλήματα. Πρόσφατο παράδειγμα η παιδεράστρια της Θεσσαλονίκης. Λιγότερο πρόσφατο παράδειγμα η 19χρονη που σκότωσε το νεογέννητό της πετώντας το στον ακάλυπτο.
Και δεν πιάνω εργασία ή δημόσιο.

3)Κακώς με περνάς για αριστερό.

4) Αυτή η Δημοκρατία μου επιτρέπει να μιλάω ΑΚΟΜΑ. Μετά από μένα όμως είσαι εσύ στη σειρά.

5) Τα νομίσματα στην τράπεζα. Η ΠτΔ έκανε την καρδιά της πέτρα μια φορά μόνο να βάλει το χέρι σε Ευαγγέλιο. Από τότε το παίζει αριστερή και διεθνίστρια ΚΑΤΆ ΠΑΡΆΒΑΣΗ του όρκου της όπως φαντάζομαι θα είδες στο σύνδεσμο που ανέβασα. Τον όρκο της ήθελα να δείς όχι ποιό άρθρο του Συντάγματος επικαλείται εκεί ο Πρόεδρος.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Βλέποντας κάποιος το τί ειπώθηκε σε εκείνη τη συνέντευξη καταλαβαίνει πόσο πίσω στο χρόνο έχει ρίζες η διεθνιστική προπαγάνδα και πόσα ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ κατάφερε.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Κατά παράβαση των κανόνων του bou.com κάνω το λεγόμενο flooding αλλά ο Σαρτζετάκης παραείναι προφητικός και αυτά που λέει είναι πραγματικά ΦΑΡΟΣ στη σαπίλα της σημερινής εποχής.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ας κλεισω καλυτερα την συζητηση. Θα πω μονο 1 πραγμα. Το αν παραβαινει ή οχι τον ορκο της ειναι υποκειμενικο. Αλλιως το βλεπω εγω , αλλιως εσυ, αλλιως ενας τριτος. Ισως να εχω λαθος εγω ίσως και οχι. Μονο μια διευκρινηση. Οταν στο Συνταγμα γραφει ''Ελληνες'', εννοει οσους εχουν την ελληνικη ιθαγενεια. Και οσους την απεκτησαν πρωτογενως με την γεννηση, αλλα και δευτερογενως με πολιτογραφηση. Ισως για τα θεματα πολιτογραφησης να συμφωνω μαζι σου, αλλα το θεμα ειναι οτι κατα την γνωμη μου δεν παραβαινει τον ορκο της.
Οποτε παλι παμε στην αρχη της συζητησης ποιος θεωρειται Ελληνας και ποιος οχι.
Εχεις την αποψη σου, εγω την δικια μου.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ας την κλείσουμε οκ. Ας γράψει και κανένας άλλος. Σεβαστή η γνώμη σου όπως και όλων εδώ μέσα. Όσο όμως η κοινωνία βαδίζει πιο βαθιά στο διεθνιστικό της όνειρο, τόσο περισσότερο θα πολώνεται.

Υγ:Τον πολυπολιτισμό η ανθρωπότητα τον δοκίμασε στην αρχή της και τον απέρριψε. Σε μας έφτασε από τα βάθη των χιλιετιών με το μύθο της Βαβέλ.
Ξανά η Ελλάδα δοκίμασε πολυπολιτισμό μέχρι το 1821. Μάντεψε μετά τί έγινε.

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
21
Πόντοι
1
alex71

Μαλλον η σακελλαροτετοια ειναι πολυ καλυτερη απο τον λαο που επιλεχθηκε να ηγηθει ως Προεδρος.
Κατι τετοια ποσταρισματα αποδεικνυουν οτι δεν σας αξιζουν ανθρωποι σαν την Σακελλαροπουλου.

ΣΥΜΦΩΝΟΙ
το ερώτημα όμως ειναι γιατι δέχτηκε;
Αφου ήξερε οτι κανενας δεν τη γουσταρει εκτος απο αυτους που την επελεξαν.
Και η επιλογή δεν εγινε τυχαία!
Αυτοι που προετοιμαζουν ψυχολογικα τον λαό για τα χειρότερα,
ηττοπαθεια, κατηφια απελπισια και "παναία βόηθα"
ποτέ δεν θα επελεγαν για προεδρο της Ελληνικης Δημοκρατίας μια γυναικα , ναι Γυναίκα αλλα,
οχι μια του χειροτερου δημοσιουπαλληλικου σωληνα που ζει παρεα με μια γατα.
Χαθηκε μια όμορφη 40'αρα εργαζόμενη μητέρα με 3 παιδια και σύζυγο,
με τον οποιο ακομα καταφερνει να συζεί!

