Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
ρώτησαν αν όντως έχω σχέση με τις κοπέλες
είπες "δε ξέρω ΑΛΛΑ κάποιοι αυτό υπονοούν"
τι σημαίνει αυτό?
πως δίνεις κάποιες πιθανότητες κάποιοι να λένε την αλήθεια
κανείς δεν υπονόησε πως τα έχω με παντρεμένο,]το είπαν ξεκάθαρα, επειδή είπα πως γυρνούσε απο λαιβ και είμαστε στο αμάξι  :headbang:
και το έφερα ως παράδειγμα για να δείξω το τι κοτσάνες αμολάνε εδώ μέσα
γκε γκε?
Κοπελιά, δε με ενδιαφέρει ποια είναι η αλήθεια σας. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ανιχνεύσω το ψεύδος ή την αληθεια από τα γραφόμενα. Δε με ενδιαφέρει εαν γνωρίζεις τις κοπέλες ή όχι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Την βριζουν γιατι δεν θα ειναι ποτε ικανοι να γαμησουν τετοιο μουνι.

:S :S :S

Δεν ξέρεις τι έχει γαμήσει στην προσωπική του ζωή ο καθένας,αλλά μιας και είμαστε στο bou,ας περιοριστούμε στο ότι η πλειοψηφία των city tours και των call girls,την Μαριάννα την έχουν για πρωινό..

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
ομορφη εγω ρωτησα επειδη δεν ειχα καταλαβει ουτε πια εισαι ουτε γιατι στην πεφτουνε..αν βγαινει συμπερασμα απο οσα εχουν γραφτει οτι γνωριζες παντελη και κοπελες..το παληκαρι απλα ειπε πως καποιοι αυτο υπονοουν..μαλιστα πιο πριν σε υπερασπιστηκε κραζοντας αυτους που σου την πεφτουνε...αδικα του την επεσες του puchas... :s&m_1: :s&m_1:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
:S :S :S

Δεν ξέρεις τι έχει γαμήσει στην προσωπική του ζωή ο καθένας,αλλά μιας και είμαστε στο bou,ας περιοριστούμε στο ότι η πλειοψηφία των city tours και των call girls,την Μαριάννα την έχουν για πρωινό..
φιλε δεν υπαρχουν μονο οι βιζιτες ..

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μαριάννα για τον μη διάσημο αλλά παντρεμένο με τον οποίο χαμουρευόσουν στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας από το live έχεις να πεις κάτι;

Βλέπω μια πολύ περίεργη ομοιότητα με τα όσα έκαναν οι κολλητές σου στο αυτοκίνητο με τον Παντέλο.

Δεν θα μου φαινόνταν καθόλου παράξενο αν μού έλεγες ότι εκείνη την ημέρα  ο παντρεμένος είχε την ίδια κατάληξη με τον Παντέλο.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
ομορφη εγω ρωτησα επειδη δεν ειχα καταλαβει ουτε πια εισαι ουτε γιατι στην πεφτουνε..αν βγαινει συμπερασμα απο οσα εχουν γραφτει οτι γνωριζες παντελη και κοπελες..το παληκαρι απλα ειπε πως καποιοι αυτο υπονοουν..μαλιστα πιο πριν σε υπερασπιστηκε κραζοντας αυτους που σου την πεφτουνε...αδικα του την επεσες του puchas... :s&m_1: :s&m_1:

δε την έπεσα σ εκείνον συγκεκριμένα αλλά σε όλους όσους το πιστεύουνε
γιατί απλά το βρίσκω βλακώδες
λες κι εσύ "αν βγαινει συμπερασμα απο οσα εχουν γραφτει οτι γνωριζες παντελη και κοπελες"
απο που ακριβώς βγαίνει το συμπέρασμα?
απ'αυτά που γράφουν εδώ?
ε μόνο απ'αυτά που γράφουν εδώ βγαίνει κάτι τέτοιο και είναι εντελώς ηλίθιο να το πιστεύει κανείς

κι εγώ λοιπόν γράφω πως όταν ήρθε ο Λεο Μύκονο, ήμουν κι εγώ και μου την έπεσε
δεν υπάρχουν φωτο, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ήμουν καν Μύκονο, αλλά αφου το λεω , ε κάποια βάση θα έχει  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
κανένα αδιέξοδο
η απάντηση που έδωσες δείχνει το μέγεθος της βλακείας σου
δεν είπες "κάποιοι το υπονοούν αλλά λένε μαλακίες"(1)
είπες κάποιοι το υπονοούν σαν αυτό να είναι στοιχείο ότι τις ξέρω
για ποιό λόγο να το πείς αν δε το πιστεύεις άλλωστε?(2)
η λογική απάντηση είναι αυτή που είπες τώρα , ότι δλδ στα @@ σου
(1) Καλά ρε κοπέλα μου καθυστερημένη είσαι?? Που ξέρω εγώ εάν λένε μαλακίες? Σε ξέρω και από πρίν? Πέντε χρονών είσαι?
(2) Όταν λέμε ότι κάποιο λένε κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πιστεύουμε σε αυτό το κάτι. Αλλο πράγμα το γεγονός ότι λένε κάτι και άλλο πράγμα η πίστη μας σε αυτό το κάτι. Π.χ. κάποιοι λένε πως το 2020 φερειπειν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου. Το λένε ή δεν το λένε? Το ότι μόλις το είπα σημαίνει αυτομάτως ότι το πιστεύω? Μην τα μπερδεύεις στο μυαλό σου.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114472#msg7114472 date=1471164911]
Μαριάννα για τον μη διάσημο αλλά παντρεμένο με τον οποίο χαμουρευόσουν στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας από το live έχεις να πεις κάτι;

Βλέπω μια πολύ περίεργη ομοιότητα με τα όσα έκαναν οι κολλητές σου στο αυτοκίνητο με τον Παντέλο.

Δεν θα μου φαινόνταν καθόλου παράξενο αν μού έλεγες ότι εκείνη την ημέρα  ο παντρεμένος είχε την ίδια κατάληξη με τον Παντέλο.
[/quote]

ναι την ίδια κατάλξηξη είχε
τον έβαλα να πιει με το ζόρι και του έκοψα τα φρένα
εγώ και οι φίλες μου είμαστε οργανωμένη σπείρα που θέλουμε να αφανίσουμε την Ελληνική σόουμπιζ και γενικά τους καλλιτέχνες αυτού του τόπου
:priest: :priest: :priest:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
δε την έπεσα σ εκείνον συγκεκριμένα αλλά σε όλους όσους το πιστεύουνε
γιατί απλά το βρίσκω βλακώδες
λες κι εσύ "αν βγαινει συμπερασμα απο οσα εχουν γραφτει οτι γνωριζες παντελη και κοπελες"
απο που ακριβώς βγαίνει το συμπέρασμα?
απ'αυτά που γράφουν εδώ?
ε μόνο απ'αυτά που γράφουν εδώ βγαίνει κάτι τέτοιο και είναι εντελώς ηλίθιο να το πιστεύει κανείς

κι εγώ λοιπόν γράφω πως όταν ήρθε ο Λεο Μύκονο, ήμουν κι εγώ και μου την έπεσε
δεν υπάρχουν φωτο, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ήμουν καν Μύκονο, αλλά αφου το λεω , ε κάποια βάση θα έχει  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
την επεσες και σε εκεινον ενω στην ουσια αυτος εκραξε αυτους που τα υποστηριζουν αυτα...τελοσπαντων γιατι τρελενεσαι τοσο??απο τις μαλακιες του καθενα ουτε σε ξερουν ουτε τους ξερεις..

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τύπε είναι πολύ εκνευρισμένη η μανταμ. Την δικαιολογώ. Της την έχουνε πέσει εδώ μέσα διαφοροι υποπτοι τυποι και είναι σαν τη γάτα στη γωνία...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
την επεσες και σε εκεινον ενω στην ουσια αυτος εκραξε αυτους που τα υποστηριζουν αυτα...τελοσπαντων γιατι τρελενεσαι τοσο??απο τις μαλακιες του καθενα ουτε σε ξερουν ουτε τους ξερεις..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
(1) Καλά ρε κοπέλα μου καθυστερημένη είσαι?? Που ξέρω εγώ εάν λένε μαλακίες? Σε ξέρω και από πρίν? Πέντε χρονών είσαι?
(2) Όταν λέμε ότι κάποιο λένε κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πιστεύουμε σε αυτό το κάτι. Αλλο πράγμα το γεγονός ότι λένε κάτι και άλλο πράγμα η πίστη μας σε αυτό το κάτι. Π.χ. κάποιοι λένε πως το 2020 φερειπειν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου. Το λένε ή δεν το λένε? Το ότι μόλις το είπα σημαίνει αυτομάτως ότι το πιστεύω? Μην τα μπερδεύεις στο μυαλό σου.

1. είναι εύκολο να δεις αν λένε μαλακίες ή όχι. πολύ εύκολο
2. ποιοί το λένε? 1 άτομο εδώ μέσα? το ότι οι περισσότεροι τρολάρουν δε το βλέπεις?  :idiot:
3. αν με ρωτήσει εμένα κάποιος "είναι ανοιχτά οι πιτσαρίες σήμερα?" και του πω "δε ξέρω, αλλά κάποιοι λένε πως δεν είναι", αντι να του πω ένα σκέτο "δε ξέρω" ή ένα "δε ξέρω, αλλά ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ" , δε δίνω αμέσως την εντύπωση ότι βασίζομαι στη πληροφορία των "κάποιων που το λένε"?
Ακόμη και στο παράδειγμά σου "υπάρχει θεός?" , "κάποιοι λένε πως υπάρχει", ενω θα μπορούσες να πεις "δεν έχουμε κανένα χειροπιαστό στοιχείο για την ύπρξή του"... Ουσιαστικά τι απάντηση δίνεις ? Καταφατική. Αν δε το καταλαβαίνεις αυτό πρόβλημά σου.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

ας πουν ότι θέλουν
αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμα να τους πω ότι λένε μαλακίες
αν θέλουν μπορούν να ψάξουν και να δουν αν ξέρω τις κοπέλες
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠ ΑΥΤΟ?  :idiot: :idiot: :idiot:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
φιλε δεν υπαρχουν μονο οι βιζιτες ..

Το ξέρω,αυτό εννοούσα στην αρχή του post

[size=16pt]Δεν ξέρεις τι έχει γαμήσει στην προσωπική του ζωή ο καθένας[/size],αλλά μιας και είμαστε στο bou,ας περιοριστούμε στο ότι η πλειοψηφία των city tours και των call girls,την Μαριάννα την έχουν για πρωινό..

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ναι την ίδια κατάλξηξη είχε
τον έβαλα να πιει με το ζόρι και του έκοψα τα φρένα
εγώ και οι φίλες μου είμαστε οργανωμένη σπείρα που θέλουμε να αφανίσουμε την Ελληνική σόουμπιζ και γενικά τους καλλιτέχνες αυτού του τόπου
:priest: :priest: :priest:

Οπότε παραδέχεσαι ότι ήταν ΚΑΙ διάσημος ΚΑΙ παντρεμένος ενώ ως τώρα μάς έλεγες τα αντίθετα.Μάλιστα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
Τύπε είναι πολύ εκνευρισμένη η μανταμ. Την δικαιολογώ. Της την έχουνε πέσει εδώ μέσα διαφοροι υποπτοι τυποι και είναι σαν τη γάτα στη γωνία...

έχουν βγάλει πολλοί πράγματα απ'το μυαλό τους για εμένα
δε με ενοχλεί το τι συγκεκριμένα λένε
δε το θεωρώ ντροπή να κάνω παρέα με τις κοπέλες
δε το θεωρώ ντροπή να πηγαίνω για αμαξάτη φάση
δε με ενοχλεί καν το να βγάζουν κάποιοι πράγματα απ'το μυαλό τους για εμένα, εφόσον δε θήγουν τρίτους
απλά ασχολούνται με εμένα και μου δίνουν αξία
αυτό που θεωρώ εντελώς κουλό, είναι κάποιος να πιστεύει ως γεγονός, κάτι που είπε κάποιος ανώνυμα εδώ μέσα
πιο μεγάλη ηλιθιότητα απ αυτή δε παίζει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114498#msg7114498 date=1471165581]
Οπότε παραδέχεσαι ότι ήταν ΚΑΙ διάσημος ΚΑΙ παντρεμένος ενώ ως τώρα μάς έλεγες τα αντίθετα.Μάλιστα.
[/quote]

παντρεμένος δεν είπα πουθενά πως είναι
και είπα επίσης "και γενικά τους καλλιτέχνες αυτού του τόπου "
τα συμπεράσματά σου τσακίζουν κόκκαλα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
1. είναι εύκολο να δεις αν λένε μαλακίες ή όχι. πολύ εύκολο
2. ποιοί το λένε? 1 άτομο εδώ μέσα? το ότι οι περισσότεροι τρολάρουν δε το βλέπεις?  :idiot:
3. αν με ρωτήσει εμένα κάποιος "είναι ανοιχτά οι πιτσαρίες σήμερα?" και του πω "δε ξέρω, αλλά κάποιοι λένε πως δεν είναι", αντι να του πω ένα σκέτο "δε ξέρω" ή ένα "δε ξέρω, αλλά ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ" , δε δίνω αμέσως την εντύπωση ότι βασίζομαι στη πληροφορία των "κάποιων που το λένε"?
Ακόμη και στο παράδειγμά σου "υπάρχει θεός?" , "κάποιοι λένε πως υπάρχει", ενω θα μπορούσες να πεις "δεν έχουμε κανένα χειροπιαστό στοιχείο για την ύπρξή του"... Ουσιαστικά τι απάντηση δίνεις ? Καταφατική. Αν δε το καταλαβαίνεις αυτό πρόβλημά σου.
1. Εύκολο είναι ενδιαφέρον δεν είναι.
2. Εντάξει δεν μπηκα να δω ολη τη συζήτηση. Μπορεί όντως να είναι ένα και θα ήταν σωστότερο να έγραφα ότι ένας το λέει αντί κάποιοι. Σκότωσε με.
3. Οκ έχω πρόβλημα.

Προτείνω συμφιλίωση  :S

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
ας πουν ότι θέλουν
αλλά κι εγώ έχω το δικαίωμα να τους πω ότι λένε μαλακίες
αν θέλουν μπορούν να ψάξουν και να δουν αν ξέρω τις κοπέλες
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠ ΑΥΤΟ?  :idiot: :idiot: :idiot:
και να τις ξερεις τι εγινε..??τιποτα ..μεταξυ μας αν ξερεις την φροσω κανε μου  κονε..!!πλακα κανω :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom