Άρης Μαρτέλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε,μία είναι η Μαριαννάρα! ![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
παντως ειναι ομορφη κοπελα !!Σίγουρα κάποιοι έχετε προηγούμενα μαζί της, δεν εξηγείται...
Γαμάτη είναι. Και με χυδαίες καμπύλες.παντως ειναι ομορφη κοπελα !!
δεν εχω καταλαβει γνωριζε παντελιδη φροσω και μινα?Γαμάτη είναι. Και με χυδαίες καμπύλες.
Παρακολουθώντας την κουβέντα, αυτό φαίνεται να υπονοούν κάποιοι...δεν εχω καταλαβει γνωριζε παντελιδη φροσω και μινα?
Γιατι να χαλιούνται όμως? Εμεις γιατί δεν χαλιόμαστε? Σίγουρα κάτι πάιζει ανάμεσά τους...Μια χαρά κοπέλα είναι, το οτι κάποιοι χαλιούνται και προσπαθούν να την τραμπουκίσουν διαδικτυακά είναι πρόβλημα δικό τους και όχι της Μαριάννας.
παιζει οτι εχουν κομπλεξ..Γιατι να χαλιούνται όμως? Εμεις γιατί δεν χαλιόμαστε? Σίγουρα κάτι πάιζει ανάμεσά τους...![]()
Γιατι να χαλιούνται όμως? Εμεις γιατί δεν χαλιόμαστε? Σίγουρα κάτι πάιζει ανάμεσά τους...![]()
Παρακολουθώντας την κουβέντα, αυτό φαίνεται να υπονοούν κάποιοι...
και επειδή το υπονοούν κάποιοι?
ηλίθιοι είστε όλοι?
το υπονοούν μόνο και μόνο επειδή νομίζουν πως τις υπερασπίζομαι και επειδή είμαι Γλυφάδα!
ατράνταχτα στοιχεία!!!![]()
![]()
![]()
Γιατί, εσύ μας κόβεις για ξύπνιους?και επειδή το υπονοούν κάποιοι?
ηλίθιοι είστε όλοι?
το υπονοούν μόνο και μόνο επειδή νομίζουν πως τις υπερασπίζομαι και επειδή είμαι Γλυφάδα!
![]()
![]()
Ρε Μαριάννα, καλή χρυσή και συ, αυτή η πρόταση δεν χρειαζόταν. ;)
γενικευεις καποιες φορες χωρις να υπαρχει λογος .. ;) ;) ;)και επειδή το υπονοούν κάποιοι?
ηλίθιοι είστε όλοι?
![]()
![]()
γράφεις και εσύ εδώ, μην το ξεχναςγιατί έξυπνοι είναι όσοι πιστεύουν ότι γράφεται εδώ?![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πιστευουν ολοι την μαλακια του καθενος εδω μεσα ..γιατί έξυπνοι είναι όσοι πιστεύουν ότι γράφεται εδώ?![]()
![]()
![]()
![]()
;) ;) ;)γράφεις και εσύ εδώ, μην το ξεχνας