You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 221K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
Συμπέρασμα
Μπορείτε να διαλέγετε όποιες τιμές θέλετε
Για να επιβεβαιώνονται οι απόψεις σας
Η αλήθεια όμως δεν είναι εύκολη
Στο ίδιο εστιατόριο σε σουβλακοειδή
Υπάρχουν διαφορές από το 13 μέχρι σήμερα
Από 5.7% σκεπαστή γίγας
Μέχρι 60% στο σουβλάκι με πίτα
Με πολλές ενδιάμεσες αυξήσεις
Παραδείγματος χάρη εγώ που παίρνω μερίδα
Έχει αύξηση 20%
Νταιμα μια ερωτηση φίλε μου που θα σε βοηθουσε στην συγκριση , να μπορει ο κοσμάκης να κοψει απο την τιμη , αυτες τις δυσκολες μέρες που περναει ..
Γιατι τα τυλιχτα με απ ολα και τα τυλιχτό ας πουμε μονο με ντοματα εχουν την ίδια τιμη ;;
Γιατι κλεβουν τον κοσμακη τα μουνόπανα οι σουβλατζηδες ;;
Αρα και οι πιτσαριες να χρεωνουν ξερω 15-25 ευρω την σπεσιαλ και αν εσυ θες να φας μαργαριτα να πληρωνεις παλι 15-25 ευρω
Για κανε τα κονε σου και μίλα με τα υπουργεια που εχεις τους γνωστους να δωσουν την λυση και να ανασάνει ο κοσμάκης Αγαλμα θα σου κανουν
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.008
- Πόντοι
- 6.946
Με δύο τοστ κομμένα στην μέση, ζει μία οικογένεια, το είπε και ο ΣΚΑΪ. Τι γκρινιάζετε λοιπόν;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
ποιο νετ καλε; εχει στανταρ καρτοσυμβολαιο απο αυτα που δινουν 500 ολοκληρα mb και τα κραταει με νυχια και με δοντια για να μπαινει να γραφει εδω μεσα...
και μια φορά έκανε update το app της Lidl και του τα έφαγε
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Πρεπει να εχουν σφιξει για τα καλα οι κωλοι στην Ελλαδα. Εχουμε 4 πορτοκαλιες και 3 λεμονιες στο περιβολι και πρωτη φορα πηγε ο αδερφος μου και τα μαζεψε. Τι θα τα κανει ουτε που με νοιαζει. Θα τα πουλησει και τι θα βγαλει ?
Μου ελεγε και για εναν που εχει μαγαζι με χρωματα και σιδερικα. Ο τυπος εκοβε μια αποδειξη τη βδομαδα και τωρα λεει θα πληρωσει 1100 ΦΠΑ. Τους εχει στριμωξει ο Μητσοτακης ?
Παρολα αυτα μαγαζια ανοιγουν καινουρια. Θα πεις παντα ετσι ηταν. Καποιοι κλεινουν καποιοι νεοι ανοιγουν. Βεβαια τι επιχειρησεις ανοιγουν, σουβλατζιδικα, καφε και πιτσαριες. Μαλακιες δλδ. Αν ειναι να εισαι 15 ωρες τη μερα στο ποδι 6 με 7 μερες τη βδομαδα και να εχεις το κρατος συνεταιρο, ε καλυτερα στη Γερμανια να πλενεις πιατα για 1400 το μηνα.
Μου ελεγε και για εναν που εχει μαγαζι με χρωματα και σιδερικα. Ο τυπος εκοβε μια αποδειξη τη βδομαδα και τωρα λεει θα πληρωσει 1100 ΦΠΑ. Τους εχει στριμωξει ο Μητσοτακης ?
Παρολα αυτα μαγαζια ανοιγουν καινουρια. Θα πεις παντα ετσι ηταν. Καποιοι κλεινουν καποιοι νεοι ανοιγουν. Βεβαια τι επιχειρησεις ανοιγουν, σουβλατζιδικα, καφε και πιτσαριες. Μαλακιες δλδ. Αν ειναι να εισαι 15 ωρες τη μερα στο ποδι 6 με 7 μερες τη βδομαδα και να εχεις το κρατος συνεταιρο, ε καλυτερα στη Γερμανια να πλενεις πιατα για 1400 το μηνα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
11 ευρω ρε μουνοπανο πηγε ο νεσκαφε η πιο καλη ποιοτητα στο γυαλινοκαι μια φορά έκανε update το app της Lidl και του τα έφαγε
καλα για τον νταρκ που επαιρνα εχει εξαφανιστει γαμω το σπιτι τους
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
έτσι φτιαχνεται η χωρα , οταν εκανε 7 ευρω το έπαιζες μπρουκλης11 ευρω ρε μουνοπανο πηγε ο νεσκαφε η πιο καλη ποιοτητα στο γυαλινο
Μίλα με Νταιμα να σου δωσει εναλλακτικές,
μπορει να σε κατευθύνει σε κανά ζωμό απο άπλυτες κάλτσες
μαζί με κατουρημενο γρασίδι απο γατες Περσίας που να είναι "περιπου" το ιδιο με αυτο που επινες .. τουλαχιστον στον χρώμα
Κος Κυριάκος φέρνει ανάπτυξη και προκοπη στην χωρα
Θα υποφερετε καμια 100η χρόνια αλλά μετά θα θερίσετε τις επιτυχίες της
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
τον αγοραζω και παλι ρε μουνοπανο ειμαι εκλεκτικοςέτσι φτιαχνεται η χωρα , οταν εκανε 7 ευρω το έπαιζες μπρουκλης
μαζί με κατουρημενο γρασίδι απο γατες Περσίας που να είναι "περιπου" το ιδιο με αυτο που επινες .. τουλαχιστον στον χρώμα
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
αν δεν εχω λεφτα θα πινω τον καφε του τσελεμπρε απο λιντλ
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Ποσα γραμμαρια ειναι η συσκευασια φιλε ? Γερμανια τα 200 γρ νεσκαφε που παιρνω απο το SM εχει 7,90.11 ευρω ρε μουνοπανο πηγε ο νεσκαφε η πιο καλη ποιοτητα στο γυαλινο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
τον αγοραζω και παλι ρε μουνοπανο ειμαι εκλεκτικος
αν δεν εχω λεφτα θα πινω τον καφε του τσελεμπρε απο λιντλ
Μπραβο , και πολυ καλά κάνεις , ειναι ακριβως αυτο που θελει ο Κος Κυριάκος , να τα αγοράζετε οσο ακριβαίνουν για τσιμπαει και το ΦΠΑ, και να φτωχαίνεις πιο γρήγορα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
190 γραμμαριαΠοσα γραμμαρια ειναι η συσκευασια φιλε ? Γερμανια τα 200 γρ νεσκαφε που παιρνω απο το SM εχει 7,90.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
ο απλος νεσκαφε εχει 8 κατι αν θυμαμαι καλα τα 200 γραμμ..Ποσα γραμμαρια ειναι η συσκευασια φιλε ? Γερμανια τα 200 γρ νεσκαφε που παιρνω απο το SM εχει 7,90.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
190 γραμμαρια
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο καφες που αγοράζεις εσυ
Μονο στην Ελλαδα πουλάνε σπέσιαλ πράγματα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
μαλακα σε ποτιζει Πινεζα ρεβυθοζουμο και πιστευεις οτι ειναι εκλεκτη ποικιλια απο τα βαθη του Αμαζονιουδεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο καφες που αγοράζεις εσυ
Μονο στην Ελλαδα πουλάνε σπέσιαλ πράγματα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.646
- Πόντοι
- 12.756
μαλακα σε ποτιζει Πινεζα ρεβυθοζουμο και πιστευεις οτι ειναι εκλεκτη ποικιλια απο τα βαθη του Αμαζονιου
θα ηθελες
κατευθείαν απο τον εισαγωγέα ψωνίζω
και τιμολόγιο
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
αρχιδιαθα ηθελες
κατευθείαν απο τον εισαγωγέα ψωνίζω
και τιμολόγιο
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 934
- Πόντοι
- 81
Αν λεμε για αυτο τον καφε τοτε ειναι λιγο πιο φτηνος στην Ελλαδαο απλος νεσκαφε εχει 8 κατι αν θυμαμαι καλα τα 200 γραμμ..
Συνημμένα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.940
- Πόντοι
- 12.756
ο κλασσικος σε μας ειναι σε δοχειο ο αλλος ειναι καλυτερη ποικιλια σε γυαλινοΑν λεμε για αυτο τον καφε τοτε ειναι λιγο πιο φτηνος στην Ελλαδα
Kάνωέτσι φτιαχνεται η χωρα , οταν εκανε 7 ευρω το έπαιζες μπρουκλης
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
Αλλά πόσο ποιά ?
Είμαι ήδη στην 3η επόμενη ζωή μου ..