dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ενώ εσύ που παρακολουθείς όλα όσα κάνω εγώ, είσαι πολυάσχολος
εγω μονο εδω γραφω
αλλα σε καθε λινκ του νασου που βαζουν στο φορουμ εχεις κανει κομμεντ
ενώ εσύ που παρακολουθείς όλα όσα κάνω εγώ, είσαι πολυάσχολος
εγω μονο εδω γραφω
αλλα σε καθε λινκ του νασου που βαζουν στο φορουμ εχεις κανει κομμεντ
Προσπαθει να ριξει λασπη στον μεγαλυτερο ρεπορτερ της χωρας επειδη εχει ξεφτυλισει τις κολλητες της
Προσπαθει να ριξει λασπη στον μεγαλυτερο ρεπορτερ της χωρας επειδη εχει ξεφτυλισει τις κολλητες της
θυμασαι που ελεγε η μαριαννα οτι πηγε διακοπες με την κολλητη της στη σκιαθο κ τσακωθηκανε?
με την φροσω ειχε παει
Ρε Ντόπα.
Στη Σκύρο.
Και τότε εξαφανίστηκαν και όλοι οι αστακοί από τα ψυγεία του νησιού.
θυμασαι που ελεγε η μαριαννα οτι πηγε διακοπες με την κολλητη της στη σκιαθο κ τσακωθηκανε?
με την φροσω ειχε παει
Ρε Ντόπα.
Στη Σκύρο.
Και τότε εξαφανίστηκαν και όλοι οι αστακοί από τα ψυγεία του νησιού.
και αφου τσακώθηκα με τη Φρόσω γιατί τώρα την υποστηρίζω?
ps: είσαι τρελός stalker αυτό ούτε καν εγώ δε το θυμόμουν! έτσι συνέχισε να με παρακολουθείς
χαχα αυτο το θελω και εγωΜαριάννα, τι είναι αυτά που μαθαίνουμε για σένα;;;
Ξέρεις τόσα πολλά και κάνεις την πάπια;;;
Μήπως ξέρεις το Λίβερπουλ-Βασιλεία πόσο θα λήξει, ημίχρονο-τελικό να βάλουμε μερικά τουβλάκια;;
τοσα λεφτα πηρε ρε απο το τραγουδι ας δωσει και κατι πισω και λιγα πηρανε πιστευωΓια να μιλαει ετσι η κυρια Αθηνα κατι ξερει,δε τα λεει ετσι.Καταρχας τα χε πει από τη πρωτη στιγμη ότι εκεινο το βραδυ ειχε χασει στα χαρτια σε φιλικο σπιτι ανω των 30000 ευρω.Τι σοι φιλοι είναι αυτοι που τον βλεπουν να χανει τοσα χρηματα και να τον αφηνουν.
Για να μιλαει ετσι η κυρια Αθηνα κατι ξερει,δε τα λεει ετσι.Καταρχας τα χε πει από τη πρωτη στιγμη ότι εκεινο το βραδυ ειχε χασει στα χαρτια σε φιλικο σπιτι ανω των 30000 ευρω.Τι σοι φιλοι είναι αυτοι που τον βλεπουν να χανει τοσα χρηματα και να τον αφηνουν.
Για να μιλαει ετσι η κυρια Αθηνα κατι ξερει,δε τα λεει ετσι.Καταρχας τα χε πει από τη πρωτη στιγμη ότι εκεινο το βραδυ ειχε χασει στα χαρτια σε φιλικο σπιτι ανω των 30000 ευρω.Τι σοι φιλοι είναι αυτοι που τον βλεπουν να χανει τοσα χρηματα και να τον αφηνουν.