Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.744
Πόντοι
7.636
Σε πληροφορώ ότι άτομα σαν τον Mad Clip και Σνικ, βγάζουν σε ένα λαιβ σε ένα κλαμπάκι κοντά στα 5κ (αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ένα άλφα όνομα). 10 λάιβ να κάνουν το μήνα μαζεύτηκαν 50κ (χωρίς τις άλλες πηγές εισοδήματος). Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά νούμερα για Ελλάδα, αλλά δυστυχώς παίζουν πολύ στην πιάτσα, εξού και ο λόγος που έχουν καβαλήσει τόσο πολύ το καλάμι. Η απόκτηση μεγάλης ποσότητα γρήγορων χρημάτων τρελαίνει τους ανθρώπους. Όταν χορεύεις με το διάβολο, δεν αλλάζεις εσύ το διάβολο, αλλά ο διάβολος αλλάζει εσένα.
Το νούμερο που αναφερεις για είσπραξη ούτε καν
Τα νούμερα έχουν πέσει χρόνια τώρα πολύ πριν και την πανδημία.Ποσο μάλλον τώρα.
Διακόσια με τριακόσια ευρώ την εμφάνιση και ανάλογα το κλάμπ

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
5κ? Δηλαδή τι τζίρο κάνει το κλαμπάκι εκείνη την βραδιά? Από περιέργεια ρωτάω, άσχετος είμαι. Και το ρωτάω γιατί παλαιότερα στο τέξας, κάτι τέτοια νούμερα έπαιζαν για ονόματα σε πίστες που από κάτω άνοιγαν τα σίβας και οι σαμπάνιες και τα λουλούδια έπεφταν με τα καφάσια. Το κοινό του clip με στριφτά τσιγάρα και μπύρες την βγάζουν. Απλά ρωτάω.
Ένας γνωστός μου ξέρει προσωπικά τον ιδιοκτήτη ενός από τα κλαμπ στο Μπουρνάζι. Του είχε πει ότι μια βραδιά είχε φέρει τον Σνικ, έπαιξει μισή ώρα λάιβ και του έδωσε 4.5κ. Φυσικά ήταν το 19, προ κόβιντ δηλαδή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Διακόσια με τριακόσια ευρώ την εμφάνιση και ανάλογα το κλάμπ
Ανάλογα ποιος είναι. Όσο πιο διάσημος είναι, τόσο ανεβαίνει η ταρίφα.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.380
Πόντοι
31.628
ΟΚ, ακούγεται παράλογο πάντως και αυτό επειδή δεν δικαιολογείται από τζίρο μαγαζιών, πόσο μάλλον μπουρνάζι. Anyway, κουβέντα να γίνεται.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.744
Πόντοι
7.636
Ένας γνωστός μου ξέρει προσωπικά τον ιδιοκτήτη ενός από τα κλαμπ στο Μπουρνάζι. Του είχε πει ότι μια βραδιά είχε φέρει τον Σνικ, έπαιξει μισή ώρα λάιβ και του έδωσε 4.5κ. Φυσικά ήταν το 19, προ κόβιντ δηλαδή.
Με συγχωρείς απλα έχω υπάρξει μουσικός σε σχήματα.
Τα χρήματα αυτά δε παίζουν χρόνια τώρα.
Σε μεγαλα μαγαζια με φίρμες πλέον έχει γίνει αναλογα με τις ημέρες πχ το διήμερο το δεύτερο όνομα είναι στα 400 ευρώ.
Αν και στο ξαναγραφω αν το σχήμα δε πάει καλά όχι απλά τρως ψαλίδι.Κατεβαινει το σχήμα και παιζει να χάσεις και νυχτοκαματα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931
Εχω ακουσει για 3 με 5 χιλιαρικα αναλογα το ονομα.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.744
Πόντοι
7.636
ΟΚ, ακούγεται παράλογο πάντως και αυτό επειδή δεν δικαιολογείται από τζίρο μαγαζιών, πόσο μάλλον μπουρνάζι. Anyway, κουβέντα να γίνεται.
Ο φίλος του ιδιοκτήτη μπορεί να λέει ότι θέλει.
Αν κάνει τζίρο το μαγαζί σε εισητηρια αν έχουν συμφωνήσει περί τα 300 ευρώ ίσως του δώσει 400 τα άλλα νούμερα απλά δεν υπάρχουν...Από το 2009 και μετά τα νυχτοκαματα έχουν πέσει κατακόρυφα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Και εμένα όταν το είχα ακούσει μου είχε φανεί παρατραβηγμένο, αλλά δεν ξέρεις πίσω από τις κουρτίνες τι παίζει.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.744
Πόντοι
7.636
Εχω ακουσει για 3 με 5 χιλιαρικα αναλογα το ονομα.
Ανάλογα το όνομα και το σχήμα.
Οι φίρμες κάνουν ένα σαν σύμβολαιο.του τυπου θέλω τη βραδια 8000€ από αυτά είναι να πληρωθεί ο ηχολήπτης,φωτιστής,ήχος στο stage και η ορχήστρα...
Το ποσό τυχαίο...
Τους πληρώνει ο καλλιτέχνης από τα χρήματα της επιχείρησης.
Όχι ο επιχειρηματίας του μαγαζιού

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανάλογα ποιος είναι. Όσο πιο διάσημος είναι, τόσο ανεβαίνει η ταρίφα.
Συνήθως αύρα τα λεφτσ περιέχουν και λίγο ξέπλυμα..

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.278
Πόντοι
2.036
Εάν εξαιρέσεις το νεαρό της ηλικίας, είναι πραγματικά κρίμα γιατί απλά δεν μας περισεύουν νιάτα. Ως καλλιτέχνης, ο Θεός να τον κάνει τέτοιον, θα ξεχαστεί γρήγορα γιατί απλά δεν έδωσε απολύτως τίποτα. Σε μία ορθολογικά στημένη Ελληνική κοινωνία, θα ήταν φυλακή για πολλά πολλά χρόνια. ..

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.744
Πόντοι
7.636
Αν παρεις το ελάχιστο τα 3 επι 10 εμφανίσεις το μηνα δεν ειναι λιγα τα 30000!
3000 τη βραδια δεν ειναι και λίγα.Αλλα είναι ποσό που πλέον δεν "ακούγεται"....
Πχ η Φουρέιρα το 2012 ήταν στα 500€ για 20 λεπτά προγράμμα στην αρχή και άλλα 20 το δεύτερο...

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.380
Πόντοι
31.628
Για να είμαστε συγκεκριμένοι. Για το μουσικό event και μόνο, θεωρώ και εγώ ότι 3κ κλπ, είναι αστρονομικά νούμερα στην εποχή μας, ειδικά για κοινό τύπου τράπερ κλπ. Πόσα monster / Μπύρες κλπ θα ανοίξει το κοινό σε αυτό το Event για να μαζευτούν αυτά τα λεφτά? Οι μισοί τουλάχιστον πιτσιρικάδες στα μουλωχτά φέρνουν σε αυτά τα clubs το κλεμένο ξύδι από την κάβα της μαμάς στο σπίτι. Ή νομίζετε ότι ο Mad τραγουδούσε μπροστά σε κοινό που είχε κότερα και ελικόπτερα, οεο? Από εκεί και πέρα, εάν υπάρχουν και άλλα οικονομικά συμφέροντα και επιχειρηματικές συνέργειες μεταξύ μαγαζάτορα και τραγουδιστή, παράνομες ή μη, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο και δεν μπαίνει στην συζήτηση περί αμοιβής για ένα live.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.744
Πόντοι
7.636
Για να είμαστε συγκεκριμένοι. Για το μουσικό event και μόνο, θεωρώ και εγώ ότι 3κ κλπ, είναι αστρονομικά νούμερα στην εποχή μας, ειδικά για κοινό τύπου τράπερ κλπ. Πόσα monster / Μπύρες κλπ θα ανοίξει το κοινό σε αυτό το Event για να μαζευτούν αυτά τα λεφτά? Οι μισοί τουλάχιστον πιτσιρικάδες στα μουλωχτά φέρνουν σε αυτά τα clubs το κλεμένο ξύδι από την κάβα της μαμάς στο σπίτι. Ή νομίζετε ότι ο Mad τραγουδούσε μπροστά σε κοινό που είχε κότερα και ελικόπτερα, οεο? Από εκεί και πέρα, εάν υπάρχουν και άλλα οικονομικά συμφέροντα και επιχειρηματικές συνέργειες μεταξύ μαγαζάτορα και τραγουδιστή, παράνομες ή μη, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο και δεν μπαίνει στην συζήτηση περί αμοιβής για ένα live.
Εύστοχο.
Εδώ σε μεγάλα σχήματα τα δεύτερα ονόματα είναι χαμηλα σε μισθό ανά διήμερο.
Τώρα αν ο μαγαζατορας θέλει σε κάποια γλάστρα να δώσει το κάτι παραπάνω οκ.Αλλα τα νουμερα παραπάνω ούτε για αστείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom