Βλεπω μερικους εδω μεσα που βριζουν το παιδι. Το αν ειναι ή οχι καλος ανθρωπος ειναι σχετικο. Για τη μανα του τους συγγενεις του για τους φιλους του ηταν καλο παιδι για καποιους αλλους οχι. Τουλαχιστο σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι λιγο να σεβομαστε ακομα κ τους εχθρους μας. Ο χρονος θα φτασει για ολους μας...
Εγώ την κοινωνία σέβομαι και τον συνάνθρωπο. Αυτούς οι οποίοι δεν το κάνουν γιατί να τους σεβαστεί η κοινωνία;
Αυτό το σεβόμαστε τους εχθρούς μας από πού πηγάζει;
Εντάξει όπως και με τον Έκτορα ήταν λάθος να τον σέρνει από το άρμα ο Αχιλλέας, έτσι δεν θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς το ίδιο.
Δηλαδή θα στεναχωρηθώ που ένας εν δυνάμει δολοφόνος, που προπαγάνδιζε και μπόλιαζε τα αλβανοθρεμένα άμυαλα ελληνόπουλα με θεωρίες κουραδομαγκιάς και "είμαι γκαζάκιας, ας με κρίνει όποιος είναι να με κρίνει και στα αρχίδια μου", θα τον σεβαστούμε;
Που εκπαίδευε νέους δολοφόνους των δρόμων;
Μήπως να κάνουμε και προτομή για τον Χίτλερ για να δείξουμε την ανωτερότητά μας ως πολιτισμός;
Κρίμα που ένας νέος άνθρωπος χάθηκε συνεπεία των πράξεων του που στερούνταν οποιασδήποτε λογικής, ευθύνης και κοινωνικής ενσυναίσθησης.
Κρίμα που (δεν) είχε τέτοια μυαλά.