Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
γράφεις και εσύ εδώ, μην το ξεχνας

άλλο γράφω, άλλο πιστεύω τα όσα γράφονται
έχουν πει ένα κάρο βλακείες για εμένα τις οποίες τις βγάζουν απ'το κεφάλι τους, είτε επειδή το ξύνουν και δεν έχουν τίποτα να κάνουν, είτε απλά για να τρολάρουν
είχαν φτιάξει πλαστό πμ που και καλά μου έστειλα σε κάποιον ζητώντας του να βρεθούμε και να με πληρωσει
είχαν βγάλει το συμπέρασμα απο μια κουβέντα που είχα, πως νταλαβερίζομαι με κάποιον διάσημο παντρεμένο
(επειδή είπα βρεθήκαμε στο αμάξι  όταν γυρνούσε απο λαιβ, λες και όλοι όσοι κάνουν λάιβ είναι διάσημοι!)
τώρα λενε πως ξέρω τη Φρόσω και τη Μίνα, απλά και μόνο επειδή μένω Γλυφάδα
και όταν πετάγεται κάποιος και λέει "ε κάποιοι εδώ αυτό ισχυρίζονται", δεν είναι τερμά ηλίθιος????????  :headbang: :headbang: :headbang:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114404#msg7114404 date=1471162018]
Άσε τα νομίσματα.ΚΑΙ τις υπερασπίζεις ΚΑΙ είσαι Γλυφάδα.
(Μη σου πω ότι αρχίζει να κυκλοφορεί η φήμη ότι με τον λογαριασμό σου εδώ,γράφει ΚΑΙ η Φρόσω)
[/quote]

με το λογαριασμό μου γράφουν μερικοί Ιλουμινάτι , ποιά Φρόσω?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Έχοντας μπεί η μαντάμ Μαριάννα σε αντιπαράθεση με τους υβριστές της, και αρνούμενη με όλη της τη δύναμη πως δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες, εισάγεται αυτομάτως την πιθανότητα να μην συμβαίνει τελικά ετούτο.

Θα έπρεπε να τους γράψει στα τέτοια της αντί να διαλαλεί πως δεν γνωρίζει τις κοπέλες. Λάθος τακτική απλά.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Έχοντας μπεί η μαντάμ Μαριάννα σε αντιπαράθεση με τους υβριστές της, και αρνούμενη με όλη της τη δύναμη πως δεν έχει καμιά σχέση με τις άλλες, εισάγεται αυτομάτως την πιθανότητα να μην συμβαίνει τελικά ετούτο.

Θα έπρεπε να τους γράψει στα τέτοια της αντί να διαλαλεί πως δεν γνωρίζει τις κοπέλες. Λάθος τακτική απλά.
την μπριζωνουνε και αυτη ψαρωνει... :2funny: :2funny:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
έχουν πει ένα κάρο βλακείες για εμένα τις οποίες τις βγάζουν απ'το κεφάλι τους, είτε επειδή το ξύνουν και δεν έχουν τίποτα να κάνουν, είτε απλά για να τρολάρουν
είχαν φτιάξει πλαστό πμ που και καλά μου έστειλα σε κάποιον ζητώντας του να βρεθούμε και να με πληρωσει
είχαν βγάλει το συμπέρασμα απο μια κουβέντα που είχα, πως νταλαβερίζομαι με κάποιον διάσημο παντρεμένο
(επειδή είπα βρεθήκαμε στο αμάξι  όταν γυρνούσε απο λαιβ, λες και όλοι όσοι κάνουν λάιβ είναι διάσημοι!)
και όταν πετάγεται κάποιος και λέει "ε κάποιοι εδώ αυτό ισχυρίζονται", δεν είναι τερμά ηλίθιος????????  :headbang: :headbang: :headbang:
Δηλαδή δεν το ισχυρίζονται?  :think:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Καλά είσαι ηλιθια? Πιστεύεις όσα λένε εδώ μέσα?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

όχι κακομοίρη, απλά γελάω
φυσικά και πιστεύω ότι τρολάρουν, αν δε τρολάρουν είναι απλά ηλίθιοι
εύκολα μπορεί να δει κανείς ποιός είναι φίλος με ποιόν
φίλοι στα social media, κοινές φωτο, κοινά check in κλπ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114431#msg7114431 date=1471163071]
Και τότε τί χτυπιέσαι σαν χταπόδι ρε γκάου;  :uglystupid:
[/quote]

τι κάνω?  :think: :think: :think:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
εγώ αν τα πιστεύω?
να πιστέψω κάποιο ψέμα που είπαν για τον εαυτό μου?
πως γίνεται αυτό? :think:
Εγώ έγραψα ότι κάποιοι υπονοουν πως έχεις σχέση με τις κοπέλες. Με είπες ηλίθιο.
Εσύ έγραψες ότι κάποιοι υπονοουν πως έχεις σχέση με παντρεμένο. Σε είπες ηλίθια.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1

Οκ.Δεν ήταν διάσημος.Ήταν όμως παντρεμένος.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ έγραψα ότι κάποιοι υπονοουν πως έχεις σχέση με τις κοπέλες. Με είπες ηλίθιο.
Εσύ έγραψες ότι κάποιοι υπονοουν πως έχεις σχέση με παντρεμένο. Σε είπες ηλίθια.

Οπότε...Είναι  :uglystupid: και συν τοις άλλοις υπερασπίζεται παθιασμένα τις κολλητές της τα ΦροσωΜινοβρωμόμουνα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ρώτησαν αν όντως έχω σχέση με τις κοπέλες
είπες "δε ξέρω ΑΛΛΑ κάποιοι αυτό υπονοούν"
τι σημαίνει αυτό?
πως δίνεις κάποιες πιθανότητες κάποιοι να λένε την αλήθεια
κανείς δεν υπονόησε πως τα έχω με παντρεμένο, το είπαν ξεκάθαρα , επειδή είπα πως γυρνούσε απο λαιβ και είμαστε στο αμάξι  :headbang:
και το έφερα ως παράδειγμα για να δείξω το τι κοτσάνες αμολάνε εδώ μέσα
γκε γκε?

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Με δυο λόγια μαντάμ, το ότι ανέφερα πως κάποιοι υπονούν πως γνωρίζεις τις κοπέλες, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τους πιστεύω κιόλας. Αυτό ήταν το λογικό άλμα το οποίο έκανες και οδηγήθηκες σε αδιέξοδο.

Σιγά μην πιστεύω ό,τι γράφεται εδώ μέσα. Με ρώτησε ένας τύπος εάν έχεις σχέση με τις κοπέλες. Τι να του απαντήσω. Ναι έχει ή όχι δεν έχει? Στα τέτοια μου αν έχεις στα τέτοια μου αν δεν έχεις σε τελευταία ανάλυση.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Με δυο λόγια μαντάμ, το ότι ανέφερα πως κάποιοι υπονούν πως γνωρίζεις τις κοπέλες, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τους πιστεύω κιόλας. Αυτό ήταν το λογικό άλμα το οποίο έκανες και οδηγήθηκες σε αδιέξοδο.

Σιγά μην πιστεύω ό,τι γράφεται εδώ μέσα. Με ρώτησε ένας τύπος εάν έχεις σχέση με τις κοπέλες. Τι να του απαντήσω. Ναι έχει ή όχι δεν έχει? Στα τέτοια μου αν έχεις στα τέτοια μου αν δεν έχεις σε τελευταία ανάλυση.

κανένα αδιέξοδο
η απάντηση που έδωσες δείχνει το μέγεθος της βλακείας σου
δεν είπες "κάποιοι το υπονοούν αλλά λένε μαλακίες"
είπες κάποιοι το υπονοούν σαν αυτό να είναι στοιχείο ότι τις ξέρω
για ποιό λόγο να το πείς αν δε το πιστεύεις άλλωστε?
η λογική απάντηση είναι αυτή που είπες τώρα , ότι δλδ στα @@ σου

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έγραψα "δεν ξερω ΑΛΛΑ αυτό υπονουν καποιοι"

καλά πες ότι θες, πες πως είμαστε κολλητές, πες πως θα παω μάρτυρας υπεράσπισης, πες πως ήμουν κι εγώ στο τροχαίο, πες ότι σου κατέβει στη κούτρα σου, το έχεις το δικαίωμα
όπως κι εγώ έχω το δικαίωμα να θεωρώ ηλίθιους όσους πιστεύουν ό,τι γράφεται εδώ

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ομολόγησε την ανάμειξη των κολλητών φιλενάδων σου στο θάνατο του Παντέλου και να είσαι σίγουρη πως θα αντιμετωπιστείς με επιείκια.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7114455#msg7114455 date=1471164102]
Ομολόγησε την ανάμειξη των κολλητών φιλενάδων σου στο θάνατο του Παντέλου και να είσαι σίγουρη πως θα αντιμετωπιστείς με επιείκια.
[/quote]

εσύ δε παίζει να μην είσαι τρολ  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom