Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
εγω μονο εδω γραφω

αλλα σε καθε λινκ του νασου που βαζουν στο φορουμ εχεις κανει κομμεντ

γράφεις εδώ, αλλά παρακολουθείς και το fb μου και το σάιτ του Γουμενίδη και τα διαβάζεις όλα....
αν θεωρείς πως το να παρακολουθείς εμένα έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, αφου προφανώς δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, ελεύθερα!...  :cheesy:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Προσπαθει να ριξει λασπη στον μεγαλυτερο ρεπορτερ της χωρας  επειδη εχει ξεφτυλισει τις κολλητες της

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Προσπαθει να ριξει λασπη στον μεγαλυτερο ρεπορτερ της χωρας  επειδη εχει ξεφτυλισει τις κολλητες της

θυμασαι που ελεγε η μαριαννα οτι πηγε διακοπες με την κολλητη της στη σκιαθο κ τσακωθηκανε?

με την φροσω ειχε παει

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
θυμασαι που ελεγε η μαριαννα οτι πηγε διακοπες με την κολλητη της στη σκιαθο κ τσακωθηκανε?

με την φροσω ειχε παει

Ρε Ντόπα.

Στη Σκύρο.

Και τότε εξαφανίστηκαν και όλοι οι αστακοί από τα ψυγεία του νησιού.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τί λέτε αλλά υπάρχουν πολλές κρυμμένες αλήθειες για τον άδικο χαμό του Παντέλου αλλά σύντομα όλοι θα μπουν στη θέση τους.

Μαριάννα δεν ξέρω αν το κατάλαβες ή κάνεις (όπως συνήθως) την Κινέζα αλλά η κ.Αθηνά με μήνυμά της πριν από λίγες ώρες,απευθύνεται ΣΕ ΣΕΝΑ.

Τοποθετήσου λοιπόν.

Παντελής Παντελίδης – Νέα τροπή δίνει στην υπόθεση η μητέρα του Αθηνά:

«Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια»!

«Ποτέ δεν μίλησες για τη συνάντηση σας. Κανονίζεις για να μη φανεί η αλήθεια»...

Με ένα μήνυμά της,πριν από λίγες ώρες, στο Facebook,η Αθηνά Παντελίδου δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση με το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.
Η μητέρα του τραγουδιστή αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο και αφήνει απίστευτες αιχμές.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Σε σένα μιλάω που εξαιτίας του εγωισμού σου και της απληστίας σου δεν θα ξαναδώ τα μάτια του.

Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια.

Σε σένα μιλάω που τις προστατεύεις.

Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν νοιάστηκες.

Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν μίλησες για την συνάντηση σας.

Σε σένα μιλάω που κανονίζεις για να μη φανεί η αλήθεια.

Σε σένα μιλάω που μου τον στέρησες.

Σε σένα μιλάω…».

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

με την φροσω ειχε παει

και αφου τσακώθηκα με τη Φρόσω γιατί τώρα την υποστηρίζω?  :think:

ps: είσαι τρελός stalker αυτό ούτε καν εγώ δε το θυμόμουν! έτσι συνέχισε να με παρακολουθείς  :cheesy:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7112429#msg7112429 date=1471003285]
Δεν ξέρω τί λέτε αλλά υπάρχουν πολλές κρυμμένες αλήθειες για τον άδικο χαμό του Παντέλου αλλά σύντομα όλοι θα μπουν στη θέση τους.

Μαριάννα δεν ξέρω αν το κατάλαβες ή κάνεις (όπως συνήθως) την Κινέζα αλλά η κ.Αθηνά με μήνυμά της πριν από λίγες ώρες,απευθύνεται ΣΕ ΣΕΝΑ.

Τοποθετήσου λοιπόν.

Παντελής Παντελίδης – Νέα τροπή δίνει στην υπόθεση η μητέρα του Αθηνά:

«Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια»!

«Ποτέ δεν μίλησες για τη συνάντηση σας. Κανονίζεις για να μη φανεί η αλήθεια»...

Με ένα μήνυμά της,πριν από λίγες ώρες, στο Facebook,η Αθηνά Παντελίδου δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση με το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.
Η μητέρα του τραγουδιστή αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο και αφήνει απίστευτες αιχμές.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Σε σένα μιλάω που εξαιτίας του εγωισμού σου και της απληστίας σου δεν θα ξαναδώ τα μάτια του.

Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια.

Σε σένα μιλάω που τις προστατεύεις.

Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν νοιάστηκες.

Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν μίλησες για την συνάντηση σας.

Σε σένα μιλάω που κανονίζεις για να μη φανεί η αλήθεια.

Σε σένα μιλάω που μου τον στέρησες.

Σε σένα μιλάω…».

[/quote]

1.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και
2. η κα. Αθηνά τα 'χει παίξει, λογικό είναι...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
και αφου τσακώθηκα με τη Φρόσω γιατί τώρα την υποστηρίζω?  :think:

ps: είσαι τρελός stalker αυτό ούτε καν εγώ δε το θυμόμουν! έτσι συνέχισε να με παρακολουθείς  :cheesy:

edv μεσα δεν ξεχναμε τιποτα ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Μαριάννα, τι είναι αυτά που μαθαίνουμε για σένα;;;

Ξέρεις τόσα πολλά και κάνεις την πάπια;;;

Μήπως ξέρεις το Λίβερπουλ-Βασιλεία πόσο θα λήξει, ημίχρονο-τελικό να βάλουμε μερικά τουβλάκια;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Για να μιλαει ετσι η κυρια Αθηνα κατι ξερει,δε τα λεει ετσι.Καταρχας τα χε πει από τη πρωτη στιγμη ότι εκεινο το βραδυ ειχε χασει στα χαρτια σε φιλικο σπιτι ανω των 30000 ευρω.Τι σοι φιλοι είναι αυτοι που τον βλεπουν να χανει τοσα χρηματα και να τον αφηνουν.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μαριάννα, τι είναι αυτά που μαθαίνουμε για σένα;;;

Ξέρεις τόσα πολλά και κάνεις την πάπια;;;

Μήπως ξέρεις το Λίβερπουλ-Βασιλεία πόσο θα λήξει, ημίχρονο-τελικό να βάλουμε μερικά τουβλάκια;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  χαχα αυτο το θελω και εγω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Για να μιλαει ετσι η κυρια Αθηνα κατι ξερει,δε τα λεει ετσι.Καταρχας τα χε πει από τη πρωτη στιγμη ότι εκεινο το βραδυ ειχε χασει στα χαρτια σε φιλικο σπιτι ανω των 30000 ευρω.Τι σοι φιλοι είναι αυτοι που τον βλεπουν να χανει τοσα χρηματα και να τον αφηνουν.
τοσα λεφτα πηρε ρε απο το τραγουδι ας δωσει και κατι πισω και λιγα πηρανε πιστευω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506

Έχεις δοκιμάσει να σταματήσεις τζογαδόρο την ώρα του παιχνιδιού;;

Η κυρά Αθηνά τα έχει παίξει, όχι άδικα το ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ έχασε. Αλλά από την άλλη, το οτι το παιδί της στα 30 του που έγινε διάσημος και λεφτάς δεν κατάφερε να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση φταίει ΚΑΙ η κυρά Αθηνά.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

πολύ ύποπτο ναι
το να ήταν επαγγελματική χαρτπαικτική λέσχη αλλά παράνομη και γι'αυτό να λένε ό,τι τάχα μου ήταν "φιλικό παιχνίδι σε φιλικό σπίτι" για κάλυψη?
η κα. Αθηνά έκανε μεγάλη κοτσάνα που το είπε αυτό και διέσυρε περισσότερο το όνομά του και τη μνήμη του, αποκαλύπτοντας ότι παίζει τεράστια ποσά σε παράνομες χαρτοπαιχτικές λέσχες και για να παίζει τέτοια ποσά σημαίνει πως είχε εξάρτηση ΚΑΙ απ'τον τζόγο
ας σταματήσει λοιπόν αυτή η κυρία να μιλάει και να τα δημοσιεύει όλα γιατί έτσι περισσότερο κακό του κάνει
αν πιστεύει πως κάτι ύπουλο παίχτηκε στη λέσχη (που αυτά κατ'εμέ είναι βλακείες) ας τα πει με την αστυνομία δε χρειάζεται να τα βγάζει όλα στη φόρα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

λες φροσω μινα να ειναι γυναικες αραχνες της χαρτοπαικτικης λεσχης ?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σκεφτομαι να ενωσω τις δυναμεις μου με τον νασο

Stories

Νέο!

Stories