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Βλέποντας κάποιος το τί ειπώθηκε σε εκείνη τη συνέντευξη καταλαβαίνει πόσο πίσω στο χρόνο έχει ρίζες η διεθνιστική προπαγάνδα και πόσα ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ κατάφερε.

Ρε φίλε γιατί προσπαθείς να πείσεις τον κάθε θολοκουλτουριάρη, αναρχο προοδευτικό, δήθεν μορφωμένο διεθνιστή σκουπίδι; Αυτοί κυβερνάνε τόσες δεκαετίες και μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση....

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα από όσους μιλάω. Στατιστικά είναι αδύνατον. Απευθύνομαι σε όσους διαβάζουν τα νήματα και ΔΕΝ συμμετέχουν. Αυτό που κάνω ονομάζεται "ανοσοποίηση".

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Η κυρία είναι για τον πούτσο.

Απαράδεκτη.Αν στην τελική δεν της φτάνουν τα χρήματα για να πάρει επίσημα υποδήματα,ας οργανώσουμε έναν έρανο.

• Like
Αντιδράσεις: dik

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Την έκανε ο Τζήμερος άλογο

To the point και πάλι ο Τζήμερος.

Η Σακελαροτέτοια είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ άνθρωπος που έχει υπηρετήσει το αξίωμα. Σεβασμός στο θεσμό μηδέν και με κάθε ευκαιρία προώθηση νεοταξικής ατζέντας. Δεν θυμάμαι άλλον ΠτΔ σε τόσο μικρό διάστημα να τον φτύνουν κυριολεκτικά τόσο πολύ και πολλοί.

Υγ:Πάκη λέω και κλαίω. Πραγματικά.
Μαλλον η σακελλαροτετοια ειναι πολυ καλυτερη απο τον λαο που επιλεχθηκε να ηγηθει ως Προεδρος.
Κατι τετοια ποσταρισματα αποδεικνυουν οτι δεν σας αξιζουν ανθρωποι σαν την Σακελλαροπουλου.

ναι μην χάσουμε τέτοια ράτσα, που καλεί τις Μπεκατσόφλες σε επίσημη επίσκεψη λες και είναι το προεδρικό μέγαρο πρωινάδικο να συζητήσουνε πόσο άργησε να εξπερματίσει ο παράγων...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
iefimerida:
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/inline-images/katerina-sakellaropoulou.jpg[/img[/URL]]

[quote]Πολλοί, ωστόσο, είχαν αντίθετη άποψη, χαρακτήρισαν άδικη την όποια κριτική, υποστήριξαν το κομψό, μοντέρνο στιλ της και ανέφεραν πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος Δημοκρατίας στη χώρα μας εισάγει στον θεσμό έναν σύγχρονο αέρα, μακριά από τυπικότητες και ξεπερασμένη εθιμοτυπία.[/quote] Η μία είναι "υπέρκομψη", η άλλη εισάγει "σύγχρονο αέρα" ... έχει εξαγοράσει όλα τα ΜΜΕ το κούλις.

Φαντάσου τώρα να πάει το παιδί σου φαντάρος και να έχει πρώτο στην ιεραρχία αυτό το πράμα για το οποίο θα χύσει και την "τελευταία ρανίδα του αίματός του". Εν τω μεταξύ να τρώει και φυλακές για αγυάλιστα άρβυλα :tooth:

νιάαααου

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Τι ωραιο πραγμα η δημοκρατια.
Μπορει ο καθε τζωνης να πιανει στο στομα του την Σακελλαροπουλου.
Πρέπει να αλλάξει αυτό, για να προστατέψουμε τη Δημοκρατία Μας. :knuppel: :police:

Μόνο όσοι είναι στον κομματικό περίγυρο να επιτρέπεται να μιλάνε για την ΠτΔ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom