Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
δλδ δε θα αποκατασταθώ?
δε θα παντρευτώ?
δε θα έχω έναν μαλάκα πάνω απ'το κεφάλι μου να με έχει για να του μαζεύω και να του κρατάω τα παιδιά ενώ αυτός πηδάει πιπίνια?
αχ μη μου το λες αυτό θα φαρμακωθώ!  :2funny:

Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης ή γάμου,αλλά αν θα καθόταν αξιόλογο άτομο να ασχοληθεί ή μόνο άτομα που σε θεωρούν καμμένη και επιφενειακή με τα social media και απλά θέλουν να σε πηδήξουν λόγω καλής εμφάνισης.
Η φίλη μου πάντως μου είπε ότι όταν έκανε το Maxim,κ.λ.π.και αφού παράλληλα τραβήχτηκε με γνωστό ποδοσφαιριστή,την θεωρούσαν από επιφανειακό πουτανάκι μέχρι βίζιτα πολυτελείας και δεν την πολυέπαιρναν στα σοβαρά.
Λόγια της αυτά..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
από το να τρολλαρουμε στο νημα για να περναει η ωρα μεχρι να απειλουν καποιοι την κοπελλα υπαρχει αποσταση 

δεν μπορει να πιστεψει κανεις ότι τα κορίτσια τον εβαλαν να κανει κατι με το ζορι  :uglystupid:

στην τελικη αν εγινε και κατι ο μακαρίτης πηγε χορτατος  :S

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δεν τίθεται θέμα αποκατάστασης ή γάμου,αλλά αν θα καθόταν αξιόλογο άτομο να ασχοληθεί ή μόνο άτομα που σε θεωρούν καμμένη και επιφενειακή με τα social media και απλά θέλουν να σε πηδήξουν λόγω καλής εμφάνισης.
Η φίλη μου πάντως μου είπε ότι όταν έκανε το Maxim,κ.λ.π.και αφού παράλληλα τραβήχτηκε με γνωστό ποδοσφαιριστή,την θεωρούσαν από επιφανειακό πουτανάκι μέχρι βίζιτα πολυτελείας και δεν την πολυέπαιρναν στα σοβαρά.
Λόγια της αυτά..

ξέρω αρκετά αξιόλογα άτομα που έχουν σοβαρή σχέση μέχρι και γάμο με κανονικές βίζιτες
τα δικά μου σχόλια στο μπλόγκ του σιχαμερού Γουμενίδη θα τους πειράξουν?  :2funny: :2funny:
Επίσης δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι άτομα έχουν ασχοληθεί μαζί μου και με τι άτομα έχω ασχοληθεί εγώ.  ;)
Ακομη, δες λίγο καλύτερα πόσο καμμένη είμαι με τα social media πριν πεις κάτι. Μόνο με fb ασχολούμαι κι αυτό το έχω κάνει να μη δέχεται friend requests και σχόλια απο άγνωστους.
Αλλά όπως και να 'χει, αν σε καίει τόσο η αποκατάσταση μου και τι άντρα θα βρω, να σου πω για να ηρεμήσεις πως ως επιφανειακό πουτανάκι, θα βρω άλλον έναν επιφανειακό κλαρινογαμπρό, έχει γεμίσει ο κόσμος απο δαύτους και έκανα τη τύχη μου  :2funny:  :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
από το να τρολλαρουμε στο νημα για να περναει η ωρα μεχρι να απειλουν καποιοι την κοπελλα υπαρχει αποσταση 

δεν μπορει να πιστεψει κανεις ότι τα κορίτσια τον εβαλαν να κανει κατι με το ζορι  :uglystupid:

στην τελικη αν εγινε και κατι ο μακαρίτης πηγε χορτατος  :S

κι όμως είναι πολλοί που την ισχυρίζονται αυτή τη μαλακία

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Μας ζαλισανε με τον παντελιδη. Δυο μπουκαλια ειχε πιει. Παλι καλα που με το τανκ δεν επεσε σε κανενα χριστιανο που πηγαινε στη δουλεια του η σε κανενα σχολικο γεματο παιδακια που πηγαιναν σχολειο, να τους ξεπαστρεψει.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μαριαννα σε λιγο καιρο ετσι σας κοβω με τις κολλητες σου

46231763.cached.jpg

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ξέρω αρκετά αξιόλογα άτομα που έχουν σοβαρή σχέση μέχρι και γάμο με κανονικές βίζιτες

Xλωμόν τύπισσα..
Άσε να ξέρουμε εμείς που έχουμε πηδήξει περισσότερες από όσες εσύ γνωρίζεις.

Αλλά όπως και να 'χει, αν σε καίει τόσο η αποκατάσταση μου και τι άντρα θα βρω, να σου πω για να ηρεμήσεις πως ως επιφανειακό πουτανάκι, θα βρω άλλον έναν επιφανειακό κλαρινογαμπρό, έχει γεμίσει ο κόσμος απο δαύτους και έκανα τη τύχη μου  :2funny:  :2funny: :2funny:

Δεν με καίει,αλλά εξαιτίας αυτού του "ψηφιακού" προφίλ που έχεις δημιουργήσει με τις επιλογές σου όλα αυτά τα χρόνια,νομίζω ότι η συνύπαρξη με φελλό είναι μονόδρομος.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι γυναίκες είναι ότι,σαν άνθρωποι, αυτοπροσδιορίζεστε από τις επιλογές σας και αυτή είναι η "εικόνα" σας για μας.
Δεν φταίμε εμείς..

Αναρωτήσου μόνη σου αν έπαιρνες στα σοβαρά έναν άντρα που είχε πάει τατιάνα και είχες χιλιάδες μηνύματα στο cosmopolitan..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Xλωμόν τύπισσα..
Άσε να ξέρουμε εμείς που έχουμε πηδήξει περισσότερες από όσες εσύ γνωρίζεις.

Δεν με καίει,αλλά εξαιτίας αυτού του "ψηφιακού" προφίλ που έχεις δημιουργήσει με τις επιλογές σου όλα αυτά τα χρόνια,νομίζω ότι η συνύπαρξη με φελλό είναι μονόδρομος.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε οι γυναίκες είναι ότι,σαν άνθρωποι, αυτοπροσδιορίζεστε από τις επιλογές σας και αυτή είναι η "εικόνα" σας για μας.
Δεν φταίμε εμείς..

Αναρωτήσου μόνη σου αν έπαιρνες στα σοβαρά έναν άντρα που είχε πάει τατιάνα και είχες χιλιάδες μηνύματα στο cosmopolitan..

ντουντ,
η Κιμ έκανε τσόντα
τώρα είναι παντρεμένη
η Τζούλια έκανε τσόντα
τώρα είναι παντρεμένη
και έχω και κάμποσα άλλα παραδείγματα κοριτσιών που είναι ή ήταν βίζιτες και έχουν σοβαρές σχέσεις αλλά δε μπορώ να τις κατονομάσω
αλλά κατα τ'άλλα θα ενοχλήσει κάποιον το που σχολιάζω εγώ?
εδώ γελάμε
αν ο άντρας δεν είναι κομπλεξικός, δε θα σταθεί στο που γράφω σχόλια και τι φωτο ανεβάζω
Επίσης δεν είναι και πολλοί αυτοί που με παρακολουθούν τόσο φανατικά όσο εσείς εδώ μέσα
Έχουν άλλα πράγματα να κάνουν στη ζωή τους απ'το να παρακολουθούν το "ψηφιακό μου προφίλ"
Το σχόλιό σου είναι τέρμα σεξιστικό και εκτός του ότι δηλώνει κόμπλεξ, δηλώνει και την αντίληψη που έχετε όλοι εδώ μέσα πως όλες είναι πουτάνες αλλά και την άλλη απαρχαιωμένη αντίληψη πως μια κοπέλα πρέπει να βρει ένα σοβαρό  για να "συνυπάρχει"  :uglystupid:
Κούλαρε λοιπόν, με ποιούς έχω κάνει σχέσεις και με ποιούς θα κάνω, δε νομίζω να σε αφορά.
Και είσαι και off topic 
Τσιαρς!  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ντουντ,
η Κιμ έκανε τσόντα
τώρα είναι παντρεμένη
η Τζούλια έκανε τσόντα
τώρα είναι παντρεμένη
και έχω και κάμποσα άλλα παραδείγματα κοριτσιών που είναι ή ήταν βίζιτες και έχουν σοβαρές σχέσεις αλλά δε μπορώ να τις κατονομάσω

Nαι... :rolleyes:
Η κιμ είναι παντρεμένη με κάποιον που ακούει φωνές και έχει φλιπάρει
και η τζούλια παντρεύτηκε ένα μαμόθρεφτο παιδάκι για να ναι του χεριού της.
Τρομερά παραδείγματα.
Αξιόλογος ξέρεις τι θα πει;
Μάλλον όχι..

Το σχόλιό σου είναι τέρμα σεξιστικό και εκτός του ότι δηλώνει κόμπλεξ, δηλώνει και την αντίληψη που έχετε όλοι εδώ μέσα πως όλες είναι πουτάνες αλλά και την άλλη απαρχαιωμένη αντίληψη πως μια κοπέλα πρέπει να βρει ένα σοβαρό  για να "συνυπάρχει"  

Πιο σεξιστικό με το "Δε θα έβγαινα ποτέ με κάποιον από δω μέσα",που μας έχεις απευθύνει πολλάκις λες και είμαστε βιαστές,δεν είναι..

Κόμπλεξ απέναντι σε ποιον ρε τύππισα..
Σε κάποια που βγήκε στην τατιάνα και που την ξέρει ο υπερδημοσιογράφος Nasos;

Όσο για τα άλλα,πρώτος εγώ κράζω εδώ μέσα όσους λένε ότι όλες είναι ελλεηνίδες και επίσης ζω σε μια χώρα που υπάρχουν γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά,για ποια "συνύπαρξη" μου λες..

Όντως,off topic..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Nαι... :rolleyes:
Η κιμ είναι παντρεμένη με κάποιον που ακούει φωνές και έχει φλιπάρει
και η τζούλια παντρεύτηκε ένα μαμόθρεφτο παιδάκι για να ναι του χεριού της.
Τρομερά παραδείγματα.
Αξιόλογος ξέρεις τι θα πει;
Μάλλον όχι..

Πιο σεξιστικό με το "Δε θα έβγαινα ποτέ με κάποιον από δω μέσα",που μας έχεις απευθύνει πολλάκις λες και είμαστε βιαστές,δεν είναι..

Κόμπλεξ απέναντι σε ποιον ρε τύππισα..
Σε κάποια που βγήκε στην τατιάνα και που την ξέρει ο υπερδημοσιογράφος Nasos;

Όσο για τα άλλα,πρώτος εγώ κράζω εδώ μέσα όσους λένε ότι όλες είναι ελλεηνίδες και επίσης ζω σε μια χώρα που υπάρχουν γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά,για ποια "συνύπαρξη" μου λες..

Όντως,off topic..

ε πες το ότι αυτό είναι το πρόβλημά σου μαζί μου ντε!
θα ήμουν πάρα πολύ σοβαρή αν έβγαινα με άτομα απο εδώ μέσα έχεις δίκιο και ίσως να με εκτιμούσαν περισσότερο οι άντρες
η που ξέρεις? ίσως έβρισκα τον "αξιόλογο" εδώ μέσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε κάνω καν γνωριμίες μέσω ίντερνετ γλυκέ μου οπότε χαλάρωσε
στη Τατιάνα πήγα στα 18-19 μου και μόλις μυρίστηκα τι παίζει δε ξαναπάτησα
το ίδιο και με τον Νάσο, όταν μυρίστηκα πόσο μαλάκας είναι, δε ξαναμίλησα μαζί του και τον διέγραψα και όταν γράφει μαλακίες τον βρίζω
αλλά ναι , αφου έχω παει Τατιάνα και μιλούσα με τον Νάσο είμαι του πεταματού...
εσύ που κρίνεις εμένα, χωρίς να με ξέρεις ας πούμε, είσαι αλάνθαστος
γλυκούλη, μ'έκανες και γέλασα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
marianna λιγα τα λογια σου για τον νασο μην εχουμε αλλα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ε πες το ότι αυτό είναι το πρόβλημά σου μαζί μου ντε!
θα ήμουν πάρα πολύ σοβαρή αν έβγαινα με άτομα απο εδώ μέσα έχεις δίκιο και ίσως να με εκτιμούσαν περισσότερο οι άντρες

Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσα να έχω μαζί σου,είναι ότι δεν κάνεις βίζιτες,αλλά ευτυχώς κάνουν τόσες άλλες.
Αυτό είναι και το ταβάνι των απαιτήσεων που θα μπορούσα να είχα από εσένα.
Να ήσουν βίζιτα.

στη Τατιάνα πήγα στα 18-19 μου και μόλις μυρίστηκα τι παίζει δε ξαναπάτησα

Κι άλλες ήταν 18-19,στην τατιάνα και στον νάσο δεν πήγαν τύπισσα.
Ούτε έχουν χιλιάδες post στο bou,χωρίς να είναι εκδιδόμενες..

Από τι θες να τις κρίνω σαν ανθρώπους;
Από το αν έχουν πλαστικά βυζιά;
Επιλέγω να τις κρίνω από τις επιλογές τους.

εσύ που κρίνεις εμένα, χωρίς να με ξέρεις ας πούμε, είσαι αλάνθαστος
γλυκούλη, μ'έκανες και γέλασα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλάνθαστος όχι,αλλά στην τατιάνα δε θα πήγαινα.
Σε κρίνω από τις επιλογές σου,τι ποιο δίκαιο από αυτό;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Το μόνο πρόβλημα που θα μπορούσα να έχω μαζί σου,είναι ότι δεν κάνεις βίζιτες,αλλά ευτυχώς κάνουν τόσες άλλες.
Αυτό είναι και το ταβάνι των απαιτήσεων που θα μπορούσα να είχα από εσένα.
Να ήσουν βίζιτα.

Κι άλλες ήταν 18-19,στην τατιάνα και στον νάσο δεν πήγαν τύπισσα.
Ούτε έχουν χιλιάδες post στο bou,χωρίς να είναι εκδιδόμενες..

Από τι θες να τις κρίνω σαν ανθρώπους;
Από το αν έχουν πλαστικά βυζιά;
Επιλέγω να τις κρίνω από τις επιλογές τους.

Αλάνθαστος όχι,αλλά στην τατιάνα δε θα πήγαινα.
Σε κρίνω από τις επιλογές σου,τι ποιο δίκαιο από αυτό;

απ'τις επιλογές που έκανα στα 19 μου...
μάλιστα
τώρα μιλάς σωστά
κρίνε με όσο θες γλύκα, δεν έχω ιδέα ποιός είσαι οπότε δε μπορώ να πω πως με αφορά η άποψη σου
κισις!

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καλά που υπάρχει και ο Νάσος και μάς θυμίζει αυτά που άλλες προσπαθούν ΚΑΙ να τα διαστρεβλώσουν ΚΑΙ να τα ξεχάσουμε:
Στις 18 του μήνα είναι τα 6μηνα του Παντέλου της καρδιάς μας...

Πέρασαν κιόλας 6 μήνες Μαριάννα και ακόμη, καμμιά από τις δυο φιλενάδες σου, δεν ζήτησε απλά ένα συγγνώμη να απαλύνει τον πόνο της κ.Αθηνάς να ελαφρύνει την ψυχούλα του Παντέλου.

Το αντίθετο μάλιστα:Προσπαθείτε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να διαστρεβλώσετε τα γεγονότα.Ντροπή σας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7113632#msg7113632 date=1471090521]
Καλά που υπάρχει και ο Νάσος και μάς θυμίζει αυτά που άλλες προσπαθούν ΚΑΙ να τα διαστρεβλώσουν ΚΑΙ να τα ξεχάσουμε:
Στις 18 του μήνα είναι τα 6μηνα του Παντέλου της καρδιάς μας...

Πέρασαν κιόλας 6 μήνες Μαριάννα και ακόμη, καμμιά από τις δυο φιλενάδες σου, δεν ζήτησε απλά ένα συγγνώμη να απαλύνει τον πόνο της κ.Αθηνάς να ελαφρύνει την ψυχούλα του Παντέλου.

Το αντίθετο μάλιστα:Προσπαθείτε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να διαστρεβλώσετε τα γεγονότα.Ντροπή σας.

[/quote]

Σωστά, ένα ρημάδι συγνώμη γιατί ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ να πιεί το Βόσπορο και του πάτησαν κρυφά το γκάζι στη στροφή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom