Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μαριάννα, τι είναι αυτά που μαθαίνουμε για σένα;;;

Ξέρεις τόσα πολλά και κάνεις την πάπια;;;

Μήπως ξέρεις το Λίβερπουλ-Βασιλεία πόσο θα λήξει, ημίχρονο-τελικό να βάλουμε μερικά τουβλάκια;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όλα τα ξέρω ρε
είμαι το άτομο που άφησε αυτό το αδιάσειστο στοιχείο, αυτό το χαρτάκι στο σημείο θανάτου του
επίσης ήμουν ΚΑΙ εγώ στη λέσχη
μη σου πω πως ήμουν και στο αυτοκίνητο και σηκώθηκα και έφυγα πριν τη Φρόσω!

Επίσης ξέρω αν έκανε πρώτα η κότα το αυγό, ή το αυγό τη κότα
Πόσους προσκεκλημένους είχε ο Κουτρούλης το γάμο του
Και με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό
:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
όλα τα ξέρω ρε
είμαι το άτομο που άφησε αυτό το αδιάσειστο στοιχείο, αυτό το χαρτάκι στο σημείο θανάτου του

Και με ποια ακριβώς επιχειρήματα έπεισε ο Νώε τα ψάρια να αφήσουν το νερό και να μπουν στην κιβωτό

Πάω στοίχημα οτι ήσουν και στο διπλανό κρεβάτι της Μίνας στο νοσοκομείο και έχεις ακούσει όλη την "αλήθεια"!  :grin: :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
όλα τα ξέρω ρε

Τοσα δε ξερεις αλλα σιγουρα ξερεις πολλα για την υποθεση του Παντελή.Εσυ η ιδια εχεις πει ότι λογω γειτνίασης της περιοχης αλλα και γνωριμιών στο συγκεκριμενο κυκλο ξερεις κατι παραπανω.Σιγουρα ο Παντελης ειχε κανει και λαθη,ολοι καναμε η κανουμε.Αλλα εμεις οι φανατικοι οπαδοι του Παντελή απαιτουμε να αποκαλύψεις αγνωστες πτυχες της υπόθεσης που δε γνωρίζουμε αλλα ισως εισαι σε θεση να γνωρίζεις εσυ και δεν αποκαλύπτεις.

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
κριμα το παληκαρι..τι ψαχνετε να βρειτε τωρα αν επαιζε χαρτια κερδιζε εχανε κτλ και τι εγινε ?ποιος απο εμας δεν θα το εκανε..αν ξαφνικα απο κανα 1000 εβγαζε 10000+το μηνα? και μαγκια του απο το 0 μονος του!!και επαιζε χαρτια και γαμαγε καριολακια σαν την φροσω και πολλες αλλες..και επινε αλλα για οσους γνωριζουν εκανε παρεα με ολους τους παλιους του φιλους και ουτε σνομπ ηταν ουτε τιποτα..να ναι καλα εκει που ειναι .

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τοσα δε ξερεις αλλα σιγουρα ξερεις πολλα για την υποθεση του Παντελή.Εσυ η ιδια εχεις πει ότι λογω γειτνίασης της περιοχης αλλα και γνωριμιών στο συγκεκριμενο κυκλο ξερεις κατι παραπανω.Σιγουρα ο Παντελης ειχε κανει και λαθη,ολοι καναμε η κανουμε.Αλλα εμεις οι φανατικοι οπαδοι του Παντελή απαιτουμε να αποκαλύψεις αγνωστες πτυχες της υπόθεσης που δε γνωρίζουμε αλλα ισως εισαι σε θεση να γνωρίζεις εσυ και δεν αποκαλύπτεις.

αυτό πότε το είπα πάλι?
εκτός κι αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνία μιας και αυτό που είπα ήταν ότι το να νομίζουν κάποιοι πως επειδή μένω στην ίδια περιοχή με τη Φρόσω σημαίνει πως τη ξέρω κιόλας, δείχνει πόσο ηλίθια είναι τα επιχειρήματά τους...
λες και στη Γλυφάδα είμαστε 5 άτομα...

και κάτι ακόμη
όταν λες συγκεκριμένο κύκλο τι εννοείς?
μπουζουκοκαταστάσεις?
βίζιτες?
χαρτοπαικτικές λέσχες?
γιατί με κανέναν απ'αυτούς τους κύκλους δεν έχω κάποια σχέση

όπως μερικά δαιμονικά ντεντεκτίβια με παρακολουθούν και ξέρουν πότε παίζω σιμς, πότε παω Σκύρο, πότε τρώω και πότε χέζω
μπορούν να με παρακολουθήσουν και να δουν , τι φίλους έχω στα social media, πόσες φωτογραφίες έχω απο κότερα , Ντουμπάι κλπ, πόσο συχνά παίζω χαρτιά και πόσο μα πόσο συχνά παω μπουζούκια και κλαμπ  :cheesy: ;)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πάω στοίχημα οτι ήσουν και στο διπλανό κρεβάτι της Μίνας στο νοσοκομείο και έχεις ακούσει όλη την "αλήθεια"!  :grin: :grin:

α ναι σωστά αυτό που το πας?
εγώ είμαι αυτή που φώναζε "μας σκότωσε η βλαμμένη"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
κριμα το παληκαρι..τι ψαχνετε να βρειτε τωρα αν επαιζε χαρτια κερδιζε εχανε κτλ και τι εγινε ?ποιος απο εμας δεν θα το εκανε..αν ξαφνικα απο κανα 1000 εβγαζε 10000+το μηνα? και μαγκια του απο το 0 μονος του!!και επαιζε χαρτια και γαμαγε καριολακια σαν την φροσω και πολλες αλλες..και επινε αλλα για οσους γνωριζουν εκανε παρεα με ολους τους παλιους του φιλους και ουτε σνομπ ηταν ουτε τιποτα..να ναι καλα εκει που ειναι .

thn φροσω την γαμουσε τελικα?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αυτό πότε το είπα πάλι?
εκτός κι αν δεν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνία μιας και αυτό που είπα ήταν ότι το να νομίζουν κάποιοι πως επειδή μένω στην ίδια περιοχή με τη Φρόσω σημαίνει πως τη ξέρω κιόλας, δείχνει πόσο ηλίθια είναι τα επιχειρήματά τους...
λες και στη Γλυφάδα είμαστε 5 άτομα...
Απλως πιστευα ότι λογω περιοχης θα ηξερες κατι παραπανω.Λογικο είναι καποιος που μενει σε μια περιοχη να γνωριζει προσωπα και πραγματα περισσοτερο από καποιο αλλον.Το ότι ο κοσμος διψαει ακομα να μαθαινει πραγματα για τον Παντελή δειχνει ποσο τον αγαπουσε αυτόν και τη μουσικη του.Κι αυτό δεν αλλαζει.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Απλως πιστευα ότι λογω περιοχης θα ηξερες κατι παραπανω.Λογικο είναι καποιος που μενει σε μια περιοχη να γνωριζει προσωπα και πραγματα περισσοτερο από καποιο αλλον.Το ότι ο κοσμος διψαει ακομα να μαθαινει πραγματα για τον Παντελή δειχνει ποσο τον αγαπουσε αυτόν και τη μουσικη του.Κι αυτό δεν αλλαζει.

δλδ εσύ ξέρεις όλους όσους τριγυρνάνε στη περιοχή σου και με ποιούς πηδιούνται?
επίσης , είμαι άτομο που δε κυκλοφορεί καθόλου νύχτα
σεβόμουν τον Παντελίδη αν και δε με τρέλαινε η μουσική του, εκτός απο μερικά καλά κομμάτια, εκτιμούσα όμως ότι δεν είναι σούργελο, δε παει σε όλες τις εκπομπές και δε προκαλεί
πλέον όμως τον έχουν κάνει φύλλο και φτερό
βγήκαν στη φόρα όλα
το ότι ο κόσμος, προσπαθεί να δώσει τέτοιες εκτάσεις σε ένα κατα τ'άλλα απλό ατύχημα, και το ότι όλοι περιμένουν απο  ποιόν? απ'τον Γουμενίδη να βγάλει συμπεράσματα (ο οποίος Γουμενίδης τροφοδοτεί συνέχεια την υπόθεση με μαλακίες για τα Views) δείχνει μάλλον ότι το κοινό του, του Παντελίδη, είναι ηλίθιο
φαίνεται άλλωστε και απ΄την ορθογραφία τους και απ'τον τρόπο που μιλάνε στα σχόλια
"Παντελει λοιπις!"
"μωνο Παντέλως ρε!"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
κ γκομενους που βρισκεις?

στα σουβλατζίδικα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τώρα συγγνώμη, αλλά αν περίμενα να βρω γκόμενους Γλυφαδιώτες, στα μπαρ της Γλυφάδας, καήκαμε  :2funny:
πιο ψώνια και κλαρίνα πεθαίνεις  :cheesy:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.279
Πόντοι
5.506
Εντάξει, για να σοβαρευτούμε, είναι αντιπροσωπευτική εικόνα του μέσου Ελληνα/ιδας το κοινό του Παντελίδη.

Αυτοί είμαστε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
στα σουβλατζίδικα  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

τώρα συγγνώμη, αλλά αν περίμενα να βρω γκόμενους Γλυφαδιώτες, στα μπαρ της Γλυφάδας, καήκαμε  :2funny:
πιο ψώνια και κλαρίνα πεθαίνεις  :cheesy:

ε και που βρισκεις?

πας στο γκαζι?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
δλδ εσύ ξέρεις όλους όσους τριγυρνάνε στη περιοχή σου και με ποιούς πηδιούνται?
επίσης , είμαι άτομο που δε κυκλοφορεί καθόλου νύχτα
σεβόμουν τον Παντελίδη αν και δε με τρέλαινε η μουσική του, εκτός απο μερικά καλά κομμάτια, εκτιμούσα όμως ότι δεν είναι σούργελο, δε παει σε όλες τις εκπομπές και δε προκαλεί
πλέον όμως τον έχουν κάνει φύλλο και φτερό
βγήκαν στη φόρα όλα
το ότι ο κόσμος, προσπαθεί να δώσει τέτοιες εκτάσεις σε ένα κατα τ'άλλα απλό ατύχημα, και το ότι όλοι περιμένουν απο  ποιόν? απ'τον Γουμενίδη να βγάλει συμπεράσματα (ο οποίος Γουμενίδης τροφοδοτεί συνέχεια την υπόθεση με μαλακίες για τα Views) δείχνει μάλλον ότι το κοινό του, του Παντελίδη, είναι ηλίθιο
φαίνεται άλλωστε και απ΄την ορθογραφία τους και απ'τον τρόπο που μιλάνε στα σχόλια
"Παντελει λοιπις!"
"μωνο Παντέλως ρε!"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορει να ναι 15χρονα που δε ξερουν ορθογραφια λογω γκρικλις.Σημεια των καιρων,δυστυχως.Δε σημαινει κατι αυτό και κακως τσουβαλιάζεις.Εγω ακουγα Παντελιδη και μου αρεσε από τη πρωτη στιγμη.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μπορει να ναι 15χρονα που δε ξερουν ορθογραφια λογω γκρικλις.Σημεια των καιρων,δυστυχως.Δε σημαινει κατι αυτό και κακως τσουβαλιάζεις.Εγω ακουγα Παντελιδη και μου αρεσε από τη πρωτη στιγμη.

οκ
θα πω  πως είναι η πλειοψηφία
καλύτερα τώρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom