Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δε το θεωρώ ντροπή να κάνω παρέα με τις κοπέλες
δε το θεωρώ ντροπή να πηγαίνω για αμαξάτη φάση
Αρχίζεις να λες τις αλήθειες που έκρυβες για την υπόθεση του Παντέλου.
Συμφωνώ σε όλα. Επαναλαμβάνω όμως δεν τον πίστεψα κακώς πιστεύεις ότι τον πίστεψα. Πιστεύω εις ένα Θεόν...έχουν βγάλει πολλοί πράγματα απ'το μυαλό τους για εμένα
δε με ενοχλεί το τι συγκεκριμένα λένε
δε με ενοχλεί καν το να βγάζουν κάποιοι πράγματα απ'το μυαλό τους για εμένα, εφόσον δε θήγουν τρίτους
απλά ασχολούνται με εμένα και μου δίνουν αξία
αυτό που θεωρώ εντελώς κουλό, είναι κάποιος να πιστεύει ως γεγονός, κάτι που είπε κάποιος ανώνυμα εδώ μέσα
πιο μεγάλη ηλιθιότητα απ αυτή δε παίζει
Συμφωνώ σε όλα. Επαναλαμβάνω όμως δεν τον πίστεψα κακώς πιστεύεις ότι τον πίστεψα. Πιστεύω εις ένα Θεόν...
εντάξει περίμενε να με δεις στο δικαστήριο λοιπόν
Οσο απαντάς στα τρολάκια τόσο τους δίνεις εναυσμα για περισσότερο τρολινγκ.δε πειράζει θα μου φέρουν ειδική καρέκλα
εννοείται πως θα είμαι κατηγορούμενη δε το συζητώ αυτό
Οσο απαντάς στα τρολάκια τόσο τους δίνεις εναυσμα για περισσότερο τρολινγκ.
Εκτός και αν είναι τόσο χαζοί και τα εννοούν αυτά που γράφουν!!!
Aπαντάς έγραψα.Δεν έβαλα δίπλα το σοβαρά ή το αστεία.στο συγκεκριμένο τρολ, σου φαίνομαι να απαντάω σοβαρά?
Απαντας και το ταιζεις. Τα θέλει ο κωλος σου μου φαίνεται. Μήπως εσύ είσαι το τρολ τελικά?στο συγκεκριμένο τρολ, σου φαίνομαι να απαντάω σοβαρά?
Βρωμάει η υπόθεση απο παντού. Τουλάχιστον εφυγε που εφυγε ο μακαρίτης ας εφευγε με κρεμπιε στο γκροβερ της Χωσως
κατα βαθος την γουσταρεις ομωςk ego
εχω ανοιξει πολεμο κ στην μαριαννα αν ειδες
k ego
εχω ανοιξει πολεμο κ στην μαριαννα αν ειδες
Και ψάχνανε τοσες ωρες τα καναλια και πηγαιναν εμπειρογνώμονες να εξετασουν γιατι δε φρεναρισε το αυτοκινητο στη στροφη.η φροσω ειχε γαμησθει πολυ απο κωλο εκεινο το βραδι τυπε, την ειχαν παρει ολοι μεσα στο σπιτι εκτος του χοντρου.. του εταξε απεριοριστο κωλογαμησι στο σπιτι του οπου πηγαινε με το αλλο το βρωμομουνο παρεα.
η συμφωνια με τη Μινα ηταν να του παρει μια πιπα στο αμαξι για να χυσει και να μην του σηκωνεται αλλο οποτε να γλιτωσει το κωλογαμησι που του ειχε ταξει αφου δεν ηθελε να της μαγαρισει την κωλοτρυπα...
η Μινα εκανε ομολογουμενος πολυ καλη πιπα τον εβαζε ολο μεσα και τον επαιζε με τη γλωσσα, απο την ηδονη κατα την ωρα του χυσιματος καθως η Μινα ρουφουσε σα χουβερ την ψωλη του χοντρου αυτος πατησε τερμα το γκαζι
και φωναζε χυνω χυνω ohhhh my god ohh my god ..... τη συνεχεια την ξερεις.