Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Αυτο με το πατημενες ζωνες το θεωρω τοοοοοσο χαζο!!βαλε την γαμημενη τη ζωνη ρε φιλε!τι σε πειραζει δλδ???!!! αφου εισαι διατεθημενος να το πατισεις κιολας...μιλαω γενικοτερα..

δεν ξερω ρε εμενα προσωπικα με ενοχλει παρα πολυ η ζωνη στην οδηγηση. δεν αισθανομαι καθολου ανετα οταν την φοραω

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326

Αυτο με το πατημενες ζωνες το θεωρω τοοοοοσο χαζο!!βαλε την γαμημενη τη ζωνη ρε φιλε!τι σε πειραζει δλδ???!!! αφου εισαι διατεθημενος να το πατισεις κιολας...μιλαω γενικοτερα..

αααα και αυτο με το πατημενες δεν ισχυει στο δικο μου...χτυπαει για κανα 10λεπτο και μετα σταματαει απο μονο του χωρις να την κουμπωσω πισω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Πανω απ ολα οι νεοι γονεις λενε να μη φαει καμια σφαλιαρα το παιδι και παθει ψυχολογικα τραυματα. Μαλακιες... και εμεις που φαγαμε τι παθαμε?
Γι αυτο απο τα 8 ειναι στη λεωφορο με το ποδηλατο χαροπαλευοντας, απο τα 10 με το τσιγαρο στο στομα και απο τα 15 με τη πουτσα στο κολο και το σκουλαρικακι στο αυτι κανοντας τους κολομπαραδες.
Κανενας σεβασμος για τιποτα και κανενα...
Ο πνευματικος καρκινος της θολο-κουλτουριαρο-αριστερας ευθυνεται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ξερω ρε εμενα προσωπικα με ενοχλει παρα πολυ η ζωνη στην οδηγηση. δεν αισθανομαι καθολου ανετα οταν την φοραω

εμενα μου σωζει την ζωη να μην φοραω ζωνη. εχω προλαβει να βγω πρωτος εξω σε μανουρα και ηταν σωτηριο

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Αληθεια??! τι να πω ρε φιλε..δεν το χω νιωσει ποτε..μηπως την βαζεις πολυ σφιχτα?εχεις δοκιμασει με μαξιλαρακι στη ζωνη? αν και νομιζω ολα στο μυαλο ειναι..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
εμενα μου σωζει την ζωη να μην φοραω ζωνη. εχω προλαβει να βγω πρωτος εξω σε μανουρα και ηταν σωτηριο
Η ζωνη οντως σκοτωνει στο 1% των περιπτωσεων αλλά σωζει στο 99%.

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: Εδειρες πολλουσ τυπε?!
Η αληθεια ειναι οτι σε χοντρη μανουρα..δεν βολευει η ζωνη..ξεκινας με μειονεκτημα..

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
Κρίμα για την χαμένη ζωή, ειδικά ενός νέου, είτε αυτός είναι επώνυμος, ανώνυμος, αθώος, ένοχος κλπ κλπ. Απλά κρίμα. Αλλά....να λέτε πάλι καλά που τελικά τα στηθαία έκαναν την δουλειά τους, δεν πέρασε στον κάτω δρόμο με κωλοτούμπες το ML και δεν πήρε στον λαιμό του και κανέναν άλλον άσχετο που πήγαινε το πρωί στην δουλειά του. Eκεί θα μιλάγαμε αλλιώς τώρα για το "παλληκάρι" και ούτε RIP ούτε τίποτα δεν θα λέγαμε. Με άπειρα χιλιόμετρα, μέσα στην πόλη, το πρωί όπου ξεκινάει η πρωινή κίνηση, με μουνάκια μέσα και το παίζω king of the road no matter what (ποιος θα τον σταματούσε άλλωστε? Οι τροχαίοι? χαχα), είναι θάυμα που δεν κλαίμε και άλλες ψυχές, άσχετες με την παρέα και την ρέκλα τους. Και για να μην ξεγελιόμαστε, η διαφορά της μίας εικόνας από την άλλη είναι μία γκαζιά ίσως... Τέσπα, κρίμα για αυτόν που έφυγε και πολύ κρίμα για τους γονείς, για τους οποίους δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φεύγουν τα παιδιά τους πριν από αυτούς.

+1

Προσωπικά ζήτημα να είχα ακούσει τον συγκεκριμένο τραγουδιστή 2-3 φορές.Αδιάφορος μου ήταν όπως και γενικότερα αυτό το είδος μουσικής.Βέβαια ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούει ότι γουστάρει.Είναι άσχημο να χάνει ένας άνθρωπος τη ζωή του και ειδικότερα σε μικρή ηλικία.Από εκεί και πέρα όμως  μιλάμε για ένα άνθρωπο που κατά πάσα πιθανότητα έτρεχε σαν τρελός και μπορεί να είχε πιει ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο (αυτό μπορεί να μη το μάθουμε και ποτέ).Επειδή όμως οι περισσότεροι έχουμε χάσει φίλο,συγγενή,γνωστό από κάποιο καραγκιόζη οδηγό ελπίζω να  βρεθεί κάποιος απ' όλους αυτούς που έχουν site ή είναι στην τηλεόραση να αναφέρει και αυτή την πλευρά και να μην μείνουν μόνο στο ότι αν θα φορούσε ζώνη (επίσης σημαντικό) θα είχε σωθεί.Γιατί το να οδηγάς χωρίς ζώνη είναι κάτι που θα έχει αντίκτυπο μόνο σε σένα.Στην τελική αν γουστάρεις να ρισκάρεις την ζωή σου κάντο.Άλλα όταν είσαι άσχετος οδηγός ή πιωμένος ή νομίζεις ότι είσαι ο vin diesel από το fast and furious και τρέχεις σαν παλαβός αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο σε άλλους ανθρώπους.Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να το πει αυτό γιατί αυτό δεν πουλάει,οπότε θα μείνουν στην κλασσικές κλισεδούρες που ακούμε κάθε φορά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: Εδειρες πολλουσ τυπε?!
Η αληθεια ειναι οτι σε χοντρη μανουρα..δεν βολευει η ζωνη..ξεκινας με μειονεκτημα..

ενας ηταν αλλα τον προλαβα στην κινηση κλοτσησα την πορτα κοντρα οπως εκανε να βγει και τουπεσε ενα κουμπουρι  :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

τότε να χρησιμοποιείς τα πόδια σου για τις μετακινήσεις η τα μμμ
αν θες να οδηγείς αυτοκίνητο απλά προσαρμόσου στο να φοράς ζώνη

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
τότε να χρησιμοποιείς τα πόδια σου για τις μετακινήσεις η τα μμμ
αν θες να οδηγείς αυτοκίνητο απλά προσαρμόσου στο να φοράς ζώνη

2 χρονια οδηγαω ακριβως και εχω φορεσει 3-4 φορες ζωνη.

οδηγαω σχεδον καθημερινα.

1 σοβαρο τρακαρισμα ειχα αυτα τα 2 χρονια.

και 1 σχετικα οχι τοσο σοβαρο.

αυτα.

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1