Νέα

Σε θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλα εμπλέκεται ο Ν.Νταμπιζας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα παιδιά ήταν σταματημένα σε κόκκινο φανάρι ήρθε αυτός με το σμαρτ κι έπεσε πίσω τους η κοπέλα χτύπησε στο κεφάλι .το τραγικό της ιστορία η κοπέλαειχε χάσει και τους δυο της  γονείς οταν ήταν σε νεαρή ηλικία σε τροχαίο .οι τοξικολογικες μάλλον Δευτέρα Τρίτη κηδεύεται η κοπέλα .το παλικάρι εχει αιμάτωμα στο κεφάλι
κριμα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τα παιδιά ήταν σταματημένα σε κόκκινο φανάρι ήρθε αυτός με το σμαρτ κι έπεσε πίσω τους η κοπέλα χτύπησε στο κεφάλι .το τραγικό της ιστορία η κοπέλαειχε χάσει και τους δυο της  γονείς οταν ήταν σε νεαρή ηλικία σε τροχαίο .οι τοξικολογικες μάλλον Δευτέρα Τρίτη κηδεύεται η κοπέλα .το παλικάρι εχει αιμάτωμα στο κεφάλι

Τυπε δε φορουσαν κρανος;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

με βαση αυτο το πορισμα τι πρεπει να παθει ο νταμπιζας??

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Αν δικός μου είχε πεθάνει από άλλον , δεν θα περίμενα κάτι από την πολιτεία.
Το τροχαίο , ωστόσο , είναι ειδική περίπτωση.

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ , ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΙΣΚΑ ....

Κι όποιος κάθεται σε καρέκλα οδοντιάτρου ρίσκα παίρνει, κι όποιος περπατάει στο δρόμο, κι όποιος μπαίνει σε αεροπλάνο, κι όποιος τρώει λουκούμι... Τα μηχανήματα δεν σκοτώνουν, σκοτώνει ο μαλάκας που κρατάει τιμόνι, όπλο, διευρυντήρα.

Υ.Γ. Και πού 'σαι, ρε μάγκα, επιτρέπεται να σε στραβοκοιτάξουμε ή θα πάρεις το οπλοπολυβόλο να καθαρίσεις?

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
με βαση αυτο το πορισμα τι πρεπει να παθει ο νταμπιζας??
Θα πληρώσει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και θα φάει φυλακή με αναστολή που ποτέ δεν θα κάνει, οι ασφ εταιρίες δεν καλύπτουν οδήγηση υπο μέθη, επίσης οι δικηγόροι του θα ζητήσουν επανεξετάσεις μετά απο ενα εύλογο χρονικό διάστημα, για να μειώσουν την ποινή και το πρόστιμο και αυτός απο βδομάδα θα συνεχίσει την οδήγηση κανονικά και με τον νόμο.(είμαι αγανακτισμένος για αυτά τα θέματα γιατί ειμαι χρόνια μηχανόβιος επαγγελματικά και στην ζωή μου).

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Είμαι 57 και οδηγώ και μηχανάκια από τα 15 μου (μομπιλέτες)
Εχω οδηγήσει street, enduro παπαάκια κι ότι έπεφτε στα χέρια μου
Κράνος συνήθως δεν φοράω, μόνο το χειμώνα που κάνει κρύο

Παλιά που οι δρόμοι ήταν άδειοι, προσέχαμε τους γιατρούς (αυτοκίνητα με ιατρικό σήμα) γιατί ήταν άσχετοι σαν οδηγοί, έπαιρναν δίπλωμα και οδηγούσαν σε μεγάλη ηλικία λόγω μακροχρόνιων σπουδών καθυστερούσανε να βγάλουνε λεφτά και να πάρουν αυτοκίνητο (ήταν τότε πανάκριβα)

Τώρα προσέχουμε τους ντελιβεράδες (κάνουν σφήνες και στις μηχανές, λες και οι μηχανές δεν είναι ευέλεικτες), τις πολυθρόνες (500άρια σκούτερ) και τα smart. Είναι γρήγορα και πολλοί είναι μαλάκες γιατί νομίζουν ότι χωράνε παντού. Ακόμα κι οι ταρίφες είναι πιό ακίνδυνοι από τα smart.

Είτε τσουλάς, είτε είσαι σταματημένος, ρίχνεις μια ματιά και πίσω να δεις ποιός ακολουθεί να πάρεις τα μέτρα σου.

Κάποτε ένα αυτοκίνητο χτύπησε ένα φίλο με vespa σε φανάρι, ευτυχώς χωρίς συνέπειες. "Συγνώμη ρε φίλε, αλλά είδα ότι ο πίσω έτρεχε και φοβήθηκα μην πέσει επάνω μου."

Δεν ξέρω ποιός έφταιγε στην συγκεκριμμένη περίπτωση, αλλά όποιος γνωρίζει ας πεί το μικρό όνομα της κοπέλλας.
Ντροπή

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Είμαι 57 και οδηγώ και μηχανάκια από τα 15 μου (μομπιλέτες)
Εχω οδηγήσει street, enduro παπαάκια κι ότι έπεφτε στα χέρια μου
Κράνος συνήθως δεν φοράω, μόνο το χειμώνα που κάνει κρύο

Παλιά που οι δρόμοι ήταν άδειοι, προσέχαμε τους γιατρούς (αυτοκίνητα με ιατρικό σήμα) γιατί ήταν άσχετοι σαν οδηγοί, έπαιρναν δίπλωμα και οδηγούσαν σε μεγάλη ηλικία λόγω μακροχρόνιων σπουδών καθυστερούσανε να βγάλουνε λεφτά και να πάρουν αυτοκίνητο (ήταν τότε πανάκριβα)

Τώρα προσέχουμε τους ντελιβεράδες (κάνουν σφήνες και στις μηχανές, λες και οι μηχανές δεν είναι ευέλεικτες), τις πολυθρόνες (500άρια σκούτερ) και τα smart. Είναι γρήγορα και πολλοί είναι μαλάκες γιατί νομίζουν ότι χωράνε παντού. Ακόμα κι οι ταρίφες είναι πιό ακίνδυνοι από τα smart.

Είτε τσουλάς, είτε είσαι σταματημένος, ρίχνεις μια ματιά και πίσω να δεις ποιός ακολουθεί να πάρεις τα μέτρα σου.
(Και όσοι οδηγείτε αυτοκίνητο, ρίξτε μια ματιά στον καθρέφτη πριν αποφασίσετε να πλύνετε το παρμπρίζ)

Κάποτε ένα αυτοκίνητο χτύπησε ένα φίλο με vespa σε φανάρι, ευτυχώς χωρίς συνέπειες. "Συγνώμη ρε φίλε, αλλά είδα ότι ο πίσω έτρεχε και φοβήθηκα μην πέσει επάνω μου."

Δεν ξέρω ποιός έφταιγε στην συγκεκριμμένη περίπτωση, αλλά όποιος γνωρίζει ας πεί το μικρό όνομα της κοπέλλας.
Ντροπή

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
ρε μαγκες ελεος δηλαδη σκοτωσε ανθρωπο και δεν θα μπει ουτε μια μερα μεσα  :tickedoff:  απαραδεκτο

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σε τροχαια ατυχηματα πόσοι πηγαν φυλακή εστω και μια μερα;

Επισκέπτης
Κι όποιος κάθεται σε καρέκλα οδοντιάτρου ρίσκα παίρνει, κι όποιος περπατάει στο δρόμο, κι όποιος μπαίνει σε αεροπλάνο, κι όποιος τρώει λουκούμι... Τα μηχανήματα δεν σκοτώνουν, σκοτώνει ο μαλάκας που κρατάει τιμόνι, όπλο, διευρυντήρα.

Αν κατάλαβα καλά, αμφισβητείς την έλλειψη παθητικής ασφάλειας στα 2τροχα ;;;
Υποστηρίζεις τι ;;
Ότι είναι το ίδιο ασφαλή με τα 4τροχα ;;;

Στο συγκεκριμένο ατύχημα, αν οι 2 άσχημα τραυματισμένοι ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
και έπεφτε πάνω ο άλλος , ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ταχύτητα
ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;;;;;;;;;;;;;;

Γιατί είστε τρόμπες ;;;;;
Γουστάρετε μηχανές ;;
Δεκτό ...

Αναγνωρίστε τον κίνδυνο όμως.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Και εμένα μου άρεσε το τρέξιμο , ανέκαθεν .....

Είχα κάνει πολλές μαλακίες. Με αυτοκίνητα.
Και επίσης ήμουν μέσα σε αυτοκίνητα άλλων , ενώ έγιναν μαλακίες.

Σε στούκες που είχα ρίξει και σε στούκες που ήμουν επιβάτης/συνοδηγός
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΥ 15 ΦΟΡΕΣ
αν οι ίδιες στούκες ήταν με 2τροχα.

Δεν έπαθα τίποτε.

Συνεχίστε να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι οι μηχανές είναι ασφαλείς.

Αν τα παιδιά μου πάρουν μηχανή, θα τους σπάσω και τη μηχανή και τα πόδια.

Καλύτερα έτσι , παρά να γίνουν αλοιφή ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
οχι αν οδηγείς μεθυσμένος

Εκκληση του πατέρα του οδηγού της μηχανής σε όποιον είδε κάτι στο δυστύχημα που ενεπλάκη ο Νταμπίζας [βίντεο]

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ
Εκκληση του πατέρα του οδηγού της μηχανής σε όποιον είδε κάτι στο δυστύχημα που
Δραματική έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να ξέρει κάτι σχετικά με το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο γιος του και σκοτώθηκε η φίλη του, έκανε ο πατέρας του οδηγού της μηχανής, η οποία συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Νίκου Νταμπίζα.

«Όποιος άνθρωπος έχει δει το παραμικρό, ή αν ήταν αυτόπτης μάρτυρας, να μας πει πως έγινε το γεγονός», είπε ο πατέρας του οδηγού της μηχανής, ο οποίος έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το «Smart» του Νίκου Νταμπίζα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία 31χρονη γυναίκα, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αξιωματικοί της τροχαίας.

Ο οδηγός της μηχανής είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος και δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ενώ η άτυχη 31χρονη που επέβαινε στη μοτοσικλέτα άφησε την τελευταία πνοή της στο Ασκληπιείο Βούλας. Οι αξιωματικοί θα εξετάσουν τις κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας, τα ίχνη στην άσφαλτο, αλλά και τα όσα θα υποστηρίξουν οι δύο οδηγοί.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.608
Πόντοι
9.931
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ταλαιπωρηθεί αρκετά με δικαστήρια και θα πληρώσει πολλά σε δικηγόρους και αποζημιώσεις εφόσον αποδειχτεί ότι φταίει και ίσως να τον βαραίνουν τύψεις για την υπόλοιποι ζωή του που σκότωσε άνθρωπο.
Τώρα για αυτους που θέλουν να τον δουν φυλακή έχω να πω ότι και αυτοί οδηγούν και άρα εν δυνάμει μπορεί να σκοτώσουν, είναι σίγουρη ότι θέλουν να πάνε φυλακή;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom