Νέα

Σοβαρό τροχαίο Mad Clip

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.380
Πόντοι
31.628
Εύστοχο.
Εδώ σε μεγάλα σχήματα τα δεύτερα ονόματα είναι χαμηλα σε μισθό ανά διήμερο.
Τώρα αν ο μαγαζατορας θέλει σε κάποια γλάστρα να δώσει το κάτι παραπάνω οκ.Αλλα τα νουμερα παραπάνω ούτε για αστείο.
Φιλαράκια που τραγουδούν ελληνικά, τραγουδούν δεν τραπάρουν, μου λέγανε για κανόνα 2/3. Δουλεύανε 3 βράδια και νυχτοκάματο είχε τα 2 μόνο. Και τα νούμερα ήταν κάτω από 1000 την βραδιά. Και από κάτω στο κοινό, έφευγαν τα καφάσια με λουλούδια. Εφόσον είσαι του χώρου (εγώ καμία σχέση), θα τα ξέρεις σίγουρα.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Σε πληροφορώ ότι άτομα σαν τον Mad Clip και Σνικ, βγάζουν σε ένα λαιβ σε ένα κλαμπάκι κοντά στα 5κ (αυτό συμβαίνει γιατί έχουν ένα άλφα όνομα). 10 λάιβ να κάνουν το μήνα μαζεύτηκαν 50κ (χωρίς τις άλλες πηγές εισοδήματος). Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά νούμερα για Ελλάδα, αλλά δυστυχώς παίζουν πολύ στην πιάτσα, εξού και ο λόγος που έχουν καβαλήσει τόσο πολύ το καλάμι. Η απόκτηση μεγάλης ποσότητα γρήγορων χρημάτων τρελαίνει τους ανθρώπους. Όταν χορεύεις με το διάβολο, δεν αλλάζεις εσύ το διάβολο, αλλά ο διάβολος αλλάζει εσένα.
Εγώ έχω πολύ λίγα χρήματα. Τώρα είμαι και άνεργος. Είμαι 38. Και 50 Χιλ να βγάλω αύριο από οποιαδήποτε δουλειά ποτέ δε θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Θα έχω μια ποιότητα ζωής Α και τέλος. Καλύτερα να βοηθήσω δέκα ανθρώπους παρά να χορεύω με τον διάβολο.

Πάντως έχεις μεγάλο δίκιο. Σε ο,τι λες. Απόλυτο!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.929
Πόντοι
24.596
Βγαινει ο ιδιος ο Mad Clip και λεει οτι εσπρωχνε ναρκωτικα και υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι πλουτισε απο τις μπεμπελακ που τρωγαν τα 6χρονα στα live του:headbang::confused::confused::confused:

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Εγώ την κοινωνία σέβομαι και τον συνάνθρωπο. Αυτούς οι οποίοι δεν το κάνουν γιατί να τους σεβαστεί η κοινωνία;

Αυτό το σεβόμαστε τους εχθρούς μας από πού πηγάζει;
Εντάξει όπως και με τον Έκτορα ήταν λάθος να τον σέρνει από το άρμα ο Αχιλλέας, έτσι δεν θα έπρεπε να κάνουμε και εμείς το ίδιο.

Δηλαδή θα στεναχωρηθώ που ένας εν δυνάμει δολοφόνος, που προπαγάνδιζε και μπόλιαζε τα αλβανοθρεμένα άμυαλα ελληνόπουλα με θεωρίες κουραδομαγκιάς και "είμαι γκαζάκιας, ας με κρίνει όποιος είναι να με κρίνει και στα αρχίδια μου", θα τον σεβαστούμε;
Που εκπαίδευε νέους δολοφόνους των δρόμων;

Μήπως να κάνουμε και προτομή για τον Χίτλερ για να δείξουμε την ανωτερότητά μας ως πολιτισμός;

Κρίμα που ένας νέος άνθρωπος χάθηκε συνεπεία των πράξεων του που στερούνταν οποιασδήποτε λογικής, ευθύνης και κοινωνικής ενσυναίσθησης.
Κρίμα που (δεν) είχε τέτοια μυαλά.
O XIΤΛΕΡ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΟΙ

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.462
Πόντοι
206
Καλά ρε παιδιά οι δημοσιογράφοι τους trappers που σας πουλάνε φούμαρα για εύκολο πλουτισμό γιατί τους λένε μουσικούς; Οι μουσικοί συνήθως ή μπάσο ή κιθάρα ή ντραμς ή πλήκτρα θα παίζουνε. Αυτοί όλοι παίζουνε μόνο το πουλί τους. Έτσι μάλιστα... Έτσι καλλιτέχνης μπορεί να γίνει ο καθένας. Ρε μπείτε στα 200 καλύτερα heavy metal albums όλων των εποχών του metalstorm.net για να ακούσετε αριστουργήματα από πανέξυπνους ανθρώπους με πολύ ταλέντο και αφήστε τον σανό που σας μπουκώνουν για να σας δουλεύουνε.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Δε βγαζουνε λεφτα οι youtubers τυποι :2funny: , η προηγουμενη με 300κ subs εβγαζε 90K και απο ολα τα social media 220K το χρονο, η τυπισσα εχει 650Κ....μια 500αρα για πλακα το χρονο. και τι κανει ? Μοστραρει την κωλαρα της με μαγιο και εσωρουχα , πεθανε απο την κουραση. . Αλλαξε σπιτι ..... δειτε και κλαψτε, φανταστειτε τουςκαλλιτεχνες, social media, lives, ντραγκια απο παντου βγαζουνε οι πουστηδες απο παντου κονομανε :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Δε βγαζουνε λεφτα οι youtubers τυποι :2funny: , η προηγουμενη με 300κ subs εβγαζε 90K και απο ολα τα social media 220K το χρονο, η τυπισσα εχει 650Κ....μια 500αρα για πλακα το χρονο. και τι κανει ? Μοστραρει την κωλαρα της με μαγιο και εσωρουχα , πεθανε απο την κουραση. . Αλλαξε σπιτι ..... δειτε και κλαψτε, φανταστειτε τουςκαλλιτεχνες, social media, lives, ντραγκια απο παντου βγαζουνε οι πουστηδες απο παντου κονομανε :confused: :confused: :confused:
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Το youtube πάντως πληρώνει ψίχουλα. Κάτι cents ανά 1000 views ανάλογα με το θέμα του καναλιού σου και με το κοινό (Ελλάδα ή εξωτερικό) στο οποίο απευθύνεται. Από αλλού τα βγάζουν οι social influencers.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Το youtube πάντως πληρώνει ψίχουλα. Κάτι cents ανά 1000 views ανάλογα με το θέμα του καναλιού σου και με το κοινό (Ελλάδα ή εξωτερικό) στο οποίο απευθύνεται. Από αλλού τα βγάζουν οι social influencers.
Λεει ποσα βγαζει. :confused: :confused: :confused:

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.746
Πόντοι
7.636
Φιλαράκια που τραγουδούν ελληνικά, τραγουδούν δεν τραπάρουν, μου λέγανε για κανόνα 2/3. Δουλεύανε 3 βράδια και νυχτοκάματο είχε τα 2 μόνο. Και τα νούμερα ήταν κάτω από 1000 την βραδιά. Και από κάτω στο κοινό, έφευγαν τα καφάσια με λουλούδια. Εφόσον είσαι του χώρου (εγώ καμία σχέση), θα τα ξέρεις σίγουρα.
Τα λουλούδια πλέον ειδος υπό εξαφάνιση.Λιγα έως πολύ λίγα έσοδα.
Ισχύει κανονικά να πληρωθείς τα 2/3 συνήθως όχι σε μεγάλα σχήματα.Βεβαια από την άλλη έχουμε ζήσει το κορυφαίο σε μεγάλο σχήμα.Να κλείσει στο μήνα επάνω και να έχεις χρεωθεί στη πιστωτική καινούργιο όργανο...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931

Να εχεις χασει το παιδι σου η τον αδελφο σου και να τσακώνεσαι για 8 ψωροχιλιαρικα... τελικα πρεπει να ηταν απο μπουρδελοοικογενεια ο τυπος.

ErotasPeiratis

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
669
Πόντοι
81
Για έλα να ανεβάσει κάποιος τη φωτό που λένε με τον Mad Clip μετά το αρτύχημα που λένε ότι κυκλοφορεί στα Social

• Like
Αντιδράσεις: Y13
Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Για έλα να ανεβάσει κάποιος τη φωτό που λένε με τον Mad Clip μετά το αρτύχημα που λένε ότι κυκλοφορεί στα Social
Φίλε αυτό είχα ακουσει από τις πρωτες μέρες κιόλας όταν έγινε για να δουμε θα την ανεβάσει κανεις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.560
Πόντοι
9.931

Έχασε τον έλεγχο με 135 χλμ/ώρα - Είχε πιει μόνο 2-3 ποτά - Φως στο τραγικό δυστύχημα ρίχνει η έκθεση του ειδικού που περιγράφει με λεπτομέρειες τις τελευταίες στιγμές του καλλιτέχνη - Ο τραγουδιστής προσπάθησε να επαναφέρει το αυτοκίνητο με «ανάποδο τιμόνι» όμως δεν τα κατάφερε - Το όχημα και τα ελαστικά βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση, ενώ στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν λάδια ή νερά

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.876
Πόντοι
3.446
2 χρόνια πέρασαν από το θάνατο του madclip.Περναει γρήγορα ο καιρος

• Like