Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δειτε απο περιεργεια αυριο τους οδηγους.

ολοι με ζωνη θα ειναι ! χαχααχ

μετα απο 1 βδομαδα θα εχουνε ξεχαστει τα παντα και παλι απο την αρχη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απ του χαρου τα δοντια γλυτωσες τυπε! :S τυχερος! :rockon:

τσιγγανος μαυριδερος απο τα τσιγγανικα εκει μενιδι που διαολο μενουν. 60 κιλα μπακαλιαρος στοιχηματιζω θα μου την αναβε δεν θα εκανε εκφοβισμο. σκατοφαρα

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
τσιγγανος μαυριδερος απο τα τσιγγανικα εκει μενιδι που διαολο μενουν. 60 κιλα μπακαλιαρος στοιχηματιζω θα μου την αναβε δεν θα εκανε εκφοβισμο. σκατοφαρα
Ειναι να μην μπλεξεις με δ αυτους τυπε :S..αλλα αν τους βρεις μποσικους..να τους λιωσεις :s&m_1:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
δεν ξερω ρε εμενα προσωπικα με ενοχλει παρα πολυ η ζωνη στην οδηγηση. δεν αισθανομαι καθολου ανετα οταν την φοραω

Αν βαλεις καλα μεσα στο μυαλο σου οτι αυτη θα σου σωσει τη ζωη, ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ, θα αισθανεσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανετα. Φιλικα στο λεω.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
εμενα μου σωζει την ζωη να μην φοραω ζωνη. εχω προλαβει να βγω πρωτος εξω σε μανουρα και ηταν σωτηριο

Περα απο την πλακα, επειδη εχω ακουσει την αποψη οτι "η ζωνη καποιες φορες μπορει να σε εγκλωβισει στο αυτοκινητο και εξαιτιας της να μην προλαβεις να σωθεις, οποτε δε βαζω", μιας και τα λεμε ολα, να υπογραμμισω οτι αυτο το επιχειρημα ειναι αθλιο, οι περιπτωσεις αυτες ειναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σε σχεση με αυτες που μπορει να σε σωσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Περα απο την πλακα, επειδη εχω ακουσει την αποψη οτι "η ζωνη καποιες φορες μπορει να σε εγκλωβισει στο αυτοκινητο και εξαιτιας της να μην προλαβεις να σωθεις, οποτε δε βαζω", μιας και τα λεμε ολα, να υπογραμμισω οτι αυτο το επιχειρημα ειναι αθλιο, οι περιπτωσεις αυτες ειναι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ σε σχεση με αυτες που μπορει να σε σωσει.

περα απο την πλακα, συμφωνω. στο τρακαρισμα δεν τη γλυτωνεις χωρις ζωνη.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
δεν ξερω ρε εμενα προσωπικα με ενοχλει παρα πολυ η ζωνη στην οδηγηση. δεν αισθανομαι καθολου ανετα οταν την φοραω

Τυπε εσυ εισαι?  :think: :S :S :S

belt.jpg

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι τους εφταιξε ο δημοσιογράφος τυπε?

η φουρειρα τι γυρευει? στο μεξικο δεν γινονται τροχαια?  :think:

Και λίγες έφαγε, καλά του κάνανε! Μπήκε μέσα στο νοσοκομείο με σκοπό να φωτογραφήσει τον νεκρό Παντελίδη. Δουλεύει στο Θέμα το οποιο παλιότερα είχε εξώφυλλο τον νεκρό Φυσα και ήταν εκείνοι πάλι που πριν λίγο καιρό ανέβασαν τον μικρό Φοίβο που είχε απαγάγει ο πατέρας του.
Η Φουρέιρα ίσως ήταν φίλη ή είχαν συνεργαστεί.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
παντως εχει πλακα που εχετε επικεντρωθει στην ζωνη ασφαλιας ενω το παλικαρακι ηταν στην κοκο μεχρι τα αυτια!!!    Πρωσοπικα δεν ακουω την μουσικη του αλλα οπως και ναχει RIP

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
παντως εχει πλακα που εχετε επικεντρωθει στην ζωνη ασφαλιας ενω το παλικαρακι ηταν στην κοκο μεχρι τα αυτια!!!    Πρωσοπικα δεν ακουω την μουσικη του αλλα οπως και ναχει RIP
ζώνες,150 χλμ,και ιστορίες για αγρίους τυπε.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
παντως εχει πλακα που εχετε επικεντρωθει στην ζωνη ασφαλιας ενω το παλικαρακι ηταν στην κοκο μεχρι τα αυτια!!!    Πρωσοπικα δεν ακουω την μουσικη του αλλα οπως και ναχει RIP

Ακομα και ετσι να ειναι, που εσυ το λες, η ζωνη μπορει να τον ειχε σωσει. Και ΙΣΩΣ να επαιρνε ενα γερο μαθημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom