Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 225K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.638
Πόντοι
456
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο καφες που αγοράζεις εσυ :coffee:
Μονο στην Ελλαδα πουλάνε σπέσιαλ πράγματα:coffee:
Με πρόλαβες...
Είναι κοινό μυστικό ότι οι πολυεθνικές πλέον στέλνουν τις σαπίλες στη χώρα, λόγω ανέχειας των καταναλωτών.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.385
Πόντοι
6.166
Τωρα πριν λιγο μιλαγα με φιλο που εχει μαγαζι με ειδη διατροφης .Παλια λεγαμε αντε να ριξουμε λιγο τις τιμες σε τιμη κοστους σε δυο τρια προιοντα σαν κραχτη για να μπορει να παρει και κατι αλλο ο πελατης παρο ολο τις αυξησεις .Τωρα δεν μπορει να κανει ουτε αυτο γιατι θα φανει οτι εχει τζιρο απο τα προιοντα κραχτες και θα τον ριμαξει η εφορια .Ετσι δεν ριχνω τις τιμες ουτε σε δυο τρια προιοντα κραχτες και αν εχει αυξηση το προιον ανεβασω το κοστος οσο ψηλα και αν παει δεν με ενδιαφερει Οποιος θελει να αγοραζει ας αγοραζει .Τελος

Τελευταία τροποποίηση:

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
ο απλος νεσκαφε εχει 8 κατι αν θυμαμαι καλα τα 200 γραμμ..
8,40 τα 200 γραμμαρια. εγω ομως περιμενω και μολις βγαλουν τα μαρκετ προσφορα 30-35% δηλαδη πχ προσφατα σχρικα βρηκα στα 5,63.nescafe classic.200 ΓΡ. οΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕς , ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΟ ΚΡΑΤΟς ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ 1.000 ΕΤΗΣΙΩς ΦΟΡΟ 720 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 280 Ο ενφια, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩς ΝΑ ΖΗΣΩ .εΚΟΨΑ ΑΠΟ ΤΟ 2021 ΤΟ ΚΑΦΕ ΕΞΩ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΙΑΧΣΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ,ΖΥΜΩΝΩ ΨΩΜΙ ΜΟΝΟς ΜΟΥ , και εχοντας ηλεκτρονικα οαλ τα φυλαδια καθε εβδομαδα βλεπω τι αξιζει και ετσι πορευομαι.Να πω εδω πως σταδιακα εκοψα ολες τιε διακοπες μου, στερωνταςε εσοδα απο 12 μερες σε Παργα λευκαδα , και 25 ημερες στη Κρητη στο τοπο καταγωγης μου .ετσι καπωε βοπυλειαζει η οικονομια, ολοι αυτοι εχασαν τα μχρηματα που αφηνα εκει , τωρα αυτο οι Κουλοδημοσιογραφοι το λενε αναπτυξη και το χρεος απο τα 260 δις μετα το κουρεμα των ομολογων απο τη πολυ αναπτυξη , εφτασε ηδη στα 450 δις..Για να δουμε ποτε θα γιναι η επισημ,η χρεωκοπια και τοτε θα φωναξουμε ολοι μαζι, ..οχι αλλο καρβουνο ..ε συγνωμην οχι αλλη αναπτυξη ηθελα να γραψω ,

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
Με πρόλαβες...
Είναι κοινό μυστικό ότι οι πολυεθνικές πλέον στέλνουν τις σαπίλες στη χώρα, λόγω ανέχειας των καταναλωτών.
στη Ταιλανδη αγοραζα κατι καραμελες fishermans friendw ,ηταν σε συσκευασια που εκλεινε και δεν σου εφευγαν μη γελαστε κρατησε 3 συσκευασιεα για να αδειαω αυτες που αγοραζω αποο εδω γιατι δεν εχουν τετιοα συσκευασια και φευγουν μεσα στη τσεπη ,ναι καλα καταλαβατε εδω τη στελνουν με φθηνοτερη συσκευασια απο τη "τριτοκοσμικη" Ταιλανδη

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.898
Πόντοι
456
Στηρίζω fisherman's friends :rockon:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.672
Πόντοι
4.546
τον αγοραζω και παλι ρε μουνοπανο ειμαι εκλεκτικος
αν δεν εχω λεφτα θα πινω τον καφε του τσελεμπρε απο λιντλ
Εγώ πάλι σταμάτησα πριν 3 χρόνια να πίνω καφέ, τον έκοψα μαχαίρι, και κατάφερα και εξοικονόμησα τόσα λεφτά που αγόρασα ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη...

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
Εγώ πάλι σταμάτησα πριν 3 χρόνια να πίνω καφέ, τον έκοψα μαχαίρι, και κατάφερα και εξοικονόμησα τόσα λεφτά που αγόρασα ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη...
εγω που δεν καπνισα ποτε με την οικονομια πουεκανα αγορασα ενα λοφτ στη Ν.Υορκη ,αλλα μην το πειτε πουθενα ,και μας παρουν χαμπαρι

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.632
Πόντοι
1.106
Screenshot_20241217_213034_Chrome.jpg

Πρέπει ΑΜΕΣΑ να αυξηθούν οι τιμές των αυγών και στη χώρα μας.
Αρκετά απορροφησαν το κόστος οι κερδοσκοποι
παραγωγοι

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
960
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom