alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Δεν ξερω αν ηταν ρολόι, αλλά υπηρχαν ορια και σεβασμος.Ενω πριν ολα ηταν ρολοι.
Καλο χρυσοψαρο και συ, σας γεμισε αλτζχαμερ ο αλεξης μαλλον.
Δεν ξερω αν ηταν ρολόι, αλλά υπηρχαν ορια και σεβασμος.Ενω πριν ολα ηταν ρολοι.
Καλο χρυσοψαρο και συ, σας γεμισε αλτζχαμερ ο αλεξης μαλλον.
τι τους εφταιξε ο δημοσιογράφος τυπε?
Δεν ειναι το θεμα η ζωνη ασφαλειας,Στα 130 χιλ την ωρα, οσες ζωνες να φορας δεν σε σωζουν απ το θανατο ποσο μαλλον αν βγει το οχημα απ το πορεια του και ανατραπει η καρφωθει πουθενα.Το θεμα ειναι παντα η ΤΑΧΥΤΗΤΑ .Εγω προσωπικα δεν φοραω ζωνη.(μονο σε Εθνικες οδους ) αλλα γενικα δεν τρεχω πανω απο 60-70 χιλ το πολυ!!
Δεν ειναι το θεμα η ζωνη ασφαλειας,Στα 130 χιλ την ωρα, οσες ζωνες να φορας δεν σε σωζουν απ το θανατο ποσο μαλλον αν βγει το οχημα απ το πορεια του και ανατραπει η καρφωθει πουθενα.Το θεμα ειναι παντα η ΤΑΧΥΤΗΤΑ .Εγω προσωπικα δεν φοραω ζωνη.(μονο σε Εθνικες οδους ) αλλα γενικα δεν τρεχω πανω απο 60-70 χιλ το πολυ!!
Ναι το δευτερο κανω, και αφηνω τους αλλους να προσπερνανε!!!!Στην Εθνικη με 60 χλμ την ώρα εισαι δημοσιος κινδυνος εκτος και αν έχεις πιάσει τέρμα δεξια λωριδα.
Και χασαμε τα ορια εδω και ενα χρονο, οκ.-Δεν ξερω αν ηταν ρολόι, αλλά υπηρχαν ορια και σεβασμος.
φτανουν και περισσεουν τα 60 χλμ να σκοτωθεις χωρις ζωνη
επισης δεν υπολογισες το γεγονος να μην στουκαρεις εσυ μονος σου με αυτα τα χλμ (δηλ σε τοιχο, μαντρα, δεντρο κτλ) αλλα να πεσει αλλο οχημα επανω σου με αλλα τοσα χλμ δηλ 60+60 =120 (τουλαχιστον)
μια χαρα σε βρισκω να σου παρει μετρα ο εργολαβος
Ναι το δευτερο κανω, και αφηνω τους αλλους να προσπερνανε!!!!
το αυτο ΑχαχαχαΕχουμε να διαβασουμε μαλακιες και μαλακιες.......
Ποιος μιλησε για τον τελευταιο χρονο?Και χασαμε τα ορια εδω και ενα χρονο, οκ.-
εχω τρακαρει απειρες φορες και με ζωνη και χωρις ζωνη.η γνωμη σου ειναι οτι η ζωνη σωζει ζωες στη συντριπτικη πλειοψηφια των στουκων και οποιος ισχυριζεται το αντιθετο ειναι απλα ασχετος
Σε ποιες περιοχες κινεισαι ρε τυπε?????
εχω τρακαρει απειρες φορες και με ζωνη και χωρις ζωνη.η γνωμη σου ειναι οτι η ζωνη σωζει ζωες στη συντριπτικη πλειοψηφια των στουκων και οποιος ισχυριζεται το αντιθετο ειναι απλα ασχετος
μια φορα με έγραψε ένας τροχαίος για ζώνη να ναι καλα ο άνθρωπος μου σώσε την ζωή 2 φορές έκτοτε μου ειναι αδύνατον να κάνω 10 μέτρα χωρίς ζώνη αν κάποιος μου ξήλωνε την ζώνη το βράδυ απλά δεν θα μπορούσα να οδηγήσω μου εχει γίνει εξάρτησημεγάλο λάθος αυτό που λές η ΖΩΝΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ πραγματικά η πρώτη κίνηση για κάποιον όταν μπαίνει στο αμάξι είναι να φοράει ζώνη ακόμα και οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα πρέπει να φοράνε ΖΩΝΗ τόσο δύσκολο είναι πια
τύπε πως αλλιως θα χεις γνωμη σωστη για τη χρησιμότητα τη ζώνης?τυπε κασκαντερ δουλευεις;
Ναι παλι με 60-70 χιλ οδηγω αλλα τερμα λωριδα δεξια γιατι φοβαμαι, και αφηνω τους αλλους οδηγους να με προσπερνανε!!Και το μονο ατυχημα με αυτοκινητο που μ ειχε τυχει (στα 10 χρονια που οδηγω ) ηταν πριν 7 χρονια οταν κοιταζα ενα ξεκολλο που περνουσε το δρομο αντι να κοιταω μπροστα μου και δεν ειδα οτι ο αλλος μπροστινος ,ειχε σταματησει λογω κινησης και επεσα πανω του με αποτελεσμα μονο σπασω την μυτη μου και υλικες ζημιες φαναρια προφυλαχτηρας).αλλα πηγαινα μονο 30 χιλι!!!Κανεις λαθος, φυσικα και φταιει η ταχυτητα για την εξοδο και ανατροπη του αυτοκινητου αλλα απο εκει και μετα η ζωνη παιζει το ρολο της. Το οτι φορας ζωνη μονο σε εθνικες οδους και οδηγεις με μικρες, για σενα ταχυτητες, δε σε σωζει. Σε μια μετωπικη εντος πολης, σε δρομο με αντιθετη κινηση, με 40 χλμ χωρις ζωνη νομιζεις οτι θα σωθεις??? Στις εθνικες οδους που φορας ζωνη οδηγεις παλι με 60-70 το πολυ?