barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.279
- Πόντοι
- 5.506
ναι ου το τρέμω το λαγωνικό
Θα αποκαλύψει καμία σελφι της βρώμας όπου στο βάθος, 2-3 μαγαζιά παραδίπλα θα φαίνεται η πλάτη σου και θα σου πω εγώ.
ναι ου το τρέμω το λαγωνικό
Θα αποκαλύψει καμία σελφι της βρώμας όπου στο βάθος, 2-3 μαγαζιά παραδίπλα θα φαίνεται η πλάτη σου και θα σου πω εγώ.
ε ναι αν το κάνει αυτό, είμαι αμέσως εμπλεκόμενη
μ'αρέσει που το αστυνομικό δαιμόνιό σας λέει "ε απ'τη Γλυφάδα είναι κι αυτή, αρα κάτι θα ξέρει" λες και στη Γλυφάδα είμαστε 5 άτομα
μιλάμε τέτοιο ερευνητικό δαιμόνιο ούτε ο Σέρλοκ
και μ'αρέσει που σ'αυτή την υπόθεση , είτε είσαι με τον Παντελίδη , είτε με τις κοπέλες, δεν υπάρχει μέση λύση...
να μην είσαι με κανέναν και απλά να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά, δε παίζει...
Καλώς ήρθες στην Ελλάδα. Μνημόνια μέχρι να φτάσει η φούτσα στον οισοφάγο.
γιατι ρε μαγκα εχασε τη ζωη εξαιτιας των ''βρωμομουνων'' ;
με το τροπο που το διατυπωνεις χανεις το δικιο σουΠαλι καλα που σκοτωθηκε ο γαμημενος και δεν βγηκε στην παραλιακη να παρει κανεναν κακομοιρη που πηγαινε στη δουλεια, στο λαιμο του.
τη να σου πω ρε φιλε, εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι στο διαλο εχει γινει, εχουνε βγει 500 πορισματα ο καθενας λεει τα δικα τουμαλακια του παντελιδη 100% δεν το συζηταμε αλλα οταν τον βλεπουνε χαλια και η φροσω λεει θα το παρω εγω το αμαξι και μαλιστα 2 φορες και την εμπιστευονται και μετα αυτος παει και ψοφαει . εχει ενα μεριδιο ευθυνης και αυτη οπως και να το κανουμε. ΑΣΧΕΤΑ αν ο αλλος ητανε μαλακας που ητανε.
δε παίζει να το εννοείς
τρολάρεις
re συ μαριαννακι ειδα οτι στο σαιτ του νασου μπαινεις συνεχεια κ ποσταρεις μαλακιες
κ μετα φβ κ μετα παιζεις σιμς κ μετα ποσταρεις στο μπου κλπ
πραγματικα τι αλλο κανεις στη ζωη περα απο το να παραγεις κουραδες σπιτι σου?
re συ μαριαννακι ειδα οτι στο σαιτ του νασου μπαινεις συνεχεια κ ποσταρεις μαλακιες
κ μετα φβ κ μετα παιζεις σιμς κ μετα ποσταρεις στο μπου κλπ
πραγματικα τι αλλο κανεις στη ζωη περα απο το να παραγεις κουραδες σπιτι σου?