Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Θα αποκαλύψει καμία σελφι της βρώμας όπου στο βάθος, 2-3 μαγαζιά παραδίπλα θα φαίνεται η πλάτη σου και θα σου πω εγώ.  :orchestra: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ε ναι αν το κάνει αυτό, είμαι αμέσως εμπλεκόμενη :P
μ'αρέσει που το αστυνομικό δαιμόνιό σας λέει "ε απ'τη Γλυφάδα είναι κι αυτή, αρα κάτι θα ξέρει" λες και στη Γλυφάδα είμαστε 5 άτομα
μιλάμε τέτοιο ερευνητικό δαιμόνιο ούτε ο Σέρλοκ  :2funny: :2funny: :2funny:
και μ'αρέσει που σ'αυτή την υπόθεση , είτε είσαι με τον Παντελίδη , είτε με τις κοπέλες, δεν υπάρχει μέση λύση...
να μην είσαι με κανέναν και απλά να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά, δε παίζει...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
ε ναι αν το κάνει αυτό, είμαι αμέσως εμπλεκόμενη :P
μ'αρέσει που το αστυνομικό δαιμόνιό σας λέει "ε απ'τη Γλυφάδα είναι κι αυτή, αρα κάτι θα ξέρει" λες και στη Γλυφάδα είμαστε 5 άτομα
μιλάμε τέτοιο ερευνητικό δαιμόνιο ούτε ο Σέρλοκ  :2funny: :2funny: :2funny:
και μ'αρέσει που σ'αυτή την υπόθεση , είτε είσαι με τον Παντελίδη , είτε με τις κοπέλες, δεν υπάρχει μέση λύση...
να μην είσαι με κανέναν και απλά να βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικά, δε παίζει...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλώς ήρθες στην Ελλάδα. Μνημόνια μέχρι να φτάσει η φούτσα στον οισοφάγο.

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Η Φρόσω γαμιέται ασύστολα όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, η Μίνα που μάς είχαν πρήξει τα μέζεα ότι είναι σαν τον Ρόμποκοπ απ'τις σιδεριές είναι έτοιμη να περπατήσει και τελικά ο Παντέλος ήταν αυτός που πλήρωσε τη νύφη για τα βρωμόμουνα.

[video]http://www.tlife.gr/news/9/I-Mina-Arnaoyti-dilonei-etoimi-na-perpatisei-I-nea-fotografia-sto-facebook/0-106993?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box[/video]

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχώς που είναι ο Νάσος-μόνο σε αυτόν ελπίζουμε πια.  :orchestra:

Η βόμβα που κρατάει η Αθηνά Παντελίδη για Μίνα και Φρόσω

Η Δικαιοσύνη για όσους γνωρίζουν στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά.
Όχι σε απλές ενδείξεις αλλά σε στοιχεία.
Όχι σε σχόλια στο Facebook αλλά σε καταθέσεις.

Βεβαίως οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν.
Το σωστό είναι να δικαιωθούν.
Αυτό για να γίνει πρέπεπει να λάμψει η αλήθεια.
Η δικαιοσύνη επίσης εξετάζει πολύ τις ασάφειες σε μια υπόθεση.
Και το κάνει καθώς οι ασάφειες μπορεί να κρύβουν και δόλο.

Και οι ασάφειες-μιλώντας με καταξιωμένους νομικούς χθές- στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη είναι πολλές.
Όλη αυτήν η ιστορία να ξέρετε θα έχει ως κατάληξη την αλήθεια κι αυτό διότι το ψέμα δεν μπορεί να σταθεί κι αυτό διαπιστώνεται μέρα με τη μέρα με τις καταθέσεις των θαμώνων της λέσχης εκείνο το βράδυ και όχι μονο…

Θα είναι πολλές οι καταθέσεις και η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τι συνέπεια θα έχει όμως η ανάδειξη της αλήθειας σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής;
Διττή. Δηλαδή όχι μόνο θα δικαιωθεί η μνήμη του Παντελή και οι κοπέλες δεν θα πάρουν αποζημίωση-τουλάχιστον η μία- αλλά η μάνα θα έχει δικαίωμα να στραφεί εναντίον των κοριτσιών με μήνυση για ψευδή κατάθεση και ψευδορκία και όποια άλλη τυχόν κατηγορία προκύψει από την δικογραφία και μάλιστα και με αγωγή αποζημιώσεως…

Οι νομικοί μετέφεραν στο blog μου σε απλά Ελληνικά ότι εάν δεν πούνε την αλήθεια ακόμη και τώρα δίνοντας ένα τέρμα στις ασάφειες και κατά συνέπεια στην αγωνία και τον ούτως ή άλλως τεράστιο πόνο της μάνας ο οποίος ποτέ δεν θα σβήσει, θα αναγκαστούνε να καταβάλλουνε κιόλας αποζημίωση αντί να πάρουνε όπως αδίκως-ίσως- περιμένουνε…
Κι αυτό απο μόνο του μπορεί να φέρει την απόλυτη ανατροπή στην ιστορία.

Μια ιστορία που θα μείνει «ζωντανή» απο μένα μέχρι να λάμψει η αλήθεια.

Δεν είναι δυνατόν να λές σε καταθέσεις ότι δεν ήσουν στο δωμάτιο και να βγαίνουν φωτογραφίες ότι είσαι.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν καταθέσεις απο διαλόγους που αφήνουν να εννοηθεί ότι στο τιμόνι δεν θα ήταν ο Παντελής κι εσύ να μην θυμάσαι.

Δεν είναι δυνατόν να λές ότι φορούσες ζώνη και οι πραγματογνωμοσύνες να μαρτυρούν το αντίθετό.

Δεν είναι δυνατόν μια απόσταση 3,5 λεπτών να την έχεις κάνει σε 35 λεπτά με έναν Παντελίδη τόσο πολύ πιωμένο που δεν μπορεί οχι να οδηγήσει αλλά να αναπνεύσει.

Δεν είναι δυνατόν να λές σε απαντήσεις σου ότι «δεν θυμάσαι» όταν ο υποτιθέμενος φίλος σου είναι νεκρός.

Αν όλα αυτά δεν είναι ασάφειες τότε που νρύβεται η αληθεια;

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7112177#msg7112177 date=1470983007]
Η Φρόσω γαμιέται ασύστολα όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, η Μίνα που μάς είχαν πρήξει τα μέζεα ότι είναι σαν τον Ρόμποκοπ απ'τις σιδεριές είναι έτοιμη να περπατήσει και τελικά ο Παντέλος ήταν αυτός που πλήρωσε τη νύφη για τα βρωμόμουνα.

[video]http://www.tlife.gr/news/9/I-Mina-Arnaoyti-dilonei-etoimi-na-perpatisei-I-nea-fotografia-sto-facebook/0-106993?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=top5box[/video]
[/quote]
Τύπε γιατί έχεις βάλει στόχο ζωής να αποκαλυφθεί όπως λες η αλήθεια? Είσαι συγγενής η φίλος του Παντελίδη? Εχεις προηγούμενα με τις τύπισες?  :think:

Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Οι αδικίες της ζωής πρέπει να αποκαλύπτονται καλέ μου φίλε.
Ένα λαϊκό παιδί, ένας απλός άνθρωπος σαν όλους εμάς, ο Παντέλος της καρδιάς μας, έχασε τη ζωή του εξαιτίας των βρωμο(ΦροσωΜινο)μουνων.
Η ψυχούλα του από εκεί ψηλά ζητά δικαίωση.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7112215#msg7112215 date=1470987199]
Ένα λαϊκό παιδί, ένας απλός άνθρωπος σαν όλους εμάς, ο Παντέλος της καρδιάς μας, [glow=red,2,300]έχασε τη ζωή του εξαιτίας των βρωμο(ΦροσωΜινο)μουνων[/glow].

[/quote]γιατι ρε μαγκα εχασε τη ζωη εξαιτιας των ''βρωμομουνων'' ;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
αρπα την κουραδα μου φιλε  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7112215#msg7112215 date=1470987199]
Ένα λαϊκό παιδί, ένας απλός άνθρωπος σαν όλους εμάς, ο Παντέλος της καρδιάς μας, έχασε τη ζωή του εξαιτίας των βρωμο(ΦροσωΜινο)μουνων.

[/quote]

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16

[/quote] Αδικία της ζωης ειναι που οδηγουσε με υπερβολικη ταχυτητα πιωμενος και ξενυχτισμενος και δεν σκοτωθηκε κανας αθωος περαστικος που πηγενε στην δουλεια του? Περιεργη αντιληψη εχεις για για το δικιο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Παλι καλα που σκοτωθηκε ο γαμημενος και δεν βγηκε στην παραλιακη να παρει κανεναν κακομοιρη που πηγαινε στη δουλεια, στο λαιμο του.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
γιατι ρε μαγκα εχασε τη ζωη εξαιτιας των ''βρωμομουνων'' ;

μαλακια του παντελιδη 100% δεν το συζηταμε αλλα οταν τον βλεπουνε χαλια και η φροσω λεει θα το παρω εγω το αμαξι και μαλιστα 2 φορες και την εμπιστευονται και μετα αυτος παει και ψοφαει . εχει ενα μεριδιο ευθυνης και αυτη οπως και να το κανουμε. ΑΣΧΕΤΑ αν ο αλλος ητανε μαλακας που ητανε.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Παλι καλα που σκοτωθηκε ο γαμημενος και δεν βγηκε στην παραλιακη να παρει κανεναν κακομοιρη που πηγαινε στη δουλεια, στο λαιμο του.
με το τροπο που το διατυπωνεις χανεις το δικιο σου

ψυχρα αν το δει καποιος εχεις δικιο

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μαλακια του παντελιδη 100% δεν το συζηταμε αλλα οταν τον βλεπουνε χαλια και η φροσω λεει θα το παρω εγω το αμαξι και μαλιστα 2 φορες και την εμπιστευονται και μετα αυτος παει και ψοφαει . εχει ενα μεριδιο ευθυνης και αυτη οπως και να το κανουμε. ΑΣΧΕΤΑ αν ο αλλος ητανε μαλακας που ητανε.
τη να σου πω ρε φιλε, εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι στο διαλο εχει γινει, εχουνε βγει 500 πορισματα ο καθενας λεει τα δικα του

το μονο που εχω να πω ειναι οτι μιλαμε για εναν αντρα 32 χρονων, αυτα οτι τον πηραν στο λαιμο τους κτλ δε τα δεχομαι

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

[/quote]

δε παίζει να το εννοείς
τρολάρεις

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

[/quote]
εσυ σιγουρα κανεις πλακα,,,εξ αιτιας του πιωματος εχασε τη ζωη του,,ευτυχως δεν πηρε στο λαιμο του αλλους,,τα λαικα παιδια δεν κανουν ετσι φιλαρακο,,,σεβοντε τη ζωη των αλλων οταν καβαλαν ενα αμαξη και το καλαμι μαζι!!!
αν ηταν αλλος στη θεση του θα τα λεγατε αυτα? ελεος πια με τον αφωνο,,,ας τον αναπαυση ο θεος αλλα πηγαινε γυρευοντας

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
δε παίζει να το εννοείς
τρολάρεις

re συ μαριαννακι ειδα οτι στο σαιτ του νασου μπαινεις συνεχεια κ ποσταρεις μαλακιες

κ μετα φβ κ μετα παιζεις σιμς κ μετα ποσταρεις στο μπου κλπ

πραγματικα τι αλλο κανεις στη ζωη περα απο το να παραγεις κουραδες σπιτι σου?

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
re συ μαριαννακι ειδα οτι στο σαιτ του νασου μπαινεις συνεχεια κ ποσταρεις μαλακιες

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

ενώ εσύ που παρακολουθείς όλα όσα κάνω εγώ, είσαι πολυάσχολος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom