Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
αυτή η φροσω  είναι πολύ προκλητικη ελεος !!!!  τον καινουριο της γαμια τονελενε Παντελή λεει !!!!

βρωμομουνο φροσω ποσο θα παιζεις ακομα με την υποληψη αφτου του κορυφαιου ελληνα λαϊκου τρασγουδιστη !! ΕΛΕΟς !!!!

χαχαχαχχαχαχχα
Μητροπάνος who?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
pes κιαλλα για τη φροσω

τι ατομο ειναι?

τι να πω ρε ψηλε ολη γλυφαδα τηνεξερει.... πριν λιγες μερες της κολλησε ενας φιλος του ξαδερφου μου σε ένα χαϊ κλασσ κλαμπ της γλυφαδας και τον εδιωξε κακην κακως

για να μην την δουνε να μιλαει με ένα απλο λαϊκο παιδι και χαλασει η φημη της, ο φιλος του ξάδερφου όμως ηξερε και άλλο παλικαρι το μονοπατι.... πηγε και πηρε

την καμπριο μερσεντα του μπαμπα και παρκαρε επιδεικτικα απεξω από το μαγαζι και ως δια μαγειας η φροσω μετα τον ηξερε !!!!! μαλιστα ζητησε να παει και βολτα

με την καλογυαλισμενη μερσεντα !!! πορνη στην ψυχη τυπε.... ακομα και στον βουτσα θα καθοταν αμα ειχε καποιο κερδος.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
ασε μη σου πω για τη Μινα την κολλητη της... σεβομαι μονο που εχει μεινει σακατισα και ευχεται να βγαλει καρκινο αντι να ζει με τα κουσούρια που της εχουν μεινει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
μαριαννα εσυ την ξερεις την φορσω?

πρώτη φορά την άκουσα στο ατύχημα
αυτά τα "όλη η Γλυφάδα τη ξέρει" , προφανώς εννοούνε όλη η Γλυφάδα που βγαίνει και μπεκροπίνει και σκαει λεφτά στα μαγαζιά της παραλιακής
εγώ καμία σχέση μ'αυτή τη φάση

επίσης ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του
αν δεν ξέρεις κάποιον προσωπικά, μη πιστεύεις τι λένε τρίτοι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
πρώτη φορά την άκουσα στο ατύχημα
αυτά τα "όλη η Γλυφάδα τη ξέρει" , προφανώς εννοούνε όλη η Γλυφάδα που βγαίνει και μπεκροπίνει και σκαει λεφτά στα μαγαζιά της παραλιακής
εγώ καμία σχέση μ'αυτή τη φάση

επίσης ο καθένας βγαίνει και λέει το μακρύ του και το κοντό του
αν δεν ξέρεις κάποιον προσωπικά, μη πιστεύεις τι λένε τρίτοι

εγω βαζω το χερι μου πανω στο αγιο  ευαγγελιο ότι της ξερω καλα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Εγω πιστευω οτι πει ο φιλος μου ο dmtrsxxx που ειναι μεσα στα κολπα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
Εγω πιστευω οτι πει ο φιλος μου ο dmtrsxxx που ειναι μεσα στα κολπα.

ξερω πολλα για την υποθεση με το ατύχημα αλλα δε μιλαω  ισως σπασω τη σιωπη μου μετα από μερικα χρονια εάν με καλεσει καποιο σοβαρο καναλι να μιλησω και να πω ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ξερω πολλα για την υποθεση με το ατύχημα αλλα δε μιλαω  ισως σπασω τη σιωπη μου μετα από μερικα χρονια εάν με καλεσει καποιο σοβαρο καναλι να μιλησω και να πω ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!

Μην περιμενεις απο τους πουλημενες καναλαρχες. Εδω να ξεδιπλωσεις λιγο λιγο το μιτο της αληθειας!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
ασε μη σου πω για τη Μινα την κολλητη της... σεβομαι μονο που εχει μεινει σακατισα και ευχεται να βγαλει καρκινο αντι να ζει με τα κουσούρια που της εχουν μεινει.
ti κουσούρια τυπε? :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
ti κουσούρια τυπε? :think:

τυπε δε μπορω να πω πολλα...  ασθενης από το διπλα κρεβατι που ειχανε τη μινα ελεγε ότι του ερχοταν να ξερασει από τη σαπιλα που μυριζε το δεξι της ποδι...

αυτό μονο. σεβομαι την ασθενη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.099
Πόντοι
5.006
τυπε δε μπορω να πω πολλα...  ασθενης από το διπλα κρεβατι που ειχανε τη μινα ελεγε ότι του ερχοταν να ξερασει από τη σαπιλα που μυριζε το δεξι της ποδι...

λενε ομωσ ότι το γλιτωσε το ποδι της...και τα μεταλλα μπαινουν και βγαινουν...κριμας τετοιο μουνι να σακατευτεί.... :'(

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16

ξέρεις και τις κοπέλες , αλλά ξέρεις και τον ασθενή στο δίπλα κρεβάτι....μάλιστα...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.452
Πόντοι
41.129
λενε ομωσ ότι το γλιτωσε το ποδι της...και τα μεταλλα μπαινουν και βγαινουν...κριμας τετοιο μουνι να σακατευτεί.... :'(

το άλλο το βρωμομουνο η φροσω δεν επαθε γρατσουνιά και τωρα κολυμπάει στις πισινες της γλυφαδας και δινει κωλο στα πλυσιοπαιδα σα να μην εγινε τιποτα...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

πως βγαινουν ρε τυπε? κ τι θα μπει μεσα? εδω λεει πηρανε λιγο μοσχευμα απο αριστερα για να μην ειναι ολο μεταλο δεξια

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
το άλλο το βρωμομουνο η φροσω δεν επαθε γρατσουνιά και τωρα κολυμπάει στις πισινες της γλυφαδας και δινει κωλο στα πλυσιοπαιδα σα να μην εγινε τιποτα...

σιγουρα δινει κωλο?

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
5
Πόντοι
16
πως βγαινουν ρε τυπε? κ τι θα μπει μεσα? εδω λεει πηρανε λιγο μοσχευμα απο αριστερα για να μην ειναι ολο μεταλο δεξια

και ο γάτος μου έπεσε απ'το μπαλκόνι και του βάλαμε λάμες μέχρι να θρέψει πάλι το κόκκαλο που μετά βγήκαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom