Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
έχουν βγάλει πολλοί πράγματα απ'το μυαλό τους για εμένα
δε με ενοχλεί το τι συγκεκριμένα λένε
δε το θεωρώ ντροπή να κάνω παρέα με τις κοπέλες
δε το θεωρώ ντροπή να πηγαίνω για αμαξάτη φάση
δε με ενοχλεί καν το να βγάζουν κάποιοι πράγματα απ'το μυαλό τους για εμένα, εφόσον δε θήγουν τρίτους
απλά ασχολούνται με εμένα και μου δίνουν αξία
αυτό που θεωρώ εντελώς κουλό, είναι κάποιος να πιστεύει ως γεγονός, κάτι που είπε κάποιος ανώνυμα εδώ μέσα
πιο μεγάλη ηλιθιότητα απ αυτή δε παίζει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Συμφωνώ σε όλα. Επαναλαμβάνω όμως δεν τον πίστεψα  :headbang: κακώς πιστεύεις ότι τον πίστεψα. Πιστεύω εις ένα Θεόν...

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114515#msg7114515 date=1471166053]
Αρχίζεις να λες τις αλήθειες που έκρυβες για την υπόθεση του Παντέλου.
[/quote]

εντάξει περίμενε να με δεις στο δικαστήριο λοιπόν  :headbang:

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
εντάξει περίμενε να με δεις στο δικαστήριο λοιπόν  :headbang:

Μη χαίρεσαι ότι θα είσαι απλά μάρτυρας.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρίσκεσαι.
Αρκεί,ως τότε, να χωράς για να καθήσεις.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114550#msg7114550 date=1471167027]
Μη χαίρεσαι ότι θα είσαι απλά μάρτυρας.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρίσκεσαι.
Αρκεί,ως τότε, να χωράς για να καθήσεις.
[/quote]

δε πειράζει θα μου φέρουν ειδική καρέκλα
εννοείται πως θα είμαι κατηγορούμενη δε το συζητώ αυτό

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
δε πειράζει θα μου φέρουν ειδική καρέκλα
εννοείται πως θα είμαι κατηγορούμενη δε το συζητώ αυτό
Οσο απαντάς στα τρολάκια τόσο τους δίνεις εναυσμα για περισσότερο τρολινγκ.
Εκτός και αν είναι τόσο χαζοί και τα εννοούν αυτά που γράφουν!!! :headbang:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Οσο απαντάς στα τρολάκια τόσο τους δίνεις εναυσμα για περισσότερο τρολινγκ.
Εκτός και αν είναι τόσο χαζοί και τα εννοούν αυτά που γράφουν!!! :headbang:

στο συγκεκριμένο τρολ, σου φαίνομαι να απαντάω σοβαρά?  :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μαριαννα δεν τις βλεπω καλα τις κολλητες σου

Εξέλιξη «φωτιά» στην υπόθεση Παντελίδη
Βρέθηκε DNA μόνο του τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού

Στοιχείο που ανατρέπει όλη την υπόθεση
Ένα στοιχείο που έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε και βάζει σε δύσκολη θέση όλους εκείνους που επιθυμούν να αποκρύψουν στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη ήρθε στην επιφάνεια.

Όπως αποκαλύπτει το Gossip-Tv, η οικογένεια του Παντελή έχει στα χέρια της ένα ακλόνητο στοιχείο από το εργαστήριο που ανέλαβε να διεξάγει την έρευνα για το dna εσωτερικά της καμπίνας.

Πρόκειται στοιχείο που τινάζει στον αέρα τις καταθέσεις των δυο κοριτσιών, της Φρόσως Κυριάκου και της Μήνας Αρναούτη που είχαν καταθέσει πως δεν ήταν μαζί με τον τραγουδιστή στη λέσχη και δεν οδήγησε η πρώτη (ενώ άλλα δηλώνουν μέχρι σήμερα οι μάρτυρες στις δικές τους καταθέσεις).

Σε ένα φάκελο που θα κάνει πολύ καιρό να κλείσει.

Αυτό το στοιχείο δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι στην θέση του συνοδηγού βρέθηκε ΜΟΝΟ γενετικό υλικό από τον άτυχο καλλιτέχνη.

Ας προβαρουνε οι ξεκωλιαρες τις στολες για να συνηθιζουνε
URL]]

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
Βρωμάει η υπόθεση απο παντού.  :vomit: Τουλάχιστον εφυγε που εφυγε ο μακαρίτης ας εφευγε με κρεμπιε στο γκροβερ της Χωσως :fuck2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.795
Πόντοι
41.129
Βρωμάει η υπόθεση απο παντού.  :vomit: Τουλάχιστον εφυγε που εφυγε ο μακαρίτης ας εφευγε με κρεμπιε στο γκροβερ της Χωσως :fuck2:

η φροσω ειχε γαμησθει πολυ απο κωλο εκεινο το βραδι τυπε, την ειχαν παρει ολοι μεσα στο σπιτι εκτος του χοντρου..  του εταξε απεριοριστο κωλογαμησι στο σπιτι του οπου πηγαινε με το αλλο το βρωμομουνο παρεα.

η συμφωνια με τη Μινα ηταν να του παρει μια πιπα στο αμαξι για να χυσει και να μην του σηκωνεται αλλο οποτε να γλιτωσει το κωλογαμησι που του ειχε ταξει αφου δεν ηθελε να της μαγαρισει την κωλοτρυπα...

η Μινα εκανε ομολογουμενος πολυ καλη πιπα τον εβαζε ολο μεσα και τον επαιζε με τη γλωσσα, απο την ηδονη κατα την ωρα του χυσιματος καθως η Μινα ρουφουσε σα χουβερ την ψωλη του χοντρου αυτος πατησε τερμα το γκαζι

και φωναζε χυνω χυνω ohhhh my god  ohh my god ..... τη συνεχεια την ξερεις.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ας είναι καλά οι φίλοι ή μάλλον TA ΑΔΕΛΦΙΑ,STELIOS77 και dmtrsxxx που δίνουν τη μάχη όλον αυτό τον καιρό για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον θάνατο του Παντελου ΜΑΣ.  :grouphug:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.795
Πόντοι
41.129
και βεβαια η αληθεια θα λαμψει... πανω απο ολα πρεπει να ενημερωθει ο κοσμος !!

αυριο-μεθαυριο μπορει να σου κανει ωτοστοπ ενα απο τα δυο βρωμομουνα,  Θα προσφερθει να σου παρει μια τσιμΠουκαρα λαρυγγωτη σπεσιαλ ΑΑΑ

να μην ξερεις ποιος ειναι ο σκοπος της ??

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114918#msg7114918 date=1471190494]
Ας είναι καλά οι φίλοι ή μάλλον TA ΑΔΕΛΦΙΑ,STELIOS77 και dmtrsxxx που δίνουν τη μάχη όλον αυτό τον καιρό για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον θάνατο του Παντελου ΜΑΣ.  :grouphug:
[/quote]

k ego

εχω ανοιξει πολεμο κ στην μαριαννα αν ειδες

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ιησού,Τα ίδια ακριβώς τσιμποκογαμήσα αυτοκινήτου κάνει και η Μαριάννα.

Τα παραδέχτηκε ύστερα από ώρα το πρωί και μάλιστα είναι και υπερήφανη που κάνει παρέα με τα ΦροσωΜινοβρωμόμουνα:"ντροπή είναι να κάνω παρέα με τα κορίτσα;Και ναι, γαμιέμαι και παίρνω πίπες σε αυτοκίνητα,που είναι το κακο;".

Έτσι εξηγείται το μένος της κατά του Παντέλου.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
k ego

εχω ανοιξει πολεμο κ στην μαριαννα αν ειδες

Εσύ τράβα να ανοίξεις κάνα φύλλο για λαχανοντολμάδες.
Το πρωί έδινα μάχη μόνος μου εναντίον Μαριάννας-ΦρωσοΜινοβρωμόμουνων και εσύ έξυνες τ'αρχίδια σου στο μέλι.
Προδότη.Ρίψασπι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
η φροσω ειχε γαμησθει πολυ απο κωλο εκεινο το βραδι τυπε, την ειχαν παρει ολοι μεσα στο σπιτι εκτος του χοντρου..  του εταξε απεριοριστο κωλογαμησι στο σπιτι του οπου πηγαινε με το αλλο το βρωμομουνο παρεα.

η συμφωνια με τη Μινα ηταν να του παρει μια πιπα στο αμαξι για να χυσει και να μην του σηκωνεται αλλο οποτε να γλιτωσει το κωλογαμησι που του ειχε ταξει αφου δεν ηθελε να της μαγαρισει την κωλοτρυπα...

η Μινα εκανε ομολογουμενος πολυ καλη πιπα τον εβαζε ολο μεσα και τον επαιζε με τη γλωσσα, απο την ηδονη κατα την ωρα του χυσιματος καθως η Μινα ρουφουσε σα χουβερ την ψωλη του χοντρου αυτος πατησε τερμα το γκαζι

και φωναζε χυνω χυνω ohhhh my god  ohh my god ..... τη συνεχεια την ξερεις.
Και ψάχνανε τοσες ωρες τα καναλια και πηγαιναν εμπειρογνώμονες να εξετασουν γιατι δε φρεναρισε το αυτοκινητο στη στροφη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom