Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ποιος σας ειπε οτι οι τοξικολογικες ειναι ανακοινωσιμες? Ποιον αφορα δηλαδη για να ανακοινωθουν???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχουμε να διαβασουμε μαλακιες και μαλακιες.......

"Σύμφωνα με τον ατυνομικό συντάκτη, οδηγός του αυτοκινήτου ήταν Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ ένας άντρας ήταν συνοδηγός και είναι ελαφρώς τραυματισμένος. Η κοπέλα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του καθίσματος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο."

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος έφαγε πολύ ξύλο από τους συγγενείς του Παντελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας

Οι συγγενείς του Παντελίδη ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γιατί λένε είχε μπει στο νεκροτομείο με κρυφή κάμερα να πάρει φωτογραφίες για την φυλλάδα του σιχαμερού Κομιστή. Από το ξύλο μάλιστα λιποθύμησε

Εργαζόμενοι του νοσοκομείου τον βρήκαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και τον μετέφεραν σε δωμάτιο.

Πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού λιποθύμησε 3 φορές, πριν του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε έξαλλη κατάσταση τον έβριζε μέχρι και η Ελένη Φουρέιρα.

12743576_751716401631027_8245141036894763265_n.jpg

αν αληθευει η ειδηση και λεω αν

τοτε μιλαμε για το πρωτο θεμα να επιβεβαιωνει τον συχαμενο ρολο του και το αφεντικο που κανει τα παντα για το κερδος
αυτοι ειναι οι πραγματικοι νταβατζηδες που ειναι ο καρκινος της χωρας
η βρωμερη και υποπτη δημοσιογραφια τους ξερει μονο να εκβιαζει να πουλαει θανατο και τσοντα στον λαο, ο,τι χειροτερο υπαρχει πραγματικα κιτρινος βρωμερος τυπος

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΘΗΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ποιος σας ειπε οτι οι τοξικολογικες ειναι ανακοινωσιμες? Ποιον αφορα δηλαδη για να ανακοινωθουν???

ετσι ειναι
μονο αμα βγουν απεξω με τους γνωστους τροπους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δημοσιογράφος του Πρώτου Θέματος έφαγε πολύ ξύλο από τους συγγενείς του Παντελίδη στο Ασκληπιείο Βούλας

Οι συγγενείς του Παντελίδη ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο Στρατή Λημνιό από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γιατί λένε είχε μπει στο νεκροτομείο με κρυφή κάμερα να πάρει φωτογραφίες για την φυλλάδα του σιχαμερού Κομιστή. Από το ξύλο μάλιστα λιποθύμησε

Εργαζόμενοι του νοσοκομείου τον βρήκαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και τον μετέφεραν σε δωμάτιο.

Πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού λιποθύμησε 3 φορές, πριν του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως σε έξαλλη κατάσταση τον έβριζε μέχρι και η Ελένη Φουρέιρα.

12743576_751716401631027_8245141036894763265_n.jpg

αν αληθευει η ειδηση και λεω αν

τοτε μιλαμε για το πρωτο θεμα να επιβεβαιωνει τον συχαμενο ρολο του και το αφεντικο που κανει τα παντα για το κερδος
αυτοι ειναι οι πραγματικοι νταβατζηδες που ειναι ο καρκινος της χωρας
η βρωμερη και υποπτη δημοσιογραφια τους ξερει μονο να εκβιαζει να πουλαει θανατο και τσοντα στον λαο, ο,τι χειροτερο υπαρχει πραγματικα κιτρινος βρωμερος τυπος

ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΘΗΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ

Τι δουλεια εχει η κυβερνηση τύπε?
Αυτα τα κρινει το αναγνωστικό κοινό.

Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.
Εχετε φασιστοποιηθει πληρως.
Ακουω ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

εισαγγελεας δεν πρεπει να επεμβει ?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Προσυπογραφω.
Εμενα η μανα μου μου ελεγε οτι ποδηλατο θα κανω στον δρομο ΜΟΝΟ μπροστα απο το σπιτι για να με βλεπει. Και τωρα βλεπεις κατι 8χρονα να οδηγανε ποδηλατα μεσα στα αυτοκινητα σε κεντρικους δρομους. Πού ειναι η μανα τους? Γαμιεται? Μετα θα κλαιει πανω απο κανενα λευκο φερετρο και θα καταριεται τον οδηγο που εφαγε το παιδι της. Αι σιχτιρ δηλαδη.

Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι που δειχνει και την ηθικη καταπτωση της κοινωνιας; Οτι αμα πιασω κανενα απο αυτα τα παιδακια απο το αυτι και το κατεβασω απο το ποδηλατο θα βρω το μπελα μου!!!!

Οταν εμεις ημασταν παιδια δε φοβομαστε μονο τους γονεις μας αλλα και τον καθε ενηλικα που μας εβλεπε στο δρομο και ασκουσε πειθαρχια επανω μας!

Τα βλεμματα που μας κοιτουσαν ηταν παντα πυρινα! Και οι παλαμες ετοιμες να μας φουσκωσουν τα μαγουλα! Τοιχο τοιχο πηγαιναμε. Τωρα ποιος ενηλικας κοιταει με αυστηροτητα τα παιδια; Ποιος αναλαμβανει το κοινωνικο του χρεος; Γιναμε απο κοινωνια υποχρεωσεων, κοινωνια δικαιωματων......Στον ελληνικο πολιτισμο η υποχρεωση ειναι το θεμελιωδες ηθικο γεγονος!

Ακομα θυμαμαι το ξυλο που εφαγα καποτε επειδη σε σχολικη εκδρομη στο παρκο ακουμπησα τα βρωμοπαπουτσα μου επανω στο παγκακι! Δεν το ξαναεκανα ποτε.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Προσυπογραφω.
Εμενα η μανα μου μου ελεγε οτι ποδηλατο θα κανω στον δρομο ΜΟΝΟ μπροστα απο το σπιτι για να με βλεπει. Και τωρα βλεπεις κατι 8χρονα να οδηγανε ποδηλατα μεσα στα αυτοκινητα σε κεντρικους δρομους. Πού ειναι η μανα τους? Γαμιεται? Μετα θα κλαιει πανω απο κανενα λευκο φερετρο και θα καταριεται τον οδηγο που εφαγε το παιδι της. Αι σιχτιρ δηλαδη.
Πανω απ ολα οι νεοι γονεις λενε να μη φαει καμια σφαλιαρα το παιδι και παθει ψυχολογικα τραυματα. Μαλακιες... και εμεις που φαγαμε τι παθαμε?
Γι αυτο απο τα 8 ειναι στη λεωφορο με το ποδηλατο χαροπαλευοντας, απο τα 10 με το τσιγαρο στο στομα και απο τα 15 με τη πουτσα στο κολο και το σκουλαρικακι στο αυτι κανοντας τους κολομπαραδες.
Κανενας σεβασμος για τιποτα και κανενα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εισαγγελεας δεν πρεπει να επεμβει ?

χωρις ξυλο μαρτυρανε παντα τα κουμουνια. να μην ειναι η δικαιοσυνη ανεξαρτητη ε? να παιρνει εντολες απο κυβερνηση. κλασσικος φασιστερισμος  :thumbsup:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

στο μπου είσαι όπου η μαλακια χτυπάει κόκκινο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
χωρις ξυλο μαρτυρανε παντα τα κουμουνια. να μην ειναι η δικαιοσυνη ανεξαρτητη ε? να παιρνει εντολες απο κυβερνηση. κλασσικος φασιστερισμος  :thumbsup:

αστα αυτα τωρα

πες για το συγκεκριμενο θεμα
ο λαος θα χαρει αμα δει ενεργειες εναντιων τους και το ξερεις πολυ καλα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.008
Πόντοι
6.256
Καλα, ποσο χρονων ςιναι αυτοι που οταν ηταν παιδια ετρωγαν ξυλο για ψυλου πηδημα, ποια δεκαετια ηταν παιδια? στο μεσοπολεμο?
Μηπως οι παπουληδες του μπου?

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.400
Πόντοι
31.628
Πάντως τον μουσοχίπστερ που είπε μαλακίες για τα παιδιά του ελικοπτέρου, τον μπουζουριάσανε και καλά έκαναν. Εδώ δεν προκύπτει κάποιο αντίστοιχο παράπτωμα με την κρυφή φωτογραφία στο νεκροθάλαμο?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πανω απ ολα οι νεοι γονεις λενε να μη φαει καμια σφαλιαρα το παιδι και παθει ψυχολογικα τραυματα. Μαλακιες... και εμεις που φαγαμε τι παθαμε?
Γι αυτο απο τα 8 ειναι στη λεωφορο με το ποδηλατο χαροπαλευοντας, απο τα 10 με το τσιγαρο στο στομα και απο τα 15 με τη πουτσα στο κολο και το σκουλαρικακι στο αυτι κανοντας τους κολομπαραδες.

Σκουλαρικι και μακρυ μαλλι σαν τον Ζωρζ Τσαπελα! :effemine:

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

καπως ετσι πρεπει να εγινε πουστης κι ο λιλας τυπε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom