Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Μπορει να ναι 15χρονα που δε ξερουν ορθογραφια λογω γκρικλις.Σημεια των καιρων,δυστυχως.Δε σημαινει κατι αυτό και κακως τσουβαλιάζεις.Εγω ακουγα Παντελιδη και μου αρεσε από τη πρωτη στιγμη.

Δε σημαίνει οτι όποιος άκουγε και ακούει Παντελίδη είναι κατακριτέος και "χαμηλότερου" επιπέδου. Αλλά σίγουρα, όσοι άκουγαν Παντελίδη δεν κάνουν αυτές τις γραφικές μαλακίες και υπερβολές που κάνουν κάποιοι.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Δε σημαίνει οτι όποιος άκουγε και ακούει Παντελίδη είναι κατακριτέος και "χαμηλότερου" επιπέδου. Αλλά σίγουρα, όσοι άκουγαν Παντελίδη δεν κάνουν αυτές τις γραφικές μαλακίες και υπερβολές που κάνουν κάποιοι.

όχι δεν είπα κάτι τέτοιο
δε θα κρίνω κάποιον απ'τη μουσική που ακούει
και όπως είπα κι εμένα μου άρεσαν κάποια κομμάτια του και ακόμη και τώρα τα έχω σε στικάκι και τα ακούω στο αμάξι
αλλά είναι κάποιοι φανατισμένοι πορωμένοι, που  αμολάνε του κόσμου τις μπαρούφες  :jerking:
κατ'αρχάς το ότι πιστεύω πως η υπόθεση είναι αυτή που είναι, ότι ο άνθρωπος ήπιε και στούκαρε, χωρίς θεωρίες συνωμοσίας απο πίσω , δε σημαίνει ότι το κάνω για να υποστηρίξω κάποια άλλη πλευρά και ότι είμαι κατά του Παντελή!
Πόσο ηλίθια αντίληψη είναι αυτή?  :uglystupid:
Και για τις κοπέλες έχω πει πως και ηλίθιες είναι που μπήκαν στο αμάξι ενός μεθυσμένου και πιστεύω ότι παίζει να είναι βίζιτες
Δεν υποστηρίζω ούτε είμαι εναντίων κανενός
Απλά είμαι αντικειμενική

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να σου πω,σχετικα μ αυτές τις υπερβολες που λες.Στο ταφο του Τζιμ Μορισον στο Παρισι που εχει πεθανει εδώ και 45 χρονια,δε κανουν ουρες για να πανε;Η δεν ενδιαφέρονται να μαθουν για τη ζωη του;Ετσι και με τον Παντελή,ο κοσμος ενδιαφέρεται και θα ενδιαφέρεται να μαθαινει το οτιδήποτε βγαινει σχετικα μ αυτόν.Γι αυτό και πουλαει τοσο.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Να σου πω,σχετικα μ αυτές τις υπερβολες που λες.Στο ταφο του Τζιμ Μορισον στο Παρισι που εχει πεθανει εδώ και 45 χρονια,δε κανουν ουρες για να πανε;Η δεν ενδιαφέρονται να μαθουν για τη ζωη του;Ετσι και με τον Παντελή,ο κοσμος ενδιαφέρεται και θα ενδιαφέρεται να μαθαινει το οτιδήποτε βγαινει σχετικα μ αυτόν.Γι αυτό και πουλαει τοσο.

ω θεοί αυτές τις συγκρίσεις φοβόμουν...  :rolleyes:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
ω θεοί αυτές τις συγκρίσεις φοβόμουν...  :rolleyes:
Σωστα,τον Τζιμ Μορισον μερικοι ισως να μη τον ξερουν,ισως και να μη τον εχουν ακουσει καν.Αρα ο Παντελης σημαινει περισσοτερα γι αυτους.Εγω τους ακουω και τους θαυμαζω εξισου  και τους δυο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
όχι δεν είπα κάτι τέτοιο
δε θα κρίνω κάποιον απ'τη μουσική που ακούει
και όπως είπα κι εμένα μου άρεσαν κάποια κομμάτια του και ακόμη και τώρα τα έχω σε στικάκι και τα ακούω στο αμάξι
αλλά είναι κάποιοι φανατισμένοι πορωμένοι, που  αμολάνε του κόσμου τις μπαρούφες  :jerking:
κατ'αρχάς το ότι πιστεύω πως η υπόθεση είναι αυτή που είναι, ότι ο άνθρωπος ήπιε και στούκαρε, χωρίς θεωρίες συνωμοσίας απο πίσω , δε σημαίνει ότι το κάνω για να υποστηρίξω κάποια άλλη πλευρά και ότι είμαι κατά του Παντελή!
Πόσο ηλίθια αντίληψη είναι αυτή?  :uglystupid:
Και για τις κοπέλες έχω πει πως και ηλίθιες είναι που μπήκαν στο αμάξι ενός μεθυσμένου και πιστεύω ότι παίζει να είναι βίζιτες
Δεν υποστηρίζω ούτε είμαι εναντίων κανενός
Απλά είμαι αντικειμενική

Συμφωνούμε, πάνω κάτω τα ίδια πιστεύω και γω. Για άλλα σχόλια το έγραψα αυτό.

Και πιστεύω οτι μετά το πρώτο λάθος να οδηγήσει ζάντα μεθυσμένος το δεύτερο είναι οτι δε φορέσανε τις ζώνες τους. Πιθανότατα θα είχανε καλύτερη κατάληξη και ίσως να έβαζαν και μυαλό.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Κοίτα, υπάρχει χαωτική διαφορά ανάμεσα στους δύο, τουλάχιστον σε επίπεδο διαδρομής στη μουσική και απήχησης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Προσωπικά σέβομαι και στέκομαι στο ότι ΚΑΙ οι δύο ήταν καλλιτέχνες που είχαν φανατικό κοινό. (Δε συγκρίνω μεγέθη, είναι άνισο αλλα δεν αφορά και το σχόλιο). Αλλά εμείς εδώ πέρα το έχουμε τερματίσει με τις εικασίες οτι όλα τα άλλα έφταιγαν εκτός από τον ίδιο.

Και οι δύο έφυγαν από μια μαλακία, ένα πάθος.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Κοίτα, υπάρχει χαωτική διαφορά ανάμεσα στους δύο, τουλάχιστον σε επίπεδο διαδρομής στη μουσική και απήχησης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Προσωπικά σέβομαι και στέκομαι στο ότι ΚΑΙ οι δύο ήταν καλλιτέχνες που είχαν φανατικό κοινό. (Δε συγκρίνω μεγέθη, είναι άνισο αλλα δεν αφορά και το σχόλιο). Αλλά εμείς εδώ πέρα το έχουμε τερματίσει με τις εικασίες οτι όλα τα άλλα έφταιγαν εκτός από τον ίδιο.

Και οι δύο έφυγαν από μια μαλακία, ένα πάθος.

συμφωνώ
άραγε και για τον Μόρισον είχαν λυσσάξει στις θεωρίες συνωμοσίας όταν πρωτο-πέθανε?
και μη ξεχνάτε, πως η τάση των φανατισμένων του Παντελίδη, να ρίξουν τις ευθύνες αλλού, ξεκίνησε απ'τη πρώτη κιόλας στιγμή
Με το που πέθανε άρχισαν τα "τον φάγανε" και όλοι την έπεσαν στη Φαίη Σκορδά , επειδή τη προηγούμενη μέρα τον είχε κράξει
δλδ αν είναι δυνατόν!
θυμάμαι τότε η Σκορδά δεχόταν βρισιές και απειλές μέχρι και για τα παιδιά της
μετά έφταιγε ο δρόμος και θα κάνανε μήνυση στο δήμο
μετά έφταιγε το αμάξι
μετά άρχισαν να ρίχνουν τις ευθύνες στη Φρόσω
τώρα που και η Μίνα είναι λίγο καλύτερα άρχισαν να βρίζουν κι αυτή
μετά κάτι παίχτηκε στη λέσχη
μετά κάτι παίχτηκε στη διαδρομή
ένα κάρο εικασίες...
είναι γελοίο πια!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
mariannaki δεν μου ειπες

τελικα γκομενους που γνωριζεις στο δρομο η στο ιντερνετ?  :hi:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Απλως πιστευα ότι λογω περιοχης θα ηξερες κατι παραπανω.Λογικο είναι καποιος που μενει σε μια περιοχη να γνωριζει προσωπα και πραγματα περισσοτερο από καποιο αλλον.

Τύπε, ο μόνος που ήξερε τα πάντα για Γλυφάδα, να μην πω για όλη την Παραλιακή μέχρι Island ήταν ο Εκτορούκος.

Δυστυχώς τον έδιωξε το Μαριαννάκι και δεν ποστάρει πλέον.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7113345#msg7113345 date=1471078001]
Αθώο λοιπόν το βρωμοΦροσωμουνο.Ας το δεχτούμε και αυτό.
Και τότε τί έχει να φοβηθεί και διακοπάρει στα Χανιά με χτιστό τον οποίο μάλιστα δηλώνει και σαν γκόμενό της;;;

[/quote]δεν εχω καταλαβει ακριβως γιατι την κατηγορουνε..??

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7113357#msg7113357 date=1471078363]
Φίλε καλό το Τζεσικάκι;  :erection: :wanker:
[/quote] :rockon: :rockon: :rockon:

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326