Νέα

Σε θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλα εμπλέκεται ο Ν.Νταμπιζας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μην μπερδευεσαι επειδη ποσταρισα το αρθρο ενος ΄΄γαυρου δημοσιογραφου΄΄ στο αλλο θρεντ...
αυτο βρηκα αυτο εβαλα...βρες μου ενος ΄΄βαζελου΄΄ και θα το βαλω...
και για δικο μας παιχτη το ιδιο θα με ενδιεφερε...η για καποιον τραγουδιστη πολιτικο κλπ κλπ....
μην παραθετεις προβοκατορικα (ξερω δεν εχεις τετοια προθεση αλλα δυστυχως αυτο κανεις) και χαθει η ουσια...
διαφωνεις με αυτα που λεω;;
ξεχνα οτι ειμαι ο γαυρος χρηστιδης και ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ειναι τεχ,διευθυντης του παο...
μ αυτα που λεω περι συγκαλυψης διαφωνεις;
μετα απο ποσο καιρο βγαινουν τα αποελεσματα;
γιατι ολα ταρεπορταζ εχουν ημερομηνια 23-5 και μετα ΤΙΠΟΤΑ ;

Malou***

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τα παιδιά ήταν σταματημένα σε κόκκινο φανάρι ήρθε αυτός με το σμαρτ κι έπεσε πίσω τους η κοπέλα χτύπησε στο κεφάλι .το τραγικό της ιστορία η κοπέλαειχε χάσει και τους δυο της  γονείς οταν ήταν σε νεαρή ηλικία σε τροχαίο .οι τοξικολογικες μάλλον Δευτέρα Τρίτη κηδεύεται η κοπέλα .το παλικάρι εχει αιμάτωμα στο κεφάλι

Ποιος τα λεει αυτα? Η κοπέλα δεν εχει χάσει σε τροχαιο κανεναν , αυτες ειναι μαλακιες.Εγω ξερω την κοπελα και την οικογενεια της απο μικρη,καναμε πολυ παρεα με την κοπελα και με τ αδερφια της!Εχει πολυ ομορφη οικογενεια.

Malou***

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος τα λεει αυτα? Η κοπέλα δεν εχει χάσει σε τροχαιο κανεναν , αυτες ειναι μαλακιες.Εγω ξερω την κοπελα και την οικογενεια της απο μικρη,καναμε πολυ παρεα με την κοπελα και με τ αδερφια της!Εχει πολυ ομορφη οικογενεια.
Τα παιδιά ήταν σταματημένα σε κόκκινο φανάρι ήρθε αυτός με το σμαρτ κι έπεσε πίσω τους η κοπέλα χτύπησε στο κεφάλι .το τραγικό της ιστορία η κοπέλαειχε χάσει και τους δυο της  γονείς οταν ήταν σε νεαρή ηλικία σε τροχαίο .οι τοξικολογικες μάλλον Δευτέρα Τρίτη κηδεύεται η κοπέλα .το παλικάρι εχει αιμάτωμα στο κεφάλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom