Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.795
Πόντοι
41.129
Και ψάχνανε τοσες ωρες τα καναλια και πηγαιναν εμπειρογνώμονες να εξετασουν γιατι δε φρεναρισε το αυτοκινητο στη στροφη.

στα επισημα πρακτικα η Μινα ξερνουσε οταν την εβγαλαν εξω απο το αυτοκινητο, στην πραγματικοτητα εβγαζε τα χυσια του χοντρου που ειχε να γαμησει κανα μηνα και εβγαλε ενα λιτρο

σαπιο τυρογαλο απο τις αρχιδοσακουλες του. Δεν ηξεραν που να ψαξουν...  αυτο ειναι ολο.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
στα επισημα πρακτικα η Μινα ξερνουσε οταν την εβγαλαν εξω απο το αυτοκινητο, στην πραγματικοτητα εβγαζε τα χυσια του χοντρου που ειχε να γαμησει κανα μηνα και εβγαλε ενα λιτρο

σαπιο τυρογαλο απο τις αρχιδοσακουλες του. Δεν ηξεραν που να ψαξουν...  αυτο ειναι ολο.

:hmm: :new_shocked: :hmm: :new_shocked: :hmm: :new_shocked:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
επιτηδες οδηγουσε αργα ο χοντρος για να χορτασει την τσιμπουκαρα σπεσιαλ ΑΑΑ της Μινας,

το βρωμομουνο ηξερε οτι η διαδρομη ηταν 3,5 λεπτα και ειπε οτι θα το αντεξει το μαρτυριο της πιπας για τοσο λιγο χρονο, ο παντελος της χαλασε τα σχεδια ομως και πηγαινε σαν την χελωνα για να της δινει πιπα..

το δολοφονικο ενστικτο της μινας ξυπνησε...
Πως ξερεις τόσες λεπτομέρειες;Επέβαινες και εσύ στο τζιπάκι; :cheesy:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.795
Πόντοι
41.129
Πως ξερεις τόσες λεπτομέρειες;Επέβαινες και εσύ στο τζιπάκι; :cheesy:

ναι ημουνα με ειχε ο παντελος κρεμασμενο στον καθρεφτη και τα εβλεπα και τα ακουγα ολα....

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ναι ημουνα με ειχε ο παντελος κρεμασμενο στον καθρεφτη και τα εβλεπα και τα ακουγα ολα....
Kαι δεν έκανες τίποτα να τον σώσεις;Ντροπή σου!!! >:( >:(

Είσαι τεράστιο τρoλ.RESPECT!!!!!!!!!!!!

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
και βεβαια η αληθεια θα λαμψει... πανω απο ολα πρεπει να ενημερωθει ο κοσμος !!

αυριο-μεθαυριο μπορει να σου κανει ωτοστοπ ενα απο τα δυο βρωμομουνα,  Θα προσφερθει να σου παρει μια τσιμΠουκαρα λαρυγγωτη σπεσιαλ ΑΑΑ

να μην ξερεις ποιος ειναι ο σκοπος της ??
Τύπε μιλάμε για απευθείας απόγονο των βαμπιροειδων τέκνων της Λίλιθ !  :rockon:
Αυτη έχει μεταλλαχθεί σε ρουφόλακα. Για να μείνει νέα ρουφάει το τελευταίο χύσιμο πριν βγει η ψυχή απο την ψωλη! Για αυτό μόνο πισοκώλα στο πίσω κάθισμα πότε τθιμπουκιν στις μινοφρωσες :fuck1:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Kαι δεν έκανες τίποτα να τον σώσεις;Ντροπή σου!!! >:( >:(

Είσαι τεράστιο τρoλ.RESPECT!!!!!!!!!!!!
τετοιες μαλακιες κανετε, γι αυτο δεν προκειται να μας κατσει ποτες η δεσποινιδα μαριαννα... :'(

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Απόσπασμα από συνέντευξη Μαριάννας:

-Ποια τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα μπορούσε να σε κερδίσει;
-Δύσκολη ερώτηση. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στις επιλογές μου πέραν του ότι οι περισσότεροι που με έχουν γοητεύσει ήταν κι αυτοί καλλιτέχνες. Οπότε, ίσως αυτό το ταλέντο να με γοητεύει.

Σιγά μωρή πατσαβούρα Μαριάννα που την είδες και Ανρί Μπρεσσόν.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
η φροσω ειχε γαμησθει πολυ απο κωλο εκεινο το βραδι τυπε, την ειχαν παρει ολοι μεσα στο σπιτι εκτος του χοντρου..  του εταξε απεριοριστο κωλογαμησι στο σπιτι του οπου πηγαινε με το αλλο το βρωμομουνο παρεα.

η συμφωνια με τη Μινα ηταν να του παρει μια πιπα στο αμαξι για να χυσει και να μην του σηκωνεται αλλο οποτε να γλιτωσει το κωλογαμησι που του ειχε ταξει αφου δεν ηθελε να της μαγαρισει την κωλοτρυπα...

η Μινα εκανε ομολογουμενος πολυ καλη πιπα τον εβαζε ολο μεσα και τον επαιζε με τη γλωσσα, απο την ηδονη κατα την ωρα του χυσιματος καθως η Μινα ρουφουσε σα χουβερ την ψωλη του χοντρου αυτος πατησε τερμα το γκαζι

και φωναζε χυνω χυνω ohhhh my god  ohh my god ..... τη συνεχεια την ξερεις.
αφου την είχαν πάρει όλοι απο κουλουρι γιατι την χαλουσε ακομη μια ψωλη; μήπως πήγαινε για μουνι ο τύπος και αυτη χαλαστηκε; :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
δε δούλευα ποτέ στον Νάσο
στη Τατιάνα ήταν όλα στημένα και σκηνοθετημένα
τότε που πήγα εγώ, θα μας έβρισκε ταχα μου ο Μάρκελλος στο δρόμο να μας αλλάξει λουκ
Δε βρήκε τυχαία κόσμο στο δρόμο φυσικά μας είχαν πει απο πριν εμάς να παμε και να ντυθούμε χάλια
και μετά "ω τι έκπληξη πως άλλαξες έτσι?" :p
Αργότερα, επειδή δούλευα στην ens , εταιρία παραγωγής που συνεργάζεται με τη Τατιάνα, με πήραν αρκετές άλλες φορές να παω και είπα όχι
Συγκεκριμένα με είχαν παρει και μου ΄'χαν πει να παω και να παραστήσω πως είμαι κοπέλα απο Β.Π. και πως σνομπάρω τα Δ.Π.
Της λεω "μα τι λέτε? η μάνα μου μεγάλωσε στηα Δυτικά΄, έχω συγγενείς εκεί, δεν έχω κάτι κακό να πω γι'αυτούς!"
Μου λένε "δε πειράζει θα σου πουμε εμείς τα λόγια"
Έλεος!!!!  :headbang:

Για τον Νάσο απλά κατάλαβα ότι είναι μαλάκας απ'το τρόπο που γράφει
Ρε την ΒρωμοΜουνα την Τατιανα που Τσιμπουκωνοταν στις τουαλετες του σταθμου συμφςνα παντα με τον Σ.Χιο!! :wanker:

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως η Φρόσω συνεχίζει να είναι προκλητική:
Τρεις μέρες πριν τα 6μηνα του Παντέλου φωτογραφίζεται με μαγιό και λέει "αυτό που ψάχνεις είναι αυτό που ψάχνει και εσένα!"

[video]http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/444929/froso-kyriakoy-h-sexi-foto-me-magio-sto-facebook-kai-to-minyma-olo-noima-ayto-poy-psaxneis-einai[/video]

Ενώ μετά τη Μαριάννα,έσπασε και η Μίνα:

"Να κλάψω πολύ.  :'( Με λυγμούς.Με κραυγές.  :new_shocked:
Για όλα...
Να γείρω στον ώμο κάποιου  :smitten: και ν'ακούσω τη φωνή του να μου πει ψυθιριστά:
"Μη κλαις".  :tickedoff:
Μόνο αυτό.Τίποτ'άλλο.  :hmm:
Μην κλαις.Μόνο αυτό...".  :crazy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom