dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
αυτή η φροσω είναι πολύ προκλητικη ελεος !!!! τον καινουριο της γαμια τονελενε Παντελή λεει !!!!
βρωμομουνο φροσω ποσο θα παιζεις ακομα με την υποληψη αφτου του κορυφαιου ελληνα λαϊκου τρασγουδιστη !! ΕΛΕΟς !!!!
χαχαχαχχαχαχχα
Μητροπάνος who?
pes κιαλλα για τη φροσω
τι ατομο ειναι?
μαριαννα εσυ την ξερεις την φορσω?
πρώτη φορά την άκουσα στο ατύχημα
αυτά τα "όλη η Γλυφάδα τη ξέρει" , προφανώς εννοούνε όλη η Γλυφάδα που βγαίνει και μπεκροπίνει και σκαει λεφτά στα μαγαζιά της παραλιακής
εγώ καμία σχέση μ'αυτή τη φάση
επίσης ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του
αν δεν ξέρεις κάποιον προσωπικά, μη πιστεύεις τι λένε τρίτοι
Εγω πιστευω οτι πει ο φιλος μου ο dmtrsxxx που ειναι μεσα στα κολπα.
ξερω πολλα για την υποθεση με το ατύχημα αλλα δε μιλαω ισως σπασω τη σιωπη μου μετα από μερικα χρονια εάν με καλεσει καποιο σοβαρο καναλι να μιλησω και να πω ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!
ti κουσούρια τυπε?ασε μη σου πω για τη Μινα την κολλητη της... σεβομαι μονο που εχει μεινει σακατισα και ευχεται να βγαλει καρκινο αντι να ζει με τα κουσούρια που της εχουν μεινει.
ti κουσούρια τυπε?![]()
ti κουσούρια τυπε?![]()
λενε ομωσ ότι το γλιτωσε το ποδι της...και τα μεταλλα μπαινουν και βγαινουν...κριμας τετοιο μουνι να σακατευτεί.... :'(τυπε δε μπορω να πω πολλα... ασθενης από το διπλα κρεβατι που ειχανε τη μινα ελεγε ότι του ερχοταν να ξερασει από τη σαπιλα που μυριζε το δεξι της ποδι...
αυτό μονο. σεβομαι την ασθενη.
τυπε δε μπορω να πω πολλα... ασθενης από το διπλα κρεβατι που ειχανε τη μινα ελεγε ότι του ερχοταν να ξερασει από τη σαπιλα που μυριζε το δεξι της ποδι...
αυτό μονο. σεβομαι την ασθενη.
λενε ομωσ ότι το γλιτωσε το ποδι της...και τα μεταλλα μπαινουν και βγαινουν...κριμας τετοιο μουνι να σακατευτεί.... :'(
λενε ομωσ ότι το γλιτωσε το ποδι της...και τα μεταλλα μπαινουν και βγαινουν...κριμας τετοιο μουνι να σακατευτεί.... :'(
το άλλο το βρωμομουνο η φροσω δεν επαθε γρατσουνιά και τωρα κολυμπάει στις πισινες της γλυφαδας και δινει κωλο στα πλυσιοπαιδα σα να μην εγινε τιποτα...
πως βγαινουν ρε τυπε? κ τι θα μπει μεσα? εδω λεει πηρανε λιγο μοσχευμα απο αριστερα για να μην ειναι ολο μεταλο δεξια