Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
1
oti τον αφησε να οδηγησει ετσι σκατα που ηταν

κ οτι νοιαζοταν μονο για τα φραγκα  του

Γιατί δεν λες τα πράματα με τ'όνομά τους;Δεν πιστεύω να σε πήρε και εσένα η Μαριάννα με το μέρος των ΦροσωΜινοβρωμόμουνων.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7113393#msg7113393 date=1471079420]
Γιατί δεν λες τα πράματα με τ'όνομά τους;Δεν πιστεύω να σε πήρε και εσένα η Μαριάννα με το μέρος των ΦροσωΜινοβρωμόμουνων.
[/quote]

oxi εγω με τον παντελο ειμαι

εχω πολυ μισος μεσα μου για την φροσω την μινακ την μαριαννα που τις καλυπτει

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7113345#msg7113345 date=1471078001]
Αθώο λοιπόν το βρωμοΦροσωμουνο.Ας το δεχτούμε και αυτό.
Και τότε τί έχει να φοβηθεί και διακοπάρει στα Χανιά με χτιστό τον οποίο μάλιστα δηλώνει και σαν γκόμενό της;;;

[/quote]

επειδή έχει γκόμενο σημαίνει πως κάτι έχει να φοβηθεί?
επίσης αφου όλοι είναι ψυχάκια, πολύ πιθανό είναι να της επιτεθεί κανείς
δε σημαίνει πως αν ένας τρελός της επιτεθεί πως φταίει κιόλας
εδώ εγώ έχω δεχτεί απειλές απο μαλακισμένα εδώ μέσα που λέγανε πως αν με πετύχουν στο δρόμο θα μου κάνουν ζημιά
απλά και μόνο επειδή δε τους άρεσε η μούρη μου
φαντάζομαι αυτή η κοπέλα τι έχει ακούσει απ'τους φανατισμένους
ελπίζω πραγματικά να ρίξει μηνύσεις, και στον Γουμενίδη αλλά και στην οικογένεια που τροφοδοτούν το μίσος και το ιντερνετικό μπούλινγκ απέναντί της

Επισκέπτης
εδώ εγώ έχω δεχτεί απειλές απο μαλακισμένα εδώ μέσα που λέγανε πως αν με πετύχουν στο δρόμο θα μου κάνουν ζημιά
ελπίζω πραγματικά να ρίξει μηνύσεις, και στον Γουμενίδη αλλά και στην οικογένεια που τροφοδοτούν το μίσος και το ιντερνετικό μπούλινγκ απέναντί της
:)

Με θυμασαι πουστη;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

κ γιατι κυκλοφορει με τον μπραβο με τα τατουαζ αν ειναι αθωα?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Τύπισσα πριν κανένα 3+ χρόνια,όταν έμενα ακόμη Ελλάδα και εσύ με άλλο nickname έτρωγες τραμπούκο εδώ μέσα,είχα την κουβέντα σου με μία άλλη τύπισσα που έχει κάνει Maxim και κάτι άλλα ψιλά,δούλευε υποδοχή και τώρα έχει 2 παιδάκια.

Αυτή λοιπόν θεωρεί ότι χωρίς να έχεις κάνει βίζιτες,το έχεις κάψει το χαρτί σου να γνωρίσεις "σοβαρό' άτομο,όπως δεν μπορούσε κι αυτή όταν ήταν σε όλο αυτό το κύκλωμα των ψευτοσελέμπριτι σταρλετίτσων.
Δηλαδή,έχεις προφίλ στο bou για χρόνια με χιλιάδες μηνύματα,γράφεις στο εμετικό blog του Νάσου,έχεις κάνει και εκείνα τα Max Power,κ.λ.π. και πιστεύω και εγώ σήμερα ότι παρά το γεγονός ότι η εικόνα σου είναι ελκυστική,το έχεις κάψει το χαρτί σου και δεν παίζει σοβαρό άτομο να ασχοληθεί.

Τέσπα,απλά το θυμήθηκα προχθές που της ευχόμουν χρόνια πολλά. 

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δε σταματατε τις θεωριες συνομωσιας  :jerking: ο λατρεμενος σας "μοτσαρτ" (οπως το συνηθιζε αλλωστε) ειχε πιει το βοσπορο (το αλκοτεστ εδειξε οτι οριακα επρεπε να ειναι λιποθυμος)  :uglystupid:  κακως τα κοριτσια πηγαν μαζι του (για την δικη τους ασφαλεια) αλλα απο
κει και περα τελος  :uglystupid:   εκτος αν θεωρουμε οτι τον "εφαγαν"  :jerking: τα κοριτσια αν καποια δεν του εκατσε και
ο μπεκρουλιακας τα πηρε και το σανιδωσε το εργαλειο
ειπαμε ελλεεινιδες αλλα για τη σουρα του αλλουνου δεν εχουν καμια ευθηνη  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
μιλαμε για ενηλικα 35 χρονων αυτοδημιουργητο, οχι για κανενα παιδακι που το παρασυρουν

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
κ γιατι κυκλοφορει με τον μπραβο με τα τατουαζ αν ειναι αθωα?

γκόμενός της δεν είναι ρε παιδιά?
αλλά και να μην είναι, εξήγησα γιατί χρειάζεται μπράβο
ο κόσμος έχει λυσσάξει να βγει κάποια αλήθεια που ο ίδιος έχει επινοήσει
όλοι, τροχαία, αστυνομία, πυροσβεστική, την αλήθεια την είπανε
τα ψυχάκια δε λένε να τη δεχτούν
και κάνουν επιθέσεις στις κοπέλες

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=236990.msg7113438#msg7113438 date=1471081368]
Μαριάννα φοβήθηκες μήπως κάποια στιγμή σε περιλάβει από δω μέσα κάνας μανιασμένος Νώντας και έχεις την τύχη αυτηνής;

[/quote]

όχι
ξέρω ότι μόνο τζάμπα μάγκες κυκλοφορούν εδώ
ξέρω ότι το ιντερνετικό μπούλινγκ ασκείται απο άτομα που την έχουν μικρή, δε γαμάνε και βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους άλλους
οπότε φυσικά και δε φοβήθηκα

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Τύπισσα πριν κανένα 3+ χρόνια,όταν έμενα ακόμη Ελλάδα και εσύ με άλλο nickname έτρωγες τραμπούκο εδώ μέσα,είχα την κουβέντα σου με μία άλλη τύπισσα που έχει κάνει Maxim και κάτι άλλα ψιλά,δούλευε υποδοχή και τώρα έχει 2 παιδάκια.

Αυτή λοιπόν θεωρεί ότι χωρίς να έχεις κάνει βίζιτες,το έχεις κάψει το χαρτί σου να γνωρίσεις "σοβαρό' άτομο,όπως δεν μπορούσε κι αυτή όταν ήταν σε όλο αυτό το κύκλωμα των ψευτοσελέμπριτι σταρλετίτσων.
Δηλαδή,έχεις προφίλ στο bou για χρόνια με χιλιάδες μηνύματα,γράφεις στο εμετικό blog του Νάσου,έχεις κάνει και εκείνα τα Max Power,κ.λ.π. και πιστεύω και εγώ σήμερα ότι παρά το γεγονός ότι η εικόνα σου είναι ελκυστική,το έχεις κάψει το χαρτί σου και δεν παίζει σοβαρό άτομο να ασχοληθεί.

Τέσπα,απλά το θυμήθηκα προχθές που της ευχόμουν χρόνια πολλά. 

δλδ δε θα αποκατασταθώ?
δε θα παντρευτώ?
δε θα έχω έναν μαλάκα πάνω απ'το κεφάλι μου να με έχει για να του μαζεύω και να του κρατάω τα παιδιά ενώ αυτός πηδάει πιπίνια?
αχ μη μου το λες αυτό θα φαρμακωθώ!  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
όχι
ξέρω ότι μόνο τζάμπα μάγκες κυκλοφορούν εδώ
ξέρω ότι το ιντερνετικό μπούλινγκ ασκείται απο άτομα που την έχουν μικρή, δε γαμάνε και βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους άλλους
οπότε φυσικά και δε φοβήθηκα

Βαρυές κουβέντες Μαριάννα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μαριαννα ΣΚΑΣΕ κ σταματα να καλυπτεις την φροσω !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom