You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 217K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ξεχειλίζει η σοφία εδώ μεσα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
Παλι καλα που σκοτωθηκε ο γαμημενος και δεν βγηκε στην παραλιακη να παρει κανεναν κακομοιρη που πηγαινε στη δουλεια, στο λαιμο του.
The truth has been spoken
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ειλικρινά απορώ που σε κάθε νήμα που συμμετέχει η Μαριάννα συνασπιζεστε και τη βρίζετε ή την κραζετε..Δηλαδή τι ικανοποίηση βρίσκετε να την πέφτετε όλοι μαζί σε μία γυναίκα που έχει το θάρρος να είναι επώνυμη εδώ μέσα, σε αντίθεση με μας που το παίζουμε μάγκες πίσω από το πληκτρολόγιο..Δεν μας τιμά αυτή η στάση, γι αυτό και λέω να το κόψετε.
Και στη Μαριάννα συστήνω να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Την βριζουν γιατι δεν θα ειναι ποτε ικανοι να γαμησουν τετοιο μουνι.Ειλικρινά απορώ που σε κάθε νήμα που συμμετέχει η Μαριάννα συνασπιζεστε και τη βρίζετε ή την κραζετε..Δηλαδή τι ικανοποίηση βρίσκετε να την πέφτετε όλοι μαζί σε μία γυναίκα που έχει το θάρρος να είναι επώνυμη εδώ μέσα, σε αντίθεση με μας που το παίζουμε μάγκες πίσω από το πληκτρολόγιο..Δεν μας τιμά αυτή η στάση, γι αυτό και λέω να το κόψετε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Για πες λιγο να μαθουμε και εμεις..Τι παιζει στην Τατιανα που ειπες και δεν σου Αρεσε και εφυγες;;και στον νασο που Δουλευες;απ'τις επιλογές που έκανα στα 19 μου...
μάλιστα
τώρα μιλάς σωστά
κρίνε με όσο θες γλύκα, δεν έχω ιδέα ποιός είσαι οπότε δε μπορώ να πω πως με αφορά η άποψη σου
κισις!
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ειλικρινά απορώ που σε κάθε νήμα που συμμετέχει η Μαριάννα συνασπιζεστε και τη βρίζετε ή την κραζετε..Δηλαδή τι ικανοποίηση βρίσκετε να την πέφτετε όλοι μαζί σε μία γυναίκα που έχει το θάρρος να είναι επώνυμη εδώ μέσα, σε αντίθεση με μας που το παίζουμε μάγκες πίσω από το πληκτρολόγιο..Δεν μας τιμά αυτή η στάση, γι αυτό και λέω να το κόψετε.
Σ'ευχαριστώ, αλλά πλέον δε γράφω ποτέ στο νήμα μου, δεν ανεβάζω φωτογραφίες κι αν κάοοιος ξεκινλησει το κράξιμο, ή που δεν απαντάω ή που τον τρολάρω.
Στον προηγούμενο που έλεγε ότι δε θα βρω έναν καλό γαμπρό, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω γιατί δε με έβρισε.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Την βριζουν γιατι δεν θα ειναι ποτε ικανοι να γαμησουν τετοιο μουνι.
:-* :-* :-* :-*
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Για πες λιγο να μαθουμε και εμεις..Τι παιζει στην Τατιανα που ειπες και δεν σου Αρεσε και εφυγες;;και στον νασο που Δουλευες;
δε δούλευα ποτέ στον Νάσο
στη Τατιάνα ήταν όλα στημένα και σκηνοθετημένα
τότε που πήγα εγώ, θα μας έβρισκε ταχα μου ο Μάρκελλος στο δρόμο να μας αλλάξει λουκ
Δε βρήκε τυχαία κόσμο στο δρόμο φυσικά μας είχαν πει απο πριν εμάς να παμε και να ντυθούμε χάλια
και μετά "ω τι έκπληξη πως άλλαξες έτσι?" :p
Αργότερα, επειδή δούλευα στην ens , εταιρία παραγωγής που συνεργάζεται με τη Τατιάνα, με πήραν αρκετές άλλες φορές να παω και είπα όχι
Συγκεκριμένα με είχαν παρει και μου ΄'χαν πει να παω και να παραστήσω πως είμαι κοπέλα απο Β.Π. και πως σνομπάρω τα Δ.Π.
Της λεω "μα τι λέτε? η μάνα μου μεγάλωσε στηα Δυτικά΄, έχω συγγενείς εκεί, δεν έχω κάτι κακό να πω γι'αυτούς!"
Μου λένε "δε πειράζει θα σου πουμε εμείς τα λόγια"
Έλεος!!!!
Για τον Νάσο απλά κατάλαβα ότι είναι μαλάκας απ'το τρόπο που γράφει
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πάντως μπέσα τώρα, χωρίς κράξιμο πόσα πήρε ο Νάσος για να την διαφημίσει την Μαριάννα?
Αυτός στο τζάμπα δεν κάνει τπτ και είναι γνωστός πορνοπαραγωγός και εκβιαστόμουτρο.
Είναι φίλοι επειδή μένουν και οι 2 ΓΛΥΦΆΔΑ?
Χαζή είσαι κοπέλα μου?
Ξέρεις πως πληρώνονται εκεί?
Ανεβάζουν κάτι πιασάρικο και όσο πιο πολλά Views τόσο καλύτερα παει το site και έτσι αν έχει υψηλή επισκεψιμότητα ΄, σκάνε πολλές διαφημίσεις και πληρώνονται απ'αυτές
αν ήταν να πληρώνονταν απ'αυτούς για τους οποίους γράφουν, δε θα τους έκραζαν ποτέ, δε θα χρησιμοποιούσαν click-bates και δε θα έγαψαν ποτέ ψέμματα.
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Απόσπασμα από συνέντευξη Μαριάννας:
-Ποια τα χαρακτηριστικά του άντρα που θα μπορούσε να σε κερδίσει;
-Δύσκολη ερώτηση. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στις επιλογές μου πέραν του ότι οι περισσότεροι που με έχουν γοητεύσει ήταν κι αυτοί καλλιτέχνες. Οπότε, ίσως αυτό το ταλέντο να με γοητεύει.
Σιγά μωρή πατσαβούρα Μαριάννα που την είδες και Ανρί Μπρεσσόν.
-Δύσκολη ερώτηση. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο στις επιλογές μου πέραν του ότι οι περισσότεροι που με έχουν γοητεύσει ήταν κι αυτοί καλλιτέχνες. Οπότε, ίσως αυτό το ταλέντο να με γοητεύει.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Αυτή είναι η Μαριάννα?????? Άντε ντε και δεν μπορούσα να καταλάβω εδω μέσα...Απόσπασμα από συνέντευξη Μαριάννας:
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Jimmy Jim γιατι τηνε βρίζεις την κοπέλα? Έχεις προηγούμενα μαζί της?
Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Jimmy Jim γιατι τηνε βρίζεις την κοπέλα? Έχεις προηγούμενα μαζί της?
Απλά σχολίασα το "κι αυτοί καλλιτέχνες".
Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απόσπασμα από συνέντευξη Μαριάννας:
"Αληθεύει μερικώς" ότι δήλωσε πως της αρέσει να τελειώνουν στο στόμα της.
Και πιο κάτω "ε, και να το είπα, γιατί σας σόκαρε;".
Βράχος σταθερότητας, φάρος αλήθειας το Μαριαννάκι!
και εγω το ιδιο ειχα παθει..Αυτή είναι η Μαριάννα?????? Άντε ντε και δεν μπορούσα να καταλάβω εδω μέσα...
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε έχουμε αξιόλογα και αναγνωρισμένα άτομα στο σαιτ. Δεν είμαστε παιξε - γέλασε. Εγώ πιστεύω υπάρχουν και άλλοι διάσημοι που κρύβονται πίσω από το nick τους.και εγω το ιδιο ειχα παθει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 936
- Εμφανίσεις
- 62K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις